خوب باید اول اونو از حالت فشرده خارج کنی و بعد هم در محل نصب بریزینقل قول:
Printable View
خوب باید اول اونو از حالت فشرده خارج کنی و بعد هم در محل نصب بریزینقل قول:
خب چه جوری این کارو کنم؟نقل قول:
باید ازتو اینترنت کرکش رو کپی کنی.:31:نقل قول:
چه جوری این کرک رو از حالت فشرده خارج کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:3:سلام من نمی دونم که کرکrzr-ltrf.rar رو چه جوری از حالت فشرده در بیاورم. لطفا هر چه زود تر کمکم کنید.:42:
ببین وقتی که تو گاندولف باشی سارامون که بهت حمله میکنه ctrlرو بگیر تا سپر درست کنی تا افسون اون بهت نخوره بعد ctrl رو ول کن وقبل از اون که سارامون دوباره سپر درست کنه به طرفش افسون بفرست یا میتونی بری نزدیکش و fرا پشت سر هم بزنی تا گاندولف با شمشیر بهش حمله کنه فقط یادت باشه که اگه خونت خیلی کم شد می تونی shiftرو بزنی تا خونت تا نصفه پر شه و دوباره وایسی تا اون علامت + سبز اون پایین کاملا سبز شه تا دوباره بتونی shift رو بزنی وخونت رو بیشتر کنی.:39:نقل قول:
من بازي رو تموم كردم با انسان ها و طرف خوبي كلا بازي يه روند خطي داشت اما خوب بود.الان دارمrise o saroun رو ميرم.
شما باید اول برنامه WinRAR رو دانلود کنی و نصب کنی تا بتونی فایل کرک رو باز کنینقل قول:
بعد هم فایل کرک رو باز کن و گزینه ٌWizard رو بزن بعد هم Finish و تمام.
نرم افزار WinRAR 3.71 رو میتونی از سایت زیر بگیری
کد:http://farsitools.mihanblog.com/post/47
من بازی رو تمام کردم هم طرف خوبی را وهم طرف بدی را خیلی حال داد.اگه راهنمایی در مورد مراحل بازی خواستید بنویسید تا شما را راهنمایی کنم.
سلام
من این بازی رو نصب کردم
اما تا میزنی که بازی اجرا بشه میره یه لحظه تو همون صفحه سیاه اول برای شروع بازی و میپره میاد بیرون و بازی اجرا نمیشه .
مشکل چیه؟
من گرافیک 256 و رم 2 گیگ و سی پی یو 3.2 و ویندوز ایکس پی و درایور گرافیک ارتقا داده شده کار میکنم .
کرک های 1.0 و 1.1 هم انداختم روش که بازم کار نکرد .
بازی هم ماله شرکت NewTech هست در دو DVD
فكر كنم مشكل از گرافيك باشه.اخه بدون كرك هم ميشه بازي كرد ولي تو بعضي مكان ها...:13:
مدل گرافيك شما چيه؟
مثلا 8400؟6600؟9800؟8800؟
موفق باشي:40:
من فکر کنم اگه یه بار بازی رو پاک کنی و نصب کنی درست می شه.:5:نقل قول:
گرافیک من 5500 هست .
گرافیک 6200 هم دارم .
هر دو حافظه 256 هستند .
اما اینی که روش بازی اجرا کردم همون 5500 بود .
چی میشه که تبدیل به هیرو میشی ؟
یعنی چیکار باید بکنی که تبدیل شی ؟
نه دوست عزيز گرافيكت پاييينه.من قبلا رو 7300 با كلي افت فريم اجرا ميكردمنقل قول:
اقاي gorgnama تو بعضي مرحله ها ب جاي هيرو ها مي شي كه به انتخاب خودت نيست.
توی یه سری از مراحل بر طبق روند داستان بهت میگه که میخوای هیرو بشی یا نه
درین موارد بر خلاف حرفی که دوستمون گفتن نباید enterرو بزنید،باید کلید جهت سمت چپ رو بزنید که به سمت yes هستش
اون موقع اون هیرو در کنترلتونه
من اول مرحله 3 هستم میخوام از دالون رد شم ولی انگار یک چیزی مانع میشه (نا مرئی هست)
تو معبد بالین گیر کردم
چی کار کنم؟
این مشکل به خاطر خراب بودنه کرکه که توی خیلی از نسخه ها وجود داشت.نقل قول:
من اول مرحله 3 هستم میخوام از دالون رد شم ولی انگار یک چیزی مانع میشه (نا مرئی هست)
تو معبد بالین گیر کردم
چی کار کنم؟
توی همین تاپیک یکی از بچه ها ( بردیا ) کرک خودش رو گذاشته بود که با استفاده از اون درست میشد.
بگردین پیداش میکنین.
سلام چه جوري ميشه انلاين بازي كرد ؟
قبل از اینکه به در برسی یک نردبون هست از اون برو بالا و از همون جا یک جایی هست بپر پایین و میتونی از اونجا راحتتر بجنگی
از طریق هماچی انگار میشه ولی خب باید فایروال رو انگار آف کرد و یه سری کارای دیگه انجام داد که کلا مشکلهنقل قول:
سلام چه جوري ميشه انلاين بازي كرد ؟
شما مي دونين چه كار هايي? كه مشكله :31:
من هم مرحله ی خوب ها رو رفتم و هم آدم بدهارو (ارگ ها)
خیلی بازی قشنگیه
سلام
من بازی The Lord of the Rings - Conquest™ رو نصب کردم. وقتی میرم داخل بازی همون صفحه سیاه اول که میاد بعد میپره بیرون و هیچی به هیچی انگار نه انگار
چی ککار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دوباره این بازی رو پاک کردم و دوباره نصبش کردم این دفعه از بازی خارج نمیشه ولی صفحه کاملا سیاه میمونه اما داخل بازی هست صدای گزینه هاش می یاد وقتی موس رو تکون میدم نشانگر موس هم یه شمشیره
سیستمم
ram 1g
amd athlon 64 x2 dual (ATI radeon X1200
باید آیپیت با طرف یکی باشه،پینگ خیلی کمی داشته باشی و...نقل قول:
عرضم به خدمت داداشی که بازی ها یه یکی دو سالیه که برای اجراشون باید کارت هاغی گرافیکی ای داشته باشی که سایه زن ورژن 3 رو ساپورت بکنه! Pixel shaderنقل قول:
کارت گرافیک شما شیدر 2.1 هستش اگر اشتباه نکنم و واسه همین تو بازی میره ولی صفحه سیاهه!
باز مطمئن نیستم ! ولی فک کنم سری x1200 شیدر مدل 2 ه!حالا می خوای درایور گرفایکتو آپدیت کن شاید درست شه (البته بگم اگر مشکل از شیدرت باشه درست نمی شه ها!)
خوش باشی
بابا لينكها همش خرابه ترو خدا چك كنيد يكي كركشو بزاره
باسلام لطفا یک لینک سالم بگذارید:10:
سلام
دوستان اگه میشه یه لینک دانلود سالم بزارید
ممنون
برای کرک بازی؟
شب برم خونه آپلودش میکنم دوباره(اگر بازی رو پاک نکرده باشم)
اینم لینک کرک بازی
توی پست اول هم میزارمش
حالا حالاها پاک نمیشه
به صورت فایل exe هستش و فقط باید کپی کنید توی محل نصب بازیتون
کد:http://www.4shared.com/file/173662260/5e7d0a09/Conquest.html
من دانلودش کردم ولی جواب نداد باید کجا کپیش کنی من اونو توی محل نصب بازی کپی کردمنقل قول:
این بازی همچون لکهی ننگی بر تاریخ بازیهای ارباب حلقه ها باقی خواهد ماند! :31:
دوتا نکتهای که من کشف کردم که باعث این مسئله میشه بنظرم یکیش اینه که همه چیز خیلی ساده طراحی شده بود، مثلا سیستم تیراندازی این بازی اصلا با Return of the King قابل مقایسه نیست! واقعا مزخرف بود!
یکی دیگش هم بنظرم این بود که جادو رو بیش از حد قاطی کرده بودن تو بازی بشکلی که من واقعا با اینهمه علاقهای که به ارباب حلقه ها دارم نتونستم تحمل کنم و بعد مرحله دوم خارج شدم از بازی و بکلی حذفش کردم!
در کل من 1 مرحله Return of the King رو با کل این بازی حاضر نیستم عوض کنم...
کاملا موافقم!:10:نقل قول:
این بازی مزخرف کجا و اون Return of the King عزیز کجا!
البته من برخلاف شما این بازی بیخود رو هم تا تهش بازی کردم ...:18:
ولی حیف وقت!! Return of the King رو تا به حال 70 یا 80 بازی کردم، ولی هنوز هم معرکه س! کاش یه بازی در شان ارباب حلقه ها بسازن!:11:
آی گفتی!:10: Return of the King کجا و این بازی مزخرف کجا! البته من این رو هم تا تهش بازی کردم، ولی حیف وقت!:19:نقل قول:
Return of the King رو تا حالا 70 یا 80 بار بازی کردم، ولی هنوز هم کلی حال میده!:21:
کاش یه بازی در شان ارباب حلقه ها میساختن!
حتی battle for middle earth ها هم بهتر از این بود!!:11:
سلام من بازی را خریدم ولی مشکل اساسی دارم اینم اینه که پس نصب بازی و تمامی برنامه های جانبی وقتی وارد بازی میشم یا ارور از طرف ویندوز میاد یا تو بازی اطلا هیچ چیز به جز مه نمیبینم بازی را روی یک کامپیوتر با مشخصات پایین یکی از اشنا ها نصب کردم و کاملا درست اومد ولی برای من اینجوری چرا مشخصات سیستمم بالاست. چند بار ویندوز مختلف نصب کردم ولی فایده نداشت لطفا کمکم کنید و بگویید چه کار کنم؟:41:
مطمئنی patch رو نصب کردی؟ گرافیکت چیه؟نقل قول:
ممنونم اما چون لینک مستقیم نبود دانلودش خیلی طول کشید:13:
به به به
منم چند وقته گرفتمش ولی نرسیدم نصب کنم
چه طوره؟ راضی اید؟
سلام.قبلا این بازی رو نصب کرده بودم و تموم هم کرده بودم!!!اما وقتی این دفعه نصب کردم بعد از لوگوی سازنده ی
فیلم ارباب حلقه ها ارور microsoft visual c++ runtime library رو میده این نرم افزارتو سیستم 2005 بود و
من 2010 رو دانلود کردم و جایگزین قبلی کردم اما نشد...
برای جزئیات بیشتر هم عکس می ذارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://upload.--------.com/7/1274001330.jpg
فکر کنم اگه انیستال بکنی بعد نصب کنی microsoft visual c++ runtime library 2005 رو بریزی درست بشه.xlive رو هم بریز
سلام
من بعد از نصب کردن این کرک باز یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که یه مقدار که از مرحله 3 میرم جلو تو اون قسمت که زده press E to pull lever وقتی که E رو میزنم بازی گیر میکنه
راه حل دوستان ؟
توی مرحله ای که باید فیل رو بکشی و تبدیل به لگولاس میشی
چطوری باید از فیل ها بالا بری؟
سلام
e رو نزدیک پای فیل بزن بعد دستورات رو عمل کن