گوشی من x6 اصل هست .. گوشی روشن میشه و lock code میخواد . وقتی با usb وصلش میکنم گوشی شناخته میشه ولی با برنامه nss گوشی شناخته نمیشه ... کمکم کنید :9:
Printable View
گوشی من x6 اصل هست .. گوشی روشن میشه و lock code میخواد . وقتی با usb وصلش میکنم گوشی شناخته میشه ولی با برنامه nss گوشی شناخته نمیشه ... کمکم کنید :9:
سلام ، خب بدین بیرون براتون با دستگاه باکس ریســت کنن یا خودتون با فلش کردن ریست کنین !:46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
ایول برا منم جواب داد مدل گوشیه من Nokia 3600 slide هست و سیستم عامل جاوا داره فقط 10 تا صفر نداشت تو فایل Note بلکه به صورت زیر بود
3=03
4=07
5=30363033303339000000
6=00
7=00
8=00
9=492353304124417600000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000
[309]
0=01000000
1=011F
2=FE050100FFFFFFFF8C330000
اگه دیدید که فایل بعد از عمل read توی آدرس گفته شده نیست برید روی فولدر pm و کلیک راست کنید روش و بعد برید روی تب security بعدش users رو Add کنید و بعد بهش اجازه modify رو بدید تابتونه بخونه
سلام
من فایلو دانلود کردم ولی اجرا نمیشه بایید چکار کنم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
در ضمن میل گوشیم نوککیا6680 است
سلام
مدل گوشی من 6680 است
فایل رو دانلود کردم ولی رو سیستمم نصب نمیشه و پیغام میده
لطفا راهنماییم کنید
زنده باد
واقعا زنده باد
رمز گوشیمو پیدا کردم
منتها باید بعد از عدد 3اعداد یک درمیون باید انتخاب کنی
مثلا کد گوشی من با شماره 0=31323534310000000000 برابر است با12541
سلام من گوشیم نوکیل5300 و رمز روی مموریم گذاشتم و الان گوشیم رو هم فرمت کردم.و رمز گوشیم رو هم فراموش کردم باید چکارکنم؟تورو به خدا راهنمییم کنید
من گوشيم c7 هست راهنمايي بفرمائيد چيكار كنم ؟ ورزن جديدي برنامه داري كه اين گوشي را هم لاكش را پيدا كنه؟
بره n8 هم جواب نمیده کسی راهی بلد نیست، فرمت 3 دکمه هم کردم نشد
اقا نمیشه که پیدا کرد از بین این همه عدد!
یکی پیدا کنه لطفا!کد:http://www.takup.info/nwgy7it8m4mdyzrflfqi-/356398021820293.zip
سلام , اگه حوصله ندارید ؟ تعمیرات با دریافت پول اینکارو برات انجـام میدن .. :46:نقل قول:
سلام دوستان
من نرم افزار Adobe Reader LE V 2.5.195 را از سايت Softpedia دانلود كردم. مخصوص ورژن 3 سيمبيان هست.
لطفا راهنمايي كنيد:
كد Unlock نرم افزار Adobe Reader LE V 2.5.195 گوشي نوكيا C5-00 را ميخواهم.
كد IMEI گوشي 359345039393349 مي باشد.
با تشكر
من گوشی N8 دارم و از سیمبین 3 تا به حال خودم رام های جدید رو فلش زدم روش و آنا که بود من پسورد سکوریتی کد عوض کردم و همیشه یه چیزی میزارم که یادم نمیره حالا که به بل فلش زدم خود به خود گوشی رو که خاموش روشن میکنم میاد بالا سکوریتی کد میخواد بعد یه کد میزنم code eeror میده و بسته میشه و دیگه نمیخواد ولی کلا میخوام فرمت 7370 کنم کد میخواد هر کدی میزنم خطا میده نمیدونم چرا اینطوریه اصلا مشکل خود رام هست انگار چون تا به حال قبل فلش به بل این مشکل رو نداشتم. ضمن اینکه وقتی گوشی فلش میشه کد هم باید پیش فرض بشه درسته؟؟؟ ولی کار نمیکنه؟؟؟ الان چیکار باید بکنم ؟؟؟
سلام دوستان....برای باز کرن قفل 1208 باید چیکار کنم ؟
سلام، کد مموری کارت n73 رو میشه بدست اورد؟ (گوشی بعد از پسورد گذاشتن فرمت شده)
برای پیدا کردن پین کد سیم باید چیکار کرد
نقل قول:سلام , باید با دستگـاه باکس پسورد رو ریسـت کنیـد .. :20:نقل قول:
سلام , به نزدیکترین دفتر خدماتی برید و درخواست پین کـد کنیـد همراه با کارت ملی .. :46:نقل قول:
سلام.
من گوشی استار 2 رو بعد از یه مدت روشن کردم ولی حالا رمز میخواد و من رمزشو فراموش کردم.
راهی هست که بتونم روشنش کنم؟؟؟؟
ممنون
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.آقا من دیشب قفل گوشیمو عوض کردم، تو خواب و بیداری بودم نفهمیدم چی گذاشتم. الان هرچیlock code رو می زنم می گه اشتباهه. گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کردم ولی 4تا گزینه که pc suite هم توشه رو اصلا نمیاره. کمکم کنید. دیگه نمی شه با گوشی کار کرد؟؟؟
چی کار کنم؟؟؟
سلام.آقا من دیشب قفل گوشیمو عوض کردم، تو خواب و بیداری بودم نفهمیدم چی گذاشتم. الان هرچیlock code رو می زنم می گه اشتباهه. گوشی رو با کابل usb به کامپیوتر وصل کردم ولی 4تا گزینه که pc suite هم توشه رو اصلا نمیاره. کمکم کنید. دیگه نمی شه با گوشی کار کرد؟؟؟
چی کار کنم؟؟؟
سلام دوستان
سیستم عامل گشی من آندروید روش yahoo نصب کردم از اولین باری که ازش استفاده کردم یوزر و پسورد رو ذخیره کرده حلا من پسوردم رو فراموش کردم و جواب یکی از سوالات امنیتی رو هم نمیدونم میخوام یه جوری پسورد رو از توی اون نرم افزار رو گشی دربیارم.
اگه روی pc بود برای این کار نرم افزار زیاد بود ولی روی آندروید هرچی میگردم هیچی پیدا نمی کنم.
با root explorer فایل های root یاهو رو میبینم آدی همه جاش هست ولی پسورد رو نمیدونم باید چطور پیدا کنم
هرکی میدونه کمک کنه این ID اصلیم بود :41:
نقل قول:سَلام , همونجوری که پسـت بالا گفـتم باید :نقل قول:
موفق باشید!:40:نقل قول:
با دستگـاه باکس پسورد رو ریسـت کنیـد ..
سلام و خسته نباشید
گوشی من 5800 هستش اما وقتی کابل رو در حالت لاک میزنم به گوشی امکان انتخاب حالت pc suite یا cable رو ندارم بخاطر همین گوشی رو شناسایی نمیکنه تا بتونم مراحل رو ادامه بدم... اگر ممکنه کمکی کنید بنده رو ممنون میشم...
سریال گوشیم هم 358247033477170 هستش
سلام و خوش آمد بابت عضویتتون؛وقتی گوشی در حالت lock باشه فکر نکنم بشه کاری کرد.نقل قول:
در حالت عادی اگه از منوی گوشی,قسمت setting > connectivityبرید و تو منویی که حالت اتصال باید تعیین بشه pc suite رو بزنید ، هر بار دیگه لازم نیست این کار رو بکنید.ولی در حالتی که security keygaurd فعال باشه(رمز)جواب نمیده.چون اول باید رمز رو وارد کنی.
سلام
دوستان چجوري ميشه بدون وصل كردن نوكيا 1208 به pc يا فلش كردن كد حفاظتي گوشي 1208 رو پيدا كرد؟ فقط كد ميخام آخه نه كابل دارم نه درايور هاشو
ممنون
دوستان عزيز سلام شديدا به كمكتون نياز دارم . گوشيم نوكيا X6 است رمزشم فراموش كردم با هيچ برنامه اي نمي تونم قفلش رو باز كنم چون تا رمز ندي هيچ كاري نمي توني انجام بدي . برنامه NSS را هم نصب كردم ولي وقتي به كامپيوتر وصل مي كنم چون قفل است نمي تونه گوشي را بخونه . كمكم كنيد . در ضمن به هيچ عنوان نمي خوام اطلاعات گوشيم پاك بشه چون خيلي مهمند. ممنون از كمكتون .
سلام،
لاک کدی که برای گوشیم (N79) داده بودم فراموش کردم. وقتی گوشیم رو خاموش کردم برای روشن شدنش همون لاک کد رو میخواد که من نمیدونم.
را هایی نظیر، ریختن فایل Unlock nokia توی مموری یا انتصال به pc suit و nss رو هم تست کردم جواب نداد.
میشه راهنماییم کنید؟
سلام .
برای گوشی های معمولی مثل 1100 و ... میشه کاری کرد ؟
سوال جالبیه ! ... من تا حالا واسه همچین گوشیایی تو نت چیزی پیدا نکردم ! ... البته یادمه خیلی وقت پیش بابام یه دونه از همین قدیمیا رو داد موبایلی شهرمون واسش بازش کرد !... دوستان کسی راهی بلده !؟نقل قول:
كسي نيست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
سلام خوبين؟ خداخيرتون بده ميشه اين برنامه اي كه ميگين رو دوباره بذارين منم مشكل اساسي دارم نميخوام گوشيمو فلش كنم
اطلاعاتمو لازم دارم خيلي هم عجله دارم لطف كنين و كمكم كنين تشكر فراوان در ضمن گوشيم نوكيا3500 هست ميشه كاري كرد؟؟؟؟؟
بازم ممنون
آقايون و خانوماي محترم كمكككككككككك بايد قفل گوشيمو باز كنم:n28: خيلي لازم دارم چيكا كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بفرما:
کد:http://www.b-phreaks.co.uk/files/NSS/NSS103815.zip
سلام قبلا از هر چیز ببخشید که سوالمو اینجا می پرسم راستش خیلی سعی کردم جای مناسب سوالو پیدا کنم نتونستم
وقتی گوشیمو که e66است روشن میکنم این پیغامو میده::n28:
برنامه main kern-exec o بسته شد
و همیشه هم میاد
سلام دوستان .
من گوشیم 1208 هستش.چیکار باید بکنم؟ لطفا کمکم کنید
:) آقا کسی نیس کمک کنه
رامین داداش راهی هست من کد 1208 رو پیدا کنم یا حذف کنم ؟
آم ام ایش
358624044549470
سلام دوستان
من یه گوشی دوسیمکارته NOKIA101 دارم که کد امنیتی اون رو فراموش کردم .
با چه روشی میتونم بازش کنم ؟؟
لینک آخرین نسخه فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من5800 دارم .وصل میشه و همه کارارو درست انجام میده ولی فایلpm نمیسازه!!!!!
کسی میتونه کمک کنه
aghaye ramin kin az tabriz hasti shoma ayaa?
سلام
شرمنده
من متوجه نشدم ک چکار باید کرد؟
:n13: