یادمه یه ساختمون شیشه ای بود که ازش لیز میخوردم اومدم پایین وقتی رسیدم پایین رفتم تو یه ساختمون خرابه که قبلا هم اونجا بودم یه ادم هم احتیاج به کمک داشت دیگه اونجا هرچی گشتم راهی نبود که برم .. دیگه بی خیال بازی شدم ..
Printable View
یادمه یه ساختمون شیشه ای بود که ازش لیز میخوردم اومدم پایین وقتی رسیدم پایین رفتم تو یه ساختمون خرابه که قبلا هم اونجا بودم یه ادم هم احتیاج به کمک داشت دیگه اونجا هرچی گشتم راهی نبود که برم .. دیگه بی خیال بازی شدم ..
متحول شدی؟نقل قول:
من که نزدیک بود از خونه فرار کنم ... :sq_2:
این مشکل شماس که توانایی حل معماگونه ها رو ندارید؛ باید از پایه های سکوهای قطار شهری بالا برید.نقل قول:
این بازی یکی از بهترین محیط سازی هایی رو داشته که در کل دیدم سال های اخیر.
حالا مشکل دید هنری و درک داستان برخی افراده که به نظرشون بازی بده... داستان و خط سیر بازی هم چندان از چیزای تکراری امروزی در بازیا تبعیت نمیکنه و ممکنه برخی به نظرشون عجیب باشه...
در اینصورت برید همون COD و امثالهم رو بازی کنید...
شما گیمر نیستی :31:نقل قول:
تفریحی بازی میکنی :20:
عزیزم شما چرا میزنی حالا ... مگه من گفتم بازی بدیه .. اتفاقا صفحات قبل رو اگه بخونی گفتم یکی از بهترین بازی هاست ... این که میبینی بی خیال شدم برای اینه که شما هم اگه مثل من بازی رو 5 فریم در ثانیه بازی میکردی حتما بی خیال میشدی همین که تا اینجا اومدم خودش نشون دهنده علاقه من به این بازیهنقل قول:
اقا مجید من گیمر نیستم ؟ شما میتونی این بازی در حالی که فقط 5 فریم در ثانیه اجرا میشه بازی کنی؟ اونم روی سخت ترین حالت بازی ؟ اونقدر بازی های روون و بدون لگد بازی کردم در حین این بازی ، که وقتی وارد بازی i am alive میشدم از گیر کردنش خسته میشدم و اصلا بهم لذتی نمیاد وگرنه برعکس گفته های خیلی از سایتها و مجلات خیلی بازی قشنگی هم هست ... بازی آروم و فکری براساس واقعیت ...نقل قول:
حالا چرا ناراحت میشی !نقل قول:
آخه گفتی تا یه جا رفتی گیر کردی بی خیالش شدی.
خب مشکل از سیستمته حتما :20:
سلام من مرحله پنجم که فکر کنم آخریشم باشه گیر کردم اونجا که رو ریل قطارم و باید پیش دختره برم و پایین هم که میرم همش دود و گازه خفه میشم... لطفا راهنمایی کنید
همیشه باید یه عکس از محیط بزاری تا بدونیم کجا رو میگی . هرچند که فکر کنم من به اونجا نرسیده باشم هنوز
من الان اونجا هستم که ننه اون دختره mei و خودم داریم دنبال اون دوتا میگردیم که گم شدین ... همونجا که تفنگمو میدم به مادر می و خودم فقط تیرکمون دارم .. اونجا تفنگ گیر میارم ولی یکی هست هم زره داره هم کلاه داره میشه بگید کجاش باید تیر اندازی کنم تا بمیره ؟ :n06:
آقا چه عجیییییب بازی تمام شد اصلا باور نمیشه ... همون جا که گفتم بودم و اون دختر mei رو پیدا کردم و تحویل ننش دادم و گفت که باید بره دنبال خانوادش . اونا سوار کشتی شدن و این تصاویر از دوربین داشت پخش میشد که یهو دیدم همه این تصاویر رو زنش داره نگاه میکه ، گریه کرد و تجهیزاتشو نشون داد و بازی تمام ... من متوجه نشدم یعنی بیچازه نتونسنت دخترشو با زنش و پیدا کنه ؟:n28: یعنی مرد ؟ پس دخترش چی دخترشو نشون نداد ... آیا بازی ادامه داره یا همینه ؟ :n14:
این بازی سر و ته نداره....هیچ کدوم از ابهامات بازی تا اکنون پاسخ داده نشده..اینکه چطور این اتفاق در شهر افتاده و آخرش دقیقا چی میشه...حتی شخصیت اول بازی اسم نداره ..ولی یوبی سافت هم الکی بازی درست نمی کنه..نقل قول:
اینجاست که باید گفت :
ادامه ی این داستان را ، در برنامه بعدی ببنید...!:n02:
خب الان من فکر کنم هنوز به خد شما نرسیدم چون من هنوز مرحله 5 گیر کردم و هنوز تیر و کمان نگرفتم......اونجایی هستم که تا پایین میرم فورا خفه میشم و همش باید رو پشت بام ها راه برم و اتفاقا راهی هم پیدا نمی کنم!!!نقل قول:
نقل قول:
والا من از شما دارم میشنوم که مرحله 4 5 و ... من اصلا دقت نکردم که این بازی مرحله ای احساس میکنم همش پشت سرهم بود .. فهمیدم کجا هستید .. اونجا یه خورده سخته ولی اولن که زیاد ندویید دوما سعی کنید همه جا رو بگردید که تمام تجهیزات مثل آب و گوشت و خیلی چیزای دیگه رو پیدا کنید و در اخر شما روی ریل راه اهن حرکت کنید تا به یه چهار راه میرسید اون اون چهار راه رو باید سمت چپ برید و حتما حتما از سمت راست خیاباون حرکت کنید تا اون سراشیبی دست ساز چوبی رو ببینید و ازش بالا برید و اونجا گرد و خاک نیست . اگه میتونید یه عکس از نقشه بزارید من فکر کنم باید به سمت اون ایستگاه رادیویی برید ...:n13:
متشکرم دوست خوبم...با چه نرم افزاری عکس بندازم؟؟؟
تو منو اصلی وقتی شروع بازی رو کلیک می کنی چند تا گزینه هست مثلا ادامه بازی و بازی جدید که آخریشو کلیک کنی شماره و اسم مراحل رو مینویسه که مال من پنجمه....:n04:
با گوشی موبایلت عکس بگیر یا با دکمه prin screen کیبورد یه بار بزن و تو نرم افزار نقاشی paste کن .. :n07:
عکس از اون جایی که گیرم با نقشه ، اسم ماموریت هم داخل عکس هاست... البته تا جایی هم میبرمش که نهایت خفه میشم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به اونجا رسیدی که از توی دوربین دو چشمی بیرون رو نگاه میکنه و یه ساختمون بلند رو مبینه و باید خودشو به اونجا برسونه ؟ همون ساختمون که یه جرثقیل بهش وصله و یه جعبه خیلی بزرگ ازش آویزونه ؟ درواقعا این دوربین دو چشمی تو طبقه ششم همونجاست که دختر رو تخت خوابیده .. اونجا رسیدی ؟نقل قول:
اونجا باید از یه آسانسور بری بالا که دوتا بشکه نفت هم بریزی تو تا روشن بششه ...
اونجا رو هم رد کردم... در واقع خیلی از اونجا گذشتم...
والا راستشو بخوای هرچی فکر میکنم یادم نیست کجاست ...آخه چیزی نوشته میگه باید دارو رو ببری برای اون دختر کوچیه اون دختر کوچیکه هم توی مجتمع تجاری طبقه چهارم رو تخت شما اگه اونجا رو خیلی رد کردی که دیگه اونو نمینویسه :n15:
درستا باید داروها رو ببرم ولی راهشو پیدا نمی کنم...یعنی راهش سخته...
خوب اینو بگو عزیزم من ... شما بالاخره از ساختمون بالا رفتی روی اون صندوق بری؟ یا هنوز نرفتی ؟ اونجا رو رد کردی که از روی شیشه های ساختمون لیز میخوره میاد پایین ساختمون ؟ دقیقا باید بگی کجایی :n13:
هم صندوق رو گرفتم و هم از اون شیشه های ساختمون لیز خوردم و الان دقیقا مرحله بعد از اون جایی هستم که از شیشه ها پایین رفتم... تو اون مرحله به این قسمت عکس ها رسیدم که راهو پیدا نمی کنم...
خوب وقتی از اون شیشه ها لیز خورده اومدی پایین چه دلیل داره از ریل راه آهن عکس گذاشتی ؟ شما وقتی از ساختمون لیز خوردی اومدی پایین یه ساختمون خرابه جلوتی که با طناب پرت میکنی و میری تو اون ساختمون خرابه و از لبه دیوار پاید پایید بیای که یه نوری هست میری توش بازی تمام میشه .... ااگه هم اینجا رو رد کردی تا اونجایی که یادمه راه آهن رو باید تا ته بری جلو باز یه جایی هست چنگک رو پرت میکنه که بره اون ور ... وقتی رفت اونطرف یه لوله ای خیلی بلند هستش که از اون بالا میره و دوباره بر میگرده همونجایی که اومدی ازش اونجا 2 3 تا ادم هم هست که یکی تفنگ داره یکی رو بنداز تو آتیش یکی هم بندازش تو دره .. :n20:نقل قول:
دوست من ببخشید شما رو گرفتار کردیم... یه معما شده واسم... سیو اون جایی که هستم رو گذاشتم...تونستی کپی کن شاید فهمیدی کجا هستم
موفق باشید
بعد از بازی کردن 4 فلان بازی ،5 فلان و 6 فلان و ... اینو بازی کردم. خیلی بهم چسبید .
خدا پشت و پناه یوبی باشه.
4 فلان 5 فلان یعنی چی ؟!نقل قول:
پایانش خیلی قشنگ و به یاد موندنی بود :n14:
منظورم سری های بازی بود.
مثلا من dmc و hitman را هم دارم روی سیستمم و چند تا مرحله را هم رفته بودم اما وقتی اینو نصب کردم ترجیح می دادم اینو بازی کنم .
نه اینکه مخالف امدن سری جدید از بازیهای قدیمی باشم (البته اونم تا حدودی) اما بازی کردن یه IP جدید خیلی دلچسب تره.