سلام
2 تا سوال داشتم؟
اول اینکه من از کجا میتونم نقد فیلم هایی که در برنامه هفت نقد شدن رو دانلود بکنم؟فقط نقدشو؟
بعد از کجا میتونم برنامه ی پشت پرده که مجریش رضا رشیدپرو هست و از کجا میتونم دانلود بکنم
واقعا ممونتون میشم راهنماییم بکنین
Printable View
سلام
2 تا سوال داشتم؟
اول اینکه من از کجا میتونم نقد فیلم هایی که در برنامه هفت نقد شدن رو دانلود بکنم؟فقط نقدشو؟
بعد از کجا میتونم برنامه ی پشت پرده که مجریش رضا رشیدپرو هست و از کجا میتونم دانلود بکنم
واقعا ممونتون میشم راهنماییم بکنین
چرا بخش مختارنامه بسته شد؟
همون طور که گفته بودم من شهرستانم.اگه این شماره رو بگیرم پشتیبانی انسانی صدا سیما کشور وصل می شه؟نقل قول:
با تشکر
تاپیک مختار رو باز کنین ............:grrr::grrr::grrr:
تاپیک مختارنامه رو باز کنید دیگه دو هفتس بستس
عزیزان شما هم چه قدر گیر می باشین ها ! تایپیک قفل شده و لابد یکی کلیدش رو خورده ! :دي
یا کلیدش رو گم کردن ! :دي
خوبه یه جای دیگه همین مسئله پیش اومد که پیرمرد عزیز کامل توضیح دادن دیگه نمیدونم این کارا واسه چیه !
نقل قول:
نظرسنجی برای چیه ؟ وقتی شما مدعی هستید :
نقل قول:
که البته بنده جزئشون نبودم . پی.ام فرستادید . لابد صلاح نبوده . برای سایر تاپیک ها هم که باز مدعی هستید مشکل انحرافی دارند از کلید گزارش استفاده کنید .نقل قول:
من در چند روز گذشته به تمام مدیران این بخش پی ام دادم و درخواست بازگشایی اون تاپیک رو کردم ولی حتی جواب پی ام من رو هم ندادند.
من حیث المجموع ، برای هر نوع انتقادات یک انجمن مخصوص انتقادات وجود داره . ضمن اینکه لطفا جملاتتون رو پاکنویس کنید !
آدم از مدیران بی شرم تقاضا نمی کنه:
نقل قول:
ممنون از حلم شمانقل قول:
این مایه شرم مدیران این بخش هست......
از مدیران تقاضا دارم این تاپیک را باز کنند.
همکار انجمن پیرمرد
به هر حال همیشه پست آخر تاپیک های بسته شده باید شامل توضیحی از طرف مدیر مربوطه باشه
نقل قول:
چرا بخش مختارنامه بسته شد؟
نقل قول:
تاپیک مختار رو باز کنین ............:grrr::grrr::grrr:
منم خواهش میکنم باز کنیدش. واقعا جاش خالیهنقل قول:
تاپیک مختارنامه رو باز کنید دیگه دو هفتس بستس
درود
دوستانی که مخالف بسته شدن تاپیک مختار هستن بیان اینجا تاپیکو به توپ ببندیم شاید فرجی شد این مدیران محترم یه فکر کردن
انتقاد در مورد قفل شدن تاپیک سریال تاریخی مختار!!!!
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=471570
در مورد تاپیک مختارنامه مدیر انجمن امین تاپیک بستن .تصمیم کاملاً به جایی هم بود . چند بار هم خودش و هم من بعد از پاک کردن کلی پست و تذکر گفتیم که این آخرین باره و در صورت تکرار تاپیک قفل میشه . چند بار هم از اون آخرین بار گذشت . توضیح بسته شدن تاپیک هم کاملاً مشخصه و قبلا توی پستهای پی در پی و تذکرها گفته شده .
گویا افتتاح شبکه ی مستند هم نزدیکه !. شبکه ی ۴ داشت تبلیغش رو میکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
امیدوارم زودتر راه بیفته و مستندای تاپ رو نشون بده . شخصا برای دیدن مستند لایف بی بی سی با یه دوبله ی خوب لحظه شماری میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . فکر کن ... چه شود :8:.
.
.
سلام . شبکه ی مستند راه افتاده ؟
من دیشب یه لحظه یه شبکه دیدم که زده بود پخش آزمایشی ولی چون تازه گیرنده دیجیتال گرفتیم نمیدونم همین شبکه مستند بود یا ازین شبکه هاس که این گیرنده ها میگیره ؟!!
.
ديده بوديد تلوزيون ايران با قيچي كردن ژانر فيلمو عوض كنه؟
يه حاج آقاي ملوس جديدا توي برنامش اينكارو با آخر فيلم مه The Mist انجام داد.
نقل قول:
شبکه چهار مستند بی بی سی لایف رو خیلی وقت پیش گذاشته بود. ;)
تازه باید دید این دوبلر ها کی باشن :jealous:
من که با کیفیت HD دانلودش کردم و حالشو بردم :king:
یه خرده در مورد این گیرنده های دیجیتال توضیح میدی؟نقل قول:
قیمتش چنده؟
برای ما که این پایین مایین های تهران زندگی میکنیم کارآیی داره؟
منظورم اینه که اگه از این گیرنده ها بگیریم همه شبکه ها رو پشتیبانی میکنه؟
:11:
به نام خدا
با عرض سلام خدمت دوستان همیشه همراه p30world .
چند سال پیش(شاید دو سال پیش) شبکه استانی فارس یه سریال محصول کره جنوبی پخش کرد.من الان به شدت به یاد اون سریال افتادم ؛ اما هر کار میکنم اسمش یادم نمی آد.
داستان فیلم درباره یک زن و دخترش بود که زنه به خاطر تزریق خون آلوده به بیماری ایدز مبتلا شده بود و دخترش هم به این بیماری دچار بود.این مادر و دختر در یک جزیره دورافتاده در کره جنوبی زندگی می کردن.در نهایت هم یک دکتر که عاشق زنه بود کلی از خودگذشتگی به خرج می ده و با زنه ازدواج می کنه.
می دونم اطلاعاتم خیلی ناقص بود.اما از دوستان خواهش دارم اگه کسی این سریال رو دیده اسمش رو بگه و ما رو یه عمر شرمنده خودش کنه.
با تشکر ؛ یا علی مدد
duncan جان ، چون به این تاپیک ارتباطی نداره تو پروفایلتون پاسخ دادم .نقل قول:
تو پروفایلتون پاسخ دادم که ندیدین حتما .نقل قول:
اسم سریالی که دنبالشید We Were There محصول ۲۰۰۷ کره ی جنوبی هست که به اسم "متشکرم" از تلویزیونمون پخش شد .
سریالش واقعا زیبا بود و با دوبله ی عالی که کرده بودن زیباتر شده بود . شخصیت دوس داشتنی "لی پوم" و اون دکتر مغرور و ... (فکر که میکنم همشون عالی بودن . تا حتی اون بابابزرگ دیوونه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوست عزیز خیلی خیلی خیلی ممنونم.درست گفتی ؛ این همون سریالی هست که من دنبالش هستم.واقعا نمی دونم چه جوری ازت تشکر کنم.نقل قول:
تو پروفایلتون پاسخ دادم که ندیدین حتما .
اسم سریالی که دنبالشید We Were There محصول ۲۰۰۷ کره ی جنوبی هست که به اسم "متشکرم" از تلویزیونمون پخش شد .
سریالش واقعا زیبا بود و با دوبله ی عالی که کرده بودن زیباتر شده بود . شخصیت دوس داشتنی "لی پوم" و اون دکتر مغرور و ... (فکر که میکنم همشون عالی بودن . تا حتی اون بابابزرگ دیوونه)
در ضمن به هر کس این سریال رو ندیده پیشنهاد می دم حتما اون رو ببینه ؛ چون یه شاهکاره.
بازم ممنونم.
شبکه ی مستند الآن هستش؟
بچه ها برنامه های شب سال نو رو دیدید؟ واقعا محشر بود.
حضور بنیامین و بابک جهانبخش و رضا یزدانی شگفت انگیز بود. من که گیج شدم کدوم شبکه رو ببینم. ولی انصافا برنامه فرزاد حسنی تو شبکه سه خیلی توپ بود البته بقیه شبکه ها هم خوب بودند.
البته اگه واكنشهاي منفي بعضي مهمونها رو نسبت به كاراكتر ويژه فرزاد حسني نديده بگيريد.نقل قول:
مثلا رامبد جوان بنظر ميومد نسبت به فرزادحسني آلرژي داره.:31:
سلام .
این مسابقه ای که بین دانشگاه ها بود و از شبکه 4 پخش میشد رو از کجا میشه دانلود کرد ؟
اره کاملا درست میگی واقعا صداسیما امسال ترکانده بود اون که هیچی خنده بازار نگو و نپرسنقل قول:
سلام. الان شبکۀ دوم تیوی داره یه سریال (فکر کنم ژاپنی) میده به نام گئومون. من زیاد تو کار سریال های شرقی نیستم اما این تصاویرش مثل انیمه میمونه. یعنی درستش اینه که بگم انیمه هست که با فیلم درستش کرد (یا انیمه ای هست که هنرپیشه داره) خیلی جالب بود. کسی این سریال رو دیده؟ چطوره؟ ارزش دیدن داره؟ ارزش این رو داره که سانسور شدش رو ببینیم؟
قابل توجه دوستان : این سریال جزیره آرزوها ( سارا پولی :دی ) رو شبکه ی 2 داره میده ، ساعت 7 فک کنم :31:
(
منظورتون همون "قصه های جزیره" هست دیگه، نه؟؟:31:نقل قول:
همیشه اشتباه میگم :31:نقل قول:
جزیره آروزها یه انیمیشن بود بگمونم :31:
سلام رفقا .
شبکه ی پنج الآن داره یه برنامه ای میده که مراسم "تقدیر از بچه های دیروز" هست . برنامه ی فوق العاده جالبی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در واقع مجری و بازیگر و آهنگساز و ... که قدیم کارشون در رابطه با بچه ها بوده رو ازشون داره تقدیر میکنه . تیکه های خیلی جالب و خاطره انگیزی از برنامه های قدیم هم نشون میده . قسمتی از کلاه قرمزی و اجرای مجید قناد و ... و بازی عموخسرو و اون شعر معروف مادر من ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ریکشن افرادی که تو سالن حاضر هستن هم خیلی جالبه توجه . کاملا مشخصه که پرت شدن! تو خاطرات قدیمیشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
هنوز برنامشون ادامه داره . ببینید حتما .
.
امروز صبح از رادیو پیام ساعت 7 یه آهنگی پخش شد که خیلی شبیه دسپرادو بود ولی فکر کنم با تار زده بودند کسی نشنیده
سلام دوستان
من اولین باره میام این بخش !
میگم یه سوال دارم
برنامه کشتی کج که از IFMTV و IMNTV پخش میشه به روزه ؟ یعنی قدیمی نیست ؟ ماله چند روزه پیشه مثلا" ؟
سلام .
امروز ساعت ۳ مجددا پخش میکنه این برنامه رو . پیشنهاد میکنم دوستانی که ندیدن، ببینن حتما . ساعت ۳ ، شبکه ی ۵ .نقل قول:
.
سلام. کسی می دونه برنامهء "زنده رود" رو میشه از جایی دانلود کرد یا نه؟؟ مخصوصاً برنامهء امروزش (2 اردیبهشت) که سیروس مقدم، ریما رامینفر و "محسن تنابنده" رو دعوت کرده بودن رو که نتونستم کامل ببینم:41: می خواستم دانلود کنم. خواهش می کنم اگر کسی می دونه به من بگه.
خیلی این برنامه رو دوست دارم، همیشه موقع پخشش اشکم در میاد. ایده جالبی بوده واسه ما دهه 60 هانقل قول:
تو یکی از تاپیک ها این تصاویر رو در مورد یک سریال ایرانی که تازگی بروی آنتن پخش رفته دیدم . هر چی فکر می کنم نمی فهمم .
واقعا یعنی چی ؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سریال بنا به ادعای سازنده "مجموعه طنز" هست با بررسی و نقد اجتماعی و ... که قراره آموزشی باشه . پس من که هنوز سریال رو ندیدم تا بدینجا فهمیدم که خانمها در منزل چادر سر می کنند و شرم و عفت و بعد بیرون از منزل با کاپشن و چهار زانو و اونوقت مردها سر بزیر و شرم و عفت دارند !
عاشق این سریالهای طنز "آموزنده" تلویزیونی هستم ( واضحه که این سووال من درخواست پاسخ نداره پس لطفا نقل قول نگیرید )
سلام.
شبکه 5 یه مستندی پخش میکرد به اسم "انسان و طبیعت(Man vs. Wild)"دیگه پخش نمیشه؟
سلام
ایا امکان دانلود برنامه های شبکه 2 هست؟
من برنامه آستانه که بعد از ظهر ها پخش میشه را می خواستم.
سایت شبکه دوم سیما میتونید از این سایت کسب اطلاع کنین :نقل قول:
کد:http://ch2.iribtv.ir/
سلام بر دوستان
آقا این شبکه 4 مارو کشت با این بی برنامگیاش!!!!
سریال 2ران کهن جمعه پخش میکرد عوضش کرد شد 2شنبه شبا قبل عید هم که تازه به جاهای حساس رسیده بئد دیگه قطعش کرد النم هر چی 2نبالش میگردم پیداش نمی کنم!!!
شبکه 4 دیگه نمیذارتش؟؟؟ یا این موقتیه؟؟؟
مجموعه ی معما رو هم که داغون کرد انقدر که پسو پیش گذاشت سیر داستان از دستم در رفت!!هنوزم میذارتش؟؟؟
توی این سایت کدوم تاپیک میشه فیلم های خوب رو فهمید چی هستن؟
فیلم ها ی روز و قشنگ.