و اينم من ذكر كنم كه بسياري تغييرات در اين موتور ايجاد كرده اندنقل قول:
Printable View
و اينم من ذكر كنم كه بسياري تغييرات در اين موتور ايجاد كرده اندنقل قول:
جدید ترین تریلر های بازی رو با لینک قابل ریزیوم می خواستم.
در کل ما حماسه های زیادی داریم که میشه با اون ها فیلم و بازی ساخت چون ما از نظر تاریخی خیلی کهن و پر از حماسه بودیم پس اگر تولید کنن داخل حمایت بشه ما شاهد بازی های خواهیم بود که هیچ رقیبی ندارند حتی God of war دوستان مهم اینه که یکی استار زده و میخواد یک کاری رو انجام بده.اگر تولید کنندگان داخیلی بتوانند موتور گرافیکی گرون بخرن پس بازی که میسازن حتما خیلی بهتر خواهد بود.ولی باز هم مشکل فقط یک چیز هست پشتوانه مالی.پس اقایون کسی کپی این بازی رو نخره اگر هم میتواندی پیش خرید کنید تا روحیه سازندگان بالا بره.
والا تو سایتش دو تا تریلر هست که نمی دونم ریزیوم هست یا نهنقل قول:
جدید ترین تریلر های بازی رو با لینک قابل ریزیوم می خواستم.
علاوه بر اون تو سایت Game trailers هم گذاشتنکد:http://garshasp.ir/downloads
کوهستان اوشیدَرن
نام این کوه اوشیدَرن است، یکی از بزرگترین رشته کوههای خونیراس است و رگههایی فراوان از سنگهای قیمتی در آن وجود دارد که ساکنان آریاسپ با استخراج آن ثروتمند شدند. دیوها به همین خاطر برای تسخیر این شهر تلاش زیادی به خرج دادند.
در زمانهای دور نژادی بسیار نیرومند از دیوها در این کوهستان میزیستند که هیتاسپ زرین تاج بازماندهی اشراف آن قبیله است. این قبیله در کوهستان بناها و تندیسهای فراوانی از سنگ تراشیده بودند و زمانی از نیروهای بزرگِ قلمرو سیستان محسوب میشدند. اما به تدریج زیر فشار ساکنان آریاسپ عقب نشستند و وقتی اشموغهای ویزباریش در این منطقه جایگیر شدند، از میان رفتند. در آن هنگام هنوز اشموغها از دیوها فرمانبرداری نمیکردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوشیدرنِ زیبا، اوشیدرنِ سرفراز، اوشیدرنِ تناور… کوهی که درههای ژرف و خرسنگهای غولآسایش زادگاه جاندارانی گونهگون بود، و آهورایان سراسرِ پهنهاش را مقدس میدانستند. چرا که درخت ورجاوندِ گوکرن در میانهی آن قد بر آسمان کشیده بود، و ایزدِ مهر از دیرباز در آنجا مسکن داشت. کوهی که رگههای یاقوت و پیروزه و زرد در لابلای صخرههایش فرو پیچیده بود، و برگ گیاهانش هزاران بیماری هراسانگیز را به سادگی درمان میکرد.
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:وبلاگ بازي گرشاسپ
خبری از زمان release نداری؟
اقا من هم ترایلر بازی رو دیدم خیلی خوب بود این بهترین بازی ایرانی ساخته شده با به حاله این بازی مثل پرنس و خدای جنگ ساخته شده.
گفتن تير ماه.نقل قول:
حالا شايد بازم يه عقب بيافته و لي به احتمال زياد همون تير مياد
من هم امروز تریلر رو دیدم واقعا بازی خوبی هست امیدوارم این بازی یک مقدمه برای تولید بازی های خوب داخلی باشه
گرافیکش یه جورایی آدم و یاد eragon هم میندازه .. مخصوصا حالت سخره ها ...
برو بچ ببينيد چه عكسهاي پيدا كردم.البته مطمئنن 50% شما اينارو ديديد ولي چون خودم نديده بودم برام جالب بود و چون تو اين فروم هم نديده بودم لازم دونستم كه عكسهارو بزارم.(حجم عكسها كلا 400kb نميشه)
فقط بچهاي باحال بازي گرشاسپ ببينيد و بهشون مرحبا بگيد:20:
:11:حمايتتون ميكنيم:11:
مرسی من که به شخصه هیچ کدوم رو ندیده بودم،امیدوارم که این بازی آغازی برای بازی های ایرانی در سطح روز جهان باشه :20:نقل قول:
برو بچ ببينيد چه عكسهاي پيدا كردم.البته مطمئنن 50% شما اينارو ديديد ولي چون خودم نديده بودم برام جالب بود و چون تو اين فروم هم نديده بودم لازم دونستم كه عكسهارو بزارم.(حجم عكسها كلا 400kb نميشه)
لول عکساش چقدر باحال بود رو زمین میخوابن :دی
آره من خيلي با اون حال كردم.ميخواستن نشون بدن كه زندگيشونو گزاشتن رو بازي و از طرفي ميخواستن بگن كه امكانات نيست و فضا كمه:20:نقل قول:
ای کاش نام کامل و نوع فعالیت این عزیزان رو هم مشخص می کردید تا بیشتر با این افتخار آفرینان ایرانی اشنا بشیم..!!!!!
اگه بازی هم در تیر ماه عرضه بشه که بهترین موقع هست چون امتحانات اکثر بازی کننده ها تموم شده در حال برنامه ریزی برای یک تابستان داغ با بازی های ایرانی هستند...
مطمئن باشید که حمایتتان می کنیم.....
عکس اولی که مشخصه قدیمیه . چون اسم بازی رو نوشته " سوشیانت " که چند ماهی میشه که شده " گرشاسپ " .
ولی بقیه عکسا جالبن . مخصوصآ اونایی که از دفتر کارشونه . ممنون .
من به شخصه علاقه ی شدیدی به این بازی دارم . امید زیادی هم بهش دارم . واسه شروع خوبه .
بازیه جالبیه میشه روش حساب کرد . ای ول به این بچه ها کارشون درسته
تا تیر باید وایسیم !
حیف برای کنسول نزدن !
یعنی اگر هم میخواستن بهشون development kit نمیدادن :دی
چرا نمیتونن رو 360 بزنن مثالا؟؟؟
من یکی که به شخصه اگه شده بازی رو بخرم و بندازم گوشه خونه این کار رو میکنم...فقط برای حمایت از یک شرکت ایرانی که میخواد واقعا به پیشرفت این مملکت کمک کنه:46:(البته امیدوارم:20:)
نقل قول:نقل قول:
دلیل اینکه برای xbox360 و ps3 نمیتونن بزنن طبق گفته ی خودشون یکی تحریم بودن ایران و یکی دیگه هم هزینه ی بالاست (مصاحبه ی گیم ایمگ با یاسر ژیان برنامه نویس بازی گرشاسپ)
خریدن و به دور انداختن بازی کار زیاد خوبی نیست.....بهتره بازی کنیم بازیشون رو و در قسمت نظرات سایت سازنده بازی نظراتمون رو برای بهتر شدن بازیی بعدی این شرکت بدیم تا بتونن بازی بعدی رو بهتر بسازند........
ولی مهمترین چیز اینه که بازی رو اصل بخریم و از خرید نسخه ها کرک شده خود داری کنیم.......
خداییش خارجی ها این کار ها رو می کنن که صنعت بازی سازیشون در عرض 20 سال به این پیشرفت و سود آوری رسیده......!!!!!
منم دارم ميرم پيش خريد كنم.
خيلي عاليه كه!!!
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
نام نژاد: ویامبور (Viamboor)
زیستگاه: ساکن جنگل هستند، اما ممکن است به صورت مزدور در خدمت دیوهای شهرنشین هم درآیند.
ویژگیها: دیوهایی بسیار درشتاندام و تنومند هستند. بازوانی بسیار زورمند و پاهایی به نسبت ضعیف دارند و به همین دلیل هم گاهی موقع تعقیب دشمنانشان چهار دست و پا بر زمین میدوند. نواحی اطراف گردنشان بسیار حساس است و میتوان با زدن ضربهای کاری به آن بخش آنان را به قتل رساند. به همین دلیل هم همواره گردنبندی خاردار و سپر مانند را در بر دارند که این بخش از بدنشان را حفاظت میکند.
تواناییها: ویامبورها موجوداتی به نسبت ابله هستند. زورمندیشان با این حقیقت که فاقد آرایش نظامی یا سازماندهی نظامی سنجیده هستند، خنثی میشود. بینایی ضعیفی دارند و در مقابل بینی بسیار حساسی دارند که آن را پشت پوششی فلزی پنهان میکنند. گاهی با پرتاب سنگ به دشمنانشان حمله میکنند.
شکل ظاهری: دیوهایی هستند با بالاتنهی تناور و پایینتنهی خمیده و لاغر. سری کوچک دارند با گوشها و چشمانی ریز و توسعه نیافته. چنگالهای دست و پایشان بلند و نیرومند است و دستانی بسیار زورمند دارند. پوستشان در زمان جوانی زرد تیره است اما هرچه سالخوردهتر شوند به رنگ سبز زیتونی نزدیکتر میشوند.
حالا دقيق معلوم نشد كي مياد؟
منم تریلرش رو دانلود کردم به پشنهاد شهریار جان واقعا موندم
ایران و بازی mature؟
اگه واقعا همینطوری باشه که خیلی خوب میشه
توی تریلری که از بازی دیدم مشکلات زیر به چشم می آمد که بهتره رفع بشه .
1 - محیط های تکراری
2 - انیمیشن و طراحی بد BOSS ها .
3 - طراحی چهره شخصیت بازی به خصوص موهاش بد کار شده .
نکات + :
1 - گیم پلی روان
2 - گرافیک قابل قبول
تاريخ رسمي براي انتشار اين بازي اعلام نشده؟
نقل قول:فقط گفتن در تير ماه.نقل قول:
به احتمال زياد هم اواسط تير مياد
چند هفته پيش تعدادي عكس از پشت صحنه ي گروه گرشاسپ در فروم قرار دادم.و حالا اين درباره ي نقش هر فرد در گروه است
پشت صحنه ي گرشاسپاز مهر ۱۳۸۵ که کار تحقیق و بررسی در مورد ساخت بازی در شرکت فن افزار آغاز شده، دوستان متعددی در قسمت های گوناگون به پروژه یاری رساندند تا به اینجا برسه، لیست زیر خلاصه ای از کسانی هست که در این مسیر همراه پروژه بوده اند. ترتیب بر اساس زمان پیوستن به تیم گرشاسپ مرتب شده است.
به دليل تعداد بالاي عكس لينك را قرار ميدهم
[HTML]http://garshasp.ir/blog/?p=112[/HTML]
حتما يه نگاه بندازيد
تو این لینکی که دادی من حسین حسینیانو تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال دیدم و شمارشو هم ازش گرفتم و به من گفت که بهتون زنگ میزنم و شما رو دعوت میکنیم که بیای و بازیو تست کنی و جاهای بازی که خوب کار نشده بگی و ما رفعش کنیم.از اون موقع حدود 8 ماه میگذره ولی خبری نیست که نیست ،حتی فرم هم پر کردیم.
راستی وقتی بهش گفتم بازی کی میاد به من گفت اواخر آبان ماه 1388:18:
فك كنم بازي جالبي باشه آقا تريلر كم حجم تر ندارين؟
احتمالا از اولين بازي هايي هست كه بيشتر از 3 نفر روش كار كردن!!!
تا الان چيزايي كه ديدم خوب بوده از عكسا اگه لينك تريلير كم حجم هم بدين ممنون ميشم
گرافيك هم واقعا در سطح خوبي كار شده انشالله نسخه هاي كنسولي رو ببينيم:46::10:
آقا نميخواد!! تريلر رو گير اوردم:31: خوبه يه جاهاييش مثل GOW ميمونه شمشيرو ميزنه تو صورت اون غول تشن!
گرافيك هم بهتر از اون چيزيه كه فك ميكردم اما گيم پلي يكم نقص داره حل ميشه خدا بخواد صورت شخصيت اصلي چرا يه جوريه؟
نقل قول:
اون مشكل پريدنش حل شده؟
سلام
من يه سرچ كوچولو كردم واين اطلاعات رو پيدا كردم.
چون زياده فقط آدرسشو ميزارم.
کد:http://www.mibosearch.com/word.aspx?wName=%DA%AF%D8%B1%D8%B4%D8%A7%D8%B3%D8%A8
سلام دوستان به نظر شما بازی گرشاسب در حد کدوم بازی معروف خارجیه؟
مدال سربی رو بازی کردید؟
در حد Prince of persia 3نقل قول:
همین الان.نقل قول:
اگه مثل یک بشه که فکر نکنم خیلی عالیه.
اول تریلر ها رو ببین بعد نظر بده خوب:46:نقل قول:
در حد 3 از ابجکتهای همون 3 هم توش استفاده شده
ولي واقعا اكشنش خيلي خوبه من كه خيلي خوشم اومد
قيمتش چنده بريم پيش خريد كنيم؟
کسی هست که بازی ور پیش خرید کرده باشه؟