حل شد دقیقا بعد پست
Printable View
حل شد دقیقا بعد پست
برو تو یه شهر که هتل داشته باشه.برو تو هتل و اتاقت رو انتخاب کن.نقل قول:
از ارزون تا گرون اتاق دارن.
اون قسمت هایی که توی نقشه نوشته found town همون شهراست؟زدم بخوابه فکر کنم نوشته بود 200 دلار میخواین :-o
این مقدار پول برای درست کردن شهره پس معلوم میشه اشتباهی رفتم d:
جایی که شهر باشه چچوری مشخش میشه؟
اقا میگم که من الان کلی تنباکو دارم چیکارشون کنم؟
اقا یه سول فنی چه کاری هست که هم Exp و هم Luck زیادی داشته باشه؟
Labor points چیه؟ و چجور میهشه کمش کرد تا بعضی کارا رو بشه انجام داد؟
وقتی skill رو اپگرید کردی وقتی میری یه جایی اون تعداد اپگرید skill ها جمع میشهنقل قول:
پس با بالا بردن skill میتونی کم کنی و انواع کار هارو بکنی
تنباکو هارو تو شهرها میتونی بفروشی که نکه بازی تازه شروع شده فعلا جایی برای فروش نیست بعدا میفرشی
البته یه شهر میشناسم که General store داره ولی خیلی دوره ..
راستی خر 1000 $ هستش :31:
خیلی گرون نیست ؟
یه چیزی دیگه بچه ها
تو قسمت activity که پنجره کارها هست میگه که چقدر میتونی پول بدست بیاری و یا هر چی دیگه
من دارم میرم تو یه شهر که general store داره نیم ساعت راهه
راستی کجای بازی هستی من درست وسط بازی افتادم که تو منطقه یه شهر هستنقل قول:
من نزدیک شهر The War Lord City هستمنقل قول:
اقا منم میخوام بیام شهر شما .
باید چیکار کنم ؟
خوب 16 دقیقه دیگه میرسم City pog store داره
با استفاده از Mini Map به راحتی می تونید چیزهایی که دنبالشون می گردید رو پیدا کنید.
Mini Map در پایین صفحه سمت چپ (عکس کره زمین) هست.
از منوی کرکره ای هر چی رو که خواستید انتخاب کنید.
WoW !!! دیروز صفحه 6 بود حالا 22 !!!
خب می گم راستی می دونستین وقتی شب می خواین بخوابین می تونین بزنین 2 تا دو ساعت کار کنه !!! این طوری جنس بیشتری هم کسب می کنین !
2 تا 2 ساعت میشه کار کرد و برای بیشتر کردنش پریموم میخوادنقل قول:
البته در اینده یه برنامه مینویسن و تو یه سرور اپلود میکنن و به راحتی میشه دورش زد :27:
اقا منم 90 تا پول دارم میتونم بیام شهر شما ؟
I Am 30nA !!!!
کلیسا چه به درد میخوره؟
Churchنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The church is the place for a private prayer. The consequences of praying are secret and will not be revealed by anyone. Even the support people do not know the answer.
Praying always takes 15 minutes. It is not useful to pray constantly.
اقا مخفی نزارید انلاین بودنتونو میگم Helpesho پیدا کردم مرسی علی
من الان تو هتل خوابم خودمم میرم بخوابم
بای
چی بهت میرسه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی طلایی که میخریم واسه پریموم
میشه کار کرد و
گرفت
(یه بررسی بکنید اینو )
هنیبال بیکاری بیا جنرال بزنیم ؟
Premiumنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] In the premium section you can purchase small ingame and comfort advantages. To get a premium account you need gold nuggets. Those cannot be found, they have to purchased.
این جا نوشته خود سازنده های بازی نمی دونن چی بهت میرسه ولی در کل عبادت کردن مفیده....نقل قول:
به محض آپدیت کردن ظرفیت شهر افراد بیشتری دعوت میشن . فعلا هرکس مانند من باید در طی این هفته یا هفته آتی 300 $ در کل به Town Treasury برای آباد کردن شهر بده.
دوستان منم برای شهر هستم. توی 24 ساعت رسیدم به لول 4 با 100 دلار پول.
البته شهرتون از من خیلی دوره. حدود 8 ساعت راهه ولی ایرادی نیست.
ما رو هم در یابید.
مرسی
دوست عزیز به محض آپدیت کردن ظرفیت شهر افراد بیشتری دعوت میشن .نقل قول:
آقا من لیبر پوینتم کمه واسه شهر میام 100 دلار میدم بعد از شهر میرم بیرون یه لول بالاتر هست دعوت کن من بایذ لول آپ کنم!:13: بچه ها اگه اسکیل ساختتون پایینه تو شهر کاری نمیتونید بکنید!نقل قول:
بچه ها این بازی مثل تریبال از اینا نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
کسایی که میان شهر شما چه بهشون میرسه و البته بعد پولشون رو میدی ؟
یا اینا شریکی هست ؟
این امکان تو بازی وجود داره که کسی واسه من جنس بفرسه ؟
در ضمن افراد شهر هر کس به محض رسیدن به شهر به Town Hall رفته و گزینه Hotel را انتخاب کرده و سپس construction را بزنید شروع به کار کردن برای ساخت hotel کنید . سهم هر کس 30 دقیقه میباشد از حساب Town Treasury استفاده کنید.
فکر نمی کنم بشه.نقل قول:
شهر معادل Tribe توی Tribal Wars هستش.نقل قول:
اگه عضو شهری نباشی نمیتونی با کسی Duel کنی و ....
نقل قول:تو فقط فعلا لازمه 30 دقیقه برای شهر کار کنی .... بعد میتونی بری بیرون و lvl up کنی ولی اگه نمی خوای عضو شهر باشی لازم نیست 100 $ رو بدی.
خب موضوع اینه که نمیتونم کار کنم! اسکیل ساختم پایینه! گفتم که لیبر پوینت من واسه هتل ساختن الان -2 هستش باید لول آپ بشم.پس منو بنداز بیرون! اسکیلم رفت بالا میام کار میکنم:31:نقل قول:
همین جمله رو چند صفحه پیش گفتم !نقل قول:
ولی میخوام بدونم 100 دلار بدیم چی میشه
مثلا طرف میتونه از درامد هتل برداره و اگه جواب نه باشه
خوب خودش 300 دلار پول میده و یه شهر میسازه !
قضیه lvl up چیه تو شهر ؟
---
هر کس میتونه تا چند تا شهر داشته باشه ؟
شهر ساختن خیلی سخته همه باید کمک کنن! کسی تنهایی تو این لول نمیتونه شهر بسازه!نقل قول:
فقط دوئل نیست تو فروم نوشته که در آینده جنگ شهرها هم خواهد بود:31:
اسکیل ساخت باید بالا باشه واسه کار توی شهر اونی که عکس آجر داره! مال من 2 بودش اگه 3 بود میتونستم کار کنم...شهر باید ساختموناش ساخته بشه که کار سختیه الان فقط بانک و کلیسا و سالن داره..
هر کس میتونه تو یه شهر باشه اگه بخواد شهر دیگه باید از شهرش بیرون بیاد تا دو ساعت هم نمیتونه عضو شهر دیگه ای بشه