اینجوری ها هم که میگید نیست.
عکس هاش کیفیت قابل قبولی دارن.
من با N95 کار نکردم که بتونم مقایسه کنم.
اما کیفیت عکسها بالاست و فوکوس قابل قبولی دارن.
Printable View
اینجوری ها هم که میگید نیست.
عکس هاش کیفیت قابل قبولی دارن.
من با N95 کار نکردم که بتونم مقایسه کنم.
اما کیفیت عکسها بالاست و فوکوس قابل قبولی دارن.
خیلی جالبه که ان 96 که میگفتن شاه نوکیاست اینجوره ولی به نظر من اوضاع یه کم غیر عادیه ینی از واقعیت دوره...........
خیلی هم بد نیست اما می تونست خیلی بهتر باشه...نقل قول:
می دونی که منظورم چیه!
خوب تنظیمش نکردی...
سلام خدمت دوستان عزیز
این چیپ گرافیکی به چه درد میخوره؟
چرا نوکیا میزان cpu گوسی n96رو کمتر از n95زده ؟
مشکل کانونی لنز حقیقت داره ؟
دوستانی که از این گوشی استفاده کردند ما را یاری کنند
-من خودم توی این موارد خیلی سخت گیر هستم.نقل قول:
اما مشکل خاصی توی دوربین گوشی نمیبینم.
خودم دوربین سایبرشات سونی دارم و به نظرم دوربین N96 اگر نگیم عالی ولی خیلی خوبه.
از لحاظ فوکوس هم به خوبی عمل میکنه.
-کیفیت فیلمبرداری هم خوبه .در حین فیلمبرداری یکی دوبار تصویر فریم فریم شد.
اما وقتی فیلم رو بازبینی کردم اثری از اون گیر کردن ها نبود.
زوم کردن در حین فیلمبرداری زیاد تعریفی نداره که فکر میکنم از همون ضعف cpu ناشی میشه.
-مسئله باطری زیاد حاد نیست.باید چند روز دیگه کار کنم تا بشه نظر قطعی داد.
مشکل اصلی N96 ضعف CPU هست که بعضی جاها خودش رو نشون میده.
-کیفیت نمایشگر فوق العاده بالاست.رنگ ها به خوبی از هم تفکیک میشن و روشنایی صفحه در حد بسیار مطلوبیه.
داخل گوشی چند کلیپ تبلیغاتی و فیلم TRANSFORMERS هستش که واقعا از دیدنشون با این کیفیت لذت میبرم.
-از لحاظ ارگونومی هم گوشی خیلی خوش دسته و روی همه دکمه ها تسلط دارین.
ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟ چنتا برنامه كه با هم باز ميكني سرعتش مياد پايين يا...؟نقل قول:
اصلی N96 ضعف Cpu هست که بعضی جاها خودش رو نشون میده.
برنامه هایی مثل دوربین و پخش موسیقی و جی پی اس و.. رو میشه همزمان راحت اجرا کرد.نقل قول:
بیشتر توی کارهای گرافیکی کند میشه.مثلا وقتی میخواید یک عکس رو باز کنید یا روش زوم کنید.
یا مثلا ابتدای پخش فیلم ها تصویر یک مقدار گیر میکنه و بعد روون اجرا میشه.
شاید این مشکل واقعا فقط مربوط به N96 نباشه و اون هم از انتظار بالای من از این گوشی هست.
توی باز کردن بعضی نرم افزارها برای بار اول بعد از روشن شدن گوشی هم باید 5-6 ثانیه صبر کنید.
(مثل پیام رسان همراه اول یا نرم افزار مربوط به N-Gage که همین الان تست کردم....)
دسترسی به فایلهای حافظه گوشی هم از طریق کامپیوتر گاهی سخت میشه و صفحه دیر بالا میاد.
اگر نکته منفی یا مثبت دیگه ای رو دیدم حتما اینجا بهتون میگم.
فعلا این چند روز سرم شلوغه و وقت ندارم بازیها و برنامه ها رو روی گوشی بریزم و تست کنم.
نه...اينا عاديه...كلاينت كه 6 ثانيه ميكشه بياد بالا..درسته...نگران نباش...:46:
کلا ان 96 گوشی عالیه........
و اون اشکالات هم شاید از نظر ما اشکاله یا اصلا اشکال نباشه.......
نقل قول:
راستي لطف كن اين بازي رو نصب و اجرا كن ببين روون اجرا ميشه يا تيك داره...؟
نقل قول:
متاسفانه بازی روون اجرا نمیشه.
دمت گرم یونس جون. حرف حاجیتو قبول نداری؟ :46:
نوكرتم مهدي جون...كار از محكمكاري عيب نميكنه...تا قبل از اينم كه با حرف تو جلو خيلي ها واستادم داداشم...:10:نقل قول:
اگر بخوام بازیهای جدید رو نصب کنم باید برم توی تالار n-gage ؟
نصب و اجرای بازیهای n-gage سیستم خاصی داره ؟
تو تالار n-gage همه چی هست ....:31:نقل قول:
البته تا اونجایی که من میدونم N96 هک نمیشه ....:41:
نه اینجوری نمیشه مقایسه کرد!باید یکی که قبلا مثلا ان95 8 گیگ داشته حالا با ان96 تست کنه!همین زوم کردن رو عکسها درگالری در ان82 هم مقداری زمان میبره!به نظر من باید دنبال یکی بگردیم برای انجام این تست که با هر دو گوشی ان95 8 گیگ و ان96 کار کرده باشه!نقل قول:
يه نكته بسيار جالب در مورد باطري اين گوشي به نظرم رسيد كه نقطه ضعف باطري رو كاملا مشخص مي كنه. مگه سيستم عامل n96 و n85 وn79 يكي نيست؟!!! پس چطور باطري n85 و n79 جالبه 1200 ميلي آمپر ولي باطري n96 تازه 950 ميلي آمپر. تازه صفحه اين دو گوشي تقريبا 0.2 اينچ كوچكتر از n96 هست. اين مشخص مي كنه كه نوكيا بازم به اشتباه خودش در انتخاب باطري اعتراف كرده و مجبور شده باطري اين دو گوشي رو اصلاح كنه!!!
سلام
به نظر شخصی من نوکیا N96 اون ویژگیها و توقعاتی رو که کاربران از این گوشی داشتند بسیار کم برآورده کرده.
به عبارت دیگه کاربران بعد از N95 و N95 8g توقعاتشون از نوکیا بالا رفت و منظر بودند گوشی جدید نوکیا N96 مشخصه های شاخصی داشته باشه اما وقتی این گوشی به بازار اومد بسیار ناامید شدند.
به نظر من بعضی مدل های قدیمی تر نوکیا از نظر معدل کاربری (عواملی مثل طراحی. قیمت مناسب. کارایی. باطری و زمان استفاده. و . . . .) از N96 بالاترند. بعنوان مثال N82 با حدود نصف قیمت N96 کارایی های معقولی داره و کاربر رو راضی نگه میداره که بجای N96 بیاد و N82 بخره.
دوستان نظر شما در این مورد چیه؟
روزنامه دنیای اقتصاد خبر داد گوشی N96 بدون گارانتی به قیمت 550 تومن در حال فروش است!؟!
نه بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی به این سرعت شد 550؟
بچه ها اخرین قیمت بازار چنده؟؟؟؟؟
هاردی که نوکیا روی این گوشی ها گذاشته سنگینه و مصرف بالایی داره و اگه این شرکت از یک باتری 1200 می آمپری استفاده می کرد ، وزن گوشی به بالای 140 گرم می رسید و معلوم نیست که چه جوری می خواستن این باتری رو تو گوشی جا کنند:31:نقل قول:
به خاطر ضعف باتری ، این شرکت فرکانس پردازنده ی arm9 این گوشی رو از 330 مگاهرنز تا 269 مگاهرتز کم کرده و این کار باعث شده که سرعت عمل این گوشی نسبت به n95 8gb کم بشه. در ضمن به خاطر ضعف باتری ، فلش زنون هم روی گوشی نصب نکردند . و نوکیا فاصله ی کانونی دوربین این گوشی رو از 0.8 به 0.7 کم کرده و این کار باعث شده که کیفیت عکس ها کم بشن. و این عوامل باعث می شن که این گوشی ارزش خرید نداشته باشه.
فکر این که آدم مجبور بشه گوشیش رو 2 بار در روز به شارژ بزنه هم خنده داره:19:
کی گفته 550 تمن دروغه من آخرین قیمتی که دارم مال 3 شنبست 640 تمن
تو اون روزنامه نوشته کاهش 550هزار تومنی. یعنی از 1میلیون و400 رسیده به 850 که بازم درست نیست. روزنامه هارو ولش کنید یه چیزی واسه خودشون می نویسن صفحشون پر بشه. خط آخر این مطلب رو بخونین متوجه میشین منظورم چیه(حافظه 16 مگا بایتی):31::31::31:نقل قول:
کد:http://www.donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=129189
بله شما درست میگید اشتباه لپی بود.نقل قول:
این روزنامه قیمت با گارانتی اصلی رو گفته فکر کنم (840)
بچه ها بین n96 و سامسونگ I8510 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
90 درصد ای8510 سامسونگ پیشنهاد میشه...نقل قول:
9کرممم...
صددر صد I8510 :10:وصفر درصد N96:2:.موفق باشی.نقل قول:
سلام دوست عزيز
اين بحث بين اين دو تا گوشي رو يكبار انجام داديم كه mojtaba n87 عزيز گفتن كه اين مقايسه جاش اينجا نيست!ميتوني به 2 صفحه قبل مراجعه كني. راستي تو كلوپ سامسونگ يكي از بچه ها گوشيهاي n96,n85,i8510 رو با هم مقايسه كرده حتي چند تا عكس هم گذاشته و دوربينشو با n95 8g مقايسه كرده ولي واقعا عكسش يه چيز ديگست!! مي توني به اونجا هم سر بزني ولي بطور كلي مي تونم بهت بگم اگه از tv نمي خواي استفاده كني مسلما i8510 در بقيه موارد كاملا نسبت n96 برتري داره! يه چيزه ديگه چون تازه هنوز قيمتش افت نكرده اگه يكم حدحد 20 روز وايسي ب احتمال زياد قيمتش حتي به 600 هزار تومان هم خواهد رسيد!!! راستي i8510 يكم سنگينه! وزنش تو مايه هاي n81 هستش! كلوپ سامسونگ صفحه 57 تا آخر نگاه كن!
با تشكر
امشب شبکه های یک و سه توسط ----H قابل دیدن شد.
توی نمایشگاه رسانه های دیجیتال از یک مسئول صدا و سیما در موردش پرسیدم و گفت به زودی برای همه برند ها فعال میشه و فعلا هنوز در مرحله آزمایشی هست و با چند مدل ساژم قابل دیدن هست.
منم با اینکه n96 دارم ولی توصیه نمیکنم بگیری.نقل قول:
امکاناتش زیاده اما بیشتر امکاناتش در سطح متوسط هست .
سلام
واسه کسی که N95 یا N95 8 Gig یا N 81 داشته , 100 % , N 96 نمیتونه گوشی جالبی باشه چون اینهمه پول بدی وباز طراحی تکراری ؟
و واسه ی کسی هم که تا حالا یک کدوم از این گوشی ها رو نداشته من فکر میکنم اونقدر 8510 بهتر باشه که گوی رو از N96 بگیره .
8510 نظر شما رو در مورد سامسونگ عوض میکنه و نوید یه رقابت خوب رو بین نوکیا و سامسونگ میده و نوکیا به شدت در تلاش باید باشه که طرفداران سیمبینی خود رو که کم هم نیستن حفظ بکنه چون تا دیروز یکی از مزیت های این شرکت تنها همین بود اما با روی اوردن گسترده ی سامسونگ به سیستم عامل سیمبین و ویندوز موبایل دیگه اونهایی که نوکیا رو واسه سیستم عامل میخواستن مثل من دیگه از نوکیا راحت تر جدا میشن و دایره ی خریدشون به سری N نوکیا ختم نمیشه .
ضمن تایید صحبت های دوستمون باید بگم من خودمم این مشکلو دارم...نقل قول:
من ان95 معمولی رو 6 ماه داشتم و بعد فروختمش ، بعد از اون حدود 6 ماه پیش 8گیگ رو گرفتم(البته ازش ناراضی نیستم)اما اگه بخوام گوشیم رو عوض کنم قطعا سراغ نوکیا به خصوص ان96 نمی رم!
چون برام خیلی تکراریه...به عنوان مثال من تصمیم گرفتم اگه یه زمانی خواستم گوشیمو عوض کنم برم Omnia i900 سامسونگ رو بگیرم چون خوب نوآوری کرده و امکانات به روزی هم داره...
راستی نمیدونم این موضوع جدیدیه یا نه :N96 زبان فارسی هم داره.
من با بعضی گوشی های سری N که کار کرده بودم ندیدم فارسی داشته باشن.
دیگه چه گوشی هایی از سری N فارسی دارن ؟
امروز شبکه های دو و تهران هم به لیست شبکه ها اضافه شد و الان 4 شبکه رو توی گوشی دارم.(1-2-3-5)
الان firmware گوشیم رو آپدیت کردم و تاثیر محسوسی توی سرعت (کار با منوها و بعضی برنامه ها)داشت.
توی توضیحات این اپدیت نوشته شده بود که عملکرد فوکوس گوشی و عملکرد Wlan هم بهتر میشه.
یعنی با کیفیت خوب میتونید شبکه ها رو بگیرید؟؟؟؟؟؟؟؟محدوده خاصی نیست که فقط اونجا قابل دریافت کردن باشه؟؟؟
کیفیت تصویر تلویزیونش خیلی خوبه.نقل قول:
اما میزان سیگنالش بستگی به مکان داره و ممکنه اگر سیگنال کم باشه بعضی قسمتهای تصویر گاهی شطرنجی بشه.
فکر میکنم فقط یک فرستنده ----H توی جماران تصاویر رو ارسال میکنه.
اما من توی خونمون که تهرانپارس هست نزدیک پنجره سیگنال 100 درصد رو دارم.
هنوز توی سطح شهر و خیابونها و مناطق متراکم تستش نکردم.
N82 منم فارسي داره....نقل قول:
الان تلويزيون رو راحت ميگيره؟ مشكل نداري؟
مشکل خاصی نداره فعلا.نقل قول:
عجب...
پس تلویزیونش هم راه افتاد!
خیلی خوبه!
آخرین قیمت بدون گارانتی چنده؟
راستی انگیج تووش نصب شد؟!
منظورم اینه که گوشی هک شد که بشه تووش بازی های انگیج رو نصب کرد؟؟؟
راستش من نصب بازیهای انگیج رو بلد نیستم.نقل قول:
زیاد هم اهل بازی نیستم.
اگر جایی آموزش نصب انگیج هست معرفی کنید تا یاد بگیرم و براتون تست کنم.
تالار n-gage :نقل قول:
آموزش نصب كلاينت ( اجرا كننده ) بازي هاي N-Gage براي سيمبين 9.3
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264623
آخرین قیمت N96 بدون گارانتی 650000 تومن
نقل قول:
750000 تومان در شيراز