عالیه اگه میشه کامیونهای استرالیای بذارین
عالیه اگه میشه کامیونهای استرالیای بذارین
اگه میشه سایت دانلود تریلی ها را هم بزارید ؟ تا میشه گنده باشه
چه طوری دانلود کنیم
سلام-آیا تریلرهای این بازی را میتوان برای بازی18Wheels of Steel Pedal to the Metalقرار داد اگر نمیشود لطف کنید بگویید از کجا دانلود کنم؟ باتشکر از زحمات شمانقل قول:
نقل قول:
سلام آیا امکان وارد کردن این تریلی ها در بازی هست اگر امکان دارد روش آنرا توضیح دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي ميتونه براي من اين بار رو برسونه؟كفي دو تيكه هست نميتونم ببرم سر جاش وجداش كنم ممنون ميشم اگه كسي كمك كنه بعد از رسوندن اون رو يه جا اپلود كنيد .(دم در مقصد هستم فقط كافيه بار رو خالي كنيد.)مرسي
اينم سيو با حجم 30 كيلو بايت
کد:http://rassool.persiangig.com/save.rar
دوستان نميخواهد خودم ردش كردم.ممنون
دوستان يكي مي گه چجوري توي بازي راننده بايد خريد من ماشين و كفي خريدم اما هيچ راننده اي وجود نداره كه بخرم؟؟؟
با سلام دوستان یک نفر آموزش وارد کردن این تریلی ها و ترایلر ها رو به بازی بده آموزش صفحه 4 خیلی پیچیدس آموش صفحه 1 که اصلا نیست
از دوستان کسی که سرعت بالایی داره میتونه این ماشین ها رو در قالب یک پتچ ها هرچیز دیگه ای بده تا ما با نصب اون تریلی هامون تغییر کنه
سلام دوست عزیز میشه اتوبوس بنز 302 قدیمی و MAN جدید بزاری خواهش می کنم این کار رو بکن
تو رو خدا اتوبوس بنز 302 و مان جدید بزار تا حال کنیم دمت گرمنقل قول:
خواهش میکنم اتوبوس مدل های بیشتری بزار اتوبوس از تریلی بیشتر حال میده مر 30
این اتوبوس مسافر میزنه یا باید باهاش بار ببریمنقل قول:
دوست عزیز من هرکاری میکنم فایل Brazil 5 bus روی بازی من کار نمی کنه یکم راهنمایی کنی ممنون میشم
پسورد این فایل چیه؟
بزارش برای دانولد حالشو ببریم
امین از اهواز
داخل هتل ها دنبالش بگرد هر هفته میتونی یک راننده جور کنی:10:نقل قول:
یه نقشه با جاده فرعی های زیاد و باحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نقشه اصلاح شده از امریکا و کانادا مکزیک جالب حتما برین دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من بازی رودانلود کردم اما فایل های توش اونی نیست که شما میگید اینم عکسشه،من چی کار باید بکنم
نقل قول:
سلام دوست عزیز
این فایلی که اشاره کرده اید با پسوند scs است و شما باید به این فایل پسوند اضافه کنید ( base.scs.zip )
نکته : اگر می خواهید پسوند عوض کنید حتما این فایل رو کپی کن یه جای دیگه و هوانی که کپی کردی پسوندش رو عوض کن در غیر این برای بعضی از سیستم ها هنگ میکند.
آیا این ها در 18 چرخamerican long haulکار میکنن؟ اگه میکننلطفا اتوبوس بیشتر بزارین و نحوه ی کار با اتوبوس رو توضیح بدین.
لطفا یکی جواب بده. بعدشم هرکی bus modeهر کدوم رو داره لطف کنه و بگذاره.
با عرض سلام وخسته نباشید من از کسی که این توبوس دانلود کرده میخوام که اونو به آدرس ایمیل من bnwali@yahoo.comبفرسته ممنون
اقا یکی فایل ادیت شدش رو آپ کنه بقیه دانلود کنن،ما که هر کاری می کنیم تغییری نمی کنه
chejory kamiyonaro vared konim bizahmat tozih bedin
نقل قول:
نه متاسفانه دوست عزیز
تمام این ها روی american long haul کار نمی کنه.
نقل قول:
دوست عزیز این بازی مال 3 سال پیش هستش و من چیز زیادی بیاد ندارم.
فقط اون فایلی رو که دانلود کردین از Winrar خارج کرده و فایل SCS رو در My Documents تو پوشه Haulin\Mod بریز.
موفق باشی
پس چرا لینک دانلود ارور 404 میده؟؟؟؟؟؟
اگه میشه بگید که از کدوم سایت میشه تریلی دانلود کرد ممنون میشم.
N.I.O.P.D.S
az sabke mashinhaye sherkate nafte irani age mishe bezarin !!!!!!
در این بازی موزیک را چطور میتوان به دلخواه گذاشت ؟ ( ترانه فارسی)
برای ریختن آهنگ فارسی تو My Documents\18WOS : Haulin\Musicنقل قول:
نکته : هر فایلی که MP3 , WAV یا هر پسوند دیگه ای که هست باید حتما به ogg تبدیل بشه .
چه جوری باید کامیونها را وارد بازی کرد
مدتهاست دنبال این بازی میگشتم ولی نه اسمش رو بلد بودم نه جایی دیده بودم حداقل اسمش رو یاد گرفتم .نقل قول:
اگه میشه آموزش ساخت مود هالوین رو هم بزارین!یه مدته میخوام یه تریلر بسازم فقط انداختن تکسچر توی زد مودلر رو بلد نیستم!اگه کمک کنید ممنون میشم.:20:
نقل قول:
چگونه اين كار انجام مي شود؟
سلام من فایل را دانلود کردم ولی فقط عکسش اومد رو عکس کلیک کردماما گزینهExtract here رو نداشت.نقل قول: