ماشین یه وسیله سلیقه ای هست دوست عزیز
خیلیا از ماشینائی مثل ال نود و یا پروتون ویرا خوششون نمیاد ولی عده ای هستن که اینجور ماشینارو میپسندن
Printable View
خیلیا از ماشینائی مثل ال نود و یا پروتون ویرا خوششون نمیاد ولی عده ای هستن که اینجور ماشینارو میپسندن
به نظر من که از لوگان خیلی قشنگتره
از جلو شبیه جاگواره!
اتفاقا از نزدیک از پارس هم قشنگتره
نه اون قرار نیست تولید بشه اون مدل جدیدشه قراره نسل قبلیش تو ایران تولید بشه اتفاقا مجله ماشین هم یه چیزهایی دیدم در موردش نوشته .
نکته منفی موتورش هست به نظرم که 1.4 لیتریه که 77 اسب فقط قدرتشه شتاب 0-100 هم مجله ماشین زده 13.5 ثانیه قیمتشم مجله ماشین 14-16 میلیون تخمین زده به نظرم اگر 13-14 تومن باشه بازار خوبی پیدا میکنه چون تجهیزات خوبی داره هرچند که موتورش خیلی قوی نیست ولی در عوض مصرف قابل قبولی داره در حدود 6 لیتر در 100 کیلومتر .
اینه مدلی که قرار تولید بشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من صرفا نظر خودمو گفتم در مورد قیافش ( هر چند که احتمالا خیلی ها با من موافقن درست مثل همون پروتون ویرا و ال 90 که خودتون مثال زدید )نقل قول:
راستی این ماشین تو اروپا هم با همین ارتفاع از سطح زمین تولید میشه؟
اگه اینطور باشه احتمالا تعلیق درست حسابی هم نداره .
ایمنیش چطوره ؟ چنتا ستاره گرفته؟
فیات جزو ماشینهای پر استهلاکه.
به نظرم باید چند وقتی کار کنه تا بشه راجع بهش قضاوت کرد.
خوب منم منظورم همین مدل بود چون رفته بودم نمایندگی فیات . رنگ آلبالوییشو داشت .نقل قول:
استقبال و ثبت نام از این خودرو با توجه به اطلاع رسانی بسیار ضعیف ولی خیلی خوب بود .
مطمئنا شتابش از پارس بیشتره و امکاناتش از لوگان و سمند و پارس بالاتره .
آخرین مدل برای سال 2008 هست که face lift شده مدل 2007 ... در ایران مدل 2007 تولید میشه همونی که عکسش رو بالا گذاشتید .
شتاب : 13.5
حداکثر سرعت : 162 کیلومتر
برای تنوع بازار زیر 20 تایا باید ماشینه خوبی باشه
حداقل فک کنم استهلاکش از سمند کمتر باشه
نقل قول:نقل قول:
طرح ظاهريشم بدك نيست زياد
اينجور كه من شنيدم قرار به قيمت 17 ميليون بفروشن كه هم قيمتاش ورنا و سورن ميشه با پارس
نقل قول:
توی روز نامه این شکلی نبود و رینگش هم از این خوشکل تر و پهن تر بود... سپر جلوش هم با این فرق داشت...
بعد از افتادن باره زندگی بر دوش خودم ارزشه هر پر هزاری را عمیقا دریافتم لذا بر آن شدم تا جایی که می توانم از ضرر دوستانه اتومبیل دوست, جلوگیری کنم.
چند وقت پیش, یه صداهایی از زیر بندی می شنیدم. رفتم آهنگری و چند تا قطعه رو عوض کردم که هزینش زیاد نشد. همین طور که با اوستا آهنگر صحبت می کردیم به من گفت: اکسل عقب رو کی گیریس کاری کردی؟ گفتم: نکردم. برام توضیح داد که: ماشینهایه 405, سمند و پرشیا ( که همگی از یک سیستم تعلیق بهره می برن) در اتصالاته اکسل از بالبورینگ استفاده می کنن و برایه روانکاری هم گیریسه نسوز ( قرمز رنگ) دارن. به مروره زمان وحرکت ماشین و اصطحکاک قطعات این گریسه نسوز, کم کم از بین می ره. (اگه گیریس عادی باشه تو یه نصف روز از بین می ره). حرارت و اصطحکاک بالا می ره و بالبورینگ ها خورد میشن. در ادامه بالبو رینگهایه ناکار آمد رویه اکسل خط میندازن تا جایی که محور رو می سوزونن و پیت می کنن.
پرسیدم در این صورت هزینه تعمیر چقدر می شه؟ گفت: با تعویض و مزد, 180-170 تومن.
وقت گرفتم و یه هفته بعد اکسل رو باز کردم. تازه گیریس تموم کرده بود و نشانه هایه داغ کردن بالبورینگ رویه فلزه سیقلی اتصاله اکسل قابل مشاهده بود. اما از شانسم هنوز سالم بود. با یه قوطی گیریسه نسوزه آمریکایی اصل( فروشنده خاکه پدرش رو قسم خورد که اصله) و 2 تومن انعام به شاگرد ( چون خیلی زحمت کشیده بود), 20 تومن تموم شد.
موفق باشید
راستی این رو فراموش کردم. ماشینه من 70 هزارتا کاکرد داره.
سلام رفقا
بين اين دوتا گير کردم واقعا موندم کدومش بهتره از لحاظ زيبايي -کم خرجي (که خيلي برام مهمه)-استهلاک - و...
در ضمن به شتاب و سرعت هم زياد علاقه اي ندارم فقط از دوستاني که اين دوتا ماشين رو دارن يا اطلاعاتي درباره اين ماشين ها دارن بيشتر از هزينه نگهداري اون ها بگن
راستي
405 ديگه آتيش نميگيره؟
ممنون:20:
نظر من 405 هستش
کم خرج تره
اصيل تره
کمتر هم مستهلک ميشه
من نظرم رو 405 هستش
همون موتور و گیربکس
رو سمند هست البته
با 200 کیلو وزن اضافه !!!
همین موتور و گیربکس رو پرشیا هم با همین حدودا 200 کیلو وزن بیشتر داره !!! پس پرشیا هم ماشین بدیه ؟!نقل قول:
از نظر من ستون های قطور تر سمند تا حدودی ، امنیت بیشتر رو در برابر تصادف های ناجور در پی داره .
سمند امکانات داخلی + راحتی بیشتر صندلی ها و طراحی بدنه شکیل تری داره + اینکه نظرات این دوستمون کاملا متینه :
نقل قول:
نظر من 405 هستش
کم خرج تره
اصيل تره
کمتر هم مستهلک ميشه
سمند چون سنگین تره سرعت بیشتری میره...
ولی پژو با کلاس تره!
405 به دلایل زیر
هندلینگ بهتر .
میدان دید وسیع تر از عقب جلو و اطراف.
شتاب اولیه بهتر
استحلاک کمتر
اینو نشنیده بودم امیر جان ! منبعی ، لینکی ، تستی داری از این مورد ؟نقل قول:
منبع نداره !نقل قول:
تجربه خودم. میتونی امتحان کنی مهدی جان.
=========================
مهدی از چی سمند دفاع میکنی خدایی؟:5:
بابا همین کافی نیست که میشینی توش انگار نشستی تو چاله .
بیخیال !نقل قول:
قضیه چاله چیه ؟ سمند تاکسی زیاد سوار میشی ؟ :16:
ممنون از دوستان
سمند هاي 85 به بعد رو خيلي تعريف ميکنن چون ميگن مشکل به سر و صدا افتادن اتاق روحل کردن
ولي هنوز نميدونم مشکل آتش سوزي 405 حل شده يا هنوز مدل هاي جديد هم آتيش ميگرن؟
به نظر من 405 خیلی بهتره.
اگه Lx سمند رو بتونی بگیری خیلی خوبه.
به نظر من سمند سال بهتر از 405 هست , هرچند کم ولی امکانات بهتری هم داره تو شتاب 405 بهتره ولی تو سرعت های بالا سمند خیلی بهتره بخاطر بدنه آیرودینامیکتر و طراحی جدیدتر و البته یکمی هم سنگینتر به نظر من درسته سمند ماشین اصطلاحا داخلی هست ولی 405 هم دیگه واقعا فسیله تازه آتیشم میگیره .
نه دیگه 405 از 85 به بعد آتیش نمیگیره
اين عکس مال شرايط فروش ايران خودرو استنقل قول:
=================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================
سمند lx طبق اين شرايط 11 تومن درمياد بدون تخفيف و سود مشارکت
ولي 405 قيمتش 12.200 ميشه
يعني سمند lx سال از 405 ارزونتر درمياد؟!!!
دوستان منم همين مشكل و دارم وبين اين دوتا گير كردم. از لحاظ عمر مفيد روي كدومشون بيشتر ميشه حساب كرد. ميخوام چند سال استفاده كنم.
وقتی همه چیزه این دو ماشین به جز ظاهرشون یکیه, پس سیستمه سوخت رسانی هاشون هم یکیه و به یک اندازه احتماله آتیش گرفتن دارن. در ضمن وزن ربطی به سرعت نداره و فقط در شتاب گیری دخالت داره. که وزنه سمند بیشتره یعنی شتابش کمتره. ظاهرا سمند آیرو دینامیکه بهتری داره ولی در واقع به خاطر پهن تر بودن دماغه سمند نسبت به 405, مقاومت هوا رو این ماشین بیشتره و حداکثر سرعت هم پایین تره.
خرج نگهداری 405 هم از سمند کمتره.
وقتی میگم در سرعت بهتره حتما یچیز میدونم میگم . دیگه 405 از 130-140 کیلومتر کاملا میتونی لرزشهای ریز رو دراتاق حس بکنی و همینطورم بیشتر میشه با افزایش سرعت ولی تو سمند حقیقتا 120-130 تا با 170-180 خیلی فرقی نداره فقط صدایه موتور بیشتر میشه . سمندم از نظر امکانات کمی بهتره (شیشه های عقب برقی , زیر دستی جلو , ترمز ABS به عنوان آپشن , طراحی داخل دلچسب تر از 405 با رنگ کرم , زیر دستی صندلی عقب و کامیپوتر مثلا سفری و...) گرچه شاید چیزهای بزرگی بجز اون ABS نباشه ولی خوب جزو امکانات به حساب میاد دیگه در مورد آتش سوزی هم فعلا که کسی در مورد آتش سوزی سمند چیزی نگفته یا حداقل من چیزی نشنیدم ولی در مورد آتش سوزی 405 خیلی اتفاق افتاده پس حتما فرقی وجود داره . در مورد ایرودینامیک بودن بدون شک سمند بهتر از 405 هست نمیتونی یه ماشین طراحی سال 1987-1988 رو با ماشین 10 سال بعد مقایسه کنی درسته ایرانیه ولی حداقلش اینه که با ابزاری حداقل 10 سال بروز تر طراحی شده پس در ایرودینامیک تر بودن سمند شک نکن البته در مورد این مسئله باید یه کارشناس خبره نظر نهایی بده . در مورد خرج نگهداری هم شکی ندارم که فرق انچنانی ندارن چون خیلی از قطعاتشون که مشابه اونایی هم که نیست احتمالا همه در داخل تولید میشه . ما خودمون حدود 2 سال سمند داشتیم البته برای قبله ولی دروغه اگر بگم ناراضی بودیم تازه هر سالم کیفیت ساختش بهتر میشه اون زمانی که تازه ما داشتیم مشکلات زیادی داشت الان که خیلی بهتر شده . به نظر من مشکل بزرگش ترمزهاش بود که البته با 405 یکیه ولی به خاطر وزن بیشتر عملکرد بدی داشته که البته در سری های جدید میگن خیلی بهتر شده و بوستر ها رو تقویت کردن ABS هم که اضافه شده بعد دید تقریبا بدش بود و نکته دیگه هم به نظر من صندلیهاش تو مسافرت طولانی جالب نبود که البته این نظر منه , فرمونش البته در کل خوبه ولی یکمی به نظر نرم نیست مثلا فرمون 206 کاملا نرم تر از سمنده البته این تو 405 هم دقیقا همینه از اینم که هردقیقه ضبط قطع بشه یا رادیو انتن عقبش بالا پایین میرفت خیلی بدم میومد و مسخره بود به نظرم اون کامپیوترشم به نظرم بدترین چیزیه که در یک ماشین میشه پیدا کرد و خیلی مسخرست البته اینم نظر منه ممکنه نظر بعضیا فرق کنه .نقل قول:
اگر روزی روزگاری دیدی یه 405 تو سرعته بالا بدنش می لرزه, به جایه اینکه جویا بشی که تایر ها بالانس هستن یا نه و یا اینکه شاسی ضربه دار هست یا نه, مستقیما این اتحام رو وارد کن که همه این ماشین ها اینطورین.نقل قول:
اگر منظور از ABS همون شیره فشار شکنه, باید عرض کنم که این سیستمه بدوی روی 405 هم نسب می شه و کیته ترمزه جدیدی رو سمند سوار نمی شه. وزن بیشتر علاوه بر ترمز ضعیف تر و پویایی پایین تر مصرفه سوخت رو بالا می بره. (با 200 کیلو اضافه وزن انگار که 405 همیشه 3 نفر مسافر داشته باشه).
یه روز از یه سمند سوار پرسیدم چرا سمند دوست داری, گفت: چون شبیه وایپره!!!:18:
موتور و گیربکس یکیه
من ترتیب زیر رو میگم
1- سمند ال ایکس
2- پژو 405
3- سمند معمولی
سمند ال ايکس سال چنده؟
سمند ال ايکس سال سفارشي که 16 تومنه
تا اونجایی که من می دونم ، به صورت شرکتی ، سیستم ترمز ABS الکترونیکی رو سمند سوار می کردن .نقل قول:
405 خيلي بهتره . چون امتحانش رو خوب پس داده. البته به غير از اتش گرفتنش كه اونم ديگه بر طرف شده.
سمند يكم پيرمرديه.
1 بابام یک سمند داره الان 500 هزار کیلومتر راه رفته مدلشم اخر 82 هست ولی هنوز مشکلی هم نداره اگه یک 405 تو این مدت اینقدر کار کرد و مشکلی نداشت خوبه . 2 چون سمند فوروشش بیشتر بشه قطعات بهتری روش میبندند 3 تو جاده که از پژو خیلی بهتره .
سلام.نقل قول:
دوست عزیز چرا به تندر 90 فکر نکردید؟؟ تقریبا از هر لحاظ از این دوتا که هیچ، از همه خودروهای زیر20 تومن بهتره.
تازه تیپ e2 هم توی همین رنج هست.
ولی از بین این دوتا
سمند: امکانات بیشتر، به نظر من نرمی بیشتر، تاپ اسپید بیشتر، فرمانپذیری بهتر و ...
405: تعصب من، شتاب بیشتر، به نظر من استهلاک کمتر، قابلیت های حرکتی بیشتر و ...
به جز هندلینگ بقیش قبول.نقل قول:
به نظر من اگه هندلینگ سمند از 405 بهتر نباشه، بدتر هم نیست.
فکر کنم:نقل قول:
مشکل صدای اتاق سمند 83 حل شد.
مشکل آتش سوزی 405 ، 85 حل شد
LX مطمئنا از هز دوتا بهتره ولی فکر کنم 2-3 تومن گرونتر باشه.نقل قول:
از بین این 3تا من هم پیشنهاد شما رو دارمنقل قول:
=======================
ولی باز هم میگم توی این قیمت: تندر 90 تیپ E2
حدود یک سال پیش از یک منبع نسبتا موثق شنیدم که قطعات بکار رفته در سمند کیفیت بالاتری داره.