نه برادر اگه رم پرسرعت بذارید کار میکنه. تا 4 گیگ هم تست شده (خودم کار کردم).نقل قول:
3_ 2 گيگ
Printable View
نه برادر اگه رم پرسرعت بذارید کار میکنه. تا 4 گیگ هم تست شده (خودم کار کردم).نقل قول:
3_ 2 گيگ
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.. .نميدونم والا.............اگه اينجوري باشه كه خوبه..............من چيزي رو كه خونده بودم گفتمنقل قول:
راستي ..........ميگم اين تم اچ تي سي رو اگه به صورت استند الون نصب كنيم خيلي تم جالبيه...............هم سرعتش خوبه...........هم امكانات جالبي مث هواشناسي داره...............من كه از اين تم خيلي راضيم:20:
روي گوشي من رم 8 گيگ نصبه.مشكل خاصي ندارم.فقط الان 100 mb حافظه داخلي خود گوشي پر شده!!! حالا از كجا مي تونم به اين فايلها دسترسي پيدا كنم كه مديريتشون بكنم.منظورم فايلهاي حافظه داخلي خود گوشيم هستش؟؟!! من خودم فكر مي كنم كه اون 2 gb محدوديت رم خودش رو اينجا نشون مي ده چرا كه به ازاي هر برنامه تعدادي فايل بر روي حافظه داخلي كپي مي شه(به عنوان رابط برنامه نصب شده بر روي رم گوشي و حافظه داخلي).از دوستان و اساتيد خواهش مي كنم راهنمايي كنند.
من 4 انداختمدرست نشناختنقل قول:
همش هنگ ميكرد و فضاي خالي را درست نشون نميداد
فرمت كردم 2 گيگش سوخت !!!!!!!!
الان تبديل به 2 گيگ شده
البته كماركش نميدونم چي بوده
بچه هايي كهميگند مموري 4 و 8 انداختند ماركشون چيه ؟
كسي جواب ما رو نمي ده؟؟؟!!!!!!!!!نقل قول:
من 4 گیگ کلاس 6 با مارک سیلیکون پاور به گوشیم انداختم و 7 ماهه در حال استفاده از آن هستم و هیچ مشکلی تابحال نداشتم. البته باید تا دوگیگ آنرا در حالت Mass Storage (ذخیره انبوه) پرکنید تا گوشی بتونه از دو گیگ باقیمانده در همه حالت استفاده کنه.نقل قول:
اگر رم 8 گیگ میاندازید, باید 6 گیگ آنرا پر کنید, چون گوشی فقط دو گیگ آنرا میبیند.
اگر فضای خالی روی گوشی بیشتر از 2 گیگ باشه, گوشی نمیتونه هیچ فایلی در حالت داده (Data Service) بریزه و یا در موقع فیلمبرداری یا عکس برداری نمیتونه روی مموری اطلاعات را ذخیره کنه و پیغام پر بودن مموری میده...
پس هر مموری ای که گرفتید باید ماکزیمم 2 گیگ آنرا خالی نگه دارید تا گوشی بتونه از آن استفاده کنه...
عزیزم دو گیگ مموریتون نسوخته فقط دو گیگ مموری را آدرس دهی کرده, شما برای اینکه آن دوگیگ به قول خودتون سوخته و یا به قول من آدرس دهی نشده را بخواهید بازگردانید, احتیاج به Low Level Format کردن مموری دارید.نقل قول:
بعضی دوربین های عکاسی از جمله Canon این حالت فرمت را دارند. با کامپیوتر هم با یک برنامه ی خاصی میشه اینگونه فرمت کرد وگرنه با فرمت ویندوز و یا حتی داس هم مشکل شما حل نمیشه, متاسفانه نام برنامه ای که این حالت فرمت را در محیط ویندوز انجام میده را نمیدونم, البته توی نت بگردید, حتما پیدا خواهید کرد...
اگر هم دوربین دیجیتال دارید (مخصوصا) Canon, به راحتی توی قسمت فورمت, با تیک زدن گزینه ی Low Level Format میتونید 4 گیگ را آدرس دهی کنید....
نقل قول:شما توی قسمت Phone settings -----> Memory Manager -----> Handset Common Memory برو و ببین چه قسمت هایی پر است, مثلا ممکنه قسمت تصاویرتون پر باشه یا قسمت فیلم یا قسمت های دیگه....نقل قول:
هر کدام که بیشترین حجم را گرفته بود, باید به بخش مربوطه برید و اطلاعات آنرا جابجا کنید.
مثلا اگر عکسهایی روی حافظه ی گوشی باشد و حجم آنها زیاد باشد, باید با خود فایل منیجر گوشی وارد قسمت تصاویر بشید و اگر در اینحالت روی هر تصویر برید, در پایین صفحه سمت چپ اگر عکس یک کارت کوچولو آمد نشان دهنده ی این است که عکس مربوطه روی مموری خارجی است و اگر چیزی نیامد یعنی روی مموری داخلی گوشی است که با رفتن به قسمت option آن عکس میتونید آنرا به مموری خارجی منتقل کنید...
یک امکان دیگر این است که شما برنامه های جاوایی که نصب کرده اید را پیش فرض روی گوشیتون نصب کرده باشید که در اینحالت تمام برنامه ها را باید پاک کرده و به قسمت Phone settings -----> Memory Manager -----> Primery Storage Setting رفته و گزینه ی External Memory را انتخاب کرده و از این به بعد هر چیزی نصب کنید, بر روی مموری خارجی نصب خواهد شد و هر برنامه حجم بسیار کمی (درحد 10کیلو بایت) روی حافظه ی داخلی خواهد گرفت و اصل برنامه روی مموری خارجی ذخیره میشود.
سلام almgti_79 جان . بیا تو کلوپ رنوآر جواب مارو بده. :19::19::19::40::11:
آقا اول تشكر.primary storage setting از اول external memory گذاشته بودم.تعدادي از فايلها رو از handset memory جابجا كردم ولي با اينكه همه رو جابجا كردم ولي هنوز توي ريز handset memory فايل ويديو و تصوير و صوت دارم كه عمدش مربوط به ويديو هستش!؟؟!! اون قسمت reserved handset memory قسمتي از حافظه گوشي هستش كه به چيزاي ديگه اختصاص داده شده؟؟!! رم بنده 8 gig هستش .يكي از دوستان تو پست بالايي صحبت از تخصيص و قسمت بندي رم براي شناسايي توسط گوشي كرده بود؟؟!!! مي شه توضيح بيشتري بدين.ممنوننقل قول:
خب پس هر مموري كه بندازيم رو گوشي بايد 2 گيگ فضاي خالي داشته باشه
پس عملاامموري 4 گيگ بدرد نميخوره چون دو گيگ كم كنيم ميشه همون 2 گيگ كه خودش ساپورت ميكنه
بايد 8 بندازيم تا 6 گيگشو درست نشون بده
آخرين راه حل همينه درسته ؟
1- مموري كارت گوشيتونو خارج كنيد و ببينيد در ايل منيجرتون چه فايل هايي هنوز روي گوشيتون باقي مانده، سپس مموري را به گوشي وارد كرده و اون فايلهايي كه روي گوشيتون باقيمانده است را به مموري منتقل كنيد.نقل قول:
2- قسمت حافظه ي ذخيره ي گوشي، مربوط به حافظه اي است كه خود گوشي فقط ميتونه از اون استفاده كنه و اگر ببينيد متوجه ميشويد مربوط به حافظه ي پيامك ها، يادداشت ها، كارهاي روزانه و ... است كه در كل حجمي در حدود 2.5 مگ فضا داره.
3- يكي از دوستان فكر كنم خودم بودم!!! دوست عزيز گوشي بيش از 2 گيگ را نميتونه آدرس دهي كنه، به همين خاطر شما هيچوقت نبايد مموريتون بيش از 2 گيگ فضاي خالي داشته باشه و گرنه مموريتونو پر شده فرض ميكنه و اجازه نميده چيزي روي آن ذخيره كنيد مگر اينكه در حالت ذخيره انبوه (Mass Storage) در مموري چيزي ذخيره كنيد.
ببينيد مثلا شما رم 8گيگ روي گوشيتون انداختيد، بايد تا 6 گيگ آنرا با موسيقي يا فيلم پر كنيد و دو گيگ روي مموري خالي بذاريد كه گوشيتون بتونه اون دو گيگ را شناسايي كنه. جالبي اين گوشي اينجاست كه وقتي به قسمت مموري ميريد، ميتونيد هم از موسيقي ها يا فيلم هايي كه در آن 6 گيگ ذخيره كرده ايد استفاده كنيد و هم از موسيقي يا فيلم هايي كه در 2 گيگ باقيمانده ذخيره شده استفاده كنيد...:31:
يعني در عمل از 8 گيگ ميتونيد استفاده كنيد ولي براي اينكه بتونيد روي مموري در حالت عكسبرداري يا فيلم برداري، فيلم يا عكس ذخيره كنيد، احتياج است كه حداكثر دو گيگ از فضاي مموريتون خالي باشه اگر 2.1 خالي باشه، در حين عكسبرداري اي فيلم برداري پيغام پر بودن مموري را مشاهده ميكنيد!!!
مثلا گوشي من 4 گيگ مموري داره. في الحال 3 گيگ گوشي من پر از موسيقي و كليپ است و من با فايل منيجر خود گوشي به تمام اطلاعات 4 گيگ مموري دسترسي دارم و ميتونم از موسيقي ها و كليپ هاي آن استفاده كنم...
ديگه فكر كنم كامل توضيح داده باشم!!!
دوست عزيز، شما همين پست قبلي من را بخواني متوجه ميشوي....نقل قول:
شما اگر 16 گيگ هم روي گوشي بذاريد، بايد 14 گيگ آنرا پر كنيد از هرچيزي كه دوست داريد توي گوشيتون داشته باشيد و استفاده كنيد از جمله موسيقي يا فيلم يا كليپ يا برنامه هاي كاربردي يا هر چيز ديگري....
خود فايل منيجر گوشي در قسمت مموري ميتونه تمام فايل هاي 14 گيگ را نشون بده و ميتونيد حتي از اونها استفاده كنيد ...
توضيحات پست قبلي منرا (پست 211) اگر بخوانيد كامل متوجه خواهيد شد...
سلام دوستان
اگر سوالم تکراریه ببخشید..
میخواستم نظرتون رو در مورد 5800 و viewty بدونم؟؟؟
لطفا با دلیل بگین کدوم بهتره؟؟ممنون
ممنون
من حتي فكر نميكردم گوشي به اين خوبي چنين ايرادي داشتهباشه
پس مموري 2 و 8 گيگ بايد خريد
مموري 4 اصلا بدرد نخواهد خورد
نقل قول:
دوست عزيزة همونطور كه گفتم رم چهار گيگ هم ميتونيد بذاريد؛ همانطور كه رم گوشي خود من هم 4 گيگه فقط بايد دو گيگشو خالي بذاريد مثل رم هاي ديگه كه گرفتيد، اگر رم 8 هم بگيريد بايد 6 گيگ آنرا پر كنيد و 2 گيگ آنرا خالي بذاريد، رم 16 هم بخريد بايد 14 گيگ آنرا پر كنيد و 2 گيگ آنرا خالي بذاريد....
salam.manam in gushi ro kharidam.vali hamash makhzane smsesh por mishe.rafte ru asabam.chi kar bayad bokonam?
سلام.مخزن sms گوشی من همش پر می شه.چی کار باید بکنم؟تورو خدا یکی جواب منو بده!!!!!!
سلام دوست عزيز، به جمع ويوتي داران خوش آمديد...:11:نقل قول:
متاسفانه اين گوشي تا 300 تا پيامك را بيشتر نميتونه توي حافظه اش ذخيره كنه، شما بهتره بعد از فرستادن پيام ، موارد ارسالي (Sent Items)گوشيتونو هميشه خالي نگه داريد....
نقل قول:
در تکمیل صحبت دوست عزیزمون
حدااکثر باید 2 گیگ رو خالی بذارید
یعنی اگه شد 1.8 و 1.7 و کمتر....
هیچ مشکلی نیست
سلام
من یه ویوتی سفید ku990r مال دوستم در حد نو بهم پیشنهاد شده 120 تومن، البته خودم میخواستم کوکی بگیرم، الان یکی دو روزه ویوتیش دستم دارم تستش میکنم ببینم بگیرمش یا نه...
یه سری چیزاش تو ذوقم میزنه، گژ پژ نداره، موزیک پلیرش ظعیفه، عکس ها رو همه رو یجا با هم نشون میده، کلن گالریش خیلی ضعیفه...دو گیگم بیشتر ساپورت نمیکنه...
شما جای من بودین چی میکردین ؟؟؟ تروخدا زودتر جواب بدین، آخه باید بهش جواب بدم! ممنون...
salam topic jalebie.
man az goshom back up nagereftam va theme vocc(f480) ro riktam hala che joor be halate aval baresh gardoonam .
:20:mer30.
دوستان سلام..........
من حدود 6 ماه هست که ویوتی رو خریدم نمیدونستم اینقدر معروفه و این همه تاپیک داره خلاصه بگذریمم ..........
من فقط باهاش یک مشکل دارم که فکر کنم هر کی که این گوشی رو خریده این مشکل رو داره اونم اینه که موقع فیلم برداری با فرمت avi هر چند ثانیه یک تیک میزنه و یکم داره اذیتم میکنه میخوام بدونم راه حلی برای رفع این مشکل هست یا نه ............
ممنون میشم اگه کمکم کنید.......
دوست عزيز من هروقت مموري كارتمو فرمت ميكنم تا مدتي كه فايلهام زياد و پراكنده نباشه، فيلمو بدون تيك ميگيره البته يكي از دوستان مموري گوشيش اصل نوكيا بود، اون مشكلي اصلا با فيلمبرداري ويوتي نداشت؛ مشكل از مموري هاست كه درسته مينويسه مثلا كلاس 6 است و سرعتش بالاست ولي چون چيني هستند معلوم نيست چجورريه، شانسيه....نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه
میشه یک مموری خوب 2گیگ بهم معرفی کنید که سرعتش خوب باشه چون با چند تا مموری امتحان کردم رو همش تیک میزد...
مشکلی از لحاظ قیمت هم ندارم فقط تیک نزنه ..........
و یه سوال دیگه اونم اینکه برای نصب برنامه باید چیکار کنم یعنی مثل نوکیا و سونی اریکسون برنامه رو تو گوشی کپی میکنی و بعد نصب میشه یا جور دیگه ای .......
ممنون از دوستان..............
والا آنقدر چيني توي بازاره نميدونم چي بهتون معرفي كنم، فقط ميتونم بگم مموري من سيليكون پاور كلاس 6 هست....نقل قول:
براي نصب هم فقط برنامه هاي جاوا را ساپورت ميكنه و برنامه را بايد كپي كنيد روي مموري و بعد يكبار كه اجراش كنيد نصب ميشه...
نكته، برانامه هاي جاواي بالاي سه مگ را نصب نميكنه!!!
سلام.
من فزدا میخوام برای یکی از آشنایان گوشی بخرم.
خوشش از گوشی با صفحه نمایش بزرگ، شیک و دوربین خوب میومد که من ke 990 رو پیشنهاد دادم. الان هم 220 تومن داده به من تا بخرم.
سوالات:
1- این گوشی کجاییش هست؟ کجاییش خوبه؟ تشخیص خوب و بد و اصل و بدلش از هم چجوره؟
2- نحوه تست سریعی داره؟ ( مثلا سونی اریکسون ها دارن)
3- محتویات کامل داخل بسته؟
4- مصرف باتریش چجوره؟ باتری اصلیش فلزیه یا پلاستیکی؟ چه شکلیه؟
خلاصه راهنماییم کنید.
پیشاپیش سپاس.
===========================
ویرایش:
lg ke990 viewty خریدم.
1 ساعت پیش با گارانتی 2 ساله کامتل 205 هزار تومن.
یه رم 2 گیگ هم خریدم 10 هزار تومن.
وسایل داخل کارتن:
گوشی ، باتری، قلم، شارژر، هندزفری، دفترچه راهنمای فارسی و انگلیسی، CD ، کارت ضمانت نامه، کابل usb ، یک عدد لیبل صفحه نمایش اضافه
کابل اتصال به تلویزیون و مموری کارت هم نداشت.
دوربین عکاسیش تو محیط بسته انصافا ضایس... البته من تو محیط باز امتحان نکردم و فیلمبرداریش رو هم خوب امتحان نکردم.
عکسش در محیط بسته به هیچ وجه به پای 6220 خودم نمیرسه. ( در تمام حالات امتحان کردم و عکس ها رو روی کامپیوتر مقایسه کردم )
باتریش هم افتضاحه...
همه ي چيزهايي كه گفتي درسته!!!نقل قول:
باتريش با استفاده معمولي بيشتر از دوروز دوام نداره ولي با استفاده ي زياد روزي يكبار بايد شارژ كني اون هم بخاطر ال سي دي بزرگ و پيكسل هاي زيادش...
سلام .. دوستم ویوتی داره .. نمیدونم کدوم مدله .. از همین 5 مگاپیکسلی هاس .. واسه ریست کردن.. منظورم ریست فکتوری هست.. ازش کد میخواد .. کد پیشفرض گوشی چیه؟
داداشم دوربین ویوی خیلی هم خوبه،فقط باید قلق تنظیماتش دستت بیاد،چون روی Auto جالب نیستنقل قول:
دوستان سلام
از كجا ميشه فهميد كه طرفي كه براش ايميل دادم ايميل منو خونده يا هنوز نديده و نخونده؟
ممنون
علي
سلامنقل قول:
وایت بالانس رو روی مهتابی بزار.
ISO رو هم روی 100 ست کن.(لرزش و تار شدن عکس رو کم میکنه و ایضا نویز)
اگه خواستی با فلاش عکس بندازی روشنایی رو یه درجه کم کن(یعنی منفی)
تا حدودی بهتر میشه.
ریست فکتوری در همه گوشی ها با این پسوورد پیش فرض انجام میشه:نقل قول:
0000 یا چهار صفر
یا حق
سلام
ويوتي مموري بالاتر از 2 گيگابايت ساپورت مي كند؟
شما يك نگاهي به پست هاي زير بيانداز، جواب سوالتونو ميتونيد ببينيد:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4329509&postcount=211
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4329526&postcount=212
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4337180&postcount=215
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4326143&postcount=206
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4321388&postcount=203
تم برای ویوتی از کجا میشه پیدا کرد ؟
راهنمایی بفرمایید لطفآ
سلام
من یه kp500دارم کهبراش به دوتا مشکل برخوردم
اول طریقه قفل کردن گوشی به طوری که جدا امن باشه...
یا یه نرم افزار مناسب برای اینکار
دوم یه نرم افزار برای ایبوک خوندن روی گوشی
میشه کمک کنین؟
خودش به صورت پیش فرض فایل های PDF, DOC, XLS رو میخونه...نقل قول:
دوم یه نرم افزار برای ایبوک خوندن روی گوشی
سلام می خواستم بپرسم چه جوری میشه فلش دوربین رو روشن کرد یعنی بشه به عنوان چراغ قوه ازش استفاده کرد؟ (توی ke990)
فکر نمی کنم بشه روشنش گذاشتش چون نوع فلشش استروب هست و احتمال میدم این نوع فلش مثل زنون نمیشه روشن نگه داشتش چون گوشی میسوزه! :دی فلش های LED این قابلیت رو دارن....نقل قول:
سلام می خواستم بپرسم چه جوری میشه فلش دوربین رو روشن کرد یعنی بشه به عنوان چراغ قوه ازش استفاده کرد؟ (توی ke990)
کد امنیتی ke990 چنده؟ چهار صفر رو امتحان کردم نشد.