اینم جواب:
کد:http://irapic.com/uploads/1235662984.gif
Printable View
اینم جواب:
کد:http://irapic.com/uploads/1235662984.gif
این جواب ها خیلی گیج کننده است ...واضح توضیح بدید ...تا شنبه بیشتر وقت ندارم ...2 نمره از کفم میره هاا..........
سوال هوش بود سوال ادبیات بود هر چی بود با حال بود .!!!
ولی دستت درد نکنه!!!
تا یکی به پست جواب داد رفتی جوابو گذاشتی .!آخه چرا؟! نمیدونی این بشر نمیتونه کنترل کنه خودشو.!!
به این نمیشه گفت معما.
سوال ادبیات میگفتی بهتر بود!!
جواب هم جوابای قدیمی!نقل قول:
بله می شه . یه مثلث می کشیم دو تا خط هم کنارش !!!!! :8:
من با این تایپک به دو تا نتیجه اخلاقی دست پیدا کردم!:
1. وقتی پست درست وحسابی می دی یه نفر هم جواب نمی ده مثل
2. ولی وقتی یه پست اسپم می دی تو یه روز 36 تا بازدید می شه با 6 تا جواب.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=298077 و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیب نیست؟؟؟
نه ,اسم تاپیکی که دادی هست معما ملت میاد ببینه این چه معمایی ؟ولی اون پست ها بیشتر شبیه مقاله هست ملت به چی جواب بده تش میتونه بخاطر وقتی که گذاشتی یا مطلبی که گفتی تشکر کنه.:20::46:نقل قول:
البته اگه نظری داشت هم میتونه بگه.!:20: آقا تاپیک و به انحراف کشوندی.!!!:20:
:31:نقل قول:
بابا اگه مرده عروسش رو بوسیده باشه پس مادر شوهر عروسش میشه زن خودش. درسته !!؟(شوهر زنه میشه پسرش) اینم واضحه که زنش (که مادر شوهر عروسش یا زن غریبه هست) با مادر زنش ، مادر و دخترتند دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!:46:
هی می گم تکراریه نگو خودم قبلا جواب داده بودم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282263&highlight=%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%B4
سلام!
کسی میتونه اینو حل کنه:
(تست هوش مربوط به ریاضی هست)
ما دو تا اطاق داریم که افرادی در اون ها هستند
اگه از اطاق a به b بریم؛تعداد برابر میشه
اما اگه یه نفر دیگه ار b به a بره؛تعداد اطاق a برابر میشه با سه برابر b.
حالا تعداد افراد درون اطاق هارا = بگین - یعنی دقیق بگین.:31:
x+1=3y
x-1=y
این جوری نیست؟
من فکر می کنم اطلاعات مساله کمه.... چون ما 3 مجهول داریم و دو معادله...
i cant,,,,
قسمت آبی میشه معادله ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما قسمت قرمز یعنی چی ؟ چند نفر از اتاق a به b برن برابر میشه ؟
:31:اتاق a رو x نفر و b رو y نفر فرض کنید . اگه اتاق a 2 نفر بیشتر از b باشه ،پس اگه یک نفر از a به b بره ،دو اتاق مساوی میشن .یعنی :x=y+2 (مثلا اتاق a= 5 نفر و b =3 اگه یک نفر از a به b بره تعداد دواتاق میشه 4 تا!!!!) خب حالا اتاق a دارای x-1 نفر و b دارای y+1 عضو هست .طبق فرض دوم یه نفر دیگه از اتاق b به a میره یعنی مجددا اتاقها به تعادل قبلی میرسند واینبار x=3yنقل قول:
این معادله خیلی ساده رو حل میکنیم:
x=3y
x=y+2-->3y=y+2-->2y=2-->y=1 & x=3
اتاق a برابر 3 و b برابر 1 نفر :31:
صابر دستت درد نکنه!
ممنون
قابلی نداشت :31::46:نقل قول:
یک روز ، یک نفر از ساعت ساز خواهش کرد که فورا به خانه او برود. ولی ساعت ساز جواب داد :
- من بیمارم و نمی توانم بیایم. ولی اگر به تعمیر پیچیده ای نیاز نیست ، شاگردم را پیش شما بفرستم.
معلوم شد که باید عقربه های شکسته را عوض کنند. استاد ساعت ساز گفت :
- این کار از عهده شاگرد من بر می آید. او ساختمان ساعت را بررسی و عقربه ها را درست می کند.
شاگرد به کار کاملا توجه کرد و با دقت ساختمان ساعت را مرتب کرد. ولی عقربه های مناسبی برای آن پیدا نکرد . بنابر این جوان با موافقت صاحب ساعت تصمیم گرفت قطعه های شکسته عقربه ها را به هم جوش دهد. و این کار را هم با دقت انجام داد. پس از آنکه عقربه های درست شده را به جای خود گذاشت ، وقت ساعت را تنظیم کرد : عقربه بزرگ را روی 12 و عقربه کوچک را روی 6 قرار داد ( درست ساعت 6 عصر بود ) ولی بلافاصله بعد از آنکه شاگرد برای گزارش پایان کار نزد استادش آمده بود ، تلفن زنگ زد. جوان گوشی را برداشت و فریاد خشمگینی را شنید که می گفت :
- شما ساعت را بد تعمیر کرده اید . زیرا وقت را درست نشان نمی دهد!
شاگرد ساعت ساز که از این اطلاع مشتری متعجب شده بود با شتاب به طرف منزل او حرکت کرد. وقتی به منزل مشتری رسید ، ساعتی که تعمیر کرده بود شروع ساعت 9 ( کمی بعد از 8) را نشان می داد. شاگرد ساعت جیبی خود را بیرون آورد و به طرف صاحبخانه خشمگین دراز کرد :
- خواهش می کنم ببینید ، ساعت شما حتی یک ثانیه هم فرق ندارد!
مشتری حیرت زده مجبور بود قبول کند که ساعت او در آن لحظه وقت درست را نشان می دهد!
ولی صبح فردا مشتری دوباره تلفن کرد و گفت که عقربه های ساعت چنان حرکت می کنند که او را به کلی گیج کرده اند! شاگرد دوباره نزد مشتری رفت. ساعت شروع 8 ( کمی بعد از 7) را نشان می داد. به سختی جلوی خشم خود را گرفت :
- شما مرا دست انداخته اید! ساعت شما وقت دقیق را نشان می دهد.
در واقع هم ساعت وقت درست را نشان می داد. شاگرد عصبانی می خواست از آنجا خارج شود ولی صاحبخانه او را نگه داشت. و بعد از چند دقیقه علت این پیشامد عجیب را پیدا کردند.
آیا شما هم حدس نمی زنید ، وضع از چه قرار بوده است؟!
عجیبه . من که نفهمیدم قضیه چیه
سلام
احنمالا ساعت مشکلش این بوده که 1 ساعت 1 ساعت می رفته جلو (البته درست منظور سوال رو نفهمیدم و ممکنه به جای 1 ساعت 1 ساعت یه مقدار دیگه بره جلو) م شاگرد ساعت ساز درست همون موقعی می رسیده که ساعت وقت درست رو نشون میداده
به نظرم جای دو عقربه دقیقه شمار و ساعت شمار رو با هم عوض کرده یعنی عقربه ساعت شمار رو در جای دقیقه شمار و عقربه دقیقه شمار در جایگاه ساعت شمار قرار گرفته . وقتی که مشتری ساعت رو به خونه میبره ، بعد از 5 دقیقه عقربه ساعت شمار 1 ساعت(در اصل 5 دقیقه) به جلو و عقربه دقیقه شمار کمی بعد از 12 حرکت میکنه!!!!!!!!!!!!!!!:31:
نقل قول:
کاملا درسته! اگه بخوایم دقیق تر بگیم . . .
بار اول که شاگرد پیش مشتری برگشته تقریبا 2 ساعت و 10 دقیقه از زمان تنظیم ساعت گذشته بود. یعنی حدود ساعت 8 و 10 دقیقه عصر. تو این مدت عقربه بزرگ تر ( که با سرعت عقربه ساعت شمار حرکت می کرد) از 12 به 2 رسیده بود. عقربه کوچکتر هم ( با سرعت دقیقه شمار) تو این مدت 2 دور کامل زده و 10 دقیقه دیگه هم جلو رفته. پس ساعت درست رو نشون میده!
بار دوم هم وقتی شاگرد بعد از 13 ساعت و 5 دقیقه که از ساعت 6 گذشته بود پیش مشتری میره عقربه بزرگ تر بعد از 13 ساعت روی عدد 1 ایستاده ، عقربه کوچک تر هم 13 دور کامل زده و چون 5 دقیقه دیگه هم جلو میره روی 7 قرار داره! اینجوریم به نظر میرسه وقت رو درست نشون میده! :31:
جالبه میدونستم جای عقربه ها عوض شده دنبال زمانش میگشتم ولی 10 دقیقه یکم از 8 نیستا.!:31:نقل قول:
بابا جلل خالق
از این معماها زیاد بگید باحاله
شما در اداره پست در صف استاده اید. یک نفر جلوی شما و یک نفر پشت سر شما منتظر هستند
ناگهان در اداره پست باز می شود و مرد شروری در حالی که یک شیر گرسنه به همراه اوست وارد می شوند
کیفی در دست مرد شرور است که داخل آن دو کلاه آبی و دو کلاه قرمز است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او چشمان شما را می بندد و روی سر هر نفر یک کلاه می گذارد. سپس چشم بند ها را برداشته و می گوید
هر شخص حق دارد فقط روبروی خود را نگاه کند و هیچ کس حق ندارد با دیگری حرف بزند
ضمنا هر شخص می تواند کلاه تمامی افراد جلوی خود را ببیند
اگر هر یک از شما رنگ کلاه خود را درست بگوید همه آزاد خواهید شد. ولی
اگر یک نفر رنگ کلاه را اشتباه بگوید همه طعمه شیر می شوید
شما پس از یک دقیقه پر هراس موفق می شوید رنگ کلاه خور را به درستی گفته و همه را نجات دهید.
چگونه؟؟
نفرات رو بترتیب از راست به چپ شماره گذاری میکنیم :
بیاییم حالتهای کلی رو با هم بررسی کنیم :
1-آبی،آبی ، آبی
2-قرمز،آبی،آبی
3- آبی ، قرمز ، آبی
4-قرمز،قرمز ، آبی
5-آبی،آبی،قرمز
6-قرمز،آبی،قرمز
7-آبی،قرمز،قرمز
8- قرمز ،قرمز قرمز
از میان حالتهای فوق 1 و 8 غیر قابل قبولند . پس میمونه 6 تا دیگه . . اگر حالتهای 4 و 5 پیش بیاد طبیعی هست که شماره 3 بلافاصله عکس العمل نشان داده و رنگ کلاه خودشو که مخالف دو رنگ دیگه هست میگه(بخاطر ترس جون از دست شیر گرسنه :31:). اینجا نفرات سکوت میکنن اما اگه شخص 3 بلا فاصله جواب نداد(بازم از ترس جون بخاطر اینکه دیگه مطمئن نیست و سکوت میکنه:19:) یعنی حالتهای 4 و 5 هم جزئ جواب مساله نیستند بنابراین میمونه جوابهای 2و 3 و 6 و 7 . با کمی دقت متوجه میشیم که در این حالتها رنگ کلاههای 1و2 مخالف همدیگه است . بنابراین بعد از اینکه شخص 3 چیزی نگفت و جواب نداد ( طول کشید) شخص شماره 2 رنگ مخالف کلاه شخص شماره 1 رو اعلام میکنه مثلا اگه دید کلاه 1 آبیه و 3 هم چیزی نگفته میگه قرمز
به طور خلاصه:
وسطی منتظر میمونه اگه 3 (پشت سریش )چیزی گفت خب حله اگه نگفت رنگ کلاهش مخالف رنگ کلاه نفر جلوییشه(شماره 1)
.
درود بر شما (البته اگه خودت حل کردی و قبلا ندیده بودیش)
خیلی ممنون
آره خودم حلش کردم :10:
سلام جواب درست پدر شوهر و عروس هست
مادر شوهر عروس که میشه زن پدر شوهر ه با مادر زن همین آقا میشن مادر دختر دیگه
نه ازدواج فامیلیه نه چیزه دیگه ای !!:2::41::41::41::41:
جواب نهایی و تایید شده کدومه؟
این حالت حتما هست و اگه نسبتهای دیگه داشته بانش حالتهای دیگه هم بوجود میاد ولی اگه غریبه یا اشنا باشن حتما:
مادر زن مرده خواهر زنیست که بوسیده شده.
یعنی میشه خاله زنشو بوسیده!
این در حالتیکه زن مرده ، دختر مادر شوهر زن بوسیده شده باشه
حالتیکه جای دختر و مادر برعکسه هم به همین صورت بدست بیار
سلام.به ترتیب اولویت....:20: من خودم 1 رو قبول دارم.
1.عروس .:12:
2. خواهر و برادر:13:
3.دایی:18:
پدربزرگ عروسش را ببوسد :مادر شوهر عروس دختر
زن پدربزرگ مادر می شود
يه معماي جالب تر در اين زمينه وجود داره:
يه سري از افراد شهر (n نفر) هر روز ميان تو يه مجلس و سر يه ميز دايره اي شكل بزرگ ميشينن و همديگه رو نگاه ميكنن و ميرن.
همه ميدونن كه حد اقل يه نفر بينشون وجود داره كه روي پيشونيش خال داره. هيچ كس هم نميدونه كه خودش خال داره يا نه؟هيچ كس حق حرف زدن نداره و آينه هم ندارن.
هر كس فهميد خودش خال داره ديگه از فردا نمياد تو مجلس.
بعد از چند روز همه مطمئن هستند كه خال ندارند؟
اگر یک نفر خال داشته باشد ، با دیدن n-1 نفر دیگر که خال ندارند،متوجه میشود که خودش خال دارد و فردا نمی آید و فردای آنروز n-1 نفر باید مطمئن باشند که خال ندارند . (با دیدن اینکه یکی کم شده)نقل قول:
به غیر از حالات بالا ، سایر حالات(2 خال به بالا) با شک نفرات همراه هست وچیزی بدست نمیده اما نکته اصلی :
اول اینکه پایان مسابقه اعلام میشه درسته (روزی که هیچ کس نمیمونه )
خب حالتی در نظر بگیرید که همه خال نداشته باشند(ولی نفرات فرض کنند که حداقل یکی داره)هر نفر که ببینه n-1 نفر دیگه خال ندارند(خودش هم نداره ) فکر میکنه که خودش خال داره . نفرات دیگه هم همین برداشت رو دارند پس همه n نفر فکر میکنند که خودشون خال دارند و فرداش هیچ کدومشون نمیاد و با اعلام پایان مسابقه بعد از یک روز همه مطمئن میشن که خال ندارند.
سلام دوستان
لطفا تمامی معماهای ریاضی رو در این تاپیک مطرح و پیگیری بفرمایید.
شاد و پیروز باشید :)
میشه 8*4 به عبارتی 32 درسته؟
سلام.
نمیدونم اینجا باید این تاپیک رو میزدم یا جای دیگه.
در هر حال اگه اشتباه شد معذرت میخوام. :10:
چند روز پیش یه معمایی تو تلویزیون گفت.
یکی از فامیلای ما که برنامه نویس هست، اونو شنیده بود.
میگفت با دلفی برنامه نوشتم براش؛ و سیستم بعد از یک ساعت و نیم تونست پیداش کنه!!!!!! (ظاهرا برنامه طوری بوده که تمام اعداد رو چک میکنه)
منم کم نیاوردم و گفتم اضافه کاری کردید!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به راحتی حل میشه و من به زودی بهتون جواب میدم.
حالا معما!!!
یه چوپانی تعدادی گوسفند داره.
وقی گوسفندهاش رو پنج تا پنج تا دسته بندی میکنیم، 4 گوسفند باقی میمونه.
وقی گوسفندهاش رو چهار تا چهار تا دسته بندی میکنیم، 3 گوسفند باقی میمونه.
وقی گوسفندهاش رو سه تا سه تا دسته بندی میکنیم، 2 گوسفند باقی میمونه.
و وقی گوسفندهاش رو دو تا دو تا دسته بندی میکنیم، 1 گوسفند باقی میمونه.
خب معلوم هست که عددش فرده!!
ولی باور کنید من هر چی زور زدم نتونستم پیدا کنم.
(البته اینو هم بگم ریاضی خودم بد نیستاااااا. تو کنکور سراسری 73 درصد ریاضی زده بودم ولی اینو حریف نشدم دیگه!)
حالا اگه کسی از دوستان راهی بلد واسش لطف کنه.
چون بدجوری کارمون گیره.
ممنون از همگی:11:
موفق باشید :40:
دوست عزیز فکر کنم این سوال قبلا در اتاق هوش مطرح شده بود . ولی باز هم مفصلا به حل اون میپردازم.با استفاده از قوانین همنهشتی مساله براحتی حل میشه. فقط از یک قضیه مهم استفاده میکنیم . یادآوری:
اگر a با b به پیمانه m همنهشت باشد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به زبان ساده تر a مقسوم، m مقسوم علیه و b باقیمانده هستند و اعداد a ، b و c همه اعداد صحیح هستند. یک قضیه مهم و کاربردی :
اگر تعداد گوسفندان a و تعداد بسته های تقسیم بندی گوسفندان m و باقیمانده b باشد ، طبق فرض مساله:
حالا یه سوال جدی: برای اینکه پیمانه ها را یکسان کنیم ، چه کار باید کرد؟
پاسخ : در مرحله اول باید کوچکترین مضرب مشترک پیمانه های 5 ,4 ,3 ,2 را که همان 60 هست را پیدا کنیم و سپس با قضیه فوق پیمانه ها را یکسان میکنیم !!
خب در قدم اول ما قصد داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تبدیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنیم بنابراین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعبارتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کافیه طرفین همنهشتی را در 12 ضرب کنیم. در چنین مواردی بعد از پیدا کردن کوچکترین مضرب مشترک طرفین را در حاصل تقسیم ک م م به پیمانه اولیه یا همان مضرب، ضرب میکنیم !!!! پس عبارت اول تبدیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشودو بطور خلاصه :(60 مضرب 12 پیمانه 5 هست پس طرفین در 12 ضرب میشوند . بهمین ترتیب 60 مضرب 15 پیمانه 4 پس طرفین ضربدر 15 و الی آخر)
به زبان خیلی ساده:
درست مثل اینکه مقسوم علیه تبدیل به مضربی از مقسوم علیه اولی بشه، پس مقسوم هم تبدیل به همان مضرب مقسوم اولی ، خارج قسمت بدون تغییر و باقیمانده هم مضرب باقیمانده اولی هست
از مساله دور نشویم. ادامه راه حل :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفاضل(1) و (2):
تفاضل(3) و (4):
تفاضل (5)و(6):
پس پاسخ عمومی مساله به فرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست برای k=1 : a=59,k=2:119,k=3:a=179 و همینطور الی آخر.........
از حداقل جواب 59 راس داریم تا 119 ،179و239 و الی آخر.....................:11:
ساعت 3 و 38 دقیقه بامداد