نقل قول:
منم مشكلي ندارم
خوب پس قراره بچه هایه کرمان 4شنبه ( چندم میشه ؟ ;) ) ساعته 6 باغه ملی کرماننقل قول:
من می یام
هر کس میخواد بیاد بیادو اینجا اعلامه آمادگی کنه
هر چی خوراکیم دارید بیارید بخوریم :laughing:
Printable View
نقل قول:
منم مشكلي ندارم
خوب پس قراره بچه هایه کرمان 4شنبه ( چندم میشه ؟ ;) ) ساعته 6 باغه ملی کرماننقل قول:
من می یام
هر کس میخواد بیاد بیادو اینجا اعلامه آمادگی کنه
هر چی خوراکیم دارید بیارید بخوریم :laughing:
ببخشيد من كلاسه كامپيوتر داره اگه ميشه يه نيم ساعت يك ساعتي دير قرار بگزاريدنقل قول:
نوشته شده توسط Babak_King
نقل قول:
نوشته شده توسط hesam
بابا با کلاس باشه پس ساعته 6.30 :tongue: :laughing:
ایول دستت طلانقل قول:
منم شايد بيام...
يه جاي بهتري قرار مي زاشتين!!!!!!!!
مثلآ شفا.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شفا هم شد جا ما یک جایه خلوت می خواهیم حرف بزنیم نه بریم دختر بازینقل قول:
نوشته شده توسط بهنام-ن
منم سعي ميكنم بيام
ای بابا تو این جمع دختر کسی نیست؟
خوب باشه ما نمی آییم بعدا عکساتونو می بینیم
دوستان همون 6 باشه حالا حسام جان نيم ساعت دورتر مياد آخه من هم بعدش كار دارم يعني 7 بايد جايي باشم
خوب گفتي حسام جاننقل قول:
شفا هم شد جا ما یک جایه خلوت می خواهیم حرف بزنیم نه بریم دختر بازی
اين حرف شما يعني چي؟ :sad:نقل قول:
ای بابا تو این جمع دختر کسی نیست؟ خوب باشه ما نمی آییم بعدا عکساتونو می بینیم
اگه منظورت اينه كه شما دختري ؟خب شما بيا :biggrin: اگه منظورت اينه كه ميخواهي :puke: :puke: :puke: كه مشترك مورد نظر در دسترس نمي باشد no responce to f...... :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
سلام امیر جان
بله آیا شما به ما حالی میدیو میای سره قرار
اگر که بله پس میایم ....
دوستان امروز روز قرار هست
امير آقا هم اگه ميومد كه خيلي خوب مي شد
من كه خدمت دوستان عرض كردم من ساعت 7 بايد جايي باشم من از 6 ميام هركي اومد اونجا با هم مي چرخيم تا بقيه هم بيان
اميرجان راستي يادم رفت نميخواهي محل سكونت خودت رو عوض كني يه نيگاه بنداز :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
سلامنقل قول:
مهرداد جان سلام
راس میگی . الان درستش میکنم.
ای داد کاشکی میتونستم بیام
امیر جان چرا نمی تونی بیای؟
اولآ من نگفتم بريم دختر بازي...!نقل قول:
نوشته شده توسط hesam
دومآ شفا از باغ ملي شلوغ تر نيست...!! :blink:
اميرجان ما در خدمتيم
دوستان دوساعت تا قرار مونده من دارم آماده ميشم برم يه كاري دارم از اونجا اعت 6هم خدمت شما مي رسم
دوستان سلام
ديروز قرار ساعت 6 با حضور من و بابك كينگ و حسام و حسين برگزار شد
من ساعت 5.50 به محل رسيدم كه ديدم بابك اونجاست بعد از چند دقيقه نسشتن حسين هم اومد و گفت كه حسام تا 6.30 كلاس هست بعد هم بسوي پارك رياپيات و كتابخانه رفتيم و تا ساعت حدود 6.45 من از خدمت دوستان مرخص شدم
عكسها رو هم حسام جون مي ذاره همينجا
دوستان دوبار شد شرمنده :biggrin:
ببخشيد ديشب مشكل اينتر نت داشتم الان هم تويه كافه اينتر نت هستم اين هم لينك عكس ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون حسام جان بابته عکس ها
عجب مبایله خفنی داری دمت گرم
نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
آقا مهرداد
فکر نمی کنم mermaid پسر وجود داشته باشد! منظورم این بود که آیا هیچ دختر دیگر کرمانی اینجا عضو نیست که ما هم بیاییم؟
عکسهاتون قشنگ بود
دعوا نکتید تموم شد رفت حالا به فکر قرار جدید باشید
تبريك به بابك كينگ بابت همكار شدنشنقل قول:
همکار انجمن آموزش های الکترونیکی
بابك شيريني يادت نره شوخي هم ندارم...............
نقل قول:
ببخشيد ديشب مشكل اينتر نت داشتم الان هم تويه كافه اينتر نت هستم اين هم لينك عكس ها
حسام جان مسئول روابط حمومي ااااااااااا ببخشيد اشتباه شد مسئول روابط عمومي ما هستنيد و ازشون تشكر مي كنيم
شرمنده من همنوز نتونستم اسم شما رو بخونم:happy::happy::happy::happy::happy:نقل قول:
آقا مهرداد
فکر نمی کنم mermaid پسر وجود داشته باشد! منظورم این بود که آیا هیچ دختر دیگر کرمانی اینجا عضو نیست که ما هم بیاییم؟
عکسهاتون قشنگ بود
خب هنوز هم دير نشده شما مي توني يه قرار بذاري ما بياييم و شما رو ببينيم شما كه مارو ديدي .
در مورد دختر ديگه كه تا ااين لحظه ما دختر كرموني اينجا نديديم فقط يه زماني يه اشتباهي شده بود و برو بچ حمزه رو اشتباها دختر گرفته بودند:happy:
نقل قول:
دعوا نکتید تموم شد رفت حالا به فکر قرار جدید باشید
حسام جون كي قرار بذاريم:happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه من دومات شدم که شیرین بدم انشالله هر وقت دوماد شدم شیرینی نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تبريك به بابك كينگ بابت همكار شدنش
بابك شيريني يادت نره شوخي هم ندارم...............
فكر كردي ما اينجا مي شينيم و مي گذاريم تو به همين سادگي از زير شيريني دادن فرار كنينقل قول:
مگه من دومات شدم که شیرین بدم انشالله هر وقت دوماد شدم شیرینی نمیدم
بشین تا زیر پات درخت سبز شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم موافقم صبر کن تا سره قراره بعدی یک حالی بهش میدیمنقل قول:
در باره قرار برابه پنجشنبه ساعت 5
حالا مي بيني كي ميشينه زير پاش علف سبز شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بشین تا زیر پات درخت سبز شه
نقل قول:
من هم موافقم صبر کن تا سره قراره بعدی یک حالی بهش میدیم
در باره قرار برابه پنجشنبه ساعت 5
شرمنده قرار پنجشنبه نذاريد چون هر هفته من مي رم سر مزار بابام نمي تونم بيام..كرمان هم نيست كه بتونم سريع برسونم خودم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا مي بيني كي ميشينه زير پاش علف سبز شه
شما جون بخوا ( ولی شیرینی نخوا ) مهرداد جاننقل قول:
شرمنده قرار پنجشنبه نذاريد چون هر هفته من مي رم سر مزار بابام نمي تونم بيام..كرمان هم نيست كه بتونم سريع برسونم خودم رو
چهارشنبه یا هر روزی هیچ خیالی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهارشنبه یا هر روزی هیچ خیالی نیست
تاييد ميشه
سلام
شما هدفتون از اين قرارها چيه ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هدفمون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) گرفتنه یه شیرینی از مهرداد یا حسام یا حسینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هيچي از بس پشت كامپيوتر نشستيم خسته شديم كمرمون درد گرفت به همين دليل قرار ميذاريم رفع خستگي بشهنقل قول:
مي دوني كساني كه با كامپيوتر كار مي كنند رفيق زياد ندارند چون بيشتر وقتشون رو تو اينتر نت و كامپيوتر مي گذروونند حالا چند تا مثل هم پيدا شدن كه يه سري شباهت ها دارند و اونم اينه كه عضو پي سي هستند
نقل قول:
هدفمون ( ) گرفتنه یه شیرینی از مهرداد یا حسام یا حسینه
____
آره جون ع.............
فكر مي كني ما به همين سادگيها از سر شيريني مي گذريم ما خون دل خورديم تا تو به اينجا رسيدي ما دود چراغ خورديم تا تو رو به اينجا رسونديم حالا ميگي كه ......
ایو خوب اومدی حال کردمنقل قول:
بابک من هم از شیرینی نمی گذرم باید بدی من یکی سرم نمیشه البته رویا هم باید شیرینی به تعویق افتده رو هم باید بده
من هروقت همكار انجمن كرك و سريال شدم اون موقع به همگي شيريني ن مي دم:happy:نقل قول:
البته رویا هم باید شیرینی به تعویق افتده رو هم باید بده
بچه ها امير پي سي قاطي كرده تو قرار تهران سر مهدي بست آخرش كار بهجاهاي باريك مي كشه از الان گفته باشم
اميرجون ديگه جون من بي خيال اين جريان بشو .
من سرم نميشه چه كاربر فعال چه همكار هر دو بايد شيريني بدن (البته همكار نرخش گرون تره)حالا خودتون هماهنگي كنيد قرار بعدي كي بايد شيريني بدهنقل قول:
ایول بابا پروفشنال میدونی این از همه مهمتره حسام جان تو حرفه ای هستی باید شیرینی بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه مهرداد جان؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من سرم نميشه چه كاربر فعال چه همكار هر دو بايد شيريني بدن (البته همكار نرخش گرون تره)حالا خودتون هماهنگي كنيد قرار بعدي كي بايد شيريني بده
بروبچه ها قرار براي سه شنبه هر كي ميتونه بياد :biggrin: قرار پشت كتابخانه ملي :)
اقایان تعجب نکنید این ht128 حسین رفیقه من هست و گفته بهتون بگم ساعت قرار ساعت 5 هست تازه برین با ای دیش حال کنید
اه نه بابا از هر چی که حساب کنیم تو بیشتر از من داری مثلا پست همکار بودننقل قول:
تازه نرو با مهرداد رفیق بشو اون طرفه مایه
خودتو برای دادنه یک شیزینی تمیز اماده کن
اگه تونستی حتمن بیا سره قرارنقل قول:
نوشته شده توسط Amir_P30
سلام من 100درصد ميام با امير در تماس هستم