شاید این جمعه بیاید شاااااااااااااااااااااااا ااااایییییییییییید
منم کارم شده هر دقیقه بیام اینجا هی پست بخونم تا شاید یکی پیدا بشه بگه اومده .
تا پستم بخواد تعیید بشه 6 تا پست بعدش اومده .
:40:
life's gooooood
شاید این جمعه بیاید شاااااااااااااااااااااااا ااااایییییییییییید
منم کارم شده هر دقیقه بیام اینجا هی پست بخونم تا شاید یکی پیدا بشه بگه اومده .
تا پستم بخواد تعیید بشه 6 تا پست بعدش اومده .
life's gooooood
خوب شماها که تهرانید برین نمایندگیش بپرسین ببینین حرف حسابشون چیه.
برین سایتشون پیام بزارین.
کد:http://ir.lgmobile.com/web/web.common.Main.laf
ديشب برق رفت نشد ادامه بديم
امروز هم گذشت و اين گوشي نيومد
جوون مرگ شديم رفت
ممد 1202 رو داري بسه ديگه كوكي مي خواي چي كار
اينم چگونه عوض كردن والپيپر گوشي
کد:http://www.youtube.com/watch?v=vut_BRuMbAY&feature=related
ای خدا! تا کی باید صبر کنیم! امروز داداشم رفته علاء الدین شاید خبری شد!
همون داداشي كه اين اسم رو روت گذاشت ديگهنقل قول:
ای خدا! تا کی باید صبر کنیم! امروز داداشم رفته علاء الدین شاید خبری شد!
راستي كامتل سايت نداره؟؟
به نظر من این سیاست نمایندگی LG تو ایرانه که فعلا کوکی وارد بازار نشه تا مدلای قبلی به فروش بره .
وگرنه کیه که کوکیو ول کنه بره kp700 , secret , viewty ...... یا هر چیز دیگه بخره .
نه اون نیست! اینم سایت شرکت پارس کامتل (قسمت الجی):نقل قول:
همون داداشي كه اين اسم رو روت گذاشت ديگه
راستي كامتل سايت نداره؟؟
کد:http://www.parscomtel.com/lg/
اينم ايميل پارس كامتل
هر چي عقده دارين رو سرش بريزين:دي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه...:11:
یه خبر خوش....
امروز تو علادین اون وسط یه غرفه کوچیک واسه ال جی بعد ماکت گوشیا در حد خودشونه یعنی وزنشو این حرفا من کوکیو دیدم گرفتم دستم کوکیو خیلی خوش دست بود سکرت سنگین بود ویوتیم در مقابل کوکی درشت ، گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تو این ماه یعنی اردیبهشت:22:،بعد رفتم پاساژ خانه تلفن همراه که رو نمای پاساژ زده کامتل اونجا یه نمایندگی بود گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تا 15 میاد به بعد گفتم قیمتش چند میشه گفت از ویوتی ارزونتره :26:اینم شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه :42:
بچه ها اینو خوندین!!
حرف جالبی زدی ها! منم دارم کم کم راضی میشم از خارج بخرم (با 140 تا 150 یورو). نمی دونم چه کنم!نقل قول:
به نظر من این سیاست نمایندگی lg تو ایرانه که فعلا کوکی وارد بازار نشه تا مدلای قبلی به فروش بره .
وگرنه کیه که کوکیو ول کنه بره kp700 , secret , viewty ...... یا هر چیز دیگه بخره .
باز هم كه هر سه مون هستيم
موافقيم بتركونيم
بــــــــــــــــــــلـــ ـــــــــــه!
حسين خودت خواستي هانقل قول:
بــــــــــــــــــــلـــ ـــــــــــه!
شروع مي كنيم
سلام به همه...:11:
یه خبر خوش....
امروز تو علادین اون وسط یه غرفه کوچیک واسه ال جی بعد ماکت گوشیا در حد خودشونه یعنی وزنشو این حرفا من کوکیو دیدم گرفتم دستم کوکیو خیلی خوش دست بود سکرت سنگین بود ویوتیم در مقابل کوکی درشت ، گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تو این ماه یعنی اردیبهشت:22:،بعد رفتم پاساژ خانه تلفن همراه که رو نمای پاساژ زده کامتل اونجا یه نمایندگی بود گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تا 15 میاد به بعد گفتم قیمتش چند میشه گفت از ویوتی ارزونتره :26:اینم شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه :42:
بچه ها اینو خوندین!!
حالا اگه از خارج بگیری register کردنش چه جوریسا؟نقل قول:
راحت میشه register کرد ؟
یا باید 3 برابرش پول بدی ؟
خوب امروز من كل اينترنت رو زير رو رو كردم فقط براي كيفيت عكس كوكي خان و نتيجه اين شد:
كوكي عكس هاي خيلي خوبي مي گيره و در نبرد رو در رو توانست k850 كه 5 است رو شكست بده و در كل من كيفيت عكس اين گوشي رو در حد n73 مي دونم (البته كمي كوكي بهتر بود)
وای خدا! دوباره قراره تا شب فیلم سینمایی الجی ببینیم!
ای خدااااااااااااااااااااااا اا این شیرین ترین خبری بود که تاحالا شنیدم نمی دونی چقدر خوشحال شدم! بیا جلو ماچت کنم! پس باید از الان 200 تومانه رو جور کنم. راستی دیدید زیر 250 هست! ایول!نقل قول:
سلام به همه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر خوش....
امروز تو علادین اون وسط یه غرفه کوچیک واسه ال جی بعد ماکت گوشیا در حد خودشونه یعنی وزنشو این حرفا من کوکیو دیدم گرفتم دستم کوکیو خیلی خوش دست بود سکرت سنگین بود ویوتیم در مقابل کوکی درشت ، گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تو این ماه یعنی اردیبهشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ،بعد رفتم پاساژ خانه تلفن همراه که رو نمای پاساژ زده کامتل اونجا یه نمایندگی بود گفتم آقا این کوکی کی میاد گفت تا 15 میاد به بعد گفتم قیمتش چند میشه گفت از ویوتی ارزونتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اینو خوندین!!
اگه راست باشه خودم میام خفت میکنم (از خوشحالی) آخه یه مقدار به دوربین هم احتیاج داریم بالاخره! خوبه امیدوار شدیم به دوربینش.نقل قول:
خوب امروز من كل اينترنت رو زير رو رو كردم فقط براي كيفيت عكس كوكي خان و نتيجه اين شد:
كوكي عكس هاي خيلي خوبي مي گيره و در نبرد رو در رو توانست k850 كه 5 است رو شكست بده و در كل من كيفيت عكس اين گوشي رو در حد n73 مي دونم (البته كمي كوكي بهتر بود)
15 ارديبهشت چه جالب 18 ارديبهشت تولد منه :دينقل قول:
شمارش: 66745424 گفت زنگ بزنین 15 اردیبهشت به بعد ای خدا یعنی دیگه دم دمای اومدنشه
بچه ها اینو خوندین!!
چند روز مونده
صبر كن..........اها15 روز ديگه چقدر من اسكولم
حس شيشم داشتي ما خبر نداشتيمنقل قول:
راستی دیدید زیر 250 هست! ایول!
پس بزار واسه تولدت یه دونه بگیرم برات! البته عوضش توام باید یه دونه برام بگیری چون من تحمل ندارم!!!! :d
خوب دیگه چه کنیم داداش!!!نقل قول:
حس شيشم داشتي ما خبر نداشتيم
راستی محمد آقا چشمت روشن! دیدی گفتم صبر کن! حال میداد امروز یه چیز دیگه میخریدی بعد این خبر رو میشنیدی! اون موقع دیگه......... (به علت فجیع بودن داستان از ادامه معذوریم!)
مي گم مي خواين بريم تو كار فيلم............البته من كه ديگه خسته شدم از بس از تو مانيتور ديدمش:دي
پس كجا رفتين؟نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
4870x2, pk_ss2
من اینجام برادر! نمی خواد خودتو خسته کنی! میخواید همون فیلمهای قبلی رو اونایی رو که ندیدم ببینم براتون تعریف کنم! (عجب کار مسخره ای!)
البته اگه دوست داری فیلم بزار ما که از خدامونه!
يه چي بگين بريم تو كارش
ديشب كه فيلم زياد ديديم
والا چی بگم! ببینیم عکسی چیزی از محتویات کامل گوشی نداری (منظور جعبست)نقل قول:
يه چي بگين بريم تو كارش
ديشب كه فيلم زياد ديديم
موافقم همين كار رو بكننقل قول:
میخواید همون فیلمهای قبلی رو اونایی رو که ندیدم ببینم براتون تعریف کنم! (عجب کار مسخره ای!)
باشد! میخوای خودت یکی از لینکارو بدی؟نقل قول:
موافقم همين كار رو بكن
پی نوشت: راستی نمی خوای تو یاهو آن شی.
حسين جون اگه حوصله يوتوب رو نداري از اين سايت مي توني دانلود كنيشون
Keepvid.com
ادرس رو توش بنويس
منم هر موقع میخوام ویدیو دانلود کنم دقیقا از همین سایت میرم. حالا نگفتی کدوم ویدیو رو ببینم!
از اون 10 دقيقه اي بگونقل قول:
منم هر موقع میخوام ویدیو دانلود کنم دقیقا از همین سایت میرم. حالا نگفتی کدوم ویدیو رو ببینم!
بیاین یاهو دیگه اونجا کنفرانس میزاریم حرف میزنیم
ورود سري جديد گوشي هاي LG 1387/12/14 گوشي KT610 يكي ديگر از گوشي هاي برند LG مي باشد كه بادارا بودن ويژگي هاي خاص با قيمتي مناسب روانه بازار موبايل شده است . اين گوشي از سري گوشي هاي كشويي است كه با دوربين 2 مگاپیکسل و نيز دوربين دوم VGAو رم Micro SD و در رنگ مشگي توليد شده است .
گوشي KM 710 از ديگر گوشيهاي كشويي LG است كه با دوربين 3.15 مگاپیکسل و رم MicroSD و در رنگ سفيد روانه بازار شده است .
احتمال مي رود اين گوشي با دارابودن ويژگي هاي فوق الذكر يكي از پر فروش ترين گوشي هاي برند LG خواهد شد..
گوشي KM380T با دوربين 1.3 مگاپیکسل و در رنگ مشکي در گروه گوشي هاي با وزن سبك قرار خواهد گرفت و نيز از ويژگي هاي اين گوشي دارا بودن رم Microsd مي باشد كه در بازارهاي موبايل قابل تهيه است .
سایت کامتل هیچی از کوکی نگفته.........
نقل قول:
kalepoook
اومدين بياين تو ياهونقل قول:
michael ropy
در نبرد سري جديد ال جي كه سري موزيك هستدر برابر سري w سوني اريكسون و اكپريس موزيك نوكيا بايد ببينيم چه خواهند كرد؟نقل قول:
گوشي KM 710 از ديگر گوشيهاي كشويي LG است كه با دوربين 3.15 مگاپیکسل و رم MicroSD و در رنگ سفيد روانه بازار شده است .
احتمال مي رود اين گوشي با دارابودن ويژگي هاي فوق الذكر يكي از پر فروش ترين گوشي هاي برند LG خواهد شد..
گوشي KM380T با دوربين 1.3 مگاپیکسل و در رنگ مشکي در گروه گوشي هاي با وزن سبك قرار خواهد گرفت و نيز از ويژگي هاي اين گوشي دارا بودن رم Microsd مي باشد كه در بازارهاي موبايل قابل تهيه است .
من كه مي گم سري w سوني اريكسون يه چيز ديگست
امروز کم کار بودین .
بیخیال کوکی شدین یا دارین روزشماری می کنید تا 15ام .
حالا واقعا 15ام میاد یا نه؟
معلوم نیست ما امید داریم.
اینم ببینین بد نیست:
کد:http://www.lgmobile.com/web/web.common.Gateway.laf
هیچ حرفی برای گفتن باقی نمیمونه .
کی میشه تو قسمت microsite نام ایرانم روشن بشه
من دارم بیخیال میشم .
تا 15 اومد اومد نیومد شما چی پیشنهاد میکنید بخرم؟؟؟؟؟