منم از boysteam گرفتم و 6.79 حجم داشت اما مشکلی تو اجرا نداشتنقل قول:
Printable View
منم از boysteam گرفتم و 6.79 حجم داشت اما مشکلی تو اجرا نداشتنقل قول:
سلام.كشف كردم.بازي هاي boysteam(pc gold خرابه.(فقط اين بازي)نقل قول:
پس حالا تکلیف ما چیه ؟
چی کار کنم؟
نمي دونم.منم با psp دارم بازي مي كنم. برا شماpc goldهست؟نقل قول:
کمک:19:
آقا اون یارو چوبدسته رفته اون بالا اتیش پرت میکنه هر کاری میکنم نمیخوره تا بهش نزدیک میشم پرتم میکنه کنار چیکارش کنم؟؟
خودم به هر بدبختی بود راهش رو پیدا و ردش کردم ...نقل قول:
ولی خوش مرام ها اگه چیزی رو می دونید از دیگران دریغ نکنید(سه بار توی این تاپیک پست دادم اصلا کسی منو ندید:41:)
باتشکر...
خب یه عکس میزاشتی ! من متوجه نشدم کجارو میگی !نقل قول:
نوید جان یه وقت به دل نگیری کلی گفتم:10:نقل قول:
منظورم این بود که بالاخره همگی اینجاییم تا یه گره ای از هم باز کنیم دیگه...
در این مورد هم حق با شماست شاید اگه یه عکس میذاشتم بهتر بود:20:
تا بعد...:46:
خوب تا اتیش پرت کرد باید کلید z روبزنی تا اتیش به طرف خودش برگرده.نقل قول:
کمک
آقا اون یارو چوبدسته رفته اون بالا اتیش پرت میکنه هر کاری میکنم نمیخوره تا بهش نزدیک میشم پرتم میکنه کنار چیکارش کنم؟؟
منم فکر کنم بعد از 8-7 روز:31: تموم کردم(چقدر طولانی بود!)
ولی درکل بازی خوبی بود وشدیدا به طرفدارانgod of war و devil may cry توصیه میکنم:46:
بّراي رفع مشكل:نقل قول:
Control Panel -->System -->Hardware -->Device Manager -->Sound,video an game controllers
بعد قسمت "Unimodem Half-Duplex Audio Device" رو Disable كن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.ممنون درست شد.:11:نقل قول:
خوب بعد از حدود یک ماه دوری از میادین ! یه بازی اکشن خشن میچسبه !
از همه نظر بازی فوق العاده است
یاد پارسال این موقع که dmc4 بازی میکردم میافتم
در ضمن دوستان اول های بازی تو یه قسمت جنگل رفتم یه چیزی که خیلی شبیه در hatch تو lost بود دیدم رفتم روش یدفعه یه نوری روشن شد ! گفتم destiny calls !
جالبترین Easter Egg که تا حالا دیده بودم .
آره .نقل قول:
من وقتی اونجا رفتم نور دریچه روشن شد و یه achievement بهم داد .
حالا اين چيزي نيست تو يه مرحله شمشير فراست مورن آرتاس هست!نقل قول:
آره اتفاقا اونجا هم رسیدم یه achievement هم اونجا داد .نقل قول:
کلا بازی جالبیه ...
ولی قسمتهای مخفیش خیلی واضحه .
مثلا اویل 5 عمرا اگه اون نشون های آبی رو تو دور اول بتونی پیدا کنی ولی تواین بازی هیچ چیز خیلی دور از چشم نیست ...
سلام
من تو اجرای بازی X-Men به این مشکل برخوردم ...
کسی به این مشکل بر خورده ؟ تو دی وی دی ها کرکی نبود ... اگر کرکی داره ممنون میشم آپلود کنید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی توی قسمت درخواست کرک بازی ها درخواست بدی تا برات بزارن .نقل قول:
خوب اگر کرک داره همینجا بذارید ...نقل قول:
این بازی crack نداره یعنی تو Dvd من هم نبودنقل قول:
این مشکل با توجه به این که تو vista اتفاق افتاده
شما بازی رو تو xp تست کردی ؟
این مشکل معمولا از خراب بودن خود بازی و فایل exe و همچنین ویروسی بودن یا مشکل دار بودن windows به وجود میاد
ویندوز مشکل نداره ...
اکس پی هم استفاده نمیکنم ...
ممکنه فایل EXE خودتون رو برام بذارید ؟
من بازی رو تو xp نصب کردم و بازی میکنمنقل قول:
فایل Exe هم حدودا 51 مگ هست حجمش :31:
البته اگر RAR کنید در حالت Best حجمش خیلی کمتر میشه !
ممنون میشم اگر کسی برام این کار رو انجام بده ...
چرا اين بازي اينقدر طول كشيد؟چرا تموم نمي شه؟من الان اونجايي هستم كه تو زمان قديم 2تا قول مياد جفتشونو كشتم بعد اومدم بيرون.اين بازي كي تموم ميشه ما بريم سراغ prototype?
می دونم اینجا جاش نیست ولی می خواستم بدونم prottype برا کامپیوتر هم اومده یا نه ؟:13:نقل قول:
بله اومده !نقل قول:
شما که میدونی اینجا جاش نیست چرا مطرح میکنی دیگه؟؟؟!!!!نقل قول:
این هم تاپیکش
بله. برای pc هم اومدهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=192440&page=12
ببخشید با پست نوید هم زمان شد
البته پست من کامل تره :دي:10::10:
نقل قول:کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_x-men_origins_wolverine.shtml#X-Men%20Origins:%20Wolverine%20v1.0%20[MULTI4]%20No-DVD/Fixed%20EXE
سلام. من این فایل رو دانلود و جایگزین کردم ، ولی مشکلم حل نشد!! با winxp هم چک کردم ولی باز همون ایرور رو می ده!!نقل قول:
منم همین مشکل داشتم یعنی بعد از لودینگ بازی کرش می کرد راه حلو پیدا کردم:بعد از دانلود کردن آخرین درایور nvidia یعنی 186 مشکلم حل شد بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شد ربطی هم به کرک یا فایل exe ندارهنقل قول:
بازی رو نصب کردم خواستم اجرا کنم اولش error داد.یک سری برنامه مثل ++c نصب کردم دوباره همون اولdon't sent داد. دوباره open al نصب کردم.این بار موقع load منو don'tsent داد.
این مشکل راه چاره ندارهنقل قول:
من کارهای زیادی کردم به نتیجه هم نرسیدم حتی تو فروم هایه خارجی هم مشکل رو نگفتن چیه!!! 2 بار ویندوز عوض کردم و بازی رو از شرکت دیگه هم خریدم ولی نشد.
کاری نمیشه کرد و باید تو کف بازی موند! متاسفم:(
تایید میشه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:تایید میشهنقل قول:
البته برای من مشکل این بود که تو win xp با sp3 که نصب میکردم اصلا با درایور 182.55 نمیرفت تو بازی
یعنی بعد از loading اول بازی که می خواست main menu رو بیاره میپرید تو Desktop
البته بدون هیچ error
اخرین راه من هم بعد که درایور 185.55 رو نصب کردم درست شد
البته 186 رو هنوز نگرفتم
شما حتما درایور عوض کنید ببینید حل میشه یا نه
گرچه این رو هم میدونم تا حد زیادی dont send از درایور نمیتونه باشه و مشکل یا crack هست
یا ویروسی بودن و مشکل داشتن خود ویندوز
آخه مشکل من اینه که بازی اصلأ به لودینگ نمی رسه!! :دی در ضمن من کاتالیست 9.5 ati رو دارم ، ولی باز مشکل داره!!نقل قول:
دوستاني كه مشكل dont send دارند يه دوستي چند صفحه پيش يه راه حل گذاشت كه درست بود.
اگه چیپ صدات realtek باشه باید به device manager بری ودر قسمت sound یک گزینه مشابه unimodem half duplex modemپیدا کنی و اونو disable کنینقل قول:
سلام دوستان من چند روز پیش بازی X-Men Origins:Wolverine رو خریدم.نصبش کردم ولی تا لودینگ ابتدایی بازی میره بعد میپره بیرون و don't send میده.صفحات قبل رو هم خوندم و تمام کارهایی که دوستان پیشنهاد کرده بودند انجام دادم.(تغیر ویندوز-دانلود فایل کرک و جایگزین کردن اون-روش COD 5 -دانلود آخرین ورژن درایور کارت گرافیک).مشخصات سیستمم هم اینه:
Geforce 9500 1 gig
Intel Core Duo CPU E7300
3.00 GB of ram
MotherBoard:P5KPL SE
آیا راهی داره که این درست بشه؟
این کار رو انجام دادم ، ولی باز نشد که نشد!! جدأ نمی دونم که این دیگه چه مدل ایرادیه!!نقل قول:
open al چی هست؟نقل قول:
خوب دوستان من هم بالاخره این بازی رو امروز تمام کردم
فوق العاده بود
هیجان بالا گرافیک خوب effect های قوی
combo های محشر و اکشن بالا و ...
فقط خودمم موندم چرا واسه pc گرفتمش که این همه اذیت کنه
این مشکل هم که همه دارن برای من هم امروز پیش اومد
تقریبا مراحل اخر بودم که عصری وقتی خواستم دوباره بازی کنم
هر کاری میکردم تا main menu میرفت و بعد از loading میپرید بیرون ( همون جایی که نوشته press start )
دفعه بعد هم تا اونجا میرفت و dont send میداد
همه کار کردم اخرش هم مجبور شدم ویندوز رو عوض کردم و یک sp2 ریختم با dx که تو خود Dvd بازی بود
و درایور 185.85 که درست شد و تمامش کردم و حدودا 62 فریم داشتم تو بازی
موفق باشید
منم بازی رو تموم کردم.ولی یک روزه و خیلی باهاش حال کردم ولی اینقدر هم فکر نکنم تعریف داشته باشه.مخصوصا سبک بازی های کنسول بود.نقل قول: