خیر ... سری intel X3100 هست و همه اش همین قدرتشه ... بهتره برای بازی یک کنسول بخرید با لپ تاپ و پی سی قویتر
خیر ... سری intel X3100 هست و همه اش همین قدرتشه ... بهتره برای بازی یک کنسول بخرید با لپ تاپ و پی سی قویتر
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
ولی من زیاد سر در مکیارم از این اصطلاحات:41: کنسول چی هست؟باید چیکار کنم؟
سلام
میخوام یه لپتاپ، برای امور اینترنت، Word، فتوشاپ، گاهی ضبط و ویرایش فایل های ویدیویی، بازی به ندرت، داری اسپيکر خوب ... بخرم.
اینا رو انتخاب کردم:
/Xps 1530/Studio 1537/Vostro 1510/1310/Sony AR870 NB/Sony BZ 560 N34/Sony CS 190 NAD/NCC/Sony FZ 348 EB++/Sony NS 236
تابحال وسترو رو به علت نداشتن پورت S-video out و HDMI و پورتdocking station و کيفيت صدای بد، به حالت تعليق در آوردم و در حال بررسی بقيه هستم.
چند سوال در رابطه با مدل های مختلف سونی دارم:
آيا مدلی از سونی Matte LCD يا صفحه نمايش مات و ضد انعکاس نور داره، در فضای باز بشه ازش استفاده کرد؟
اگه مدلی با کارت گرافيکی غير اينتل بخوام حداقل قيمتش چقده؟
کدوم سری ها غير FW,AR,AW (ال سی دی حداکثر 15.4 باشه) گرافيک غير اينتل و نسبتا خوب دارند؟
متشکرم.:11:
کنسول منظورم همان PS2 و PS3 و XBOX هست ... به بخش بازی p30world و انجمن های ان مراجعه کنید آشنا می شویدنقل قول:
نقل قول:بله فکر کنم سری های BZ صفحه نمابش مات دارند چون من توی نور باهاشون کار کردم خوب بود ...نقل قول:
آيا مدلی از سونی Matte LCD يا صفحه نمايش مات و ضد انعکاس نور داره، در فضای باز بشه ازش استفاده کرد؟
توی سونی ATI حدود 100 هزار تومان تفاوت ایجاد میکنهنقل قول:
اگه مدلی با کارت گرافيکی غير اينتل بخوام حداقل قيمتش چقده؟
سری های FZ گرافیک جیفورس هم دارند ولی قدیمی شده اندنقل قول:
کدوم سری ها غير FW,AR,AW (ال سی دی حداکثر 15.4 باشه) گرافيک غير اينتل و نسبتا خوب دارند؟
متشکرم.:11:
سری NS هم که جدید امده اند نیز گرافیک ATI دارند همانند Sony NS 295
سری 13.3 اینچی های سبک هم گرافیک geforce 8400 و 9300 دارند
سلام دوستان
من ميخوام تو 2-3 هفته بعد يه نوت بوك بخرم حداكثر 1500000 تومن يكي از گزينه هام SONY FW هستش3 تا سوال دارم:
1- چيپست اينترنت بيسيم اين سري چيه؟ ساخت اينتل هستش؟
2-اينكه wi-fi به چه دردي ميخوره؟ گويا fw اينو نداره
3-وقتي قيمت با گارانتي خوب براي fw 373 jb حدودا 1540000 هستشبدون گارانتيش چند در مياد؟
ممنون ميشم كسي جواب بده.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- بله اغلب نوت بوک ها از جمله سونی همه intel هست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا اتفاقا wifi داره ! مگه میشه نداشته باشه اونم سونی ! برای اطلاعات بیشتر در مورد wifi و تفاوت ان با وایرلس و استانداردهایش بروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بودن گارانتی تا 150 هزار تومان هم مثلا برای امرتات و ایران رهجو اختلاف داره . سونی رو چون کیفیت خوبه میشه بدون گارانتی خرید
موقث باشید
سلام
من واسه یکی از دوستان میخوام یه لپ تاپ بخرم(ترجیحا سونی)
سوالم اینه که چه سری از سونی توی قیمت بین 1100 تا 1300 خوبه؟
دوستم اصلا اهل بازی نیست واسش زیبایی، کیفیت، امکانات ، و وزن مهمه
البته از 15.4 اینچ هم بزرگتر نباشه
سری های cs و ns مدل 295 و fw کدومش بهتره؟
سری cs زیباتر سبکتر و بهتره
fw هم که 16.4 اینچه و سنگینه
پیشنهاد من cs در چهار رنگ سفید صورتی قرمز و مشکی
با تشکر از راه نمايی های خيلی مفيدتون.نقل قول:
تو اين سايت
ديدم نوشتهکد:http://newzmaker.wordpress.com/2008
The VGN-CS16 is enhanced with NVIDIA GeForce graphics
مگه CS ها گرافيگ NVIDIA GeForce هم دارند؟ و به کشور ما هم آورده شدند؟
آره، انگار CS گرافيک Geforce هم داره ولی Dedicated ش مثل XPS 1330 فقط 128MB ه!
ولی من تو سايت های ايرانی جايی با اين گرافيک نديدم. در ايران هر چی هست گرافيکش Intel ه.کد:https://www.sonystyle.gr/SonyStyle/VAIO-Laptop-PCs/VGN-CS-/VGNCS11Z/R.GC2
يه سوال دارم اينکه اين نور زير تاچ پد چيه؟
سلام!
بعضی مدل های cs ویندوز 64 بیتی دارند. این ویندوز ها با 32 بیتی چه فرقی دارند؟ نرم افزار های ویندوز های معمولی رو این ویندوز ها هم نصب می شن؟
سلامم..این ویندوز سرعت بالاتری داره......چون از نهایت توان پردازنده های جدید که تقریبن همه 64بیتی هستن میتونه استفاده کنه....بیشتر برنامه های 32 بیتی هم میتونن روی 64 بیتی خیلی خوب کار کنن ولی موارد استثنا هم هستش مثلن نود 32 روی 64 بیتی نصب نمیشه و باید nod64 نصب شهنقل قول:
تو پایتخت هست! و dedıcate اشم 256 !نقل قول:
مدل های جدیدش داره میاد! اینجا هست:
نورشم نمی دونم چیه!!کد:http://www.sony-mea.com/productcategory/it-pc-vaio-cs#IT+PC+VAIO+CS
اگه کسی میدونه بگه!
همه گرافیک های intel 4500 mhd روی cs ها ؛ 128 dedicate دارن؟؟؟
سلام دوستان
من به تازگی لب تاپ مدل VGN-FW290N خریدم 1700
قبل خربد دنبال بالاترین سیستم گشتن و این مدل که دارای مشخصات زیر هست به نظرم جالب اومد
CPU 2.53 Core 2 Due 6MB Cache
Ram 4GB
Hard 320GB
Grafic 128 Dedicate- up to 1300
ساخت آمریکا
برام خیلی عجیبه وقتی برنامه CPU-Z رو اجرا کردم باس RAM رو 400MHz بود.
کش L1=64 L2=6000
میدونیم که L1 سرعت بیشتری داره وهرچقدر بیشتر باشه بهتره
میخوام بدونم همه ی لب تاپ ها اینطور هستن؟؟؟؟
سلامم..قدری تاپیکهای مختلف لپتاپها را مطالعه کنین مفیده چون این سوالات بارها و بارها جوابشونه دادننقل قول:
برنامه ی cpu-z میاد فرکانس رمها را بر اساس sd شناسایی میکنه.شما باید عددش را ضربدر 2 کنین تا به رقم واقعی برسین چوون ddr هستن
بله همه ی پردازنده های لپتاپهانقل قول:
کش l1=64 l2=6000
میدونیم که l1 سرعت بیشتری داره وهرچقدر بیشتر باشه بهتره
میخوام بدونم همه ی لب تاپ ها اینطور هستن؟؟؟؟
کش L1 بسیار گرونقیمت تر از L2 هستش و استفاده ی کش بیشتر باعث بالا رفتن شدید قیمت پردازنده میشه
سلام 2 سوال ديگه
-آيا LCD در سری های سونی که Xblack حالت ضد انعکاس نور داره يا برای ضد انعکاس بودن LCD سونی، حتماً بايد BZ گرفت.
-من جايی در سايت های ايرانی CS رو با گرافيک Geforce نديدم، اگه کسی اطلاع داره لطفاً بگه سری CS با گرافيک Geforce و Dedicated 256 قيمتش حدوداً چقدره؟ بالای 1.500.00 ه يا پايينش؟
سلام دوستان!!!
سری های cs 28 gn/b و 26gn/b گرافیک geforce 9300gs 256 dedıcated دارند!
حدود قیمت 28 ؛ 1520000 هستش و 26 هم فکر کنم یه 150 تومنی کمتر باشه!
من خودم بین دو مدل cs 26 , cs 290 nfb موندم!:9:ایران رهجو گفته تا یه 2-3 روز دیگه 26 رو میاره!
تفاوتشونم اینه :
cs 290: intel 4500 mhd /250 hdd/ black matte / usa
cs 26 :geforce 9300 gs/320 hdd/ black glossy/ china
حالا یکی به من بگه که این گرافیکdedicate, intel داره یا نه!!! همه ی فروشنده ها میگن داره!!!:19:
مثلا این intel می تونه pes 09 رو اجرا کنه؟
سلامنقل قول:
شركت ايران رهجو مدلهاي CS16 وCS18 رو تو ليستش با گرافيك Geforce زده با قيمت 1200 و 1500
سلام دوستان
كسي ميدونه هارد لپ تاپهاي سوني سري fw شتاب سنج دارن تا در صورت افتادن لپ تاپ از هارد محافظت كنه يا نه؟
تا جايی که من بررسی کردم اين مورد G-Sensor Shock Protection - Hard Disk Drive Protection در سری BZ وجود داره که مثل Dell Latitude يک لپتاپ ضد ضربه و صفحه مات برای کار کردن در محيط های باز و صنعتی يه! و متاسفانه در سری FW وجود نداره! :41:نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد sony vaio fw-170jw چیه؟به نظرتون خوبه؟
میشه ایراداشو بگین و در موردش یه توضیحی هم بدین.
بعد از کلی تحقیق میخام اینو بخرم اخه.
بیشتر سری های سونی این مشخصات رو دارند G-Sensor Shock Protection منظور شماست که در سری هایی مثل Z , SZ , SR , TT , BZ وجود داره و کمک زیادی میکنه به جلوگیری از آسیب به هارد و ایجاد بد سکتور ...نقل قول:
البته این رو هم بگم که لپ تاپ های بالای 15 اینچی چون قابلیت جابجایی کمتری دارن نیاز به این تکنولوژی ندارن و بیشتر مینی ها و زیر 15 اینچی ها هستن که این تکنولوژی رو دارن ....
سلام میخوام Vaio CS230 بگیرم نظرتون چیه؟ 1180 قیمتش چینی.اگه میشه مشکلاتشو بگید.
سلامنقل قول:
میشه بگی برا چه کارای میخوای؟
سلام
لطفا ویژگیهای سری sr رو بگید. من بین دو سری cs و sr موندم. می دونم تفاوت قیمت زیاده ولی واسه من کارایی و وزن مهمه ظاهر مهم نیست.
متشکر
واسه کار شبکه بعضی وقت ها ها بازی البته نه سنگین یه سوالم اینکه گرافیک این مدل intel4500 هست که تا 1.5 Share میشه میدمنم که به گرافیک Gforce نمیرسه ولی میخوام بدئنم خیلی کمه؟یعنی نمیشه باهاش یه PES2009 یا NFS Carbon هم اجرا کرد؟نقل قول:
سلام دوستان.
آداپتور اين سري از كجا ميتونم بخرم؟
آيا سايتي هست كه بفروشه؟؟
من میخوام تو همین ماه یه VAIO AR-890 بگیرم. من برای گرافیک خوبه GeForce 8600 هست که این مدل رو انتخاب کردم. البته قیمتش هم خیلی مناسبه یعنی با 1.080.000 تومن چنین چیزی مفته!
ممنون میشم اگه منو بیشتر راهنمایی کنید.
:10:
نقل قول:
این کارت 864 امتیاز 3DMark06 کسب کرده(میانگین) و تو تست بازی FEAR به میانگین فریم 17 تا رسیده medium) 800x600) پس فکر کنم شاید Pes2009 رو Medium روان اجرا بشه ولی زیاد مطمئن نیستم:14:
Core 2 Duo 2 GHz
اگر از کيفيت و مرغوبيت نوت بوک هاي SONY VAIO، کاملاً راضي هستيد و استطاعت مالي براي خريد آنها را نداريد، از معرفي سري جديد اين نوت بوک ها با نام NS، بسيار خوشحال خواهيد شد. SONY VAIO NS Series، نوت بوکي عالي با صفحه کليد و پد لمسي بي نظير است با طراحي زيبا، اجراي مناسب و البته قيمت مناسب.
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2 GHz - Cache 2 MB - Bus 667 MHz
هارد ديسك: 160 گيگابايت
حافظه رم : 1024 مگابايت
كارت گرافيكي: مگابايت - Intel 4500MHD
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA XBrite
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista
قيمت: 795000 تومان
Core 2 Duo 2.1 GHz
نوتبوک سوني مدل VAIO CR-520 نوتبوک ديگري از سري مدلهاي CR سوني است که بسيار زيبا و شکيل طراحي شده است. CR-520 بسيار کاربرپسند ميباشد و در رنگهاي مختلف و زيبايي ارايه شده است. اين نوتبوک با پردازشگرهاي Core 2 Duo (از Intel T7100 1.8GHz Core 2 Duo گرفته تا T7700 2.4GHz Core 2 Duo) کار ميکند. صفحه نمايش آن نيز يک صفحه نمايش 14.1 اينچي WXGA است.
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.1 GHz - Cache 3 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 320 گيگابايت
حافظه رم : 3073 مگابايت
كارت گرافيكي: 358 مگابايت - Intel
صفحه نمايش: 14 اينچ - WXGA XBrite
قيمت: 995000 تومان
Core 2 Duo 2.4 GHz
در اينجا مي خواهيم از ويژگي هاي سري جديد نوت بوک هاي شرکت سوني با نام Z، برايتان بگوييم. SONY VAIO Z Series، آخرين سري نوت بوک معرفي شده از طرف شرکت معتبر سوني است. کارت گرافيکي NVIDIA 9300M، کارت هاي حافظه ي SD و WWAN، درايو Blue-ray ، خروجي HDMI و Express Card و بالاخره، صفحه نمايش 13.1 اينچي، ستون فقرات اين سري نوت بوک ها هستند.
مشخصات كلي :
نوت بوك سبک وزن
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz - Cache 3 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 250 گيگابايت
حافظه رم : 2048 مگابايت
كارت گرافيكي: مگابايت - GeForce 9300
صفحه نمايش: 13.1 اينچ - WXGA Brite
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista Business
قيمت: 1680000 تومان
ساخت امريکا - همراه با يک دستگاه کول ديسک ترنسند
Core 2 Duo 2.4 GHz
سري جديد نوت بوک هاي شرکت سوني با عنوان و سري VAIO AR، صفحه نمايش بسيار مناسب 17.1 اينچي دارد که با اين سايز بزرگ، به نظر مي رسد شما مجبور باشيد، آن را به زور با خود به اين طرف و آن طرف بکشيد، اما اصلاً اين طور نيست، طراحي بسيار خوبي دارد و سبک وزن است. نوت بوک هاي VAIO AR، کامپيوتر هاي چندرسانه اي با قدرت طبيعي کاميوترهاي معمولي هستند که صفحه کليد بزرگ و پردازنده ي Intel Core 2 Duo و کارت گرافيکي NVIDIA دارند.
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz - Cache 3 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 400 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 512 مگابايت - Geforce 8600 GT
صفحه نمايش: 17 اينچ - WXGA+ Brite
قيمت: 1190000 تومان
Core 2 Duo 2 GHz
يک هوش مصنوعي! نوتبوکي سبک، زيبا و جذاب در رنگهاي متنوع که در همان نگاه اول نظر هر صاحبسليقهاي را به خود جلب ميکند.
مشخصات كلي :
نوت بوك سبک وزن
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
كارت گرافيكي: 358 مگابايت - Intel 4500MHD
قيمت: 1050000 تومان
Core 2 Duo 2 GHz
نوتبوک سوني وايو سري SR با 13.3 اينچ اندازه، طراحي زيبا و منحصر به فرد خودش را دارد. امکانات خوب، عمر مناسب، مشخصههاي کارآمد، خوشدستي و ارگونومي عالي از مشخصههايي هستند که در اين نوتبوک ميبينيم.
مشخصات كلي :
نوت بوك سبک وزن
حافظه رم : 3072 مگابايت
كارت گرافيكي: مگابايت - Intel 4500 MHD
صفحه نمايش: 13 اينچ - WXGA XBrite
سيستم عامل : Microsoft Windows Vista H/XP
Core 2 Duo 2 GHz
نوتبوکهاي سوني سري NR نوتبوکهاي زيبايي هستند که در اين جا به معرفي آنها ميپردازيم. اين نوتبوکها طراحي بسيار جديدي دارند. بينهايت زيبا هستند و با تنوع رنگي خوبي ارايه شدهاند. کاربرپسندي خوبي هم دارند.
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
هارد ديسك: 200 گيگابايت
كارت گرافيكي: 358 مگابايت - Intel X3100
صفحه نمايش: 15.4 اينچ - WXGA XBrite
Core 2 Duo 1.06 GHz
مشخصات كلي :
نوت بوك سبک وزن
پردازنده: Intel Core 2 Duo 1.06 GHz - Cache 2 MB - Bus MHz
هارد ديسك: 100 گيگابايت
صفحه نمايش: 11.1 اينچ - WXGA XBrite
Core 2 Duo 2.1 GHz
نوتبوک سوني مدل VAIO CR-590 نوتبوک ديگري از سري مدلهاي CR سوني است که بسيار زيبا و شکيل طراحي شده است. CR-590 بسيار کاربرپسند ميباشد و در رنگهاي مختلف و زيبايي ارايه شده است. اين نوتبوک با پردازشگرهاي Core 2 Duo (از Intel T7100 1.8GHz Core 2 Duo گرفته تا T7700 2.4GHz Core 2 Duo) کار ميکند. صفحه نمايش آن نيز يک صفحه نمايش 14.1 اينچي WXGA است.
مشخصات كلي :
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.1 GHz - Cache 3 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 160 گيگابايت
سيستم عامل : Microsoft Windows Vist