به دلیل ارتفاع 1200 متری تهران از سطح آب معمولا" شتاب به دست آمده در تهران حدود1 ثانیه کند تراز شرایط متعارف است.نقل قول:
Printable View
به دلیل ارتفاع 1200 متری تهران از سطح آب معمولا" شتاب به دست آمده در تهران حدود1 ثانیه کند تراز شرایط متعارف است.نقل قول:
ببخشيد تو بحثتون دخالت ميكنم.نقل قول:
ولي ما با ماكسيما تست كرديم 9.3 ثانيه بود
ولي اين خداييش نامرديه.
اين كه شتاب ال نوده.
من تا به حال اعداد زیر را شنیده ام:
برای مدل تومات:7.2-8.4-8.8-9.1-9.3-9.6
برای دستی:6.5-6.7-7.0-7.1-7.2-7.7-7.8-8.4
L90 ساده صد سال نمیتونه به این شتاب دست پیدا کنهنقل قول:
کلا به غیر از ارتفاع از سطح دریا خیلی چیز های دیگه هم در شتاب گیری ماشین وجود داره
مثل بنزین بدرد نخوره ایران!
بیخیال بحث شتاب بشین :31:
سلام بچه ها
میخوام نظر مجله ماشین رو در مورد مگان 2000 بدونم ........... ممنون
من یه مطلبی خوندم بیشتر روی ایمنیش مانور داده بودنقل قول:
به نظر من نسل جدیدش خیلی بهتره که فکر کنم اونم داره وارد بازار ایران میشهنقل قول:
ولی طراحی نسل جدیدش اصلا با بازار ساذگار نیست خیلی اسپپرته:8:
میدونم تاپیک خیلی وقته خوابیده، اما شاید چون بچه ها یادشون رفته یه همچین تاپیکی هست. مجله ماشین خواننده کم نداره.
خصوصا حالا که دنیای خودرو هم تبدیل به هفته نامه شده و بین ماهنامه های تخصصی خودرو، مجله ماشین تقریبا بی رقیبه.
نکته ی دیگه اینکه آخرین شماره اش (تیرماه) مطالب خوبی داره:
تست خودروهای :
-مازراتی کواتروپورته
-مزدا 2
-لوبو
-چری x33
-لامبورگینی گالاردو
-نسل های مختلف کلاس C
توسط نویسنده ها و ترجمه ی تست سدان های لوکس و نسل های مختلف پورشه 911
خلاصه گفتم یه شانس دیگه به تاپیک بدیم شاید بیاد بالا.
یکی از جذاب ترین مطالبشم تست پورشه پانامرا با کیت منصوری هستش! که این کیت نزدیک به 40 میلیون خریداری شده و هزینه 3 میلیون حمل و 10 میلیون نصب و ... خلاصه 60 تومن خرج ورداشته اما چهره ی خیلی وحشی به پورشه داده!
اینم یه بیوگرافی کوچیک از منصوری درسته ربط نداره به تاپیک اما خواستم کمی تاپیک جون بگیره!
خودتون رو برای خوانندگان ما معرفی کنین ...
کوروش منصوری هستم . در سال 1339 در چالوس به دنیا اومدم و موسس شرکت منصوری هستم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور وارد دنیای تیونینگ شدین ؟
وقتی که به سن دانشگاه رسیدم خونوادم منو برا ادامه تحصیل به انگلیس فرستادن . از همون موقع علاقه من به خودرو های مجلل انگلیسی روز به روز بیشتر شد . باید بگم با راه اندازی این شرکت رویای من به حقیقت پیوست و چیزی که واسه من سرگرمی بود تبدیل به شغل و تجارت شد .
تیونینگ به چه معناست ؟
هیچ وقت کلمه تیونینگ رو دوست نداشتم .ما همیشه طبق سفارش هایی که میگیریم عمل میکنیم . شرکتایی که تو کار تیونینگ هستن قطعاتی رو که مشتری دوست داره از شرکتای دیگه تهیه میکنن و روی خوئدرو سوار میکنن . در حالی که در منصوری ما قطعات لازم رو خودمون تولید میکنیم و بسیار مفتخرم که بگم تنها قطعه ای که ما تولید نمیکنیم لاستیک هستش .
پس تفاوت شما و مراکز دیگه تیونینگ تو همین نکتست !
بله ... همون طور که گفتم ما همه چیزو تو شرکت خودکون تولید و قطعات مورد نیازمونو تامین میکنیم . ما قطعات بدنه رو با استفاده از فیبر کربن میسازیم با همون کیفیت فرمول یک .
یادتون هست اولین ماشینی که تیون کردین چی بود ؟
ما با وسایل تزئینی بنز کارمونو شروع کردیم و به مرور تجهیزات داخلی ماشین هم به اونا اضافه شد . ولی اولین ماشینی که ما سفارش گرفتیم یه بنتلی کانتینانتال کوپه بود .
بهترین خودرویی که تا بحال تیونینگ کردین ؟
بدون شک بوگاتی ویرون
گرونترین تیونینگ چطور ؟ به سفارش کی بوده ؟
همونطور که گفتم بوگاتی ویرون ... و اینکه سیاست کاری ما بگونه ای هستش که هیچگاه درباره نام مشتری و قیمتش صحبت نمیکنیم ...
بهترین تیونینگی که انجام دادین چقدر زمان بر بوده ؟
من روی ماشین یا مدل خاصی نمیتونم تاکید کنم ... اگه شما بخواین یه کار خاص و حرفه ای انجام بدین همیشه برای ارتقاء اون به سطحی بالاتر به زمان احتیاج خواهیدداشت . چون همیشه چیز تازه ای به ذهن میرسه که پیاده کردنش به زمان احتیاج داره .
آخرین تیونینگ شما ؟
پورشه پانامرا و رولز رویس گوست ... در خال حاضر هم بر روی مازراتی گرن توریسمو مشغول هستیم ...
تو مجموعه شما همکار ایرانی هم پیدا میشه ؟
بله ... سرپرست بخش تولید ما و یکی از مدیران شرکت و همچنین مسئول انبار ما ایرانی هستن ...
امکان تیونینگ روی چه خودرو هایی وجود داره ؟
این موضوع بستگی به طرز تفکر ما داره ... مثلا اگه به ماشینی علاقه نداشته باشیم تیونینگش کار مشکلی میشه . برای یه کار خوب باید با ماشین ارتباط برقرار کنی و باهاش صحبت کنی . این ماجرا به قیمت ربطی نداره .
در صنعت تیونینگ آیا ایرانی موفق دیگه ای هم میشناسین ؟
متاسفانه خیر ...
حتما نام پیکان به گوشتون خورده . آیا تا بحال به تیونینگ پیکان فکر کردین ؟
استفاده از واژه تیونینگ واسه پیکان درست نیست . اما مطمئنا این ایده ایه که میشه روش کار کرد . مثلا اونو با قطعاتی با کیفیت تجهیز کنیم یا بخشهایی از اونو دینامیک تر کنیم .
تا به حال به فکر زدن شعبه ای از منصوری تو ایران بودین ؟
از اونجایی که خونواده و مخصوصا 2 تا برادرم تو تهران زندگی میکنن همیشه امکان تاسیس نمایندگی منصوری بوده و هست . الان در حال بازار یابی هستیم و اگه زمانش برسه فرصت رو از دست نخواهیم داد .
ماشین مورد علاقه خودتون ؟
به دلایل شخصی نمیتونم بگم ...
برنامه شما برای آینده ؟
همه ازم میپرسن ... شاید منصوری رو گسترش بدم
___ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ______________
هنر ایرونی:
بوگاتي ويرون جديدترين ساخته شركت خودروسازي بوگاتي است و در حال حاضر محصول اين شركت فرانسوي سريعترين و گرانترين سوپراسپرت خياباني جهان محسوب ميشود. تاكنون حدود 200 دستگاه از اين اتومبيل استثنايي كه قرار است تنها در تعداد محدود ساخته شود به خريداران تحويل داده شده است.
اما اين ويژگيها، حتي قيمت نجومي بوگاتي ويرون دلايل اصلي خاص بودن اين محصول كه اسم كاملش Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero ميباشد نبوده است، چراكه كوروش منصوري، يكي از سرشناسترين تيونرهاي (ارتقادهندگان)جهان آن را بازآفريني و در ضمن پسوند linea vincero را هم كه ريشهاي ايراني دارد به نام آن اضافه كرده است.
منصوري اين نام را كه به معناي «پيروز خواهم شد» است از اپراي پوراندخت كه در ايتاليا و توسط جياكومو پوچيني به اجرا درآمد گرفته و براي شاهكار جديدش برگزيده تا اصالت خود را در بزرگترين كارش نشان دهد. به اين ترتيب نامي برگرفته از داستانهاي هزار و يك شب در يك طرف و بوگاتي ويرون در طرف ديگر، داستان جديد منصوري را ساخته و به عالم خودرو تقديم كرده است.
فراتر از سنتدر صنعت خودروسازي امروزي تيونينگ جايگاه خاصي پيدا كرده است. به طوركلي اين واژه به مجموعه اعمالي اطلاق ميشود كه باعث قويتر، اسپرتتر و زيباتر شدن خودرو ميشود. عمل تيونينگ ابتدا به صورت محدود و غيرتخصصي انجام ميگرفت، ولي بتدريج و همزمان با پيشرفت صنعت خودروسازي، كارگاههاي مخصوص براي آن برپا شد و استقبال از آنها آنچنان گسترش يافت كه در حال حاضر بعضي از خودروهاي تغيير داده شده چندين هزار دلار ارزش دارد. البته در ميان تمام آنها كمپاني منصوري يكي از بزرگترين كمپانيهاي تيونينگ و طراحي پلتفرم در دنياست كه توسط كوروش منصوري تاسيس و اداره ميشود و تقريبا رقيبي در اين كلاس ندارد. اتومبيلهاي تيونر شده اين كمپاني به قدري كامل هستند كه كمتر كسي جرات تغيير دادن آنها را دارد و برعكس كمپانيهاي تيونينگ آلماني كه بيشتر به بالا بردن قدرت فكر ميكنند، منصوري بيشتر به با پارامترهاي زيباييشناسي اتومبيل توجه دارد.
«فراتر از سنت، فراتر از مسابقه»؛ شعار هميشگي كمپاني كوروش منصوري ايراني است كه در انگلستان و آلمان تحصيل كرده و اكنون در آلمان و چك به تيونينگ ميپردازد. تخصص منصوري در زمينههاي تقويت موتور، بهبود آيروديناميك، بهكارگيري رينگهاي آلياژي سبكوزن و ايجاد تغيير در داخل اتاق با استفاده از لوازم دستساز است. بهعلاوه مركز تيونينگ منصوري براي دستيابي به بهترين هندلينگ، ايجاد تغيير را در مجموعه تعليق هم در دستور كار خود قرار داده است. البته اين تيونر مشهور ايراني به اين كار بسنده نكرده و موسس كمپاني Mp design است كه از بهترين توليدكنندگان قطعات اسپرت در دنيا محسوب ميشود.
منصوري تا به حال انواع مختلفي از اتومبيلها از جمله بنز، پورشه، بيامو، بنتلي، استون مارتين و... را تيون كرده، اما شاهكار اصلياش تيونينگ موتور و بدنه بوگاتي ويرون افسانهاي است كه هيچ كمپاني ديگري جرات نزديك شدن به آن را نداشته است. منصوري توانسته قدرت اين ابراتومبيل را به هزار و 100 اسب بخار افزايش دهد و براي چنين كار بزرگي كه در كنار تغييرات اساسي و متفاوت روي ويرون پياده كرده حدود يك ميليون دلار دريافت كرده است. بنابراين با قيمت پايه خود بوگاتي در مجموع طرفداران Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero ?ميبايست 5/3 ميليون دلار براي خريد اين اتومبيل استثنايي بپردازند.
لوكس و متفاوتبوگاتي (Bugatti) شركت خودروساز فرانسوي است كه در سال 1909 توسط نابغهاي ايتاليايي به نام اتوره بوگاتي و به منظور توليد خودروهاي سفارشي و خاص تاسيس شد، ولي با شروع جنگ جهاني دوم اين شركت نيز مانند بسياري ديگر از شركتهاي همدوره خود با شكست مواجه شد تا اينكه در سال 1998 توسط فولكس واگن خريداري گرديد.
ويرون، اولين محصول جدي اين كمپاني براي اولين بار در سال 1999 در نمايشگاه اتومبيل توكيو به نمايش درآمد. اين مدل نمايشي اوليه اگرچه به مدل توليدي امروز شباهت زيادي داشت، اما پيشرانه آن W-18 بود كه از سه رديف 6 سيلندر در كنار هم تشكيل شده بود. مديرعامل كل فولكس واگن قول ساخت اين مدل را با بهكارگيري يك موتورW-16 (يعني دو موتور 8 سيلندر V شكل در كنار يكديگر) به جاي موتور 18 سيلندر قبلي در سال 2000 داد. اما اين تصميم به دليل مشكلاتي كه در سر راه پيش آمد عملي نشد تا اينكه بعد از هزاران ساعت كار طاقتفرسا بالاخره ويرون در سپتامبر 2005 به توليد انبوه رسيد.
بنابراين در قلب اين اتومبيل يك موتور 8 ليتري 16 سيلندر با آرايش W شكل نهفته است كه ميتواند قدرت 1001 اسب بخار و حداكثر 1250 گشتاور نيوتن را توليد كند. در واقع در محفظه احتراق بوگاتي ويرون، 3 هزار اسب بخار قدرت توليد ميشود كه 1000 اسب بخار به وسيله سيستم خنككاري، 1000 اسب بخار توسط گازهاي خروجي، مصرف شده يا به خارج از خودرو انتقال داده ميشود و 1000 اسب بخار ديگر به چرخها منتقل ميشود تا اين خودرو به سرعتي استثنايي برسد. شتاب صفر تا صد اين اتومبيل توسط يك گيربكس 7 سرعته دستي در 5/2 ثانيه صورت ميگيرد و ميتواند به حداكثر سرعت 407 كيلومتر در ساعت دست پيدا كند. ميزان مصرف سوخت اين خودرو هم حدود 19 ليتر در 100 كيلومتر با سرعت عادي و حدود 60 ليتر در100 كيلومتر در حداكثر سرعت است.
بوگاتي ويرون، با توجه به قدرت موتور بالاي خود، از 4?رادياتور استفاده ميكند. ضمن آنكه نزديك لنتهاي ترمز اين خودرو، براي جلوگيري از ذوب لنتهاي ترمز به هنگام ترمزگيريهاي شديد، كانالهاي مخصوصي براي رسانش هواي خنك پيشبيني شده است.
اما سيستم فنربندي اين غول خياباني، سيستمي هيدروليكي است تا بر اساس شرايط مختلف ارتفاع و همچنين سختي مسير، سيستم تعليق خودرو را تنظيم كند و در عين حال طراحي كيت جديد كاملا بر مبناي نظريه كاهش وزن صورت گرفته و در آن به طور كامل از فيبر كربن استفاده شده است. اين تغيير در كيت بدنه ويرون نهتنها در ظاهر بلكه در كارايي خودرو نيز تاثير بسزايي داشته است. همچنين طراحي جلوي خودرو داراي چهره جذابي شده كه نماي جلوي خودرو را قدرتمندتر نشان ميدهد و آن را با گلگيرها هماهنگتر ميكند. در ضمن در نشان دادن نام Vincero با نماد V از LED استفاده شده كه نماي زيبايي به خودرو دادهاند. اينها تنها بخشي از ريزهكاريها در طراحي ظاهري ويرون منصوري هستند، چراكه فضاي داخلي آن هم به علت استفاده از چرم تمساح و مار زيباترين كابين در بين بقيه سوپراسپرتهاست و كاپوت خودرو در قسمت انتهاي در جلو كوتاهتر شده و در عوض رديف ديگري از مكندههاي هوا در جلوي خودرو اضافه شده است. منصوري معتقد است با ركاب كناري جديدي كه براي ويرون طراحي كرده توانسته ارتباط موفقتري بين نماي عقب و جلوي خودرو برقرار كند و طراحي يكپارچهاي را براي ويرون به نمايش بگذارد كه جلوه آن را اسپرتتر نشان ميدهد.
هواكشهاي بزرگتر وينسرو در هماهنگي با ديفيوزر تمام فيبر كربني جديد ويرون سيستم خنككننده با كارايي بالاتري را به وجود ميآورند تا بتوانند پاسخگوي موتور تقويت شده 1109 اسب بخاري با حداكثر گشتاور 1310 نيوتون متر كه منصوري روي ويرون نصب كرده باشند. لاستيكهاي توربيني وينسرو نيز كاملا توسط كمپاني منصوري طراحي شده و براي استفاده در ويرون جديد مورد استفاده قرار گرفتهاند.
در نشان دادن نام Vincero با نماد V از الايدي استفاده شده است.
منصوري معتقد است با ركاب كناري جديدي كه براي ويرون طراحي كرده توانسته ارتباط موفقتري بين نماي عقب و جلوي خودرو برقرار كند.
فضاي داخلي بوگاتي ويرون هم به علت استفاده از چرم تمساح و مار زيباترين كابين در بين بقيه سوپراسپرتهاست
در قلب اين اتومبيل يك موتور 8 ليتري 16 سيلندر با آرايش W شكل نهفته كه ميتواند قدرت 1001 اسب بخار را توليد كند.
كوروش منصوري يكي از سرشناسترين تيونرهاي جهان، بوگاتي را بازآفريني كرده است.
منبع:جام جم
پورشه پانامرا با کیت منصوری به تهران اومد.
تو مجله ماشین نوشته بود 60 میلیو تومان برای صاحب خودرو هزینه داشته نصب کامل این کیت.
خیلی هم زیبا و جذاب بود و نوشته بود قیمت خودرو بالای 500 میلیون تومان شده
سلام
چرا تو مجله ماشین چند ماه گذشته چیزی درباره خرید شماره های گذشته ننوشته
شماره ویژه فروردین پیدا نکردم چی کار کنم
با دفتر مجله تماس بگیرید.نقل قول:
021-88528018
021-88528019
با سلام
نمي دونستم كه تايپيك اختصاصي مجله ماشين هم در فروم هست! خيلي خوشحال شدم :)
من نزديك به 15 ساله كه مجله رو مي خرم و بله از خوانند گان قديمي مجله ماشين محسوب ميشم . مجله ماشين رو خيلي دوست دارم و براي سردبير جناب سيد شبيري و نويسندگان برتري چون آقاي مهندس كا شا ني احترام خاصي قائل هستم. در هر شماره جدا مطالب مفيد و سودمند پيدا ميكنم و گه گاه هم از شماره قديمي بر مي دارم و مطالعه مي كنم ...
فعلا - سا ما ن
خب این مجله که خواننده که زیاد داره، میتونیم راجع به مطالب هر شماره بحث کنیم. مثلا نویسنده ی مورد علاقه شما کیه؟
آقای فرهاد کاشانی که خوب مینویسه، اما تمام مقالاتش با جمله ی «توی کالیفرنیا که بودیم...» شروع میشه:31:. قبلاها تست ماشین هم انجام میداد، الان دیگه اینکارو نمیکنه مثه اینکه.
چه عجب كسي كامنت داد :31: شوخي!نقل قول:
خب من بيشتر به دليل مشغله كاري كمتر فرصت مي كنم كه مجله رو بخونم . اما بيشتر همون جناب آقاي كاشاني ...
بله . دقيقا هم همينطوره به هر حال ايشون ساكن ايالت كاليفرنيا هستند . مطالب ايشون بي طرف و بدون جانب داري از برند خاصيه . درست بر عكس ديگر نويسندگان مجلات خارجي .
اين اتفاقا براي من هم سوال شده . يعني آقاي كاشاني پير شده ... :20:
آقای کاشانی هم به نوعی دچار تعصب شدید شدن
از روزی هم که به ایران اومدن نقدهای خوبی در مورد وضعیت ترافیک نحوه عمل مراجع وابسطه به مسایل خودرو از راهنمایی تا بیمه ها نوشته
الان ایشون مدریت شرکت آریا دیزل رو دارن که وارد کننده و نمایندگی رنو تراکز توی ایران هستش و با مدریت ایشون بهترین خدمات پس از فروش رو این شرکت الان ارایه میده .
مجموعه تستهای ایشون در مورد استفاده بهینه از خودرو برای مصرف اقتصادی از سوخت خیلی جالب بود.
خب شماره جدید این ماه هم اومد، سر فصل موضوعات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://machinemag.com/ViewArchive.aspx?viewid=364
این شماره تست ماشین زیاد نداره، بیشتر مقالاته. این جناب «انصاری فرد» هم که هر ماه از تو دانمارک یه ماشین کرایه میکنه، براش مقاله مینویسه میفرسته مجله ماشین، ماشین های انتخابی اش هم هیچ کدوم جذابیت نداره. مقاله ی کرایه ی کامارو و چارجر در کیش هم بد نبود. راستی دوستان شما حاضرید 200 تا 300 تومن پول بدین که برای یک روز سوار ماشینی مثه کامارو یا کوروت بشین؟
تو شماره جدیدش برای شهریور ماه در مورد همکازی سوبارو و تویوتا همچنین اولین گیربکس 9 دنده جهان نوشته شده
باید حتما بخونمش .
جالبه.چون اولین گیربکس 8 دنده رو لکسوس گذاشت حالا باید بینیم 9 دنده رو کدوم خودروساز میزاره رو ماشیناش.
اگه کوروت باشه من حاضرم 500 یا 600 تومن واسه یه روزش پول بدمنقل قول:
ایاین شماره تست ماشین زیاد نداره، بیشتر مقالاته. این جناب «انصاری فرد» هم که هر ماه از تو دانمارک یه ماشین کرایه میکنه، براش مقاله مینویسه میفرسته مجله ماشین، ماشین های انتخابی اش هم هیچ کدوم جذابیت نداره. مقاله ی کرایه ی کامارو و چارجر در کیش هم بد نبود. راستی دوستان شما حاضرید 200 تا 300 تومن پول بدین که برای یک روز سوار ماشینی مثه کامارو یا کوروت بشین؟
اونجا که قیمتا خوبه الان قیمت اجاره موستانگ تو تهران روزی 450 تومن هست
شماره این ماه هم اومد، مطالب خوبی داره.
خصوصا مطلب راجع به مصرف سوخت در سرپایینی. و دو تا مقاله هم راجع به وضعیت قاراشمیش قیمت خودرو ها در ایران هست که اونها هم قشنگند.
این مجله مثل اینکه از وقتی قیمتش بالا رفته فقط یاران قدیمیش باهاش موندن.. :31:
برعکس نظرات بعضیها منی که نزدیک دودهه هستش این مجله رو میخونم افت خاصی در مطالب اون ندیدم.. بلکه حالت Active بیشتری پیدا کرده..
مطالب ماه آذر رو کسی نذاشت پس من میذارم.. مقالاتی که رنگی کردم بیشتر مورد توجهم واقع شد.. البته بدلیل مطالعات دیگه ایکه داشتم هنوز 40 درصد کل مقالات این ماهنامه رو فرصت کردم با دقت بخونم..
شماره پیاپی 347
حکایت همچنان باقی است . . . صفحه 4
«جنون سرعت» و حوادث رانندگی صفحه 5
آزمایش رانندگی «تویوتا FJ کروزر» 2012 صفحه 6
رونوشت جدیدی از «پورشه کاین» صفحه 8
مرسدس کلاس B، برتر در ایمنی و راندمان صفحه 10
GS 350، لکسسی برای تمام فصول صفحه 12
چگونگی ادامه تحصیل در رشته طراحی یا مهندسی خودرو صفحه 14
«نیسان لیف» توسط نویسنده «مجله ماشین» آزمایش شد صفحه 16
AMT، تحول در جعبه دنده اتومبیل صفحه 20
رابطه وزن با مصرف سوخت اتومبیل صفحه 21
معرفی اتومبیل نیسان آلتیما کوپه 2012 صفحه 22
بازار داغ کراساوورها! صفحه 24
حضور در گردهمایی خودروهای کلاسیک مرسدس بنز صفحه 26
تیونینگ اختصاصی برای سوپراسپرت سنت آگاتا! صفحه 28
داستان «فرمان خودرو» از گذشته تا آینده صفحه 30
آشنایی با نسل نو «پورشه 911 کاررا S» صفحه 40
آزمایش گروهی سه اتومبیل چهار در اسپرت کوپه «مرسدس CLS550»، «جاگوار XJ» و «آئودی A7» صفحه 42
Scion FR-S، اتومبیلی که «سوبارو» برای «تویوتا» میسازد! صفحه 46
تازههای «یورو6» در کامیونهای سنگین صفحه 48
«سیتروئن DS5» مجهز به فناوری «هیبرید4» صفحه 50
«نیسان تیدا»، یک هاچبک بیرقیب در بازار چین صفحه 55
احیای جاگوار تاریخی صفحه 58
سوپر تاکسی برقی با گنجایش 23 مسافر! صفحه 60
آزمایش رانندگی «کادیلاک STS» صفحه 62
«آئودی R8» با تیونینگ کمپانی Renim صفحه 64
سامانه چراغ حرکت در روز صفحه 66
اولین آلفارومئوی آمریکایی! صفحه 68
حق پخش تلویزیونی مسابقات F1، 3 میلیون پوند برای هر مسابقه صفحه 69
آئودی A8 هیبریدی صفحه 70
اهمیت بالانس چرخ صفحه 72
اتومبیلی که 45 سال جزء بهترینها بود صفحه 74
حضور چینیها در کمپانی «ساب» سوئد صفحه 76
نقد طراحی هیوندای توسان یا ix35 صفحه 78
آشنایی با فرمان پیچیده اتومبیلهای F1 صفحه 80
تجربه 50 هزار کیلومتر رانندگی با «ایسوزو NPR» صفحه 82
«تاروس SHD»، یک اتومبیل ممتاز از کمپانی فورد صفحه 84
مرسدس بنز SLS AMG با تیونینگ MKB صفحه 86
گزارش تحقیقی از اتومبیل پراید و نوادگانش! صفحه 88
تصادف کرده اید؟ نگران نباشید . . . صفحه 90
خداحافظ «پونتیاک ترنسام» دوست داشتنی! صفحه 92
معرفی اتومبیل کلاسیک «پورشه 356A کوپه» صفحه 94
آزمایش گروهی دیزلهای کم مصرف ولوو، اشکودا و پاسات صفحه 98
آخرین تحولات در سیستم تهویه مطبوع اتومبیل صفحه 102
اتومبیل عجیب رنو Frendzy صفحه 104
تاریخسازی به روش «بوگاتی» صفحه 106
پاسخ به نامه ها و پیشنهادهای خوانندگان صفحه 110
داستان یک ایرانی و 4 دستگاه «فراری» وی! صفحه 112
چه نوع روغن موتوری برای اتومبیلهای مرسدس کلاسیک مناسب است؟ صفحه 114
موتور اسپرت صفحه 116
این یا اون؟ «نیسان قشقایی» یا «سوزوکی گرند ویتارا»؟ صفحه 118
سلام
یه سوالی هست که ذهنم روبه خودش مشغول کرده
به نظر شما در حال حاضر مجله ماشین ارزش خرید داره ؟
حدود 40 صفحش که فقط تبلیغه
به نظرم الان جذابیت قدیما رو نداره
این خیلی بحثش مفصله.. و من فقط در حد وقت و حوصله ی خودم میگم.. من الان دوره های مختلف و بسیار قدیمی این ماهنامه جلوم توی قفسه هست و اراده کنم دست دراز میکنم مقایسه میکنم با حالا..نقل قول:
من خواننده ی پروپا قرص این مجله بودم از حوالی دو دهه قبل و کماکان هستم گرچه گاهی بدلایل مشغله ی زیاد علمی و مطالعاتی برام پیش میاد نمیرسم بعضی ماهها رو تهیه کنم و بعداً از این لحاظ خیلی متأسف میشم چون یقین دارم خیلی چیزها رو از دست دادم.
قدیما یعنی حدود سال 75 و قبلش بنظر من تنها فرقی که با حالا داشت این بود که تقریباً همه ی آزمونهای خودرویی و مقالات ترجمه بود و البته تنوع مطالب هم بیشتر بود مثلاً به تحلیل سوخو 29 از دید غربیها و یا نگاهی به انبوه دروغهای دولت آمریکا در ماجرای ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایرانی روی خلیج فارس(نوشته ی مهندس فرهاد کاشانی-آمریکا) و.. هم پرداخته میشد و..
بلی از این لحاظ با حالا تفاوت داشت چون حالا تمرکزش روی خودرو رفته و اون مباحث رو به مجله ی فناور واگذار کرده.. قدیمتر مجله ی ماشین سیاه و سفید بود و روی کاغذهای ضخیم و کاهی که اگه الان دستتون بگیرین همون اول فکر کنم حالتون بهم میخوره حتی از فونت و صفحه بندیش و..!
ولی از جنبه های مفید تحلیلی و تخصصی خودرو نظر من اینه خیر فرقی نکرده و بلکه حتی پیشرفت کرده.واقعاً فرقی منفی نمیبینم و هنوز اون رو ماهنامه ی محبوبم میبینم.. گرچه جای بعضی قدیمیها مثل مهندس احمد قدیمی(سوئد) برای مقالات خودروهای سنگینش خالیه.
مجله ی ماشین خوشبختانه وضعش خیلی از بعضی ماهنامه های معتبر علمی کشور بهتره..
مثلاً اونچه بر سر ماهنامه ی عزیزم «دانشمند» بعد از حدود سال 73 اومد که ناشی از کنار رفتن مدیر مسئول اسبق دلسوز و باسوادش یعنی «علی میرزایی» بود که کاملاً پیرو سنت قدیم یعنی مقالات عمیق و تخصصی بود.. مدیر مسئول بعدی فقط زد توی خط مقالات و اخبار کوتاه بیخیال خودش جذابتر فقط هم برای جلب مشتری..!
از جنبه ی تبلیغات.. طبیعیه هزینه های بالای چاپ یک ماهنامه ی تمام رنگی با بهترین کاغذ خارجی و دستمزد نویسندگان و سود خرده فروشها و.. هر مدیر مسئولی رو مجبور میکنه بره طرف تبلیغات بیشتر برای اینکه مجبور نشه مجله رو بقیمت تمام شده بده دست من و شما.من همین الان یک ماهنامه ی تمام رنگی خودرویی معروف دیگه با ابعاد A4 رو که دارم برداشتم نگاه کردم حداقل دو برابر مجله ی ماشین تبلیغات داشت در حالیکه عکسهای رنگی مقالاتش از نصف مجله ی ماشین هم کمتر بود(یه چیزی حدود یک سوم)
بنظر من حس شما و بعضی بچه های دیگه که نظر مشابه شما رو دارن درست مثل همون حسیه که بعضی کاربرهای این فوروم بعد مثلاً دو سال فعالیت در اینجا پیدا میکنن.. مثلاً میبینی کاربر سال 2010 درمیاد میگه این فورم نسبت به قبل افت کرده!!
بلی ما انسانها خصلتی داریم که وقتی بار اول چیزی رو تجربه میکنیم تا مدتی برامون تازگی داره و تدریجاً بعد از مدتی رنگ کهنگی و تکراری بودن برامون میگیره و اشتباهاً این حس خودمون رو به اون نسبت میدیم نه به احساس خودمون.. خیلیها اینجورن و دیدم این رو گفتن ولی دیدگاه منصفانه ای نیست.
در واقع کسی که تحصیلاتش و تخصصش در این زمینه هست خیلی بعیده رنگ تکرار و کهنگی براش بوجود بیاد چون هر بار و از هر مقاله یه چیز جدید و نو درک میکنه ولی کسانیکه تخصصشون در اون رابطه نیست و صرفاً از روی علاقه ی شخصی جذبش میشن چون به اعماقش نمیرسن بعد از مدتی تکرر و نکرار رو در اون میبینن و تهی از جذابیت میبیننش..
این روند همیشه ادامه داره.. مثلاً کسانیکه جدیداً همین حالا باهاش آشنا شدن میبینی میگن به به.. چقدر جذاب و آموزندست بی نظیره و.. ولی بعد از چند سال خواهی دید همونا هم تدریجاً نظر شما رو پیدا کردن..
درود
والا چه عرض كنم كه من هم نزديك به 15 ساله كه مجله ماشين رو ميگيرم و مطالعه مي كنم و البته از چند صباحي هم خواهر دوقلو ي ايشان يعني ماهنامه نو آور .نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
در رابطه با غني بودن مطالب شكي نيست به خصوص اينكه مجله ماشين با عث شد كه معلومات من در زمينه اتومبيل تا به حد زيادي با لا بره و و اين تنها در زمينه ماشين نبوده بلكه از بيشتر جهات علمي فرهنگي و هنري.
بله دقيقا همين طوره. بنا مصداق گفته ايشان پيشتر اقتباس قبلا از مجلات خارجي زياد بود ولي الان اينطور نيست. ما ميبينيم كه انواع و اقسام خودروهاي روز. و يا حتي رويايي (مانند فراري و لامبورگيني) حتي در ايران خودمان توسط كارشناسان مجله تست و باز بيني ميشند . و گزارش آنها بدون هيچ جانب داري و طرفداري از برند خاص منتشر ميشه. همينطور كه در بيشتر مجلات خارجي شاهد ش هستيم. يا حداقل اين موضوع كمتر ديده ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
تاييد ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
در طول سالهاي متوالي كيفيت و كميت مجله به مراتب بالا تر رفته. چه از لحاظ مطالب منتشره و چه از لحاظ كاغذ و چاپ.
نگيد كه دلم كباب شد!نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
من هنوز قسمي از آرشيو قديمي مجله دانشمند رو دارم. (كه امانتي هم هست) اصلا قابل قياس با وضيعت حاضر نيست. اون دانشمند كجا اين دانشمند كجا!
اين گفته كاملا درسته. ضمن اينكه مجله ماشين از راه تك فروشي امرار معاش مي كند . و وابسته به هيچ ارگان خاصي نيست. و البته سعي بر حفظ اين خط معيشت .نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
ميتونم گفته شما را كاملا تصديق كنم اما بيشتر از اين نگاه. عادت به دانستن و داشتن . مطالعه . مرور خاطرات . نگهداري آرشيو . و اينكه انگار داشتن مجله ماشين به قسمي از برنامه من بوده. از اينكه در طول سالها مجله مي گيرم با اينكه انگار گذر زمان رو به راحتي ميشد در مابين ورقه هاي مجله ديد جدا لذت مي برم.نقل قول:
نوشته شده توسط Hektor
سپاس بر شما
من از زمانی که نو آور چاپ شد و مطالب تقسیم شد و چون بچه بودم به خاطر بودجه دیگه نخریدم و اینکه دونستن مشخصات خودروهای روز دنیا چیزی بجز حسرت برام نداشت
مدتیه به اطف خدا وضعم خوب شده و تصمیم گرفتم دوباره به مجله ماشین و نو آور فکر کنم .
سلام
من هم از دوست داران قدیمی این مجله بودم و قدیما میخریدم و لی الان فکر کنم 7 سالی هست دیگه نمیخرمش اخرین شماره که ازش دارم شماره 258 هست
مجله خیلی خوب بود
سلام.
مجله ماشین اسفندماه 1390 رو بخونید
یکی از جالب ترین مطالبش در مورد فروش خودروهای بوگاتی و مالکان
این خودرو در سراسر دنیا هست.
سلام
دیروز رفتم مجله فروردین رو خریدم
500 تومن گرون شده و کاملا طبیعیه :46:
مطالبش خیلی خوبه خیلی خیلی خوبه
مطالب جالبش به نظر خودم ( البته همه مجله رو وقت نکردم بخونم )
فراری f12
وضعیت خرید فروش و نگهداری اتومبیل در تورنتو (حتما بخونید و با ایران مقایسه کنید)
پر فروش ترین اتومبیل ها (حتما بخونید و با ایران مقایسه کنید)
ازمایش جیپ رنگلر روبیکان
مقایسه اتوبوس های بین شهری موجود در کشور
با ایتالیا در امارات
قهرمان بهره وری سوخت در جهان
بهشت سوپر اسپرتها
گذر بر گذر موقت ها
دیگه بقیش رو نخوندم :31:
نقطه ضعفش (که به نظرم خیلی بزرگه) انتخاب خودروی سال 90ه
بدون هیچ جدول امتیازی از سایر خودرو ها
اطلاعات بقیه خودروها
همین جوری فقط گفته اسپورتیج خودروی ساله
به نظرم این انتخاب اصلا ارزش نداشت چون من که نفهمیدم بر چه اساسه
دوستان شماره اخیر مطالب خوبی داره و برای کسانی که یه خط در میون مجله رو خریداری میکنند انتخاب خوبیه:
*مقایسه پورشه باکستر با هیوندای جنیسیس کوپه
*تست رانندگی فراری FF
*تست رانندگی سراتو کوپ، جنسیس 2012، هیوندای i30
*نقد طراحی بنز E
.
.
.
خب حداقل بگید پست من کجاش بد بود که حذف کردید؟؟؟
بدونم کی گزارش داد! :31: یعنی چقدر کم جنبه بودی عزیز... :41:
نظرمو دادم خب، گفتم گرونه خیلی وقته دیگه نمی خرم، نکنه از خود مجله ماشین اینجا پست میده و گزارش رد می کنه!!؟؟ :14:
کمی بیشتر نقد پذیر باشید.. لطفـاً.. :42:
حضور «مجله ماشین» در اولین نشریه نمایشگاه نشریات خانوادگی
«مجله ماشین» همانند ادوار گذشته در اولین نمایشگاه نشریات خانوادگی حضور دارد. محمد جعفر محمدزاده، معاون مطبوعاتي و امور اطلاع رساني وزارت ارشاد، در بازدید از مراحل آماده سازی نمایشگاه به غرفه «مجله ماشین» آمد.
وی با اشاره به این نکته که خودرو اهمیت زیادی در بین خانواده ها دارد حضور «مجله ماشین» را در نمایشگاه نشریات خانوادگی مثبت ارزیابی کرد.
به گزارش روابط عمومی نمایشگاه نشریات خانوادگی، نخستین نمایشگاه نشریات خانوادگی با شعار باهم بخوانیم با حضور 56 غرفه و حضور 80 نشریه از امروز آغاز به کار کرد.
ارتقاء هرم آگاهی های عمومی، افزایش سواد بصری و قدرت تشخیص نقد رسانه ها از سوی مردم، صیانت از نهاد خانواده به عنوان رکن قوام بخش خانواده که مورد هجمه فرهنگی واقع شده، ارائه استاندارهای لازم برای نشریات خانواده با برگزاری نشست های مختلف و معرفی آثار برتر و نقد و بررسی نشریات خانواده با حضور اساتید حوزه خانواده و روانشناسان از جمله برنامه های جنبی پیش رو در برگزاری نمایشگاه نشریات خانوادگی است.
در بخشی با عنوان چاردیواری دیدار مردم و اهالی رسانه با چهره های آشنا در حوزه های مختلف از قبیل هنر، ورزش و دیگر عرصه ها شکل خواهد گرفت.
نخستین نمایشگاه نشریات خانوادگی را معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد از 23 تا 30 شهریور ماه در سالن حجاب (میدان فاطمی – خیابان حجاب) مرکز آفرینش های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می کند.
پایان خبر/وب سایت رسمی مجله ماشین
تاریخ ارسال :پنجشنبه 23 شهریورماه 1391
سارق وانت «مجله ماشین»، در نایین دستگیر شد
سارقی که چهارشنبه اقدام به سرقت وانت «مجله ماشین» کرده بود، توسط ماموران پلیس راه نایین دستگیر شد.
این سارق ساعت 4 صبح روز چهارشنبه 26 مهرماه جاری، وانت «مجله ماشین» را سرقت کرد. بلافاصله با اعلام مشخصات خودرو سرقتی به پلیس آگاهی فاتب، جستجو برای خودرو سرقتی در دستور کار قرار گرفت.
بررسی ها در خصوص این سرقت و فرد متهم به ارتکاب سرقت آغاز شد، تا در همان روز ساعت 21، هنگامی که این فرد قصد عبور از پلیس راه نایین را داشت، توسط ماموران متوقف شد.
به گزارش وب سایت «مجله ماشین»، با استعلام شماره پلاک خودرو، مشخص شد که خودرو سرقتی بوده و ماموران نیز راننده خودرو را جهت بررسی های بیشتر به مقر انتظامی منتقل کردند.
متهم دستگیر شده در بازجویی به سرقت خودرو اعتراف کرد.
در همین راستا، روابط عمومی «مجله ماشین» ضمن پوزش از همه خوانندگان، اعلام کرد: شماره جدید با 2 روز تاخیر ، شنبه در شهرستان ها توزیع خواهد شد.
منبع : مجله ماشین 91/7/29
مجله ماشین شماره پیاپی 361- بهمن ماه 1391 منتشر شد
آلودگی هوا صفحه 4
بنزین معمولی یا بنزین سوپر، کدام را انتخاب کنیم؟ صفحه 5
تجربه رانندگی با «تویوتا لندکروزر» 2012 صفحه 6
... بررسی فنی و میدانی نسل هفتم «فولکس گلف» صفحه 8
آزمایش خودروی برفنورد Snow-Trac صفحه 10
آزمون تواناییهای «هیوندای ix55» صفحه 12
سمند کوپه، تلاشی برای اثبات توانایی متخصصان ایرانی صفحه 14
نسل نو تویوتا RAV4، خوبی که بهتر شد صفحه 16
«آئودی All Road» مدل 2013 اتومبیلی برای تمام فصول صفحه 18
«مرسدسبنز کلاس E» مدل 2013، کارآمد و هوشمندتر از قبل صفحه 20
درباره اتومبیل «جیلی EC7» بیشتر بدانید صفحه 24
«مزدا 3» مدل 2013 فقط 17800 دلار! صفحه 25
استفاده از تکنولوژی واقعیت مجازی در طراحی لندروور و رنجرور صفحه 26
SLS63GT، مرسدسی متفاوت از مرکز تیونینگ کیچرر صفحه 28
شرحی بر مکانیزم عملکرد سامانه تعلیق در خودرو صفحه 30
معرفی «بامو سری 4 گرن کوپه کانسپت» صفحه 34
مقایسه هیبریدی های آئودی، بامو و اینفینیتی صفحه 36
«جاگوار XFR-S» عضو جدید باشگاه 300 کیلومتریها صفحه 38
نسل نو «کیا سورنتو 2014» پویاتر از گذشته صفحه 40
معرفی خودروهایی با حداقل عمر مفید 320 هزار کیلومتر صفحه 42
نسخه ویژه «جیپ رانگلر روبیکن» به مناسبت دهمین سالگرد تولید صفحه 44
مروری بر پیشینه کامیون سازان «کن ورث» و «وسترن استار» صفحه 45
ملاقات با «بامو Z4» آبی اقیانوسی صفحه 46
«مرسدس سیمپلکس 1903»، جد بزرگ مرسدسهای S کلاس صفحه 49
درباره نسل نو «هیوندای i30» بیشتر بدانید صفحه 50
«بامو M5» با تیونینگ کمپانی «منهارت ریسینگ» صفحه 55
مقایسه 8 دستگاه اتومبیل با میانگین مصرف 8/7 لیتر در 100 کیلومتر صفحه 56
معرفی تأثیرگذارترین خودروهای تاریخ صفحه 60
سگک فعال و Belt Bag برای کمربند ایمنی صفحه 62
دست نوازش یک کارگاه آلمانی بر بزرگان جهان خودرو صفحه 64
«ماکسیما 2013» با موتور و ترمز قویتر صفحه 66
آیا «لوتوس» به دوران اوج باز میگردد؟ صفحه 68
بررسی و تحلیل بیش فرمانی یا Over-Steer صفحه 69
روایتی خواندنی از سیر تکامل «تویوتا لندکروزر J70» صفحه 70
«دیفندر PRINDIVILLE» بهترین لندروور تاریخ صفحه 72
شرحی بر سامانه کنترل پایداری خودرو (ESP) صفحه 74
کاهش مصرف سوخت از انرژی بازدارنده ترمز صفحه 76
تایرهایی که خودبه خود باد میشوند صفحه 77
«آلتیما 2013» با گیربکس CVT بهتر صفحه 77
ناگفتههای «فولکسواگن» (قورباغه سحرآمیز) صفحه 78
«شلبی کبری دیتونا کوپه» 1960 صفحه 79
معرفی کشنده «آذهایتکس» صفحه 80
آزمایش «مرسدسبنز E350» روباز 2012 صفحه 82
تست خون برای خودروها! صفحه 86
بررسی فنی و میدانی «کشنده ماک CH613» صفحه 88
پاسخ به نامهها و پیشنهادهای خوانندگان صفحه 92
نسل نو هوندا سیویک کوپه صفحه 94
نگاهی به فصل 2012 مسابقات فرمولاوان صفحه 96
مروری بر عملکرد تیمها و رانندگان F1 صفحه 97
تجربه رانندگی با آئودی TT مجهز به پیشرانه 2 لیتری TFSI صفحه 100
این یا اون؟ MVM315 یا پژو 206؟ صفحه 102
شماره اسفند ماه 91 «مجله ماشین» منتشر شد + فهرست مطالب
در این شماره مهندس «برزو سپاسی» به آزمایش داچیا داستر که به زودی وارد بازار ایران می شود پرداخته که نتیجه آن در صفحه 8 به چاپ رسیده است. ایشان همچنین در بخش «معرفی خودروهای کلاسیک موجود در کشور» به معرفی یک دستگاه مرسدس بنز 230 مدل 1980 بسیار خاص پرداخته است که علت این خاص بودن را می توانید در صفحه 30 این شماره مطالعه فرمائید.
مهندس «رضا انصاری فرد» نیز گزارش تست خودروهای «مزدا 6» و تویوتا «آئوریس» را از دانمارک برایمان ارسال کرده اند که شرح آن را می توانید در صفحات 14 و 38 این شماره مطالعه نمائید.
آقای «مسیح فرزانه» نیز از آزمایش دو دستگاه آلفارومئو از دو نسل متفاوت یعنی gt1600 و جولیتا مطلب نوشته اند (صفحه 10)، از مجموعه اختصاصی خودروهای کلاسیک در کرج دیدن کرده اند (صفحه 32) و یک گزارش خواندنی از مسابقات 24 ساعته دبی تهیه نموده اند که شرح آن را می توانید در صفحه 40 این شماره مطالعه کنید.
بررسی تندر 90 با جعبه دنده اتوماتیک (صفحه 5) و وانت بار پراید (صفحه 18) توسط جناب آقای مهندس «جواد علیپور صدری» نیز جزو گزارش های خواندنی و جنجالی این شماره محسوب می شوند.
آزمایش رانندگی با وانت بار فولکس واگن آماروک (صفحه 36)، آزمون قوی ترین کشنده تک دیفرانسیل کشور یعنی ولوو fh16-660 ملقب به تندر سیاه (صفحه 76)، آزمایش مرسدس بنز cl500 مجهز به کیت بدنه cl63 amg (صفحه 76) و مقایسه تویوتا لندکروزر gxr با لکسس lx570 (صفحه 96) از دیگر مقالاتی است که توسط گروه تست «مجله ماشین» تهیه شده و از نظرتان می گذرد.
در بخش ترجمه و نگارش مطالب تخصصی و عمومی خودرو، معرفی خودروهای روز و ... مقالاتی از قبیل: بررسی بازار خودرو جهان در سالی که گذشت (صفحه 6)، معرفی کادیلاک elr هیبرید (صفحه 16)، مقایسه «نیسان مورانو»، لکسس rx350 و «هیوندای سانتافه» (صفحه 20)، معرفی ب ام و m3 با تیونینگ dtm (صفحه 24)، مطلبی جذاب درباره آفرود سواری (صفحه 26)، معرفی مرسدس بنز g63 amg با تیونینگ برابوس (صفحه 28)، بررسی اتوبوس setra topclass، معرفی نسل جدید نیسان gt-r (صفحه 50)، بررسی ساختار تایرها (صفحه 72)، بازخوانی پرونده کیا ریو اتوماتیک بنا به درخواست مخاطبین (صفحه 74)، تشریح بخش های مختلف یک خودروی فرمولاوان (صفحه 86)، معرفی پورشه پانامرای 721 اسب بخاری (صفحه 100) و «این یا اون» این شماره که بین لیفان 620 و پژو 206 صندوق دار مقایسه می کند (صفحه آخر) در کنار دهها مطلب جذاب و خواندنی دیگر به چاپ رسیده اند که امیدواریم از مطالعه آنها لذت ببرید.
منبع : مجله ماشین 91/11/24
سادش بخیر جوان بودیم چقدر عاشق این مجله بودم و میخریدم الان یه 30 تایش را هم دارم . اون زمان گرونترین قیمتش که خریدم 500 تومن بود حالا شده 2500
شماره ویژه نوروزی مجله ماشین منتشر شد + فهرست مطالب
جدیدترین شماره «مجله ماشین» در سراسر کشور منتشر شد.
در این شماره و در بخش «معرفی خودروهای کلاسیک موجود در کشور» مطالبی نظیر آزمایش اپل کاپیتان p2 سال 1962 به قلم مهندس «برزو سپاسی» به چاپ رسیده است که شرح آن را می توانید در صفحات 26 و 27 این شماره مطالعه نمایید.
مهندس «رضا انصاری فرد» نیز گزارش تست خودروهای «سئات لئون» و «اشکودا راپید» را از «دانمارک» برایمان ارسال کرده اند که شرح آن را می توانید در صفحات 72 و 98 این شماره مطالعه کنید.
آقای «مسیح فرزانه» یک دستگاه لکسس lx570 را مورد آزمایش قرار داده اند که شرح آن را می توانید در صفحات 8 و 9 این شماره مطالعه فرمایید.
تجربه رانندگی با کیا «اپتیما» 2013 (صفحات 12 و 13)، تجربه سواری با شورلت «تاهو» 2012 (صفحه 66)، آزمایش ب ام و مسابقه ای e30 (صفحه 108) و تجربه رانندگی با پورشه کاین 957 سال 2009 مجهز به کیت بدنه «منصوری» (صفحات 116 و 117) از دیگر مقالاتی است که توسط گروه تست «مجله ماشین» تهیه شده و از نظرتان می گذرد.
در بخش معرفی و آزمایش خودروهای سنگین، معرفی مرسدس بنز arocs جدید (صفحه 34)، آزمایش نفتکش ولوو fh440 (صفحات 94 الی 97) و نگاهی به پیشینه ناوگان پخش فرآورده های نفتی (صفحه 97) از جمله مطالب جالب توجه است.
در بخش ترجمه و نگارش مطالب تخصصی و عمومی خودرو، معرفی خودروهای روز و . . . مقالاتی از قبیل: بازگشت بنتلی به مسابقات لمانز (صفحه 16)، یک نبرد سخت بین هیوندای، بیوک و لکسس (صفحات 20 الی 22)، مزایای گیربکس غیر اتوماتیک در پورشه 911 (صفحه 32)، نحوه کیفیت سنجی قطعات خودرو (صفحه 36)، نگاهی به سیر و تکامل آمبولانس (صفحات 42 و 43)، معرفی بنتلی فلایینگ اسپر (صفحات 53 و 57)، معیارهای انتخاب خودرو در 110 سال پیش (صفحه 60)، معرفی نسل هفتم شورلت کوروت (صفحات 65 و 65)، بررسی رنو «سنیک» جدید (صفحه 70)، معرفی قدرتمندترین پیشرانه دیزل در دنیا (صفحه 100) و معرفی رولزرویس فانتوم کوپه 2014 (صفحه 114) در کنار دهها مطلب جذاب و خواندنی دیگر به چاپ رسیده اند که امیدواریم از مطالعه آنها لذت ببرید.
ضمناً، بررسی میدانی jac j5 که یکی دیگر از میهمان های چینی بازار ایران خواهد بود در صفحه 10، بررسی وانت بار «ریچ» که به زودی وارد بازار کشور می شود در صفحه 30 و معرفی برند جدید چینی به نام «کوروس» در صفحه 86، از دیگر مطالبی هستند که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرند.
منبع : مجله ماشین 91/12/23
شماره اردیبهشت ماه 1392 مجله ماشین منتشر شد + فهرست مطالب
جدیدترین شماره «مجله ماشین» در سراسر کشور منتشر شد.
در این شماره و در بخش «معرفی خودروهای کلاسیک موجود در کشور» مطالب «پیکان جوانان در قلب لس آنجلس»، «آزمایش مرسدس بنز 250ce سال 1970» به قلم مهندس «برزو سپاسی» به چاپ رسیده است که شرح آن را می توانید در صفحات 26 و 40 این شماره مطالعه کنید.
مهندس «رضا انصاری فرد» نیز گزارش تست «اشکودا اکتاویا» را از «دانمارک» برایمان ارسال کرده اند که شرح آن را می توانید در صفحه 8 این شماره مطالعه نمائید.
آقای «مسیح فرزانه» نیز یک دستگاه «جنسین کوپه 2012» را آزمایش کرده اند که شرح این گزارش خواندنی را می توانید در صفحات 6 و 7 این شماره مطالعه فرمائید.
آزمایش رانندگی با سانگ یانگ اکتیون (صفحه 12)، مقایسه میدانی نسل اول و دوم کیا ریو «صفحه 24)، بررسی میدانی ب ام و 523i با تیونینگ هامان (صفحه 66)، و آزمایش مرسدس بنز cls 500 با تیونینگ mkb power (صفحه 72)، از دیگر مقالاتی است که توسط گروه تست «مجله ماشین» تهیه شده و از نظرتان می گذرد.
در بخش معرفی و آزمایش خودروهای سنگین، مقایسه فنی کشنده های نفتکش اسکانیا g380 و مرسدس بنز اکسور 1843 (صفحه 22) و شرح روش نامگذاری طولانی و عجیب اتوبوس های چینی (صفحه 80)، از جمله مطالب جالب توجه هستند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بخش ترجمه و نگارش مطالب تخصصی و عمومی خودرو، معرفی خودروهای روز و . . . مقالاتی از قبیل معرفی نسل جدید s کلاس (صفحه 14)، معرفی آلفارومئو 4c (صفحه 16)، مقایسه رنجروور سوپرشارژ با آستون مارتین راپید، بنتلی مولسا، فراری ff و رولزرویس فانتوم (صفحات 18 الی 21)، انتخاب برترین وانت بار سال 2013 (صفحات 32 الیانتخاب برترین وانت بار سال 2013 (صفحات 32 الی 35)، معرفی فراری لافراری (صفحه 36)، آشنایی با علم طراحی خودرو (صفحه 44)، معرفی نسخه تقویت شده مرسدس بنز sl65 یعنی برابوس 800، ملقب به قدرتمندترین رودستر دنیا (صفحه 55)، مروری بر تاریخچه لامبورگینی کانتاش (صفحه 58)، معرفی مهمان تازه وارد بازار خودروی ایران یعنی mg350 (صفحه 60)، بررسی فناوری های نور آئودی (صفحه 64)، بررسی عملکرد ترمز دستی الکترونیکی (صفحه 68)، معرفی تجهیزات خودروهای پلیس ایالات متحده (صفحه 78)، معرفی کم مصرف ترین اتومبیل دنیا (صفحه 98)، پیش بینی برای انتخاب قدرتمندترین سوپر هیبریدی دنیا بین پورشه 918 اسپایدر، مک لارن p1 و فراری لافراری (صفحه 100) و . . . از دیگر مطالبی هستند که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرند.
منبع : مجله ماشین 92/1/31
کارشناس «مجله ماشین» میهمان شبکه پرس تی وی
آقای مازیار دانش پژوه، کارشناس خودرو و عضو هیات تحریریه مجله ماشین، در[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه شامگاهی ایران تو دی iran today شبکه پرس تی وی با محوریت بررسی خودرو و خودروسازی در ایران حضور می یابد.وی در این برنامه به موضوعاتی همچون تاریخچه ورود خودرو به ایران، فرهنگ استفاده مردم از خودرو و تاریخچه مجله ماشین می پردازد.
واردات خودروهای خاص به کشور، تاثیر تحریم ها و بالا رفتن قیمت خودرو از دیگر موضوعات بحث شده در این برنامه است.
این گفت و گو ساعت 1:05 بامداد جمعه 27 اردیبهشت 1392 از شبکه ماهواره ای پرس تی وی روی آنتن می رود.
منبع : مجله ماشین 92/2/25
شماره خرداد ماه 1392 «مجله ماشین» در سراسر کشور منتشر شد
قبل از هر چیز، باید اشاره ای داشته باشیم به مصاحبه ای خواندنی که نویسنده «مجله ماشین» با جناب آقای «رضا دردشتی»، پیشکسوت اتومبیلرانی و پدر علم تیونینگ در ایران انجام داده است. شرح این مصاحبه خواندنی و آموزنده را، می توانید در صفحات 44 و 45 این شماره، مطالعه کنید.
در بخش معرفی خودروهای کلاسیک موجود در کشور، مطلب بررسی یک دستگاه «لندروور سری i86» فوق العاده خاص که به نحوی حرفه ای مورد بازسازی قرار گرفته، به قلم مهندس «برزو سپاسی» به چاپ رسیده است. متن این گزارش جذاب را می توانید در صفحات 36 و 37 این شماره مطالعه نمائید.
در این شماره، هفت گزارش تست که توسط تیم آزمایش «مجله ماشین» و برخی از مخاطبین عزیزمان انجام شده، به چاپ رسیده است که از میان مهم ترین آنها می توان به: آزمایش رانندگی با لیفان x60 (صفحه 6)، آزمایش جیلی ec7 (صفحه 22)، فیات x1/9 (صفحه 58) و ب ام و 330 مجهز به کیت بدنه m (صفحه 80)، اشاره کرد.
دوستداران اتومبیل های سنگین نیز می توانند، مطالب: کشنده مرسدس بنز آنتوس، شرحی بر پیشرانه جدید نسل نو کامیون های داف و مطلبی درباره قوی ترین کشنده بازار کشور که چندی پیش معرفی شد را، به ترتیب در صفحات 38، 64 و 94 مطالعه فرمایند.
«این یا اون» این شماره نیز به قلم مهندس «مصطفی ممقانی اصل» نوشته شده که به مقایسه بین مزدا 2 و هیوندای i20 می پردازد.
و اما در بخش ترجمه و نگارش مطالب تخصصی خودرو، معرفی اتومبیل های جدید و . . . مطالب متنوعی در صفحات مختلف این شماره به چاپ رسیده است که برخی از مهمترین آنها عبارتند از: معرفی مدل مفهومی جدید مرسدس بنز gla به همراه پوستر (صفحه 10)، نبرد آئودی s8 و ب ام و آلپینا b7 (صفحه 18)، قسمت دوم آشنائی با علم طراحی خودرو به قلم آقای «علیرضا محمدزاده» که به بحث تیونینگ و ساخت خودروهای خاص پرداخته (صفحه 30)، معرفی مرسدس بنز e63 amg، معرفی 15 مدل به یاد ماندنی از فیات و روش های جدید نگهداری از رنگ خودرو که به قلم مهندس «رضا انصاری فرد» به ترتیب در صفحات 34 و 48 و 60 به چاپ رسیده، کانسپت جدید «آیکونا وولکانو» ساخت چین با بیش از 900 اسب بخار قدرت (صفحه 56)، اپل آدام راکز کانسپت (صفحه 72)، میلیونرهای عشق سرعت که به مزاحمت اعراب در «لندن» می پردازد (صفحه 74)، جدیدترین بخش موتور اسپرت – گزارش گرندپری چین و بحرین (صفحه 96) و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر که امیدواریم مطالعه آنها برایتان سودمند باشد.
منبع : مجله ماشین 92/2/30
شماره آبان ماه 1392 مجله ماشین منتشر شد