زیر نویس رو اگه به صورت فایل جدا باشه که نشون نمیده، میده؟ اگه این کارو بکنه که دیگه واقعا این گوشی محشره:31:نقل قول:
زیر نویس رو اگه به صورت فایل جدا باشه که نشون نمیده، میده؟ اگه این کارو بکنه که دیگه واقعا این گوشی محشره:31:نقل قول:
متاسفانه خیرنقل قول:
دوستان سلام! میخواستم بدونم میتونید برنامه تاچ پیانو و تاچ گیتار و برای viewty بذارید؟ من توی چند تا از سایتهای خارجی دیدم ولی نتونستم دانلود کنم اگه تونستید بذارید ممنونتون میشم!
دوستان كسي هست كه بتونه به من بگه چرا وقتي تمهاي cyl را ميخواهم راه بياندازم با پيغام error در قسمت xml list مواجه ميشوم در حالي كه من تمام فايلهاي لازم را از همين سايت دريافت كردم كه بقيه بچه ها اونا رو نصب كرده اند.
من تمام مراحل را بدرستي و چند بار تكرار كرده ام و فكر مي كنم ايراد از فايل xml list باشد كه بدرستي برنامه نويسي نشده است
سلام دوستان كسي هست كه بدونه چكار بايد كرد كه گوشي بتواند فولدرها رو تشخيص دهد چون من هرچي آهنگ يا عكس يا برنامه در گوشي با كامپيوتر ميريزم همه رو يكجا نشون ميده.
سلامنقل قول:
برای اینکه فولدر ها رو تشخیص بدی باید ار My Stuff بری رو فولدر مورد نظر و از اونجا پخش کنی
فکر کنم منظورت همین بود
درود بر شما
منظورم اينست كه وقتي با كامپيوتر چندين فولدر مختلف را مثلا از چند خواننده موسيقي وارد ميكني بعدا در گوشي ميبني كه همه
را با هم يكجا و مخلوط كرده و مشكل ميشود آنها را از هم تشخيص داد يعني فولدرها را تشخيص نميدهد بلكه فقط تراكهاي موسيقي را ميبيند
سلام دوستان
من می خواستم تم نصب کنم اما قبل از نصب چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدین
ممنون می شم :
1. مشگل اصلی که دوستان گوشیشون هنگام نصب پیدا می کنه چیه ؟
(هنگام تعقیر نام یا جایگزین کردن فایل های هک یا ......)
2. برنامه theme manager باید با فریمویر گوشی مچ باشه ؟ (ورژن گوشی من ke990_v10f)
3. از دو نوع تم که به ویوتی می خوره کدام نوع بهتر هست (از لحاظ نصب و حجم و سازگار بودن )
4. میشه هر دو نوع تم رو هم زمان تو گوشی داشت واستفاده کرد ؟ توضیح بفرمایید
5. برنامه تم منیجر و فایل های هک رو از کجا بگیرم ؟ (اگه لطف کنید لینک دانلود بدین )
6. اگر موضوع مهمی هست که هنگام بکاپ یا هک در آموزش گفته نشده (تجربی هست ) بفرمایید
7. شش تا از بهترین تم های ویوتی رو که از همه بهتر هستند رو بفرمایید (اگر لینک هم بدین عالی میشه )
ممنون
سلام بچه ها
خسته شدم ديگه
چرا هرچي داري و نداري رو تو My image نشون ميده مگر اينكه تو پوشه هايي در حافظه داخلي ذخيره كني
كسي راه حلي نداره؟
بچه ها اگه كسي فارسي ساز ويوتي داره زاره ممنون ميشيم جون گوشي زبون فلرسي نداره.........
سلام
لطفا کمک کنید . نمی دونم چی شده وقتی ویوتی رو به کامپیوتر متصل می کنم پورت usb کامپیوتر کامل می پره و باید ریست کنم . دیگه کلافه شدم . یکی کمک کنه
قبلا این مشکل رو با کامپیوترت نداشتی ؟نقل قول:
سلام
چند تا ترفند پیدا کردم
1- حتما می دونید که ویوتی فایلهای فلش بیشتر از 100 کیلو بایت رو اجرا نمیکنه.و پیغام خطای سایز فایل بیشتر از حد مجاز است رو به شما میده. با این ترفند هر فایل فلشی رو که می خواهید باز کنید.
فایل زیر رو دانلود کنید.
اکستراکت کنید
داخل پوشه سه فایل هست یکی تکست یکی عکس یکی فلش!!!!
توصیه های لازم :
قبل از ریختن. فایل تکست رو باز کنید و مثل آموزشی در بالای فایل تکست داده شد در زیر اون فایل تکست اسامی فایلهاتونو وارد کنید.مثلا در قسمت پایین اکه فلشی به اسم Solati دارید اینگونه اسم رو وارد کنید:
&flash1=Solati&
بدون فاصله یا علامتی.یکسره.بعد از این اسامی رو وارد کردید
حالا EFS رو اجرا کنید.(همانند بک آپ گیری).سه فایل در پوشه هست.به مسیرزیر برید و فایلها رو اونجا Write کنید.
LGAPP>Media>Flash Content
(هر سه فایل)
سپس خارج بشید و وقتی گوشی بالا اومد اونو به نرم افزار PC Suite ال جی وصل کنید و به قسمت حافظه گوشی و اونجایی که فایلهای فلش هست برید و فایلهای همنام مورد نظرتون (همنام با متن وارد شده در فایل تکست) رو اونجا در کنار بقیه فایلها بریزید.کابل رو جدا کنید.حالا فایل FatFlash رو اجرا کنید
اینک یک کار فقط باقیمونده
[html]http://www.uplod.ir/download.php?file=620483[/html]
2- برای تعویض اسکین پلیر می بایستی همچون گرفتن بک آپ موقع هک گوشی عمل کنید وفایلی رو که در پایین قرار دادم رو در این شاخه جایگزین نمایید
lgapp>pxo
حالا خارج شده و از اسکین جدید لذت ببرید.
[html]http://www.uplod.ir/download.php?file=165223[/html]
3- آپدیت Dialpad
1.اضافه شدن دکمه ارسال مسیج و برقراری مکالمه روی صفحه
2.اضافه شدن ورژن تم ماهی
3.تغییر دکمه های سیاه
4.تغییر بکگراند Dialpad
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LGAPP>MEDIA>SWF
با EFS به مسیر بالا برید وفایل زیر رو جایگزین نمایید.
[html]http://www.uplod.ir/download.php?file=745544[/html]
4-
اگه میخواین سایز یه بازی رو برای اجرا شدن رو ویوتی تغییر بدین(مثلا سایز ورژن موجود 240*320 هست و میخواین به سایز 400*240 صفحه ویوتی برسونین) میتونین از این روش استفاده کنید:
1-فایل jar رو extract کنید.
2-فولدر META-INF رو باز کنید.
3-فایل MANIFEST.MF رو با Notepad یا Textpad یا ... باز کنید.
4-در انتهای فایل این دو سطر رو اضافه کنید:
MIDlet-Original-Display-Size: 240 ,320
MIDlet-Target-Display-Size: 240 ,400
بدیهی است که اندازه های نوشته شده در بالا متغیره(فرض من تبدیل 320*240 به 400*240 بوده)
5-تغییرات رو Save کنید.
6-دو باره با WinRar یا ... فایل jar درست کنید.
7-بازی رو نصب کنید.
راستی گوشیم ویوتی
كسي ميتواند بگويد از google map چطور ميشود استفاده كرد و آيا محل گوشي را ميتواند روي نقشه نشان دهد؟
سلام دوستان یکی میتونه راجع به pxo image editor و کار دقیقش توضیح بده
اقا من خسته شدم یکی میگه رم اصلی پارس کامتل خوبه...
یکی میگه سندیسک خوبه بعد اونور میگه سندیسک مشکل واسم ایجاد کرده بود رفتم spid teranseed خریدم با تو همین تاپیک اومدن گفتن همین مموری واسمون مشکل ایجاد کرد من که دیگه خسته شدم...................
بعد این قضیه چیه که میگن تو حافظه داخلی همه رو تو my image نشون میده؟؟؟/ راهی هست>>؟؟؟؟
خیلی ممنونم
اقا میشه تنظیمات اینترنت ایرانسل رو که باید دستی وارد کرد واسه ke990 رو بذارین؟
ببخشيدا من 3 تا سوال كردم ولي كسي جواب نداد اگه ممكنه جواب بدين چون مشكل تمام كساني است كه ويوتي دارند:
1- چطور ميشود كاري كرد كه بتوان فولدرهايي را كه در حافظه خارجي ميسازيم (مثلا در my music يا my picture) را در گوشي ببينيم
2- google map چطور كار ميكند و آيا ما ميتوانيم موقعيت ماهواره اي خودمان را در نقشه پيدا كنيم
3- آيا تمي وجود دارد كه كلاٌ فريم وير گوشي را عوض كند (مثلا مثل آي فون بشود)
4- چرا تمهاي cyl با وجود درست رفتن تمامي مراحل و استفاده از فايلهاي مورد استفاده توسط بقيه در تم منجير گوشي نمي آيد
چطور میشه این تم ها رو نصب کرد؟ این تم ها روی گوشی های دیگه ی lg هم کار میکنه؟ مثل kf700 ?نقل قول:
دوست خوبم ممنون که انقدر زحمت می کشی ولی سایتی که گذاشتید فیلتره متاسفانه
بچه ها من تمامه پست هارو خوندم ولی انقدر نظرات در مورد همه چیز متفاوت بود که به کلی گیج شدم.
یکی میگه تم نصب کردم کلی حال داد
یکی میگه من نصب کردم گوشیم بهم ریخت
یکی میگه ارور داد
اصلاً معلوم نیست چه خبره.من که از تم ریختن منصرف شدم
خواهشا طریقه نصب بر روی lg ke990 رو هم بیان کنید یا لینکش را بدهید.
من دوتا برنامه پلیر برای ویوتی از سایتگرفتم ولی متاسفانه برنامه ها کار نمی کنند.همچنین هنگام نصب تمام صفحه هم نیست و چند تا کلید پایین صفحه نمایش ظاهر می شود.برای اجرای تمام صفحه برنامه و اجرای درست انها چه کار باید کرد؟کد:www.getjar.com
دوست گلم. در مورد نصب این تم ها در پست های پیشین توضیحات کامل داده شده. لطفا دقیق اون ها رو بخون. صد البته یادت نره که پیش از ریختن تم، از تمامی پوشه های اون پشتیبان-گیری (بک آپ) تهیه کنی...نقل قول:
در مورد دیگر مدل های ال جی هم نمی دونم. باید از متخصصش بپرسی
salam man be ye moshkeli bar khordam , theme nasb kardam vali dial padam sefid miad badesham ke vaghti goshio reset midam dobare bayad barnamao rah andazi konam , moteasefane backupam nagerftam:( mishe komakam onid
سلام من امروز عضو شدم.
تم هايي كه گذاشتيد رو نمي تونم دانلود كنم. يعني هيچ جاي كليك كردني نداره. چرا؟ من نمي تونم يا واقعاً نمي شه؟
سلام
دوستان اخرین فریمور این گوشی چیه؟
اگه کسی فریمور فارسی این گوشی رو داره بذاره.
سلامنقل قول:
این سواله منم هست خواهشن جواب بدین؟
دوستان فروشگاهی سراغ دارین که تم بریزه (برای ke990 ) از نظر هزینه ای هم مشگلی نیست
اگر سراغ دارین لطفا بفرمایید (pm هم بدین ممنون میشم )
با سپاس
واقعا ویوتی این قدر ناقص یا اذیت میکنه یا بدرد نخوره که همه میخوان بفروشنش؟
دوستان عزيز من ميخواستم براي دوستاني كه از گوشي ويوتي بد ميگويند و يا تازه با ويوتي آشنا شده اند و يا هنوز نخريده اند بگويم
اينجانب تعريف از خود نباشه يك متخصص ناچيز درالكترونيك و كامپيوتر و جلوه هاي ويژه كامپيوتري هستم و در مورد خريد هر دستگاه
الكترونيكي بسيار وسواس به خرج ميدهم كه از هر نظر با توجه به بودجه ام بهترين باشد مثلا وقتي گوشي k750سوني اريكسون آمد
من جزو اولين كساني بودم كه اين گوشي را خريدم البته بعد از يكماه تحقيق مخصوصا از اينترنت كه ديگر همه ميدانند با توجه به قيمتش در آن موقع چه كيفيت عكس و صدايي داشت و سوني اريكسون چه منوي خوش دستي دارد ولي فيلو برداري در آن موقع هنوز 3gp بود كه اصلا بدرد نميخورد.
من هميشه بدنبال يك گوشي بودم كه فيلمبرداري البته نه در حد هندي كم ولي لااقل قابل قبول داشته باشدو اصلا ال جي را هم به عنوان گوشي خوب قبول نداشتم تا اينكه با ويوتي آشنا شدم و ديدم با توجه به قيمت فوق العاده مناسبش فيلمبرداري بالا تر از
گوشي هندي كم سامسونگ داخل شركتم داشت با آنهمه دنگ و فنگ فرستادن فيلمهايش داخل كامپيوتر با فاير واير و...
عكاسيش دهان همه عكاسان شركت ما را باز گذاشته بود و در چاپ با دوربين ديجيتال 12 مگا پيكسلي سوني برابر بود
تمها را به گوشيتان اضافه كنيد تا باباي آيفون هم به زيبايي منوهاي گوشيتان نرسد تازه كاملا فارسي فقط امكاناتي كه در ايران اصلا
زياد كاربردي ندارند را كم كرده مثل دوربين دوم يا gpsكه به جايش بهتر از آن يعني گوگل مپ را دارد و....
صدايش بسيار در حد مناسب است بجز براي كساني كه بخواهند جواد بازي درآورند و در مترو با صداي اسپيكر زياد آهنگ گوش بدهند كه براي آنها همان گوشي هاي چيني خوب است
خلاصه در يك كلام براي كساني كه از اين گوشي بدشان مي آيد در يك كلام بايد بگويم بسيار متاسفم.
سلامنقل قول:
من از این گوشی بدم نمیاد چون نه بری شرکت منه نه برای شرکت کسایی که تو این تاپیک میان پست میزارن.
فقط من خواستم بدونم چرا کسی از این گوشی چیزی نمیگه تاپیکش ساکت شده.من آگهی داده بودم برای خرید ویوتی خوب تو این چند روزه زنگ زدن و گفتن میفروشن منم پرسیدم چرا میخوای ضرر کنی گفتن میخوان نوکیا بگیرن که این سلیقه ای هست.من خوشحالم که شما اومدین و نظر دادین.به نظر شما این گوشی 160 میرزه با گارانتی اصلی و بدون مشکل؟
تا چند ماه پیش عشق من نوکیا بود و من n73 رو داشتم گوشی خوبی هم بود از الجی سامسونگ سونی اریکسون و ... بدم میومد.حق داشتم چون دور بر من همه نوکیا دارن و طبق عادت ما ایرانیان هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من بده و همه از این برند تعریف می کردند ولی دیگر برند ها مانند الجی و سامسونگ گوشی هایی رو زدند که بازار دنیا رو ترکوند اما چون بازار عقب مونده ای داریم بعد از چند ماه این گوشی ها وارد بازار شد.هر گوشی عیب های خودش را دارد و ویوتی هم از این مثتثنا نیست اما توی این رنج قیمت واقعا یک اثتثنا است که تعداد فروش این گوشی در سال گذشته خود (بالاتر از 5 میلیون )خود گویای این قضیه است.دوستانی که نسبت به این گوشی کم لطفی دارند یک گوشی رو که از ویوتی بهتره معرفی کنند تا با هم به مقایسه بپردازیم . از روزی که این گوشی رو گرفتم هر کس این گوشی رو دیده کف کرده .اما شاید فردی برحسب تنوع طلبی یا نیاز مالی ویا ... قصد فروش گوشی خود را داشته باشد این گواه بر این امر نیست که گوشی (منظور من ویوتی) او گوشی خوبی نیست بلکه ما در بعضی مواقع مجبوریم از بهترین اموالمان بگذریم.
نقل قول:
من پنجشنبه 27/1/1388 ويوتي نو با گارانتي كامتل خريدم كه فريمورش v10f هست....
مزاياي گوشي:
قيمت 245هزار تومان گارانتي پارس كامتل با رم 4گيگ سيليكون پاور كلاس 6 به قيمت 11هزار تومان
1- كيفيت فيلمبرداري روي حافظه داخلي و خارجي بدون تيك و با كيفيت بسيار بالاست (حداقل درحد دوربين ديجيتال Canon 720 ISاي كه دارم هست (البته از لحاظ فيلمبرداري، ولي از لحاظ صدا از دوربين ديجيتال كمي ضعيفتره))، واقعا سورپرايز شدم چون كيفيت صدايي كه همراه فيلم ضبط ميكنه از گوشي KC910 هم بهتره؛
2- صفحه تاچ بسيار خوب و حساس و با كوچكترين اشاره اي دستوراتو اجرا ميكنه، فقط تشخيص دستنوشته اش كمي با اشكال روبه روست؛
3- مدت زمان كاركرد باتري بعد از شارژ كامل 10 ساعت هست (در حدود 200 مگا بايت از بلوتوث استفاده كردم، بيست دقيقه فيلم در حالت دي وي دي گرفتم، 70 تا عكس گرفتم كه در حدود 20 تا عكسش با فلش بود، نيم ساعت از پليرش استفاده كردم، 5 دقيقه هم فيلم ديدم، 35 تا SMS فرستادم، در باقيمانده ي زمان هم در منوهاش ميچرخيدم، راستي 5 دقيقه هم بازي كردم و 3 دقيقه هم صدا ضبط كردم؛ لازم به ذكره كه روشنايي صفحه را روي 0% گذاشته بودم چون در خانه احتياج به روشنايي نداريد)
4- روشنايي صفحه اش بسيار خوبه حتي در زير نور مستقسم آفتاب، البته در اين حالت بايد روشنايي صفحه را روي 80 يا 100 درصد قرار دهيد و در نورهاي معمولي و در خانه حتي با وجود نور آفتاب با روشنايي صفر درصد هم راحت ميتوان با گوشي كار كرد؛
5- كاركردن با منوهاش بسيار راحته مخصوصا اگر در حالت فارسي بگذاريد، واقعا كامتل خوب گوشي را فارسي كرده هم از نظر فونت و هم از نظر ترجمه؛
6-باتوجه به عكسهايي كه از گوشي هاي K850 و نوكيا N79 ديدم، كيفيت عكسهاش فوق العاده است و حتي در حالت ماكرو از تمام گوشي هاي 5مگاپيكسلي هم قويتره...
7- با رم 4 گيگ هم تابحال هيچگونه هنگ يا مشكلي نداشتم...
و اما معايب گوشي:
3- حرف "دال" و "اينتر" در حالت لنداسكيپ نداره؛
2- گزارش ارسال پيغامها در Inbox ذخيره ميشه؛
3- پيغامهاي EMS دريافت ميكنه و نشون هم ميده ولي نميشه باهاش EMS فرستاد!!!
4- كيفيت صداي هدفونش واقعا نااميدم كرد، البته بلندي صداش خوبه هم در حالت اسپيكر و هم در حالت هندزفري. ولي اصلا انتظار چنين صداي بي كيفيتي را نداشتم، البته آهنگ متن را خوب پخش ميكنه ولي وقتي خواننده شروع به خواندن ميكنه، آدم حس ميكنه خواننده ته چاه بوده!!!
5-كيفيت عكس هايي كه با اين گوشي گرفتم اصلا در حد انتظارم نبود، البته در مقايسه با دوربين Canon 720IS!!!
6- صداهايي كه با گوشي ضبط ميكنيد، در هندزفري پخش نميشه و فقط با اسپيكرش ميتوان گوش داد.
يكي از نقاط قوت گوشي هاي ال-جي آنتن دهي فوق العاده شون هست، اين سومين گوشي منه با مارك ال-جي
واقعا هم در مكانهاي شلوغ و هم در مناطقي كه هيچ كس آنتن نداره، گوشي هاي ال-جي آنتن داره!!!!
من اين گوشي را هم در دره هاي دربند تست كردم و از گوشي w700، k810، n79، n72 و 3230 و 1100 بهتر آنت ميداد حتي در مكاني از دربند تمامي گوشي ها از شبكه خارج شدند ولي گوشي من آنت داشت و مكالمه هم ميكردم....
بايد به دوست عزيزي كه در تاپيك شماره 232 سوال كرده بود كه اين گوشي 160 هزار تومان مي ارزد يا نه بايد بگويم ميتواني اين گوشي راكه نه با بيل بلكه با فرقون توش امكانات در حد عالي ريختند را نخري و بجاش بري 350 هزار تومان بدي 5800 نوكيا كه نصف ويوتي امكانات ندارد تازه دوربينش هم 3 مگاپيكسل است البته سوتفاهم نشود منظورم فقط مقايسه دو برند است
درضمن اگر ميخواهيد انساني زنده باشيد و نه دور از جانتان ببعي هيچ وقت هرچي كه همه مردم گفتند خوبه شما بدون تعقل و تحقيق نگوييد خوبه تا به اميد خدا كشورمان باز هم پيشرفت به سوي تمدن را ادامه دهد...
میشه یکی کمکم کنه؟
من نمی تونم از گوشیم بک آپ بگیرم.35 فایل recive میکنه بعدش disconnect می شه و عملیات fail می شه.
چیکار باید بکنم؟
سلام به همگی
از این جسارتم در حضور اساتید عذر میخوام ولی
قرار بود اینجا به مکانی برای قرار دادن تم و نرم افزار و بازی برای ویوتی باشه تا ارزش واقعی ویوتی بیشتر مشخص بشه اما متاسفانه در صفحات آخر کمتر به این موضوع پرداخته شده است .دوستانی که تم نرم افزار بازی و ... جدید و مناسب دارن رو کنن تا این تایپیک جان تازه ای بگیره .
ممنون از همگی
--------------------------------------------
ای کاش همه ملت های دنیا به یک چشم و ان هم چشم انسانیت دیده میشدند.مرگ بر نژادپرستی
انریکو جون راست می گهنقل قول:
من این تاپیک رو ایجاد کردم برای تم و آهنگ زنگ و والپیپر و ترفند و ازین حرفا. خوبه که نقد و بررسی هم باشه، ولی خواهش می کنم حداقل یه دو تا چیز هم بگذارین... :11:
خدا خيرتون بده كسي ميتونه بگه كجا ميشه تمهاي cyl رو در گوشي درست نصب كنه وفريم وير گوشي رو آپگريد كنه
درضمن در مورد گوگل مپ اگر كسي اطلاعاتي داره كه چطور جاي شخص رو نشون ميده لطفا راهنمايي كنه