موبایلم سامسونگه
sim luckگذاشتم پسوردش یادم رفته چجوری ه ک ش کنم
Printable View
موبایلم سامسونگه
sim luckگذاشتم پسوردش یادم رفته چجوری ه ک ش کنم
سلام ، باید بدی تعمیرات کاری نمیتونی انجـام بدی ! :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
دوستان بنده اگه بخوام یه گوشی رو هم بکنم باید دنبال چی باشم ؟ cer key software ??
در ضمن اگه ممکنه توضیح بدید که key و cer تو مبحث موبایل چیه و کجا استفاده میکنید ؟
سلام دوست عزیز الان دیگه فایل های هـک وجود نداره همون Cer & Key ...نقل قول:
برای هـک گوشیتون بایـد از فریمور های کوک شده یا پورت شده استفاه کنــی که روی گوشی فلش میشـه !
منظورت چیه ؟ یعنی نمیشه با cer هــــ*ک کرد؟ خوب من یک گوشی c6-01 گرفتم چجوری ه ک ش کنم؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟ همین فریمور ها + آموزش رو لطف کنید خیلی ممنون میشم واقعا نیاز دارم
بچه ها کسی رو برنامه Super Bluetooth ---- کار کرده ,؟ جواب میده ؟
گوشیم رو وقتی روشن میکنم فقط یه صفحه سفید روشن خاموش میشه.
فلش کردم این ارور رو میده مشکلش چیه ممنون.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:****************** CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
Restore from:H:\zahra mobile\rest\Generic Rest Files\R4CK003_CXC1250316_GENERIC_HN
writing H:\zahra mobile\main & fs\W810_R4CK003_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
CURRENT FLASH FILE CID:49
SSW uses dynamic hash, dynamic hash len is:342
Will flash 342 blocks...
SSW loading returns:0
CSloader version:
SETOOL2 LITE COMPACT_SEMC_FS_LOADER (FAT V26)
loader startup: executed
wrong response, break.
loader fs startup failed, that is fatal
Elapsed:382 secs.
در ضمن write gdfs هم با فایل خود گوشیم این چند تا ارور میده مشکلش چیه لطفا کمک کنید ممنون
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:****************** CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
Restore from:H:\zahra mobile\rest\Generic Rest Files\R4CK003_CXC1250316_GENERIC_HN
CSloader version:
SETOOL2 LITE COMPACT_SEMC_FS_LOADER (FAT V26)
loader startup: executed
loader GDFS startup: executed
Will write GDFS now.
will write 1658 variables
gdfsWrite err:11,block:1,unit:3CA
gdfsWrite err:11,block:2,unit:CF0
gdfsWrite err:11,block:3,unit:1389
done
Phone detached
Elapsed:160 secs.
سلام زحمت این رو هم بکشید
x6-8G
355964044831533
نقل قول:نقل قول:دوستـان دیگه فایل های Cer & Key تولید نمیشـه . سایت های سازنده اینو گفــتن .نقل قول:
برای هـک کردن گوشیتون باید از فریمور های کوک شده و پورت شده استفاده کنیــد :46:
سلام من این گوشی رو4ماهه که خریدم واللان برای اجرای بعضی ازنرم افزارها به ساین یاهک نیاز داره اگر می تونید کمک کنید خوش حال میشم:31:
سلام دوسـت عزیز , دیگـه فایل های Cer & Key تولیـد نمیشه که شما بتونید برنامه ها رو ساین کنیـد .نقل قول:
شما باید از فریمور های کوک شده و پورت شده استفاده کنید که هـک شده باشــن ! :46:
سلام من می خواستم گوشی مو ساین کنم اگه می تونید به من کمک کنین
سلام من می خواستم گوشی مو ساین کنم اگر میشه کمکم کنید
(357413043594633)nokia e5
سلامنقل قول:
پس خيلي بد شد اين وضع تا كي به همين منوال پيش ميره
از كجاميشه فريمور سوني اريكسون ويواز رو گير بيارم واسه درخواست به كدوم تايپيك سر بزنم وسر اخر چجوري اطلاعاتي درموردش كسب كنم
سلام , این وضـع ادامه داره حالا تا کی خدا میدونــه ..نقل قول:
کلـوپ گوشیتون دوستان زیادی در مورد گوشیتون و برنامه ها ، هـک و ... بحث میکننــ !
سلام دوستان یه برنامه -- مسیج های گوشی بود که کارش این بود که
اگه این برنامه رو گوشی قربانی نصب باشه_البته از طریق بلوتوث و مخفی انجام میگیره فکر کنم
کار این برنامه اینه که فرد قربانی که این برنامه رو گوشیش هست هر اس ام اسی که می خواد بفرسته کپی اون اس ام اس رو به فرد هکر میفرسته
کسی این برنامه رو داره؟؟؟:21:
سلام دوسـت عزیز برا درخواست باید قسمت درخواست برنامه های کاربردی تایپک میزدی ..نقل قول:
برنامه مورد نظـر کارایی نداره .. تســت شده !
salam man gushim n95 version 35 chand ta az raveshhaye hako anjam dadam ama javab nemide mishe rahnamayi konid
سلام , طبق قوانین سایـت فارسی تایپ کنیــد ..نقل قول:
برای هـک کردن گوشیتون هم باید از فریمور های پورت شده یا کوک شده استفاده کنید .
اگه برا مدل گوشیتون باشــه , اینجور هـک ها دیگه جواب نمیده چون نیاز به فایل Cer & Key داری که اماده نمیشه .. !
رو هر فریموری میشه کیبورد فارسی گذاشت یا نه؟؟؟؟؟؟کاستوم باشه.
سلام گوشيم نوكيا c6-00 هستش ولي هنوز هيچکدوم از سه سایت opda . s60certkey . اون سایت چینی سر و کی منو ندادند.باروش -- توسط dr.web antivirus پوشه Quarantine داخل نرم افزار خالی هست(طبق دستور رفتم).خلاصه یه راه جدید برای نصب نرم افزارهای ساین نشده می خوام.ممنون
356994040499570
سلام , اگه فریمور فارسی داشته باشه اره میشه گذاشــت . . :46:نقل قول:
سلام , فایل های هـک دیگه عرضـه نمیشـه .. !نقل قول:
شما باید از همین هـک ها استفاده کنید یا گوشیتون رو با فریمور های کوک شده یا پورت شده قلش کنیـد . :20:
سلام..
رفقا خواهرم گوشي n97 mini رو گرفته ولي هيچ بازي روش نصب نميشه.. حتي بازياي ساين شده.. چيكارش كنم ؟
با سلام بچه ها يكي كمكم كنه من elm دارم ميخوام با a2uploader هكش كنم اما اينو ميزنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا كمك كنيد.
يعني كسي نيست جواب سوال مارو بده؟
با سلام
من يه گوشي ساتيو برام اومده هيچ برنامه اي رو كه نصب ميكنم باز نميكنه فايل ها همه sis هستن ايا بايد گوشي هك بشه؟! چطور ميتونم اينكارو انجام بدم لطفا اگه فايلي نياز داره برام بزاريد با توضيح ممنون ميشم.
nokia n86 8mp
354203093671062
سلام
داداش من یه گوشی nokia c5-03 دارم که از یه بابایی تو اینترنت خریدم طرف گفت کارتنشو گم کرده ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه اومدیمو فردا اومدن مارو به جرم مال خری بردن حالا بیا و ثابت کن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری باید سریالشو عوض کنم خواهشم میکنم اگه میدونید هر راه حلی هست بگید ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم تاپیکی میشناسید که بتونه به صورت تخصصی منو راهنمایی کنه آدرسشو بهم بگید مرصی
وای دیگه نمیدونم چیکار کنم یکی کمک کنه گوشی نوکیاx6 آپدیت شده به ورژن40.0.002 -- کنم
please
سلام.خسته نباشید.اگر میشه آموزش -- سامسونگ کوربی رو هم بزارید.یعنی اگر یه فریمور با زبان فارسی که -- شده باشه بزارید واقعا ممنونم میشم.
یک سوال دیگه هم داشتم.اگر یک فریمور -- شده با زبان انگلیسی و زبان های دیگه باشه امکانش هست که بشه زبان فارسی رو بهش اضافه کرد؟؟؟؟؟
با تشکر
دوستان در گوگل سرچ کنین دانلود نرم افزار برای -- ( هر مدل گوشی ) به موبایل.:n01:
سلام
می خواستم برنامه ی magic piano رو روی galaxy note -- کنم یعنی تمامی آهنگ هارو باز کنم کسی بلده؟
سلام.آقا این برنامه Modem Spy رو داناود کردم. چیزی ک تو عکسش هست با خود برنامه بعد نصب فرق میکنه...چندتا سوال داشتم.
1. این برنامه برای تلفنهای ثابت؟ یا برای موبایل؟
2.کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد؟ طریقه نصب و فعال کردنشو میخوام.
فقط سریعتر جواب بدید.
برای شنود و دریافت اس ام اس مخفیانه از گوشی نوکیا چه برنامهای هست.. فقط سریع بگید
سلام.آقا این برنامه Modem Spy رو داناود کردم. چیزی ک تو عکسش هست با خود برنامه بعد نصب فرق میکنه...چندتا سوال داشتم.
1. این برنامه برای تلفنهای ثابت؟ یا برای موبایل؟
2.کسی میدونه چجوری باید فعالش کرد؟ طریقه نصب و فعال کردنشو میخوام.
فقط سریعتر جواب بدید.
برای شنود و دریافت اس ام اس مخفیانه از گوشی نوکیا , سامسونگ چه برنامهای هست.. فقط سریع بگید
سلام،ببخشيد من گوشيم HTC-HD 7 هستش.بلوتوثش غير فعاله!!ميخواستم بدونم كسي آموزش هك كردنشو داره!!؟؟
يا چه جوري ميشه ورژن ويندوزش رو ارتقا داد؟؟ ممنون