کسی نیست خیلی برام مهمهنقل قول:
Printable View
کسی نیست خیلی برام مهمهنقل قول:
اوت لوک اکسپرس روی خود ویندوز هستش نیازی به نصب نیست. اگر اوت لوک کامل رو میخوای باید آفیس نصب کنینقل قول:
سلام
دو تا سوال دارم:
1. چطور میشه فونت پیوست کرد به اوت لوک (مثل ورد و پاورپوینت و...) که ایمیل روی هر سیستمی با فونت تعیین شده بیاد؟
2. چطور میشه یه تم HTML دائمی ساخت که روی همه سیستم ها و ایمیل ها نمایش داده بشه؟
ممنون :n16:
كسى نميدونه از دوستان؟نقل قول:
نقل قول:
کاش نگارش اوت لوکتون رو نوشته بودید. در کل به این شکله:
به مسیر زیر برو
Tools -> Account Setting -> E-mail -> Properties -> More Settings -> Advanced
در قسمت Advanced گزینه زیر رو تیک بزن:
'leave a copy of the messages on the server'
ممنون ولى اين تو مايكروسافت اتلوك هستنقل قول:
من منظورم اتلوك اكسپرس تو xp هست اونجا چيكار كنيم كه يك كپى رو سرور بمونه
و اينكه فعلا نميتونم ويندوزم رو عوض كنم و يا اينكه از مايكروساف اتلوك استفاده كنم
مرسى كه كمك ميكنين
نقل قول:
سلام
دوست عزیز بخشی از تنظیمات راباید توی سرور جیمبل انجام داد و نه توی آوت لوک و آوت لوک اکسپرس.
وارد اکانت خود توی (وب میل) جیمیل که شدی این تنظیمات را انجام بده:
Gmail > Settings > Forwarding and POP/IMAP > POP Download: > 2. When messages are accessed with POP => keep Gmail copy in the Inbox
از این پس یه کپی از ایمیل ها توی سرور باقی میمونه.
موفق باشی
ممنونعزيزنقل قول:
اما سرور من جي ميل يا ياهو نيس سرور شركتى هس كه ايميلها روى ان هست و اين تنظيمات رو نداره كارى ميشه كرد
نقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم این تنظیمات روی سرورهای همگانی مثل جی میل و یاهو (uk) که امکان سرویس pop میل (مجانی) را میدهند وجود داره،
نمونه اش را روی gmail.com و yahoo.co.uk امتحان کرده ام، ممکنه سرور اختصاصی شما هم چنین گزینه ای داشته باشه مطمئن نیستم و نظری ندارم.
موفق باشید
پیشنهاد:
ببین اگر گزینه Forwarding داره یه کپی از ایمیل های وارده را به آدرس جمیلت Forward کن و سرور اختصاصی را دور بزن!
واسه آفیس 2013 هم کار میکنه آیا این یا واسه 2013 باید جداگونه بگیرم یه چیز دیگه؟نقل قول:
میشه یکی لطف کنه و جواب این سوالم رو بده آیا؟ :
کد:
در حال حاضر من داخل Outlook از یوزرم در Hotmail استفاده میکنم؛
آیا میتونم یوزر هایی مثل AOL و Gmail و Yahoo رو هم بهش اضافه کنم یا خیر؟
سلام من اوت لوک 2013 نصب کردم ولی اصلا نمیتونم وارد بشم و این 2 تا ارور میده چی کار کنم؟
the connection to microsoft exhange is unavailable
outlook must be online or connected to compelete this action
ارور دوم
cannot start microsoft outlook.cannot open the outlook window. the set of folders can not be opend. the file
c:users/.....appdatalocal/microsft/outlook/outlook.ost is not an outlook data file(.ost)
چی کار کنم؟
با سلام
من آوتلوک 2007 رو سیستم دارم.روزانه تعداد زیادی ایمیل دریافت و ارسال می کنم. وقتی send/receive رو می زنیم، مگر نه اینکه کل اتچمنت ها میاد رو سیستم و داونلود میشه؟
من میخواستم فولدری که کل اتچمن ها توش هست پیدا کنم. تو اینترنت سرچ زدم و این رفرنس رو دیدم
تو این فولدر تعداد کمی فایل هست. بقیه کجان؟کد:http://www.groovypost.com/howto/microsoft/outlook/find-the-microsoft-outlook-temporary-olk-folder/
با تشکر
سلام. اینجا کسی هست پاسخگو باشه؟؟؟ آیا اینجا سایت متروکه هست؟ تاریخا قدیمی هستن. من سوال دارم. چرا ایمیل هایی که تو اوت لوک برام میفرستن میره تو قسمت جانک؟ ممنون میشم زود جواب بدید... اگه کسی باشه؟؟؟
:n13:
سلام یه سری اطلاعات اشخاص توی اکسل دارم که می خوام توی اتولوک وارد کنم چطور می شه این کار رو کرد؟:n35:
سلام.
در این برنامه راهی هست بدون دانلود ضمیمه متن ایمیل رو نشون بده ؟؟
یعنی متن رو بیاره بعد اگر ضمیمه داشت و نیاز داشتیم دانلود کنیم .
راهس هست ایا؟؟
سلام
دو تا سوال دارم.
1. من در ایمیل یاهوم ایمیلهام رو در قالب فولدرهایی دسته بندی کرده بودم. الان که باب pop3 به اوت لوک وصلش کردم فقط ایمیلهای inbox رو میاره. آیا راهی هست که همه ایمیلها رو بیاره؟
2. وقتی از اوت لوک ایمیلی ارسال می کنم مورد ارسال شده فقط در sent item اوت لوک ذخیره می شه. آیا راهی هست که در خود ایمیل اصلی مثلا یاهو یا جیمیل هم ذخیره بشه؟
سلام بچه ها...
یه سوال داشتم.
میشه توی اوت لوک از یک اکانت توی 2 تا سیستم استفاده کرد و تغییرات توی 2 تاش اعمال بشه؟یا حداقل یکیش فقط دیدنی باشه.
یکی تو خونه یکی سر کار
درود و وقت بخیر یک سوال داشتم اگه کسی میدونه لطفا جواب بده خیلی لازمش دارم...
یک اکانت اوت لوک که توی چندتا سیستم اکتیو هست قبلا وقتی توی یکی از سیستم ها کاری انجام می شد توی بقیه سیستم ها مشخص بود اما الان اگه توی یک سیستم یک ایمیل بفرستم توی بقیه سیستم ها مشخص نیست که فرستادم..یک کاری یا یک گزینه هایی باید اکتیو باشند اگه کسی میدونه لطفن کمک کنه خیلی مهمه برام
من روی live.com یک اکانت ساختم شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری می تونم ارسال و دریافتم ایمیا هان رو از روی office outlook 2013 کنترل کنم؟
سلام؛
من ایمیل شرکتیم رو رو اوت لوک ست کردم ولی ایمیل هایی که از اوت لوک سند میکنم وقتی از سایت وارد ایمیلم میشم نیست؟؟؟؟
چه کار کنم؟؟؟/
جیمیلم وارد نمیشه با اینکه map فعاله
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم خیلی گشتم ولی توی تاپیک پیداش نکردم.
من تو اوت لوک یه اکانت ایجاد کردم و ایمیل هام ورودیم را از webmail ام به اوت لوک منتقل کردم. ولی هنوز داخل پوشه sent ایمیل دارم. و توی اوت لوک پوشه SENT هام خالی هست. چطور میتونم SENT BOX رو هم به اوت لوک منتقل کنم؟
و در ضمن توی مسیر tools> account setting> data file> personal folder یه ادرس هست که زمانی که توmy computer کپی ش میکنم فایلی رو به من میده این همون فایل بک آپ هست؟ میتونم بعدا ازش ایمیل هام را بگیرم؟ یا برای بک آپ باید کار دیگه ای بکنم؟ ممنون میشم پاسخ بدین
درود
قسمت تقویم outlook 2013 در ویندوز 10 ، تاریخ را 3 ماه جلوتر نشان میده یعنی امروز که 2 تیر ماه هست 22 شهریور ماه نشام میدهد -تاریخ سیستم درست هست و2.4.95 نشان میدهد .
ممنون میشم راهنمایی کنید که تقویم را درست کنم
سلام
آقا من قبل تعویض ویندوز فایل pst رو برداشتم.و بعد نصب ویندوز و کانفیگ Outlook 2013 کانتکت هام نمیاد!!!!
مشکل کجاست؟
سلام
من Outlook 2007 نصب کردم
میخام ایمیلم رو بهش بدم منتها این پیام رو میده:
هم پسورد خود ایمیل رو هم دادم نشد هم پسوردی app گوگل هم ساختم دادم نشد
کسی میدونه مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این آموزش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مشخصات رو به این صورت زدم:
incoming mail server:
mail.gmail.com
outgoing:
mail.gmail.com
پسورد رو همون پسورد جیمیل زدم نه پسوردی که برای app ویندوز ساخته میشه
این کار هایی که تو لینک بالا بود رو انجام دادم
پیام ادد شدن رو داد منتها هیچ ایمیلی نمیاد نه ارسال میشه
test account setting رو هم که زدم این پیام رو میده:
کد:Log onto incoming mail server (POP3): Cannot find the e-mail server. Verify the server information in your account properties.
کد:Send test e-mail message: Cannot find the e-mail server. Verify the server information in your account properties.
یکی گفت این کار ها رو بکنم و انجام هم دادم:
نقل قول:
مشخصات اینجوری وارد کن
incoming mail server:
pop3.gmail.com
outgoing mail server :
smtp.gmail.com
توی نام کاربری هم ایملتون را کامل بزنید
توی More seating هم تب Outgoing server هم تیک
my outgoing رو بزنید
در تب advance هم پورتها را اینجوری تنظیم کنید
incoming mail : 995
outgoing mail : 587
ولی باز هم درست نشد و این پیام رو میده:
کد:Log onto incoming mail server (POP3): Cannot find the e-mail server. Verify the server information in your account properties.
Send test e-mail message: None of the authentication methods supported by this client are supported by your server.
با سلام
من برای اولین سری که outlook را اجرا کردم پس از وارد کردن اکانتم با این پیغام مواجه شدم the connection to microsoft exchange is unavailable.outlook must be online to connected to complete this action پس از کلیک بر روی گزینه ok در پنجره microsoft exchange سرور را imap.googlemail.com نوشتم ولی متاسفانه این پیغام اومد cannot start microsoft outlook. cannot open the outlook window. the set of folders cannot be opened.the file c:\users\..\...ost is not an outlook data file(.ost)
من در قسمت تنظیمات جیمیل pop3 را هم فعال کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید
با عرض سلام خدمت دوستان
دوتا سوال دارم
سوال اول اینکه اوت لوک من خیلی کند شده . با پاک کردن ایمیل های اضافی نیز تغییری در سرعت اوت لوک ایجاد نشده ، دیگه چی کار کنم؟
و سوال دوم
روی اوت لوک یکی از کارمندان 10 ایمیل ساخته شده ، فرض کنید این کارمند از ایمیل خودش به دیگر ایمیل ها می خواهد پیامی ارسال کنه این پ
یام ارسال شده برمی گردد تویه اینباکس ایمیل خود کارمند به جای اینکه بره تو اینباکس ایمیل هایی که پیام براشون ارسال شده
برای رفع این مشکل چه باید بکنم؟
با تشکر
یه سوال دیگه
من می خوام محل ذخیره سازی اوت لوکم رو عوض کنم . مثلا اگه تو درایو C ذخیره می شه ببرمش به درایو D
چه طور این کار رو بکنم ؟
سلام بر دوستان
سوالی راجع به اوت لوک 2007
فایل pst که بصورت pop3 و با حفظ ایمیل روی سرور بعد از خوانده شدن تنظیم شده بود و ایمیلها فولدر بندی شده بودند از روی یک PC بکاپ مستقیم(مستقیما از دایرکتوری مربوطه در اوت لوک) گرفته شد و روی یک PC جدید انتقال داده شد و کلیه اطلاعات را بدرستی نشان می دهد. با تنظیمات اکانت بصورت مشابه PC قبلی مشاهده شد که مجددا کلیه ایمیلهای قبلی را می خواند و در inbox ذخیره می کند. آیا روشی وجود دارد تا به اوت لوک بفهمانیم از خواندن ایمیلهای قبلی تا این لحظه خودداری کند. ایمیلها از وب میل سرور شرکتی هستند و قابلیت تنظیم بصورت اینکه روی سرور اعلام کنیم از این تاریخ به بعد pop کن وجود ندارد.
اگر دوستان راه حلی می دانند بفرمایند.
فعلا مجبور شدم تن به خواندن مجدد ایملهای قدیمی بدهم تا وقتی همگی دانلود شدند همه جدیدها را انتخاب و پاک کنم.
سلام
یکی از دوستان جدیدا تمام ایمیل های اوت لوکش دوتا شده یعنی از هر پیام یک کپیش هم ایجاد شده اول از همه می خواستم بپرسم چرا این طوری شده و دوم با توجه به اینکه تعداد ایمیل ها خیلی زیاده و واسه شرکت و همه اش لازم است راهی هست که بشه مثلا یکی در میون کل ایمیل ها رو پاک کرد یا مثلا کل ایمیل هایی که کلمه کپی توش هست رو پاک کرد
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
سلام
من وقتی با گوشیم ایمیلهای یاهو رو چک میکنم در کنار نام فرستنده برخی از ایمیلها یک آیکن کوچک میبینم که مثلا لوگوی شرکتشون هست.
حالا من میخوام همین کار رو برای ایمیلهای خودم انجام بدم یعنی وقتی برای کسی ایمیل میفرستم لوگوی مربوط به شرکتم کنار نام فرستنده بیاد.
ضمنا من ایمیلم شرکتی هست و با آتلوک ایمیلهام رو ارسال میکنم.
سلام خدمت دوستان عزیز
من برای اولین بار اوت لوک 2016 رو باز کردم و مشخصات ایمیل شرکتم رو بهش دادم تا پروفایل درست بشه و به چه علت نمیدونم ولی نتونست پروفایل رو درست کنه ، حالا هم هر بار که برنامه رو باز میکنم ارور میده و میگه که سرتیفیکیت درست نیست و برنامه بسته میشه .
حالا راهی نداره تا بشه این سرتیفیکیت اشتباه رو پاک کنم تا حداقل بشه برنامه رو باز کنم ؟
لطفا اگه ممکنه راهنماییم کنید
سلام مجدد
کسی نیست که بتونه کمک کنه؟
سلام
چقدر فعالیت اینجا کم شده!!!! البته با ورود این حجم انبوه از شبکه های اجتماعی بهتون حق میدم که مثل خود من کم تر به اینجا سر بزنید ..... حالا بماند.....:n03:
بالاخره مشکل من حل شد:n20::n19:
مشکل از اونجا بود که سرور ایمیل من قدیمی بود و از آفیس 2016 پشتیبانی نمیکرد واسه همین وقتی از طریق آفیس 2016 لوگین میشدم هنگ میکرد.
برای حل مشکل باز شدن هم باید از طریق یوزر اکانت اقدام به حذف اکانت ایمیل میکردم.
امیدوارم این مطلب یه روزی به درد یه نفر دیگه بخوره:n18:
سلام: فایل VCF از دفترچه تلفن گوشیم دارم که میخوام با Outlook2007 ویرایش کنم. اما فوتهای فارسی نام مخاطبین رو به این شکل (ظˆظٹ„ط§ ®²±ط¢¨ط§¯) نشون میده .چکار کنم که درست نشون بده؟
و اگه امکانش در outlook نیست آیا برنامه دیگری میشناسید که بشه باهاش مخاطبین گوشی رو روی کامپیوتر ویرایش کرد؟ زبان فارسی رو هم پشتیبانی کنه
سپاس