یه نگاه بنداز ببین این بارندگی که الان چند روزه هست سیم کشی بیرون ساختمان رو خراب نکردهنقل قول:
من که همچنان با سرعت معمولی همیشه دانلود میکنم
Printable View
یه نگاه بنداز ببین این بارندگی که الان چند روزه هست سیم کشی بیرون ساختمان رو خراب نکردهنقل قول:
من که همچنان با سرعت معمولی همیشه دانلود میکنم
دوستان من الان 20 روز از سرویسم مونده اگه انصراف بدم وضعیتم چجوری میشه؟ پولم رو برمیگردونن؟
نه خیلی بعید میدونم اگه این کار رو هم بکنن به صورت اعتبار مثبت در " صفحه من " شما میشه
ولی به نظر من اگه تا 20 روز دیگه میخوای ترک کنی بهتره تا میتونی ازش استفاده کنی
شب و روز بزار برا دانلود البته اگه سرویست مشکلی نداره
نه مشکلی نداره!نقل قول:
آخه کلا میخوام از سپنتا برم سمت پارس آنلاین اعتبارش دیگه بدرد من نمیخوره!
خب پس یک بیست روز صبر کن بعد برو چون به نظرم این جوری عاقلانه تر میاد
فردا بهشون زنگ میزنم اگه دادن که هیچی اگه پول رو ندادن هم به جهنم! فردا برای پارس آنلاین اقدام میکنم!نقل قول:
چی شده میخوای از سپنتا دست بکشی؟نقل قول:
چند وقته از سپنتا سرویس میگیری؟
بهدم اینکه باید صبر کنی اول از رانژه سپنتا بیای بیرون بعد بری سراغ پارس آفلاین
اصلا باهاشون حال نکردم!نقل قول:
1 سال ونیم!
آره میدونم!
نمیدونم والا به قول معرف صلاح مملکت خویش خسروان دانند
خب اگه عجله داری باید ایمیل بزنی به " amir@sepanta(dot) net " تا برات جمعش کنه
یکی از دوستان که پولش رو پس گرفته بود یه بارنقل قول:
بدون چون و چرا بهش داده بودند
حالا شما رو نمیدونم بدن یا نه
آفلاین رو خوب اومدی:27:نقل قول:
نمیدونم چرا همیشه ما از چاله در میایم میفتیم تو چاه:13:
خوب سر چی شد که باهاشون حال نکردی:5:نقل قول:
از دیروز که سرویسم وصل شده هرچی تست می کنم نتیجه تو همین مایه هاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر طبیعی دیگه درسته؟ (128) :41: دانلود از تورنت هم نوسان زیادی داره بین 8.5 تا 12 :19:
اینم بگم که تو منطقه یزدان پناهم (4480)
من بلاخره برای این ماه رفتم 256 جالب اینجا بود که سطح کاربریم شد برنزه :21: :27: 20 ساعت کارت اینترنت داد تبدیل کردم به موجودی :21::27:
نه منم همین طور کلا سرویس 128 . من نوسانم بین همین 9 تا 13 بعضی مواقع به 15 میرسه :27:نقل قول:
غیر طبیعی دیگه درسته؟ (128) دانلود از تورنت هم نوسان زیادی داره بین 8.5 تا 12
من تا الان با همین تورنت درعرض 1 ماه حدود 15 گیگ دان و 6 گیگ اپ داشتم :19: :21: 256 بگیرم این رقم 10 برابر میکنم :21::21::5:
راستی یک سوال : من 1 روز سرویس 256 یفتهتو اون 13 روز تعطیلات عید به نظرتون بهم اون 13 روز رایگان میدن :21::21::5:
اقا من برای بازی یه سرویس نامحدود میخوام حالا این سپنتا خوبه؟ کسی اگه خودش امتحان کرده بگه :دی
مودم هم dsl 200 دارم خوبه یا نه ؟
کمک کنید که شدید نیاز دارم :دی
دوست عزیز میشه شما یه تست از همین speedtest بگیری اینجا بگذاری؟نقل قول:
از رپید با چه سرعتی دان داری؟
عزیز خوب هستنقل قول:
البته زیاد نباید به این سایت اعتماد کرد
شما موقع دانلود از لینک مستقیم ببین سرعتت روی چند هست
ارتقای سطح کاربری رو بهت تبریک میگمنقل قول:
احتمالا" مثل سال گذشته 15 روز به همه عیدی میدن:19:
با مودم که مشکلی ندارهنقل قول:
من تا به حال برای بازی تست نکردم اما اگر خواستی بگو با ویندوز پینگ بگیرم خودت ببین
بالاخره بعد 22 روز ما ADSL گرفتیم!یک رکورده نه!؟:27:حالا خدا عمر آقای جهرودی بده که هی من زنگ زدم اونم پیگیری کرد تا به جواب رسیدیم!این اپراتورها که اصلا ....!نقل قول:
حالا بگذریم یه اتفاق با حال امروز افتاد...دسترسی من قطع شد تماس گرفتم گفتند شما 4660 تومان منفی بودی و نپرداختی قطع کردیم! یعنی 4000 تومان بابت 1G حجمی و 660 تومان بابت 2 روز دسترسی(29 و 30 بهمن)!! خوب چکار کنیم هیچی پرداخت کردیم سرویس برای یک ماه شارژ شد! در حالیکه من حدود 100m استفاده کرده بودم ! یعنی 4000 تومان پرید واسه 100m ! میگم بابا من 1G که استفاده نکردم میگن خوب سیستم ما سر ماه حساب میکنه شما تا 1G پرکردی!میگم بشر قرارداد من یک ماهه است 14000 تومان من 2 روز استفاده کردم با این 4000 تومن میشه 18000 تومن!میگه چیکار کنم!؟.....
یکی به من بگه چی شد بالاخره ؟آقا باربد خان شما توضیح بده من 4000 تومنو میخوام!:19:
داداش من جان خودم از این حجمی و ساعتی سپنتا سر در نمیارمنقل قول:
یه جورایی پیچیده هست
یعنی چی تا 1 گیگ پر کردی؟
یعنی سر ماه شد شما هنوز حجم داشتی؟
نقل قول:
اوکی!سر ماه شده بود ولی ماه قرارداد من تموم نشده بود!مثال بزنم شما 15 بهمن قرارداد یک ماهه میبندی واسه حجمی...به ازای هر 1g شما بایست 4000 تومن بدی...خوب میشه 1 اسفند از قرارداد شما 15 روز مانده و شما حدود 500 تا 600 مگابایت بیشتر دان نداشتی...دوستان ما میگند سر ماه بهمن که تموم شد شما بدون توجه به حجم دانلودقراردادی(1g) بایست 4000 تومن رو بدی و واسه ماه جدید دوباره 4000 بدی!!!...دوستان میگویند نرم افزار ما سر هر ماه حساب میکنه و کاری به شروع قرارداد شما نداره!میخواستی تو این فرصت از حجمت استفاده میکردی!:18:
من یه بحث اساسی بایست با این عزیزان روز شنبه انجام بدم....
نمیدونم چی بگمنقل قول:
شاید راست میگن شاید هم دروغ
من تا به حال از حجمی و ساعتی سپنتا استفاده نکردم
راستی یه سوال ....
سپنتا هم مثل بقیه شرکتها سرعت بالاتر از قرارداد برای حجمی میده؟
شما چه سرعتی گرفتی و با چه سرعتی دانلود میکنی؟
یعنی امسال هم به همه 13 روزه عید رو رایگان میدن ؟؟؟
من با کارت خرید نکردم (از اعتباری که داشتم استفاده کردم ) و 2 هزار هم طلبکارم ، مشکلی که نداره برای اون 13 روز عید ؟
شما فقط کافیه بدهکار به سایت نباشی همین و بس
اون وقت 15 روز( نه 13 روز ) برو حالش رو ببر و مفتکی حال کن
عزیز برای سال نو نباید به سایت بدهکار باشینقل قول:
یعنی منفی نباشی
تا جایی که من یادم میاد برای سال 87 تا 15 فروردین رایگان کردندنقل قول:
سلام دوستان.
حدوداً 4 روزه كه خط تلفني كه تجهيزات adslروش نصبه قطع شده. مخابرات ميگه قطعي شما مربوط به مخابرات نميشه، از اون طرف هم دو تا تلفنكار آورديم ميگن قطعي شما از بيرون خونه هست. ميخوام ببينم احتمال داره اين قطعي از طرف سپنتا باشه؟ چون ما 3 تا خط داريم و دو تاش مشكلي ندارند.
:41:
عزیز قطعی تلفن به شرکتی که اینترنت ازش میگیری ربط ندارهنقل قول:
100% از طرف خود مخابرات هست
چند وقت پیش یکی از خطهای محل کار من هم همینطور شده بود
مخابرات میگفت از طرف ما نیست
سیم کشی هم از داخل مشکلی نداشت
یه آشنایی تو قسمت خرابی تلفن مرکز مخابراتی گیر آوردیم و با 10000 تومان شیرینی ( رشوه ) مشکل حل شد و در عرض 10 دقیقه تلفن وصل شد
با 1000 دفعه زنگ و جنگ و دعوا بالاخره مخابرات قبول كرد كه ايراد از اون طرف بوده!نقل قول:
حالا فعلاً درست شده. اما متاسفانه وسط اين گير و دار پريز تلفن رو زدم تو برق و اسپليتر رو سوزوند:41: حالا الان وقتي تلفن بيسيمي روشن ميشه يا زنگ ميخوره، مودمم ارتباطش قطع ميشه. به نظرم مشكل مربوط به همون اسپليتر هست. درسته؟
بلهنقل قول:
به احتمال زیاد به خاطر همون اسپلیتر هست
یکی دیگه بخر و بزار جای قبلی
با سلام
سرعت دانلود 128 نامحدود چنده ؟
سلام,این عیدی نوروز چه جوریه؟من ماهیانه نامحدوده سرویسم.
در ضمن تازه سپنتا گرفتم این سقف 6000 تومان بدون پرداخت پول چیه؟هدیه است یا اگه مصرفش کنم حسابم منفی میشه؟
عزیز شما با توجه با سطح کاربری که داری میتونی تا یک حدی بدون پرداخت پول از سایت سپنتا خرید کنینقل قول:
حالا اگر خرید کنی اعتبارت منفی میشه
واگر در نزدیکی عید اعتبارت منفی باشه عیدی بهت تعلق نمیگیره
سلام ، من سرویس سپنتا گرفتم ، اما تو قرار نوشته که 13 اسفند وصل میشه ، یعنی اکانت من تا 13 فروردین هست ، من زنگ زدم شرکت گفتن که این عیدی مال پارسال بوده ، امسال معلوم نیست عیدی داشته باشیم یا نه ، می خواستم بدونم که این عیدی اگر بر قرار باشه ، که از اول تا 15 فروردین هست به ما که نامحدود ماهیانه هستیم تعلق نمی گیره؟ یعنی آیا به ما 15 روز بیشتر سرویس می دن؟ (منطقیش اینه البته)
دوم اینکه الان وقتی من مودمم رو روشن می کنم led مربوط به قسمت adsl مودمم بعد از یه مدت کوتاهی که چشمک می زنه روشن میشه( سبز رنگه) ، تا اونجایی که می دونم این یعنی ارتباط برقراره ، اما کانکت نمیشه و این پیغام رو می ده
eror769:the especified destination is not rechable
تنظیمات tcp /ip رو هم انجام دادم
سوم اینکه این user name و password رو به ما می دن ، یا اینکه طبق کاتالوگ مودم همون admin رو وارد کنم
(اطلاعات : مودم tp-link 8810
2 روز به برقراری قانونی با isp سپنتا باقیمانده )
من به یک سری از سوالاتت جواب میدمنقل قول:
والا عیدی رو که باید بدن ( ندن از میریم تو کار اعتراض :21: ) ولی خیلی بعید میدونم ندن
اگه عیدی بدن و شما هم به سایت بدهکار نباشی به شما هم تعلق میگیره اصلا جای نگرانی نیست
ببین ما دو نوع یوزر و پسورد داریم یکی برا مودم یکی برا کانکت شدن
اونی که برا مودم هسم همون ادمین هست ولی برا کانکت شدن باید زنگ یزنی تا اونها برات بخونن
فقط پسوردت رو میدونم عکس شماره تلفنت هست :27:
عزیز بله اگر عیدی بدهند به شما هم تعلق میگیرهنقل قول:
سلام ، من سرویس سپنتا گرفتم ، اما تو قرار نوشته که 13 اسفند وصل میشه ، یعنی اکانت من تا 13 فروردین هست ، من زنگ زدم شرکت گفتن که این عیدی مال پارسال بوده ، امسال معلوم نیست عیدی داشته باشیم یا نه ، می خواستم بدونم که این عیدی اگر بر قرار باشه ، که از اول تا 15 فروردین هست به ما که نامحدود ماهیانه هستیم تعلق نمی گیره؟ یعنی آیا به ما 15 روز بیشتر سرویس می دن؟ (منطقیش اینه البته)
عزیز اگر چراغ لینک ثابت میشه که خط شما رانژه هست و میتونید وصل بشیدنقل قول:
دوم اینکه الان وقتی من مودمم رو روشن می کنم led مربوط به قسمت adsl مودمم بعد از یه مدت کوتاهی که چشمک می زنه روشن میشه( سبز رنگه) ، تا اونجایی که می دونم این یعنی ارتباط برقراره ، اما کانکت نمیشه و این پیغام رو می ده
eror769:the especified destination is not rechable
تنظیمات tcp /ip رو هم انجام دادم
سوم اینکه این user name و password رو به ما می دن ، یا اینکه طبق کاتالوگ مودم همون admin رو وارد کنم
البته باید تماس بگیرید و یوزر پسورد رو بگیرید از شرکت
عزیز اگر عیدی به کاربران بدهند که خیلی لطف میکنندنقل قول:
والا عیدی رو که باید بدن ( ندن از میریم تو کار اعتراض [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولی خیلی بعید میدونم ندن
اگر هم ندهند هیچ جای اعتراضی نیست چون هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه و اصلا" هیچ جای قرارداد همچین چیزی نیومده
بالاخره منم کانکت شدم ، البته برای دوستانی که می خوان سرویس سپنتا بگیرن چند نکته می گم
1) من رو 3 روز زودتر از زمانی که گفته بودن کانکت کردن ، قبلا جایی شنیده بودم که رانژه کردنشون خیلی طول میکشه ، باید بگم عملا طول که نکشید هیچی زودترم کانکت شدم
2) چون در قسمت ppoe مشکل داشتم و به طرز عجیبی Explorer جواب نمی داد . به پشتیبانی تماس گرفتم ، گفتم خب الان حتما میگن 5000 تومان از جیب مبارک بدین شما که نمی تونین بیان براتون وصل کنن ، اما پیشتیبانی حدود 20 دقیقه از پشت تلفن من رو راهنمایی کرد تا مشکل حل شد ، خیلی با صبر و مودبانه ، یعنی پشتیبانیشم عالیه
3) اصلا تا الان که قعطی نداشته
اما دو تا سوال از بزرگواران
سرعت دانلود من الان روی 6 یا نهایتا 7 هست ، خواستم با speedtest چک کنم ، راستش چیزی ازش بارم نیست .
1) باید چطور بفهمم که سرعت واقعیم چقدره؟
2) اگر سرعت واقعا اینقدره (که افتضاحه) باید چی کار کرد چون من 14 تا 16 رو شنیده بودم در ضمن من سرویس 128 گرفتم
(از پاسخ های قبلی دوستان عزیزم ممنون)
این سئوال رو من از پشتیبانی پرسیدم گفت برو به این آدرس:نقل قول:
sepanta.net/test.exe
ببین این فایلو با چه سرعتی دانلود می کنی اگه بالای 12 باشه که عادیه اگه نه تماس بگیر.
اولا بهتون تبریک میگم که به جمع کاربران اینترنت پرسرعت پیوستیننقل قول:
1. نه تنها سپنتا بلکه بقیه شرکتها هم همین هست...چون بخش مهمی از نصب سرویس شما به مخابرات بستگی داره..حالا بسته به مخابرات ممکنه زودتر و یا دیرتر وصل بشه(این قسمتش هیچ ربطی به شرکت نداره..کاربرانی از شرکتهای مختلف دیده شده که 1 ماه خطشون در انتظار بوده)
2. من در نکته دومتون با این قسمتش شدیدا مشکل دارم:دی (مطمئن باش شما بعدا متوجه خواهید شد الان اولشه)
3. خیلی عالیهنقل قول:
خیلی با صبر و مودبانه ، یعنی پشتیبانیشم عالیه
اما سوالای شما(هردو سوال را باهم جواب میدم)
موقع دانلود به شرطی که لینک مستقیم استفاده کنید و اینکه از دانلود منیجر...
سرعت شما باید همون بین 14 تا 16 باشه اگه همین بود که هیچی وگرنه فکر میکنم باید درخواست قطع کردن سرویستون را بدین:دی
2مهدی جان از نظر ادب و برخورد مشکلی ندارند (اگر دوست داشتی من یکی از مکالمه هایی رو که داشتم برات آپلود کنم ببین با چه لحنی باهاشون صحبت کردم و اونها چطوری جواب دادند ) اما موضوع اصلی این هست که پشتیبانی سپنتا از نظر فنی ضعیف هستنقل قول:
. من در نکته دومتون با این قسمتش شدیدا مشکل دارم:biggrin: (مطمئن باش شما بعدا متوجه خواهید شد الان اولشه)
البته چند وقت پیش که تماس گرفته بودم صداهای جدید به گوشم میخورد که انگار یه چیزهایی هم بارشون بود
من اشتباه کردم باید اون قسمت دوم جملشونرا قرمز میکردم:دی
(پشتیبانیشون عالیه)
ببینید خوب دانلود منیجر dap که نمی تونه Tester خوبی باشه (از نظر من ) ] ، چون سرعت رو بهینه می کنه ، اما حالا با orbit که چک می کنم ، الان ساعت 7 شب هست ، با orbit بین 8 تا 12 شدیدا در نوسانه و یه حالت نرمال نداره . اون فایلی که دوستمون به پشتیبانی زنگ زده بود چک کردم با dap انگار اعصاب نداره میشه 8kb/s یهو میشه 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما avarage همون 12 تاست ،
1) آیا این نوساتان در سرویس شما که سپنتایی وجود داره و اینکه اصلا در همه isp ها یک چیز طبیعیه؟
2) آیا با تغییر DNS تغییری در سرعت داده میشه ؟
3) من با speedtester چک کردم عدد 98 رو بهم داد این عدد یعنی چی اصلا؟
اولا چخه پاشو برو تو تاپیک خودت :21:نقل قول:
دوما باربد جان اینها بیجا میکنن عیدی ندن این همه پول زور از مردم میگیرن میخوان عیدی ندن :13:
سوما باربرد جان یکی از اون مکالمات خودت رو بزار ببینیم چه جوری صحبت کردی
1. نوسان نباید داشته باشینقل قول:
2. فکر نمیکنم ربطی به سرعت داشته باشه
3. اون 98 کیلوبیت هستش ینی به جای اینکه 128 باشه الان 98ه(ولی در نظر داشته باش که این سایت اصلا معتبر نیست...بهترین راه حل اینه که شما دانلود فایل رو تست کنید)
با توجه به اینکه سرعتتون پایینه زنگ بزنید پشتبانی:دی وقتی هم نتونستن حلش کنن بهترین راه حل اینه که درخواست خروج را بدین(چون اگه مشکل داشته باشین 2 راه بیشتر ندارین:
1. مشکل را تحمل کنید
2. درخواست خروج بدین)
(فکر اینکه پشتیبانی بیاد براتون مشکل رو حل کنه و پیگیری که و .... از سرتون بندازین بیرون):دی
==============
تذکر: برای دانلود از idm استفاده کنید(internet download manager) برای تست سرعت هم برین به سایت مایکروسافت و یکی از فایلهایی که داره رو دانلود کنید....
حال سرعت دانلودتون را بسنج ببین چقدره؟