نرم افزار های زیادی هست که بشه فایل ها رو طوری پاک کرد که دیگه قابل ریکاوری نباشه نرم افزار هایی مثل :نقل قول:
Eraser و Active@ ZDelete Net
Printable View
نرم افزار های زیادی هست که بشه فایل ها رو طوری پاک کرد که دیگه قابل ریکاوری نباشه نرم افزار هایی مثل :نقل قول:
Eraser و Active@ ZDelete Net
ببخشید شاید من منظورمو بد رسوندم ، منظورم این بود که من العان هارد رو هم فرمت کردم ، ولی میخواهم کاری کنم که قابل بازیابی نباشه.
:46:
نقل قول:
ببین با برنامه
Low Level Format
هاردتو فرمت کن
این برنامه که کلا هارد رو خالی میکنه و اگر کسی بعدا بخواهد استفاده کنه ، نه برنامه ای در کاره و نه دفترچه راهنمایی !
یه سوال دیگه هم داشتم ، آیا میشه به این هارد ها اطمینان کرد ؟ مثلا من همیشه اطلاعاتم رو روی همین My Passport نگه دارم و همیشه به نوت بوک وصل باشه ؟
درود به همه دوستان من یه هارد seagate expantion 1t چند روز پیش خریدم . هارد به ps3 وصل است و هیچ مشگلی نداره اما وقتی هاردو به pc وصل میکنم چراغ هارد روشن میشه و هاردو میشناسه اما آیکون هارد نمیاد که بشه چیزی توش کپی کرد .
تو manenge هاردو نشون میده ولی گزینه open سیاهه و نمیشه روش کلیک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
چندین دلیل میتونه داشته باشه مثلا ممکنه پارتیشن هارد latter نداشته باشه که باید برای آن letter تعریف کنید . یا فرمت خاصی دارد که توسط ویندوز قابل شناسایی نیست .
پیشنهادم اینه که یه عکس از دیسک منجمنت بذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد .
اینم عکس مننجمنت دیسک 0 و دیسک 1 دو تا هارد کامپیوتر هستن و دیسک 2 هارد اکسترناله که فرمتش هم fat 32 هست . وقتی هارد را وصل میکنم آیکن آن در نوار ابزار کنار ساعت نیز نشان داده میشود و هارد اجکت نیز میشود ولی به هیچ عنوان نمیتوان وارد هارد شد . ضمنا هارد را برای اولین بار است که به کامپیوتر وصل میکنم و وقتی به ps3 وصل است هیج مشکلی ندارد .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام روی جایی که نوشته 951.31 گیگابایت راست کلیک کنید و از قسمت change drive latter and path یه حروف غیر تکراری بدهید مثل Xنقل قول:
وقتی گزینه change drive latter and path را میزنم این ارور را میده .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من كار low level format همينه ديگه! صفرها رو مي بنده به هارد كه اصطلاحاً بهش zero fill هم مي گن كه البته خيلي امن نيست شما با نرم افزار active killdisk كار كني خيلي بهتره و با روش peter gutman كه 35 بار رو هارد راه مي ره (!) ديگه هرگز قابل بازيابي نيست گرچه من پيشنهاد مي كنم براي استهلاك كم تر و زمان كم تر روش 7 pass رو انتخاب كني كه عاقلانه تره!نقل قول:
شما بعد از اين كار مي توني مجدد يه پارتيشن درست كني و برنامه ي دلخواهت رو همراه با user guide ت رو داخلش كپي كني.
موفق باشي دوست من.
سلام دوستان یه هارد اکسترنال سلیکون پاور دارم که ازش استفاده میکردم بردم شرکت وصل کردم به کامپیوتر و بعد آوردم زدم به لب تاپم تو خونه اما فقط آیکن هارد میاد حتی اسمشو که گذاشته بودم ath هم عوض شده و شده درایو G از طرف دیگه حالا اسمش زیاد مهم نیست فقط وقتی پروپرتیس میگیرم مثل همین دوستمون تو قسمت volume همش آبی هست و اصلا حجم استفاده شده یا باقی مونده و .. هیچی نداره فقط یک دایره آبی رنگ هست !! کلی هم اطلاعات مهم دارم تو این هاردم ..
وقتی هم میخوام هارد رو باز کنم میگه که میخوای این پارتیشن رو فرمت کنی ؟؟؟؟
اما هنوز نزدم yes
حالا 2 تا سوال دارم :
1- آیا میشه بدون فرمت اطلاعات رو برگردوند ؟؟ همه چی مثل قبل بشه .. ( دلیل اینکه اینجوری شده چیه ؟ )
2- اگر فرمت کنم درست میشه ؟؟؟؟ ؟ اگر میشه آیا اطلاعات فرمت شده رو از رو هارد اکسترنال میتونم برگردونم ؟ با برنامه ریکاوری ؟؟ (اطلاعات خیلی مهمی دارم که اگه برنگرده ... هیچ ... مسئله مرگ و زندگی هست .. )
سلام.
من در یک مجله دیدم هارد اکترنال رو باز کرده بودند و داخلش همان هارد اینترنال بود که با رابط به یو اس پی تبدیل شده بود و ظاهرا همه همین طوری هستند . درست میگم ؟
یک سئوال دیگه و آنکه هارد های اکترنال که کوچک و قابل حمل هستند نیاز به آداپتور هم دارند یا خیر ؟
سلامنقل قول:
بلي درسته .
هاردهاي اكسترنال كه 2.5 اينچي هستن نيازي به آداپتور برق جداگانه ندارن.
هارد های 3.5 اینچی اینجورین یعنی همون هارد اینترنالو گذاشتن توی یه پکنقل قول:
هارد های کوچیک یا پاسورتی پرتابل احتیاجی به آداپتور ندارن و با همون یو اس بی کامپیوتر برقش تامین میشه
سلام دوستان. من دو تا سوال داشتم که نمی دونستم کجا مطرحشون کنم. یکی اینکه اگر بخوام برای بعضی از فولدرهای توی هارد اکسترنالم قفل بزارم باید چکار کنم؟ آیا برنامه خاصی برای این کار هست؟
دوم اینکه می خوام از اطلاعات توی هاردم بک آپ بگیرم و بریزمشون روی چندتا دی وی دی. برنامه ایی می خواستم برای این کار که هم حجم اطلاعات رو کم کنه برای بک اپ هم اذیت نکنه و خوب باشه.
خیلی ممنون
دوست عزیز برا پسورد گذاری نرم افزار file lock رو پیشنهاد می کنم برنامه عالی هست.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای پسورد گذاری نرم افزار Hide Folder رو پیشنهاد میکنم خیلی نرم افزار عالی ایه
من الان نزدیک دو ساله ازش استفاده میکنم
برای بک آپ گیری نرم افزار Norton Ghost 15 رو پیشنهاد میکنم اینم خیلی نرم افزار خوبیه و خیلی کار باهاش ساده س
دوستان با این برنامه ها میشه رو خود هارد هم پس گذاشت؟
یعنی وقتی میخوای وارد هارد بشی ازت پسورد رو بخواد؟
معمولا هاردهای اکسترنال یه نرم افزار توش داره برای پسورد گذاری میتونی ازون خیلی راحت استفاده کنینقل قول:
سلام
یکی از دوستام می خواد یه هارد اکسترنال یک ترابایتی واسه لپتاپش بخره.چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟هم کیفیت و هم سرعتش خوب باشه.usb 3.0 هم باشه.نمی دونم لپتاپش پورت esata داره یا نه.ولی فکر کنم داشته باشه
همه هاردهای 3.5 اینچی اداپتور نیاز دارن؟بعد سرعت 2.5 اینچی ها ماکزیمم چقدره و مقدار rpm شون چقدره؟7200 یابیشتر هم داره؟
ممنون
سلام دوستاننقل قول:
اين سوال دوستمون سوال منم هست ممنون ميشم جواب بديد
يه سوال ديگه هم دارم كه هارد اكسترنال هم مثل اينترنال گرون شده؟
نقل قول:دوستان سلامنقل قول:
نخواستم سوالتون بدون جواب بمونه گرچه خیلی گذشته
با توجه به فراگیر بودن usb3 و همچنین اگر لپتاپ یا PC شما پورت usb3 دارد بهتر هست که esata رو فراموش کنید .
تنوع هاردهای پرتابل در بازار بر خلاف مدلهای دسکتاپی خیلی زیاده و میتونه باعث سردرگمی شما بشه ، ولی نظر شخصی خودم رو بخواهید انتخاب اول من وسترن و سپس سیگیت هست .
ولی متاسفانه با وجود کیفیت خوبی که هاردهای این دو برند دارن ، بدنه و باکس چندان جالبی ندارند ترد و شکننده و زود خط و خش میافتد . میتونین از هاردهای دیگه ای مثل سیلیکون پاور armor a80 استفاده کنید که دارای بدنه خیلی مستحکم و ضد ضربه و ضد آب هست و تا اونجایی که میدونم از هاردهای اینترنال سامسونگ هم استفاده شده .
پیشنهاد نهایی برای هارد پرتابل اگر جنس بدنه برای شما مهم نیست .
وسترن مدل My Passport Essential SE فقط به کلمه SE دقت کنید چون مدلهای عادی یکترا ندارد . این مدل usb3 هم هستن و قابلیت قفل گذاری هم دارند (با قابلیت قفل گذاری بصورت نرم افزاری فرق میکند).
سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive این مدل تا 1.5 ترابایت هم ساخته شده و قابلیت قفل گذاری بصورت سخت افزاری هم ندارد و باید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید . مدل 500 گیگ این مدل رو دارم و تا الان هیچ مشکلی هم نداشته .کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=430
ولی اگر بدنه برای شما مهم هست من سیلیکون پاور مدل armor a80 رو پیشنهاد میدم که usb3 هم هست ولی با توجه به بدنه آلومنیومی آن یکی از سنگینترین هاردهای اکسترنال پرتابل هست .کد:http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/portable-hard-drive
برای مدلهای دسکتاپی هم با توجه به تنوع اندک نسبت به انواع پرتابل بهتره که وسترن مدل My Book Essentialرو بخرید که در بازار هم فراوانتر هم هست .کد:http://www.silicon-power.com/product/product_detail.php?main=19&sub=58&pro=132&currlang=utf8&frist_menu=2
اکثر هاردهای 2.5 اینچی RPM آنها 5400 دور هستن و 8 مگ کش دارن و موارد معدودی هم 7200 دور و 16 مگ کش هم موجوده که به شدت کمیابه .کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240
کلیه هاردهای دسکتاپی نیاز به آداپتور برق دارن چون برق usb تنها دارای ولتاژ 5 ولت هست ولی هاردهای اکسترنال از نوع دسکتاپی به برق 12 ولت و 5 ولت برای راه اندازی نیاز دارند .
کلا قیمت هارد دیسکها چه اینترنال و چه اکسترنال بالا رفته و معلوم نیست کی به قیمتهای سابق برسه .
سوالی بود در خدمتم .
یه هارد وسترن داشتم یک هو از کار افتاد 600 گیگ اطلاعتم پرید بردم گارانتی گفتن بازیابی نمیشه و.... یه نو دادن به جاش سوالم اینه اگه پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد؟
سلامنقل قول:
اصولا پارتیشن بندی کردن نباید مشکلی داشته باشه ولی پیشنهادم اینه که به جای پارتیشن بندی ، فولدربندی کنی .
فولدر بندی کرده بودم قبلی رو مشکل این بود مثال فیلم 300 گیگ یه فولدر بود .200 گیگ عکس .ابتداخراب شدن فولدرها بود بعد خراب شدن هارد
یه هارد سه ترابایتی دارم که وسترن و تک پارتیشن هست و فولدر بندی کردم که به هیچ مشکلی برنخورده. پس نمیتوان گفت که علت خراب شدن هارد بخاطر فولدربندی کردن هست، شاید هارد شما ضربه خورده وبد سکتور گرفته....نقل قول:
احتمالا همونه کاش یه انتی بد سکتور هم داشتیم:31:
پس نتیجه میگیریم پارتیشن بندی حرام است
عزيز دلم ، پارتيشن بندي كار حرامي نيست و كاملاً سليقه اي هست ولي براي هارد اكسترنالي كه قرار نيست مثلاً براي نصب ويندوز استفاده بشه لزومي نداره و پيشنهاد نميشه .نقل قول:
براي كنترل كردن هارد ديسك از لحاظ وجود بدسكتوري و همچنين fix نمودن آن ميتوان از نرم افزار hdd regenerator استفاده كرد كه البته ممكنه نتواند تمامي آنرا ترميم كند .
کلا نتونست کاری بکنه این نرم افزار بد سکتور رو پیدا میکرد حذف میکرد ولی باز بر میکشت
سلام
من هاردم رو که به سیستم وصل میکنم چراغش روشن میشه، ولی دیسکش نمیچرخه تو My Computer هم نمیاد. ولی تو Device Maneger آیکونش رو نشون میده.
به نظرتون چیکار باید بکنم؟
سلامنقل قول:
اول اینکه به پورت پشت کیس متصل کنید و از اتصال محکم کابل مطمئن بشید و سپس برای بررسی دقیقتر disk management رو نگاه کنید . برای دسترسی به این قسمت دستور DISKMGMT.MSC رو در run تایپ کنید .
پس از اتصال هارد و سپس اجرای این برنامه ، بررسی کنید که وضعیت هارد چطوری هست . مثلاً آیا latter ندارد یا نوع فرمت پارتیشن برای ویندوز ناشناخته هست (مثلا فرمت آن RAW هست یا پارتیشن آن خراب شده و unallocated شده است) یا اصلا هاردتان در دیسک منجمنت مشاهده نمیشود و سپس نتیجه رو اعلام کنید .
نه تو Disk Management نشونش نمیده.نقل قول:
سلام دوستان ...
یه هارد اکسترنال هست که وقتی به سیستم وصلش می کنیم چراغش روشن میشه ولی درایو هاش باز نمیشه ....
و توی Disk Management هم کامل میشناستش ... و همینطور توی مک هم کار می کنه میشه بدون اینکه فرمتش کنم بیارمش روی NTFS چون توی Disk Management فرمتش رو نمیشناسه ...
گارانتیش هم آواژنگ هست. اگه خراب شده باشه عوضش میکنن؟؟نقل قول:
اگر ضربه نخورده باشه و آسيبهاي ظاهري نداشته باشه بايد عوض كنن .نقل قول:
دوستان این مورد فوریه کسی راه حلی داره ؟نقل قول:
از لحاظ ظاهری کاملا سالمه (2 ماه پیش خریدمش) ولی اگه یه ایرادی ازش بگیرن تعمیرش می کنن؟؟ اگه تعمیرش کنن دیگه هارد بشو هست؟؟نقل قول:
اگر هارد قابل تعمیر باشه مطمئناً این شرکتهای گارانتی کننده توانایی تعمیر هارد رو ندارند و اونو به مراکز تخصصی برای تعمیر میفرستند .نقل قول:
میزان و درصد اطمینان به هارد تعمیر شده بستگی به عواملی مثل میزان آسیب ، کیفیت تعمیر و ..... داره .
تجربه شخصی : یه هارد سیگیت داشتم 1.5 ترابایت و پر از فیلم بود که از مشهد برای من پست کرده بودن و ظاهرا در هنگام حمل و نقل توسط پست یا توسط فرستنده ضربه وارد شده بود که حتی تو بایوس هم هارد شناسایی نمیشد و با توجه به مهم بودن داده ها برای من اجباراً به مراکز بازیابی تخصصی بردم که هارد رو تعمیر کردن ولی پس از بکآپ گرفتن از داده ها دچار بدسکتوری های شدیدی شد که گاهی اوقات از my computer هم ناپدید میشد ... که نتیجه گرفتم هارد تعمیری تقریبا غیر قابل اعتماد هست و سریعا باید اطلاعات رو تخلیه کرد .
نقل قول:سلامنقل قول:
پیشنهاد میشود که نرم افزار easeus partition recovery رو نصب و اطلاعات مورد نظر رو از پارتیشنهایی که توسط ویندوز قابل شناسایی نیست ریکاوری کنید .
پس از ریکاوری پارتیشن رو تحت ویندوز فرمت کنید .
میزنه این دیسک پشتیبانی نمیشه !!!نقل قول:
راستی هارد وسترن دیجیتال هستش ...کد:Dynamic Disk ,GPT Disk and bad disk are not supported