asus602 خوبه ولی یه خورده ضعیفهنقل قول:
asus-dsl-g31 چهار پورت وایرلس هستش باید تا الان وارد ایران شده باشه اگه گیر نیاوردی صبر کن تا وارد ایران بشه ارزشش را داره .
مدل نسبتاً خوبیه مارکهای بهترم هست ولی توبازار ایران نیست.
dlink زیاد تعریفی نداره.
Printable View
asus602 خوبه ولی یه خورده ضعیفهنقل قول:
asus-dsl-g31 چهار پورت وایرلس هستش باید تا الان وارد ایران شده باشه اگه گیر نیاوردی صبر کن تا وارد ایران بشه ارزشش را داره .
مدل نسبتاً خوبیه مارکهای بهترم هست ولی توبازار ایران نیست.
dlink زیاد تعریفی نداره.
سلام دوستان، من یه مودم نسبتن خوب با قیمت مناسب می خوام که به یک pc متصل کنم. وایرلس هم لازم ندارم. چی پیشنهاد می دین؟
سلام به همه
من مي خوام يه مودم wireless دار بگيرم.به من پيشنهاد كردن level1 بگيرم
مي خواستم ببينم كسي اطلاعات در اين زمينه داره؟
سلام.آقا یه مودم واسه dial up میخوام که ویندوز 7 بشناسش.... سراغ دارید؟
سلامنقل قول:
من امروز همینطوری بدون تحقیق رفتم و این مودم رو خریدم 2520U
فعلا مشکلی نداشته
فقط از یه چیز نگرانم
آیا این روی ویندوز 7 نصب میشه یا نه؟
ممنون
سلام
میشه یه مودم معرفی کنید که قیمت ارزون داشته باشه .. فقط واسه adsl میخام
وایرلس و اترنت و .. واسم مهم نیست .. فقط کار adsl رو راه بندازه و قیمتش مناسب باشه
لازم هم نیست حتما جدید باشه !
نظرتون راجع به TP-LINK TD-8610 چیه ؟ میتونم راحت از رایان صبا بخرمش
سلام . این رایان صبا که گفتین اگه اسم همون شرکتیه که میخواین ازش adsl بگیرین ، پیشنهاد میکنم مودمو ازش نگیریننقل قول:
تو مشهد تمام شرکتایی که adsl میدن مثلا مودم tp-link 8817 رو میدن 40 . درصورتی که تو مجتمع تک ( تو مشهد ) قیمتش 26 تومنه .
در ضمن همین مارک که گفتم تقریبا ارزونترینشه . من رو 5 تا سیستم گذاشتم . چند ماهه خیلی خوب کار می کنه . با مودم های 60 تومنی d-link هم هیچ فرقی نداشته
سلام
دوستان یه سوال
آیا مودم D-link Dsl200 با ویندوز 7 سازگار هستش ؟ من درایور های این مودم رو برای 98 Me Xp Vista دارم اما برای ویندوز 7 رو ندارم
اگر درایور مخصوص میخواد کسی از دوستان لینک دانلود داره ؟
با تشکر
من دقیقا همین مودم را دارم همون درایور ویستا را نصب من هیچ مشکلی نداره 100% کار میکنه
سلام دوستان
من مودم adsl با خروجی lan دارم حالا میخوام بتونم با موبایلم هم از طریق وایرلس به اینترنت وصل بشم چیکار کنم ؟
این access point های وایرلس به مودم وصل میشند یا به خود کامپیوتر ؟ یعنی وقتی کامپیوتر خاموشه هم میتونم با موبایل به اینترنت وصل باشم ؟
قیمتشون چنده ؟ یه چیز معمولی میخوام :10:
یه ADSL Modem Access Point Router معمولی برای تست و کارهای شبکه دسته دوم چنده ؟؟
بودجه من 40 هزارتومان !
میشه خرید یا افزایش بودجه دهیم ؟؟:2::10:
نقل قول:یه مودم وایرلس tp-link اگکه بگیری نو ارزونه حدود 50 60 تومن میشه.نقل قول:
شاید دسته دوم اگه گیر بیاری اندازه بودجت بشه.
درضمن این مودم ها وقتی کامپیوتر خاموشند هم کار می کنند.
اگهع جنس بهتر و پیشرفته تر می خواید لینکسیس wag54g2 بخرید.
سلام
دوستان اگر امکان داره من مبتدی رو راهنمایی کنید...
من میخوام توی مغازه یا توی خونه بتونم از وایرلس گوشی استفاده کنم.
1-چه مودمی باید بگیرم؟؟منظورم اینکه یعنی باید adsl جدا بگیرم و بعد وایرلس اضافه کنم یا
که هر دوش باهم هست؟؟؟
2- اگر لطف کنین چند مدل رو با حدود قیمتاش معرفی کنین ممنون میشم..
ممنون
مشکل شما با خرید یک مودم وایرلس حل می شه که قیمتش بسته به مارکش متفاوته.من توصیه میکنم ازهر جا adsl میگیری ، مودم نگیری چون گرون حساب میکنن .من خودم alfex دارم 4تا پورت هم بهش وصل میشه +وایرلس با گارانتیش 60 تومان شد . فک کنم این ارزونترین و بهترین مارک بازاره که جدیدن داره جای خودشو باز می کنه.
سلام من دنبال یه مودم adsl خوب با قیمت مناسب می گردم نو یا دست دومش برام فرقی نداره لطفا اگه کسی سراغ داره pmبده
:46:
دوستان بین دو مودم wag54g2 و wag120 n (از شرکت lynksis(sisco)) کدومشون بهتره ؟
120 جایگزین مدل 54g شده است و مشکلات 54g را ندارد. (مودم خیلی خوبی انتخاب کردید)نقل قول:
من یه زمانی با symphony از هر رو پورت همزمان استفاده کردم.اول usb وصل بود بعد lan وصل کردم.جواب دادنقل قول:
اقا من میخوام adsl بگیرم ولی ترجیح دادم مودمو از جای دیگه بگیرم ... حالا تا 60 تومن چی پیشنهاد میکنین ... یه چیزی که مشکلی واسم پیش نیاره ...
نمیدونم لازم هست بگم یا نه ولی پهنای باند 512 میخوام بگیرم
dlink 2640 بسیم هم هست ..
55 اینا باید باشه ..
همون linksys عالی هست.
مگه 54g2چه مشکلاتی داشت؟نقل قول:
120 جایگزین مدل 54g شده است و مشکلات 54g را ندارد. (مودم خیلی خوبی انتخاب کردید)
مودم Meganetخوبه؟
بچه ها سلام. من میخوام adsl بخرم. یه سوال دارم. مودم adsl اینترنال میخوام بگیرم حد المقدور. بچه هایی که توی تهرانن میتونن منو یه راهنمایی کوچیک کنن؟ مثلا قیمتش چنده؟ مارکش چیه؟ کیفیتش چه جوریه؟ کجا پیدا میشه؟ اصلا پیدا میشه اینترنال؟
یه سوال دیگه. مودم adsl اینترنال قاعدتا باید با pci به مادر برد وصل بشه درسته؟ مثه مودم های معمولی 56k. حالا اگه اینجوریه lan هم میخواد؟
اگه کسی داره منو راهنمایی کنه بچه ها. اگه میدونین تهران کجا میشه پیدا کرد یه ندایی به من بدین.
اول از هر کاری شرکتی که می خواهی از adsl بگیری رو مشخص کن بعدنقل قول:
شرکت ها اگر مودمی که مورد تایید شون هست رو نگیری هر روز یک مشکل برات درست می کنن
که اخر مودم خودشون رو بخری سر یک vpi کاری می کنن که نگو :8::21::18:
واللا شرکتی که میخوام ازش اینترنت بگیرم گفت با اکثر مودم ها مشکلی نداریم مثل D-link و Asus.
کلا من شنیدم که سازگاری مودم با Isp یه تخیلاته که شرکتها واسه فروش مودم هاشون راه انداختن و واقعیت نداره.
شما تهران هستی؟ از adsl اینترنال خبری نداری؟
سازگاری مودم با adsl که بله چرته.
ولی اگه مودم دیگه ای بگیری بعدا سر خدمات شرکت adsl برات مشکل به وجود میاد و درست بهت خدمات نمیدند.
من سر همین موضوع که مودمی که می خواستم بخرم را شاتل پشتیبانی نمی کرد رفتم از یه شرکت دیگه adsl گرفتم.
البته خیلی دوستام هم مودم من را دارند ولی بازم رفتند از شاتل اینترنت گرفتند.
با سلام،
دوستان عزيز ممکن است راهنمايي کنند چگونه ميتوان با مودم D-Link 2640U کانکشن بي سيم با Security ساخت؟ آيا مي توان فهميد شخص ديگري به مودم وصل شده است؟
با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان گل
یه سوال داشت اینکه من از مودم وایرلس استفاده میکنم تو طبقه 4 حالا میخوام با سیستم تو طبقه 1 از امواجش استفاده کنم متاسفانه افت سیگنال داره و همیشه رو حالت poor هست . راه حل چیه آیا تقویت کننده ای وجود داره اگه آره یه مدلو پیشنهاد بدین که زیادم قیمتش بالا نباشه و اینکه چجوری باید نصبش کنم ؟ به ورودی آنتن مودم وصل میشه؟
این مدل خوبه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنیدکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=21150
///
پویا
سلام دوستان، من به تازگی یه مودم TP-Link W8901G خریدم، حالا می خواهم از Wireless آن استفاده کنم، ولی مادربورد من وایرلس آداپتور نداره، میشه یه وایرلس آداپتور خوب و ارزان که با این مدل مودم سازگار باشه به من معرفی کنید ؟ ممنوم میشم اگر قیمتش را هم می دانید لطف بفرمایید.
دی لینک هم خیلی خوبه
نقل قول:
مبارکتون باشه اگر وایرلس آداپتور از همون مارک tplink بگیرید بهترین نتیجه را می گیرید معمولاً اگر از یک جنس باشند سازگاری بهتری باهم دارند.
تکراری حذف شود
بعد از مدلهای نه چندان موفق wag54g2 و wag160n
البته هم اکنون تولید مدل linksys wag54g2 متوقف شده است.
شرکت سیسکو
در روز 21 اکتبر 2009 29مهرماه 1388 در نمایشگاه جیتکس شرکت سیسکو دو مدل مودم وایرلس به نمایش گذاشت
مدل WAG120N و WAG320N
ودر 27 اکتبر 2009 5 آبان ماه 1388 به طور رسمی معرفی کرد.
wag 320n با قیمت حدود 160 دلار
wag 120n با قیمت حدود 90 دلار
-------------
مدل wag 120n هم اکنون در کشور مون وارد شده است.
اما ویژگی مودم wag320n
مودم wag320n امکانات و ویژگی های جدیدی دارد.
1- چهار پورت lan 1000mbs
2- پورت usb برای اتصال external memmory
برای به اشتراک گذاشتن فایل در homenetwork
3- مهمترین ویژگی جدید اون ویژگی dual band بودن اون هست که هم می تواند در
باند فرکانس 2.4ghz یا در باند فرکانسی 5ghz کار بکند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل 2520 دی لینک منظورم هستش
با سلام به دوستان
ممکن است نحوه فعال کردن Security code مودم D-Link 2640Uدر حالت وايرلس را از طريق Web browser را اعلام نماييد؟ بايستي به کدتم گزينه تنظيمات WireLess رفت؟ چگونه ميتوان از فعال بودن ان اطمينان حاصل نمود؟
با تشکر
سلام
من چند روز پیش رفتم مودم tp-link8811 رو بخرم که فروشنده مودم datasheen D902AC رو پیشنهاد کرد . حالا میخوام بدونم که کدوم واقعا بهتره.
ضمن اینکه من در مورد مدوم datasheen D902AC تو اینترنت زیاد سرچ کردم ولی به جز سایت خودش { www. D a t a s h e e n .com/D902AC.htm بدون فاصله} چیزی پیدا نکردم به نظر جدید میاد. تو سایتش هم توضیحاتش هست و هم نحوه نصب ولی چون من انگلیسی یاد ندارم نفهمیدم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان بتونه یسری اطلاعات بده. اگه بتونه نحوه نصبش را هم بگه عالیه.
پیشاپیش از دوستان تشکر میکنم.
با سلام مجدد یکی از عزیزان اگه امکان دارو منو راهنمایی کنه
ست شماره 228 صفحه 24
نقل قول:
درود
من یک مودم ای دی اس ال می خوام که پورت لن هم بره توش و هم adsl رو به صورت وایرلس در خونه پخش کنه
در حال حاضر خودم dlink 322t دارم
من از مودم d-link 2520u به همراه سرویس اینترنت مخابرات استفاده می کنم و بدون مشکل connect هستم و تقریبا با سرعت 13-14 دانلود می کنم سوالی که داشتم این بود که چرا چراغ اینترنت مودم من روشن نمیشه ولی بقیه چراغها درست کار میکنن چند روش هم امتحان کردم ولی جواب نداد از اساتید این بخش تقاضا می کنم کمک کنند.
only p30world
جهان سوم جايي است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند، خانه اش خراب مي شود
و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب مملكتش بكوشد
سلام دوستان
من می خوام یه مودم ADSL بگیرم که ADSL رو به صورت وایرلس تو خونه پخش کنه که بتونم با گوشیم از اینترنت استفاده کنم ممنون می شم اگه کمکم کنید
با تشکر