نقل قول:
نظری دروازبان ایران تو این بازی عالی بازی کرد و چند صحنه تیم نجات داد
تائید....میشه.
Printable View
نقل قول:
نظری دروازبان ایران تو این بازی عالی بازی کرد و چند صحنه تیم نجات داد
تائید....میشه.
منم تبریک میگم
اون گریه ی شمس خیلی ناز بود .. ما رو هم احساساتی کرد .
دمشون گرم
منم تبریک میگم .....
رقابتهاي جام جهاني فوتسال در برزيل
ايران با غلبه بر چك به دور دوم صعود كرد
خبرگزاري فارس: تيم ملي فوتسال جمهوري اسلامي ايران به دور بعدي رقابتهاي جام جهاني صعود كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم امروز(پنج شنبه) در آخرين ديدار خود از گروه D در مرحله گروهي اين پيكارها موفق شد مقابل تيم جمهوري چك به برتري 3 بر 2 رسيده و با 10 امتياز پس از اسپانيا به دور بعد صعود كند.
در اين ديدار كه در ورزشگاه ريودوژانيرو برزيل انجام گرفت و تماشاگران ايراني در كنار گروهي از تماشاگران مشتاق برزيلي دست به حمايت از تيم ايران زدند، تيم ايران در دقيقه 16 توسط حسن زاده گل نخست خود را به ثمر رساند.
پس از او در دقيقه 30 نوبت به وحيد شمسايي رسيد تا گل دوم ايران را ثبت كند. در دقيقه 36 نيز حسن زاده، گل دوم خود و سوم ايران را وارد دروازه حريف كرد.
در نقطه مقابل تيم ايران در دقايق 27 و 31 ، دو گل توسط يانوشكي و دوبني ، دريافت كرد.
درديداري ديگر از همين گروه تيم اسپانيا با نتيجه 3 بر صفر اروگوئه را شكست داد.
انتهاي پيام/ز
ایول!
هوووووووووووووورااااااااا
ایولا ایولا ، ایولا
ببخشید جوگیر شدم ! خدایی بازی خیلی نفس گیری بود! شر شر دارم عرق میریزم از هیجان :31:
به امید موفقیت ایران در مرحله ی بعدی! (نخند ;) باور کن میتونیم و من شکی ندارم که ایران میتونه پدیده ی این بازیها باشه)
دوستان ممنون میشم در مورد شکل گیری گروه های مرحله ی بعد یه توضیحی بدند؟!
نقد بازی را هم در ساعات آینده به رشته ی تحریر (تایپ:دی) درمیارم!
ولی خدایی به این شمس برسونید (اگر فامیلتونه چیزی :31:) به بروبچ بگه در زدن آخرین ضربه ها بیشتر دقت کنند تا بتونند
در یه نقد کلی میگم اگر ایران 2 چیز را دقت کنه همه ی بازیها را میبره
1- ضربه های آخر
2- دقت شوتهای از راه دور
اگر این دوتا دقت کنه آمار گلزنیش کمتر از بریل نخواهد بود !
کسی می دونه بازی بعدی ایران با کیه ؟
گل سوم یه طرف کل بازی یه طرف !!!
تبریک میگم
تبریک میگم.
عجب بازی بود.
به نظر من تیم خودمون باعث شد اینقدر استرس و فشار بازی بره بالا!
امیدوارم بازیهای خوبمون را ادامه بدیم.
من فکر کردم ساعت 19 میده!
اعصابم خورد شد که ندیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرتضی بچه محله مونه! اسمش هم مرتضی عظیمایی دیوکلایی هست.نقل قول:
منم تبریک می گم به خاطر صعودمون به مرحله بعد. :40:
تبریک میگم ... لذت بردیم
صورت شمس رو نیگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیه بعد کی هست؟؟
اشک شوق بود فکر کنم ! :46:نقل قول:
منم تبریک میگم این پیروزی شیرین رو،خیلی چسبید.
منم تبريك ميگم.
واقعاً خوشحالم كه تونستيم بريم بالا.
من هم با گريه شمس داشتم بي اختيار گريه مي كردم. كلاً من عاشق اينجور صحنه ها هستم.
راستي امشب 90 داره.
فكر ميكنين بيشتر در مورد چي بحث ميكنن؟
من فکر میکنم بیشتر در مورد برد تیم ملی فوتسال و لیست اسامی بازی کنان تیم ملی فوتبال :5:نقل قول:
راجبه هرچي صحبت نكنند راجع به علي كريمي صحبت مي كنند.نقل قول:
سلام بر دوستان فوتسال دوست !
این هم برنامه ی کامل بایهای مرحله ی دوم (همین الآن بروز شد)
به امید موفقیت ایران در این مرحله
منتظر معجزات جالب توجه ایران در این مرحله باشید با برد برزیل شروع به اعجاب انگیزی میکنه! میگی نه ببین !
اينم برنامه بازي ها به وقت تهران :
منم این برد شیرین رو تبریک میگم.. قلبمون تو دهنمون بودا..
چه شود بازی ایران برزیل..
دومین شگفتی نیز از آن ایران خواهد بود..
بازی ایران ایتالیا رو خیلی حال میکنم. باید واسشون یه جهنمی بسازیم که توبه کنن چرا اومدن تو این گروه..
بابت برنامه ها م م نون
این هم جدول گروههای مرحله ی اول !
منم تبریک میگم
اما برد یا تساوی مقابل برزیل خیلی رویایی هست چون که اگه ایران عقب بیفته جبرانش خیلی سخته و اینکه کلا ایرانیها چون زود هیجانی میشن بازی رو ول میدن به نظر من باید منطقی جلوی برزیل بازی کرد که گل کمتر بخوریم و با وجود اینکه همه از برزیل میخورن حتما کار این گروه به گل شماری میکشه
این هم آمار کامل بازیهای انجام شده در مرحله ی اول !
چن تا تیم میرن مرحله 3 از این دوره در هرگروه بالا؟؟
در این مرحله از هر گروه دو تیم میاد بالا که (فکر کنم) ضربدری با هم بازی میکنند و تیم فینالیست و بازی ردهبندی مشخص میشه)نقل قول:
باور کنید نمیدونم چرا ! ولی یه حسی میگه ایران از این گروه حتما صعود میکنه :46:
ایشالا بچه ها دهن برزیلو مسواک میزنن . فقط یه نقطه ضعف که ایران داره ضربات ازاده . دفاعا فقط وای میسن نیگا میکنن
بچه ها من هم به همه تبريك ميگم
خيلي عالي بود
در مورد بازيهاي مرحله دوم هم اگه بخوايم يكم منطقي باشيم خوب ما نهايتا ميتونيم بعد از برزيل به عنوان تيم دوم صعود كنيم كه همين هم واقعا افتخار بزرگي هست . اميدوارم كه همچين اتفاقي بيافته. به اميد پيروزيهاي بعدي تيم ملي
بچه ها متشكريم
عجب گروه باحالي افتاديم! هر تيمي كه ارزو داشتيم باهاش تو فوتبال بازي كنيم تو فوتساله الان!
اصلا نبايد انتظار صعود داشته باشيم. تا همين جاشم گل كاشتيم. ولي عجب بازيهايي مي شه!
لحظه شماري تا شنبه!
اگه از برزیل بیشتر از 5 تا نخوریم خودش یه شگفتیه!!!
فقط اگه برزیل نامردی نکنه به غیر از ایران 2 تا تیم دیگه رو هم ببره ((چون پتانسیلش رو داره )که میبره...از برزیل بعیده کثیف بازی کنه)...
اون وقت بین ایران - ایتالیا - اکراین رقابت جالبی از آب در میاد.
ما هم که همه بازی های سختمون همون بازی اوله.دی:
آقا اصلا از هر کی خوردیم خوردیم ولی از این ایتالیا نخوریم که خیلی ادعا هستش سر همون قضیه صعود...
سلام به دوستان عزیز فوتسال دوست !
و اینک نقد بازی ایران و چک
بازی بسیار قشنگ و بسیار نفس گیر و سخت بود ! ولی بالاخره تیم ایران تونست بر تیم چک فائق آید ! (البته خدایی حق ایران بود)
ویژگیهای تیم ایران
1- مثل همیشه عملکرد عالی دروازه بان ( و همچنین پرتابهای دقیق)
2- دفاع هم مانند بازیهای گذشته بود ولی یه مقدار کم آورد !
3-بازی ترکیبی و تاکتیک تیمی خوب
4- و باز هم تعویضهای به موقع و مناسب
5-.....
ضعفها و معایب
1- بدترین عملکرد دفاع و دروازه بان در ضربات ایستگاهی
2- یارگیری نسبت به بازیهای قبل افت قابل توجهی داشت (یارگیری نفر به نفر خیلی خوب نیود (دفاع باید پیگیرانه و سر سخت بازیکن مورد نظرشو دنبال کنه)
3- کم دقتی در زدن ضربه های آخر (در یه حرکت زیبا و تیمی توپ را تا آخر میاریم ولی در ضربه آخر دقت نمیکنیم و تمام تلاش تیم به هدر میره)
4- ضربه های از راه دور کم دقت (این کار خیلی خوبه چون تیم غافل گیر میشه و شوتهای کشاورز و شمسایی قدرت خوبی داره ولی باید در هدفگیری و ضربه به هدف دقت بیشتری کنند
5-...
نقد گلهای بازی
گل اول ایران
با جاگیری منساب حسن زاده تونست گلی زیبا رابه ثمر برساند و با اولین ضربه که دیدی بلوکه شد دست از تلاش برنداشت و با ضربه ای دیگر کار را تمام کرد
گل اول چک
ضعف دفاع در یارگیری نفر به نفر و جا ماندن از بازیکنی که ضربه را زد ، با وجود تمام تلاش دروازه بان ، باز هم توپ تبدیل به گل شد
گل دوم ایران
شمسایی با یه حرکت زیبا بازیکن چک را جا گذاشت و با شوتی دقیق دروازه را هدف گرفت که به زیبایی هر چه تمامتر در درون دروازه قرار گرفت
گل دوم چک
در فجیع ترین حالت یران در ضربات کاشته گل میخوره! و اینجا هم بزرگترین سوتیش عدم یارگیری نفر به نفر بود (ولی مطمئنا شمس باید یه فکر اساسی در این مورد بکنه و میکنه انشاءالله)
اینو در پستهای بالاییم هم گفتم اگر ایران 2 مورد را دقت کنه و به خوبی به اجرا بگذره از برزیل هم نباید بترسه
1- دقت در زدن ضربات آخر (مخصوصا شمسایی)
2- دقت در زدن شوتهای از راه دور
به امید موفقیت ایران در این مرحله از مسابقات
قربانتان : مصطفی عشقی
من فقط نمیدونم چرا یه فکری به حال ضربه ایستگاهی نمیکنن؟!!
بعد 3 تا بازی هنوز همون اشتباهات...
با چک هم که دیگه بدتر...
سریع تر باید این نقطه ضعف رو پوشش بدن شنبه دیگه از این خبرا نیست!!!
باید فکر بردن برزیل از سرمون بیرون کنیم ،همین جام جهانی کوچک 4 بر 0 ازشون شکست خوردیم،رقیب اصلی ما ایتالیاست،احتمال سعودمون 70 درصد.
بچه ها منم این بازی بسیار عالی وصعود تیم رو تبریک میگم حالا کسی می تونه اظهار نظرای دیگران رو راجع به صعود ایران گیر بیاره مثلا afc fifa ویا شبکه های دیگه رو
خوب درسته که برزیل خیلی قوی اما کار نشد نداریم دیدیند چطور اسپانیا رو متوقف کردیم ما اومدیم واسه شگفتی من مطمینم صعود میکنیم و برای برزیل هم یه کابوس بزرگ خواهیم بود تیم های قبلی که بزیل با اونا بازی کرده چندان قوی نبوده قوی ترین تیمی که برزیل باهاش بازی میکنه یعنی اولین تیم قوی که مقابلش تو این بازی ها بازی میکنه ایرانه ما میتونیم صعود کنیم انتظار یه بازی بسیار خوب و متفاوت از ایرا در مقابل برزیل
اگه خدا بخواد ما میتونیم به ایمد موفقیت بچه های غیرتمند ایرانی
خوب درسته که برزیل خیلی قوی اما کار نشد نداریم دیدیند چطور اسپانیا رو متوقف کردیم ما اومدیم واسه شگفتی من مطمینم صعود میکنیم و برای برزیل هم یه کابوس بزرگ خواهیم بود تیم های قبلی که بزیل با اونا بازی کرده چندان قوی نبوده قوی ترین تیمی که برزیل باهاش بازی میکنه یعنی اولین تیم قوی که مقابلش تو این بازی ها بازی میکنه ایرانه ما میتونیم صعود کنیم انتظار یه بازی بسیار خوب و متفاوت از ایرا در مقابل برزیل
اگه خدا بخواد ما میتونیم به ایمد موفقیت بچه های غیرتمند ایرانی
بازتاب صعود فوتسال ايران به مرحله بعدي جام جهاني؛
اشكهاي شمس و مقاومت نظري مصدوم باارزش بود
خبرگزاري فارس: تلويزيون هاي عربي و اروپايي در اخباري جداگانه گريه سرمربي و دست آسيب ديده دروازهبان تيم فوتسال ايران را مورد تحليل رسانه اي قرار دادند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، كارشناس شبكه الجزيره(بخش ورزشي) در تحليلي از رقابت هاي فوتسال برزيل، گريه هاي شمس سرمربي ايران را بسيار معني دار و ارزشمند دانست و گفت: ارزش مربي بومي در همين جاها روشن مي شود. او بي گمان به ياد سالها زحمت و ممارست افتاده بود و افرادي كه مي دانند براي رسيدن به چنين نقطه اي چه بايد كرد ارزش اشك هاي او را مي فهمند.
مجري شبكه راي ايتاليا نيز با تحليل كلي از اين رقابت ها ضمن اشاره به پديده بودن فوتسال ايران گفت: دست دروازهبان فوتسال ايران در اواسط بازي آسيب ديده بود؛ اما تا پايان مقاومت كرد. از اين صحنه ها در فوتسال كم ديده مي شود.
انتهاي پيام/