اماده بگیرم حله؟ دیگه مشکل واسه جلوبندی پیش نمیاد؟
Printable View
اماده بگیرم حله؟ دیگه مشکل واسه جلوبندی پیش نمیاد؟
در مورد ارتفاع زدن خود پراید اطلاعات زیادی ندارم.
ولی در یه حالت کلی اینا رو میگم.
بحث ارتفاع زدن و از حالت استاندارد خارج کردن یه بحث پیچیده هست. ما به طرق مختلف میتونیم ارتفاع بزینم. مثل همین بریدن و تعویض .
ولی هم بریدن هم تعویض به اندازه کافی برای ماشین ضرر دارن.
برای پراید بریدن رو به کلی بی خیال بشین. چون اولا در حالت عادی هم به اندازه کافی خشک هست پس اگه ببرین به کلی خشکتر میشه.
شاسی پراید یه شاسی ضعیف هست. شما اگه بخوایید فنرها رو هم عوض کنید بهتره از یه فنر نرم و مناسب استفاده کنید. تا حداقل ضربه ها رو به شاسی و بدنه انتقال بده.
البته یه راه دیگه هم هست که پراید رو میشکنه. و اون اینه که به جای بریدن، دربیارمشون
برای خیلی خابوندن هم نیاز دارید که گلگیر ها رو هم باد بدین. البته این کار فقط برای گلگیر های جلو کافیه ولی برای به هم نخوردن فرم ماشین عقب ها رو هم باد میدن.
از اونجایی که من خودم هم خوشم از ارتفاع میاد پیشنهاد میدم تعویض کنید. و از یه نوع مرغوب بگیرید. البته اگه پولش زیاد خیالی نیست.
یعنی کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟بابا ماشا الله اینجا آدم چیز فهم که زیاد هست.یه راهنمایی ،یه تجربه ای چیزی به ما هم بدین.
پرايد من هم 85 انژكتوري است و يكسال اخير فقط سوپر ميزدم.فقط در اين بين كه يكبار بنزين معمولي زدم حس كردم كشش ندارد.از زمان آزاد شدن سوپر چون زياد از ماشين استفاده نكردم هنوز نصف باك سوپر داخل باكش از قبل مانده.بنظرم بايد قبل از هر كاري تست دياك انجام ميدادي تا كامپيوتر ماشين تست و تنظيم دوباره شود
چون بنزين سوپر تميز است و اصلاً نيازي نبود كه شمع را تميز كني يا شستشوي انژكتور و...... انجام دهي.فقط چون قدرت سوپر بيشتر از بنزين معمولي سات شايد ميكروچيپ انژكتور در طولاني مدت خودش را سازگار با سوپر كرده باشد
penrynجان خیلی ممنونم مرسی.شایدم اینطور که شما فرمودین باشه.حالا واسه حل این مشکل چه می شه کرد؟واقعا کلافه هستم.اصلا رغبت نمی کنم پشت ماشین بشینم.خدا لعنت بکنه باعث و بانیه این کارو.دوستان اگه راه حل علمی عملی دارن ممنون میشم بیان کنند.
شما بزار یک باک کامل بنزین سوپر تموم بشه تا ای سی یو پاشش انزکتور رو دوباره تطبیق بده ......
مشکلی نیست به همین راحتیها یک هکچین اشکالی در موتور به وجود نمیاد .
اقا شما که از ماشین زیاد کار نمی کشی روا بخر
چون زیاد استفاده نمیکنی کمبود بنزین هم داشته نمیشی
تازه روا تو پیچ و سربالایی از پراید بهتره
به خصوص تعادلش تو پیچ ها
پراید زود چپ میکنه ولی روا نه
شما اول جونت مهمه
نه پولت که بدی بنزین بخری
پس همون روا خوبه
یعنی شما می گی من چیکار کنم؟دوباره یه باک بش بنزین سوپر بزنم؟یا کار دیگه ای کنم؟
شما بعد از بروز مشکل یک باک سوپر زدی که ماشین باز به حالت اول برنگشته درسته ؟نقل قول:
حتما بعد از اون یک باک هم سوپر بزن دوباره .
شما باید ماشینت را با یه پرایدی که هیچ وقت بنزین سوپر نزده مقیسه کنی احتمالا" شبیه هم هواهند بود و اون هم با همین شرایط ماشین شما کار میکنه. پراید همینطوره. اگه اینطور نبود بگو
سگ آردی می ارزه به روآ
من ا رفيق دادرم پرايد داره . اونم ماشينشو اورد پايين .ولي كارش جالب بود
اول رفت داد ماشين رو اوردن بالا
بعد (خودش گفت)داده تو ماشين جلو آجر سربي عقب هم يكم سيمان گذاشتن(ماشينو سنگين كرد)
ولي ماشين خدا شده بود.هم اومده بود پايين هم نرم شده بود.
ولي ميگفت خدا تومن پول فنر و كمك فنر ايتاليايي داده.
من روا رو انتخاب کردم. تا جاییکه من فهمیدم مزایا و معایب روا نسبت به پراید هیدرولیک اینا بود (که کمو بیش دوستان هم به اون اشاره کردن):
مزایا: امنیت بالاتر، پایداری بیشتر و جاداری
معایب: استهلاک بیشتر، شتاب کمتر، مصرف بالاتر، صدای موتور زیاد، بازار فروش بدتر. توی برف و یخبندون بدون تجهیزات اصلا جالب نیست. در ضمن جلوبندیش زودتر مستهلک میشه که البته خرجش زیاد نیست. در نظر عوام هم کلاسش پایینتره.
فقط امنیت بیشتر روا توی تصادفات باعث شد که اونو انتخاب کنم و تا حالا هم از تصمیمم راضیم (اگرچه خیلی هم ازش استفاده نمی کنم). اما پیشنهاد می کنم در درجه اول اگر می تونی یه ماشین دست دوم سالم تو همین قیمتا پیدا کنی. در غیر اینصورت، با توجه به معیارهایی که گفتی، اگه با صدای زیاد موتورش مشکل نداری روا بگیر. (درضمن فقط 5 تا نمایندگی ایرانخودرو تو تهران به روا سرویس می دن)
در ضمن پیشنهاد می کنم اگر روا خریدی بلافاصله رینگ و لاستیکش رو عوض کنی.
راستی بنزینیشو بگیر. چون برای گاز باید کلی تو صف وایسی، وزن ماشین بیشتر میشه، کشش کمتر میشه و پدر موتور هم درمیاد.در حال حاضر هم استقبال چندانی از ماشینهای گازسوز نمیشه.
تکراری شد.............
نه پراید و نه روآ
سمند رو عشق هست
اگه نمیخواید راهنمایی کنید لطفا" اسپم نزنیدنقل قول:
وقتی یه جا مسافرت میری اگه بخوای یه جاده خاکی بری یا از روی سفت در عبور کنی زیر ماشین گیر میکنه
اگه با منبي نه چون كمك فنر و فنرهايي كه اندخته كمك هاي شديدا خشك و سفتي هستن اينجوري نشده
آقا به لطف خدا و البته یه کم به لطف جیب مبارکم فهمیدم:13: مشکل کجا بود.:31:عرضم به خدمت شما چون ماشینمو از اول بنزین سوپر می زدم به علت اینکه یکدفعه از بنزین آشغال:41: معمولی استفاده کردم انژکتور های ماشین نیم سوز شدن.خدمتتون عرض کنم که دیروز ماشینو بردو یه جا شستشوی انژکتور با دستگاه.بعد اینکه 4 تا انژکتور ها رو شست اونا رو تست کرد و متوجه شدیم که دقیقا 2 تا از انژکتور های ماشین بنزین رو پودر نمی کنند که هیچ به قول مکانیک سیخ می زنه(یه چیزی تو مایه های این که بنزین به جا اینکه پودر بشه به صورت قطره ای و البته با ضربه و فشاراز انژکتور می اومد بیرون)و یکی از انژکتور ها هم نیمه سوز کار می کرد.از بین 4 تا فقط یکیشون درست و خوب تو تست کار کرد و جواب داد.خلاصه اینکه باید یه مقدار دیگه از جیب مبارک خرج کنیم بریم 3 تاشونو بخرمو جایگزین کنم.حالا به نظر من کسی به این مشکلات خورد یا اصلا دید ماشینش پر مصرف و بی شتاب هست حتما یه شستشو انژکتور با دستگاه ببرتش و البته حتما تست هم بشه.تو تست شما مثل من مبتدی حتی مقدار مصرف هر یک از 4 انژکتور ماشینتونو می فهمین چقدره.به نظر ما با این وضیت بنزین های آشغال حتما سالی 2 بار ماشینتونو ببرین واسه شستشو و تست انژکتور.:11:
کمک فنر خوب چنده 4 تا بگیرم چه قدر میشه؟
دوستان کسی می دونه هر چند کیلومتر شمع رو باید عوض کرد؟من سوال کردم حدودو20000یا25000 کیلومتر می گن.این عدد درسته؟من فکر می کنم هر30 روز یا 45 روز اگه صافی بنزینتونو هم عوض کنین ضرر نمی کنیند.من صافی ماشینمو عوض کردم،اگه بدونین از توش چه چیزایی که بیرون نیومد.وحشت کردم.خداییش با این وضعیت بنزین،همینقدر که ماشین های ما راه می رن باید شاکر باشیم.نظر من اینه که زود به زود عوض کنین تا دچار گرفتاریهای بعدی نشین.
دوستان عزیز کسی می دونه که در حاله حاضر پراید هاشبک تولید می شه اگه تولید میشه قیمت صفرش چنده.
به نظر شما پراید هاشبک ارزش خریدن رو داره؟ ممنون میشم کمکم کنید
بله تولید میشه در رنگهای مسی تیره - مشکی و سفید . قیمت هیدرولیک : 400/8 و معمولی 220/8
برو فنرها را بده بده بخوابونند
هاچبک درسته ، نه هاشبک
اطلاعات شماها پریده مگه؟
فنر بخوابونه تو دست انداز ها كلافه ميشه ماشين ميكوبه همون فنر عوض كن
با سلام بين تعميركارها رايج است كه سوزن شمع هر وقت دچار كوتاه شدگي باشد بايد تعويض شود. تووووي سايتهاي فني وب يك جستجويي كني به اين جمله زياد برخورد ميكيني :نقل قول:
تعويض شمع در موتورهاى بنزينى تا ۳۲۰۰۰ كيلومتر و در گاز سوز تا ۱۲۰۰۰۰ كيلومتر دوام دارد.
به جنس شمع هم بسنگي دارد مثلا شمع ارزان قيمت با شمع استاندارد يا شمع سوپربوش يا پلاتينيوم فرق دارد
آقا امروز صبح(جمعه)تو اتوبان 170 تا پر کردم عجب حالی داشت جون تو با پژو 405 160 تا رفته بودم ...
داشتم بیشترم می رفتم ولی ترسیدم یه وقتی این پلیس نامحسوسا سروکلشون پیدا شه مجبور شم با آژاس برم و ...
تا حالا با پراید چقدر گاز دادین
+++بالاترین سرعتی که با پراید رفتین+++
من خودم پرايد ندارم ولي با ماشين بابام( پرايد صندوق دار ) عيد 155 بازور رفتم بعدش 20 تومان جريمه شدم ولي تجربه ي خوبي بود.
چه پرايدي داري؟
شانس آوردي هنوز زنده اي
از انجایی که تو بازار لاستیکی که برای پراید باشه و برای این سرعت ایمن باشه ارزون نیست و فکر هم نمی کنم لاسکتیک هم عوض کرده باشی پیشنهاد می کنم در اولین فرصت لاستیک هاتو عوض کنی چون اخرای عمرش هست.نقل قول:
( موتور ماشین هم که دیگر وضعش معلوم است)
من 180 را هم پر کردم
البته اون موقع که سوار ماشینم بودم چون تازه ماشین را گرفته پلاک هم نداشت حالی به هولی
این را هم بگم که 180 سرعتی نیست که جیگر آدم حال بیاد تو فکر سرعت 230 به بالا هستم البته اگه ماشینش زیر پام بیاد
اشتباه نمي كني ؟ پرايد بود؟نقل قول:
بدون پلاك چطوري اوردي بيرون؟
جريمه نشدي؟
مكان داري مي خواي 230 بري؟
آقا با پراید از این کارا نکنید یهو باد میزنه زیرش بلند میشه ها !
منم از این تعجب آوردم که پرایده تونست 170 تا بره البته بیشترم جا می داد ولی این 450 .....
والا چی بگم نه مشکلی پیش نیومده راستیتش کنترل ندارم دیگه من در حالت عادی تو کوچه که راه می رم با 80 تا می رم
آخه وقتی با سرعت بالا می رم بیشتر به جلو توجه دارم وقتی با سرعت پایین میرم حواسم پرت می شه
چند بار اروم رفتم نزدیک بود تصادف کنم
با سلام يك كم ديگر كه در مسائل فني باتجربه تر شدي و توپي چرخ باز شده و بلبرينگهاي مينياتوري چرخهاي پرايد را با چشم مباركت از نزديك زيارت فرموديد ميفهمي كه بالاتر از 140 با پرايد رفتن يكي از بهترين روشهاي رايج خودكشي در دنياست حتي بناست ژاپني ها روش هاراگيري يعني فرو كردن شمشير سامورايي در شكم كه از زمان باستان تا حالا محبوبترين روش خودكشي شان است را بگذارند كنار و از روش 100درصد تضميني و سريع پرايد سواري استفاده كنند حيف از جواني ات كه با پرايد سواري دارد هدر ميرود!نقل قول:
بخش آخر از صحبتهايم طنز بود ولي كاملا بر اساس واقعيت و آمار تصادفات و مرگ و مير است.با تشكر
نقل قول:
با قسمت آخر حرفتون کاملا موافقم من یکبار با پراید 110 تا رفتم شده بود مثل هواپیما تمام بدنه میلرزید فقط کافی بود فرمونو به سمت عقب بکشم تا مثل هواپیما از زمین بلند بشه :5:
ولی واقعا تو اون سرعت چه طوری تونستی ماشینو کنترل کنی؟:18: