محسن چاووشی/صدای گرمی داره و خاطره برانگیزه:19:
تاپ ترین آهنگای خواننده های مختلف رو بستگی به حس و حالم گوش می دم:8:
Printable View
محسن چاووشی/صدای گرمی داره و خاطره برانگیزه:19:
تاپ ترین آهنگای خواننده های مختلف رو بستگی به حس و حالم گوش می دم:8:
بعد از حریص قدرتمندتر از گذشته فریاد میزنیم: :19:
سلطان چاوشی :40:
بی شک محسن چاووشی و محسن یگانه.....
میبینم که چاووشی اوله
خوی عدالت رعایت شده و از این بابت خوشحالم
2.محمد اصفهانی
بی واژه محشره
3.محسن یگانه
سلطان محسن چاوشي:40:
اونطرف ميزم جات خاليه عزيزم
یادش بخیر:20:
سه سال پیش این تاپیکو زدم:11:
مجید خراطها .... سلطان احساس موزیک پاپ ایران :40::40::40:
با احترام به :
محسن چاوشی
احسان خواجه امیری
سیروان خسروی
شهاب رمضان
حمید عسکری
فرزاد فرزین
رضا صادقی
محمد اصفهانی
علی لهراسبی
بنیامین بهادری
محسن یگانه رو انتخاب می کنم.
محسن یگانه
1-محسن چاووشی
2-امین حبیبی ( همایون سابق)
3-فریدون آسرایی
4-احسان خواجه امیری
5- علی لهراسبی
این تاپیک مال 3 سال پیشه...نقل قول:
اون موقع شهاب رمضان نبود...
نه دوست من مشکل ایشون خود مجید خراطها هست نه خوانندگیش میدونم .... :27:نقل قول:
بین این همه همچنان رتبه 6 .... :10:
خب معلومه مجید خراطها
من به علی لهراسبی رای دادم ولی محسن یگانه رو هم دوست دارم...
محسن چاوشی ...فقط همین...
3 سال پیش محسن خیلی رو دور بود الانم هست ولی واقعا کا های احسان خواجه امیری زبسیار زیباست! کار اصولی و حرفه ای کسی که استادش ایرج باشه همین موسیقی زیبا هم ازش انتظار میره توی خواننده های ایرانی تنها کسی هست که من حاضرم به کنسرتش برم!!:5:
قصد توهین ندارم اما مجید خراطها خیلیییییییییییییییییییی خارج میخونه موزیک آهنگ هاشم که اصلا تعریفی نداره :41:
اسم مانی رهنما و خشایار اعتمادی نبود ! به نظر من اینها + حمید حامی میتونن توی پاپ حرفی برای گفتن داشته باشن .
پ.ن : بیشتر خواننده هایی که من توی لیست دیدم نه تنظیم های خوبی دارند نه سر رشته ای از موسیقی ! ( البته نه همه )مثلاً همین چاوشی که شما دارین خودتونو واسش پاره میکنین ، اصلاً آهنگهاش حرفه ای نیستن صداش هم که ... نمیدونم معیار شما واسه انتخاب چیه !؟ سلطان پاپ و ... تعجب آوره ! موسیقی پاپ رو افرادی مثل استاد بابک بیات و پس از اون شادمهر با همکاری بهروز صفاریان و ... حرفه ای جلوه دادن ! نه این خواننده های دوزاری که هیچ درکی از موسیقی حرفه ای ندارن !
نظر من هم مجید خراطها
نقل قول:
خارج میخونه ؟؟؟؟؟؟ شما برو اول بفهم موسیقی یعنی چی بعد راجب سلطان احساس نظر بده .... میدونم یکم واسه بعضی ها زور داره یکی بدون پارتی و تبلیغ و کارهای دیگه اینقدر سرو صدا کرده ....
امضا .... :40::40::40:
خب دوست من کسی که احساسی می خونه دلیل نمیشه که سطح آهنگهاش حرفه ای باشن ! موسیقی شامل آهنگسازی و تنظیم و بعضاً آواز هست . این عوامل دست به دست هم میدن تا یک قطعه بوجود بیاد !نقل قول:
نقل قول:
متوجه نشدم مخالف هستی یا موافق ....
اما درکل بگم مجید خراطها 4 سال سنتی کار کرده و نوازندگی تمام سازها رو کاملا بلده و تا امروز تمامی آلبوم هاش رو خودش آهنگسازی کرده و شعر تمامی کارهاش از خودش هست .... شما کنسل 2 رو گوش بده و به تحریرهای توش دقت کن ......
من خیلی آهنگ گوش میدم و کلی آرشیو موسیقی دارم اما اسم بعضی از اینها رو که نوشتید تا حالا نشنیدمه.
علیرضا؟
فرخ؟
من که نظرم کاملا روی محسن چاووشی هست.
من خیلی کم آهنگ ایرانی گوش میدم ولی محسن چاووشی از بقیه خواننده های لیست بهتره.
من که عاشق اون غمی ام که توی صدای احسان خواجه امیری هس. شادم که میخونه بازم تهش غمه
لطفا در این تاپیک فقط از خواننده ی مورد علاقه تون نام ببرید و تعریف کنید.
تجربه نشون داده بحث و یا انتقاد از سایر خواننده ها، ایجاد مشکل میکنه و تاپیک رو به انحراف میکشونه.
نظر همه ی دوستان قابل احترامه. :)
با تشکر مهران...
با تقدیر از محسن چاوشی و فریدون آسرایی
نظر من محسن یگانه.
خواننده های خوب زیاد داریم و انتخاب یکی از اونا کاملا سلیقه ای هست .
اما من چاوشی رو انتخاب می کنم , چون با صداش یه دنیا خاطره دارم .
واقعا عجیبه که هیچ اسمی از نیما مسیحا و مانی رهنما نیست
دوستانی که با موسیقی آشنایی داشته بشند میدونند که واقعا قدرت صدای این دو خواننده بی نظیره
بعد از این دو تا هم حمید حامی یکی از بهترین هست
و البته بعد از همه ی اینها مهدی یراحی واسه اینکه علاوه بر صدای فوق العادش تحصیلات بالایی هم داره و کراش ( به جز اون آهنگ عربیش ) فوق العاده قوی و زیبا هستند
سلام
منم با پارسا جان موافقم...مثلث حامی.نیما مسیحا و مانی رهنما جاش به شدت تو این نظرسنجی خالیه
صدایی که از ته حنجره بیرون میاد و میتونید علم آواز رودر اجرای این 3 خواننده مشاهده کنید
حتی جای روزبه نعمت الهی و جهانبخش
به هر حال من به ترتیب
1.محسن چاوشی
2.محمد اصفهانی
3.محسن یگانه
رای میدم
والا من نمی دونم چرا هر روز نظرم عوض میشه؟
خیلی وقت پیش عشق چاووشی بودم، بعد زدم تو کار حمید عسکری ، بعد محسن یگانه و ... حالا متمایل شدمه به فرزاد فرزین و علی اصحابی.
به نظرم انتخاب بهترین خواننده خیلی سخته. انتخاب بستگی به حال هوای آدم داره و بنده هم که بدجور حال و هوام متغیره.
علی اصحابی
بونه شک مجید خراطها
ثابت شدس که محسن چاووشیه!:n09::n12: