الان باز زنگ زدم پشتیبانی در مورد وضعیت دیروزم که رایگان حساب میکرد پرسیدم
گفت: « 5شبنهها رایگان نیست، وا ینکه الان داره برات رایگان حساب میکنه به این دلیله که هنوز سایت آپدیت نشده»
Printable View
الان باز زنگ زدم پشتیبانی در مورد وضعیت دیروزم که رایگان حساب میکرد پرسیدم
گفت: « 5شبنهها رایگان نیست، وا ینکه الان داره برات رایگان حساب میکنه به این دلیله که هنوز سایت آپدیت نشده»
برای من که دیروز رایگان حساب نشد ! :41:نقل قول:
اقا اين شاتل 512 چه طوره؟
راسته؟
ميشه كلا مزايا و مضرات سرويس 512 شاتل كه فقط هجده هزار تومن در ماهه رو بگير ... ؟!؟
كدوم 512؟نقل قول:
Art يا Eco ؟
eco
آرتش چنده مگه؟
اگر آرتش ارزونه آرتش هم توضيح بديد
كيفيت و قطعي و ديسكانكتي و مصيبت هاي صبانت بيشتره يا كيفيت شاتل بهتره؟
(براي من كيفيت بسيار مهم است و نميخواهم قطعي به هيچ وجه داشته باشم چون كار هاي مهمي ميكنم كه با قطع شدن همه اش خراب مي شود و بايد دوباره انجام بدم و قاطيپاتي ميشه كه چه چيز هايي چي شده ...)
ممنون ميشم بگيد كيفيت شاتل بهتره يا صبانت
شاتل پایدارترین isp هست تا جایی که من خبر دارمنقل قول:
تائید میشهنقل قول:
من حدود دو سالی هست از شاتل استفاده میکنم مودم رو هم که از شرکتش گرفتم پاراداین هست که فکر نکنم دیگه از این نوع مودمها بده واقعا قطعی در حد بسیار پائین هست
پیشنهاد میکنم از شاتل اکانت بگیرید:46: ( البته نگیرید هم به من ربطی نداره :31:)
چشمتون روز بد نبینه رب ساعت اختلال داشت شبکه فروم پر کردم تماس گرفتن گفتن صبر کنید... الان درست شد
البته تو این 1 سال و چند ماهی که من دارم اولین بار بود
مطمئن باشید از این نظر هیچ شرکتی به پای شاتل نمیرسه.نقل قول:
هم از نظر پشتیبانی و هم کیفیت خدمات.
هفته ها شده سیستم من روشن و متصل بوده و حتی یکبار هم دی سی نشده.
البته فن آوری +ADSL2 هم کمک میکنه که با وجود هر گونه نویزی هم اتصال قطع نشه.
با سلام ببخشید یه سوال والا ما برایه اینکه بتونیم سرویس 512 اکو شاتل رو بگیریم واسمون مقدور نیست که از شرکت نامه جور کنیم فقط یه چیزی اونم اینه که پدر من رئیس کلانتری هست آیا میشه از اون طریق واسه خونه این 512 اکو رو بگیریم مثلا مدارکی جور کنم بدم تا اونا به من 512 بدن؟
آقا کسی نمیدونه ترافیک بین ساعت 24 جمعه تا 1 صبح شنبه رایگان هست یا نه؟ :31:
واقعا وقتي اينقدر از شاتل تعريف ميكنيد پس وقتي 512 رو فقط ماهي نه هزار تومن ميده كه اين واقعا معركه است (زده رو دست آي اس پي هاي كشور هاي اروپايي !؟)
کسی از 512 اکونومی شاتل تو تبریز استفاده میکنه بگه سرعت دانلود چند k.b هست؟؟؟؟
اینجا همه منتظرن تا اقا فرید گزارش بده که سرویسش چطوریه.نقل قول:
ظاهرا ایشون اولین قربانی هستن.خودش میگفت از شنبه فعال میشه براش.حالا باید منتظر نتیجه باشیم.
آقا فرید چه خبر؟
فقط تو سرویسهای آرت جمعهها رایگانهنقل قول:
كسي الان تو تهران 512 دراه؟
بگه ببينيم چي به چي هست
راستي يك سوال ديگر
اين كه ميگن يك ماه بخري 18 هزار تومن دو گيگ بهت ميدم و سه ماه بخري 44 هزار تومن بهت پنج گيگ ترافيك ميديم
اون وقت اين ترافيك طوري هست اگر در ماه اول بيشتر از دو گيگ استفاده كردم بايد صبر كنم تا ماه بعد برسه و دوباره ترافيك داشته باشم واسه اون ماه يا نه؟
يعني سيستم اينها ترافيك رو كلي حساب ميكنه و شما ميتوني در يك روز كل ترافيك رو مصرف كني و وقتي تموم شد فردا بري دوباره ازشون اشتراك بگيري؟
نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده:19::41:
زنگ بزن بخش فروش شاتلنقل قول:
با سلام ببخشید یه سوال والا ما برایه اینکه بتونیم سرویس 512 اکو شاتل رو بگیریم واسمون مقدور نیست که از شرکت نامه جور کنیم فقط یه چیزی اونم اینه که پدر من رئیس کلانتری هست آیا میشه از اون طریق واسه خونه این 512 اکو رو بگیریم مثلا مدارکی جور کنم بدم تا اونا به من 512 بدن؟
شغل پدرتون را بگو
خودشون مي گن چكار كنيد
به اطلاع كليهي مشتركين سرويسهاي آرت ميرسانيم، ترافيك روزهاي پنجشنبه سرويسهاي Art1 تا Art6 تا پايان مهر ماه، همچنان رايگان خواهد بود.
طي مدت زمان ياد شده، كليهي كاربران سرويسهاي Art1 تا Art6 افزون بر برخورداري از ترافيك رايگان روزهاي جمعه و ترافيك رايگان شبانه (از ساعت 1 تا 7 بامداد)، از ترافيك رايگان روزهاي پنجشنبه نيز بهرهمند خواهند شد.
کد:http://www.shatel.ir/content/view/393/128/lang,fa_IR/
دیدین حق با من بودش....نقل قول:
برای من این هفته پنجشنبه را رایگان حساب کرد....
هرچند وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتن که خیر رایگان نیست اگه برات رایگان حساب میکنه به این دلیله که هنوز سایت آپدیت نشده...
ولی گویا واقعا رایگان بید.....
سلام
آقایون شاتلی چندتا سوال از خدمتتون دارم
1) میخواسنم بدونم اگه زودتر از موعد ترافیکم تموم بشه شرکت خطم رو از رانژه خارج میکنه یا نه ؟ مثلا اگه تو سرویس سه ماهه حجمم 1.5 ماهه تموم بشه آیا خطم رو از رانژه خارج میکنه یا نه صبر میکنه 3 ماهم تموم شه؟ .
2) بالاخره این موضوع شبانه 2 تا 7 رایگان برای سرویسهای اکو دائمی هست یا برداشته خواهد شد؟ اگه بردارندکه دیگه سرویسهای اکو مفت نمی ارزه؟ مثلا این 5 گیگ برای 3 ماه واقعا ستم هستش اگه بخواد شبانه رایگان رو هم حذف کنه فکر کنم این 5 گیگ به یه هفته هم نکشه چه رسد به 3 ماه.
3) شنیدم برای گرفتن Adsl شاتل کلی دنگ و فنگ داره و کلی مدارک میخوان مثلا رضایتنامه صاحب خط - تایید نامه سرویس بالای 256 و..
1) نمیدونم.اما عقل حکم میکنه که خارج نکنن.چه بسا توی بعضی سرویس ها بعد از تموم شدن ترافیک میشه از سرویس رایگان استفاده کرد.نقل قول:
2)نمیدونم
3)نه .خیلی هم راحته.
من کپی شناسنامه صاحب خط رو بعلاوه آخرین قبض پرداخت شده تلفن بردم و ثبت نام کردم.
یه جاش هم هست که امضای صاحب خط نیازه اما متصدی ثبت نام بهت میگه خودت الکی یک امضا بزن.
از دوستانی که تمایل به واگذاری کارت تخفیف شاتل رو دارن لطفا برای من پیام خصوصی بدن.
ممنون
شما یه زنگ بزن پشتیبانی شاتل ببین فقط شماره کارت تخفیف رو قبول میکنن یا باید خود کارت رو داشته باشی.نقل قول:
اگر فقط شماره سریالش رو خواست در خدمتم.
دوستان جواب من رو نداديد ...
-عرض كردم ميشه تمام ترافيك سه ماه رو مثلا پنج گيگ رو روز اول مصرف كرد؟(512 دارم)
-دوم اينكه وقتي روز اول ترافيكم تموم شد تكليف چيه؟ همان روز ميتونم دوباره اشتراك سه ماهه(40 تومن) رو بگيرم و باز هم ميتونم اونو توي يك روز تموم كنم؟
يعني در كل ميخواهم بدونم هر 44 هزار تومن كه پنج گيگ ميده عين يك بستني ميمونه كه شما هر وقت خواستي ميتوني بخوريش و تمومش كني و دوباره بري بستني جديد بگيري ، حالا ميتوني در عرض سه ماه بخوريش يا اينكه يك ساعته ليسش بزني و تموم بشه
تفسير درستي كردم؟
چند تا سوال داشتم :
1- می خواستم ببینم قیمت هایی که شاتل توی سایت زده فقط برای تهران هست یا شهر دیگه ( مثل اصفهان ) که زیر پوشش خودشه هم همین قیمتاس .
2- 256 eco رو به خونگی هم میدن یا دردسر داره ؟
3- من می خوام حداکثر تا 18 تومن برای اینترنت بدم . اینترنتم برای بازی تو گرنا می خوام ( dotA ) حالا موندم 64 نامحدود بگیرم ( که می ترسم پینگش خراب باشه و اصلاَ نشه بازی کرد ) یا اینکه 128 ( اگه 256شد که چه بهتر ) ولی با این حال می ترسم 2.5 گیگ کم باشه . بین دو راهی گیر کردم .
4- سوال دیگه این که سرویس های art رو به خونگی هم میدن ( مثل 64 نا محدود )؟؟؟
درستهنقل قول:
دوستان جواب من رو نداديد ...
-عرض كردم ميشه تمام ترافيك سه ماه رو مثلا پنج گيگ رو روز اول مصرف كرد؟(512 دارم)
-دوم اينكه وقتي روز اول ترافيكم تموم شد تكليف چيه؟ همان روز ميتونم دوباره اشتراك سه ماهه(40 تومن) رو بگيرم و باز هم ميتونم اونو توي يك روز تموم كنم؟
يعني در كل ميخواهم بدونم هر 44 هزار تومن كه پنج گيگ ميده عين يك بستني ميمونه كه شما هر وقت خواستي ميتوني بخوريش و تمومش كني و دوباره بري بستني جديد بگيري ، حالا ميتوني در عرض سه ماه بخوريش يا اينكه يك ساعته ليسش بزني و تموم بشه
تفسير درستي كردم؟
اكانت شما يا بعد از سه ماه باطل مي شه
يا با مصرف تمام پهناي باندت
بالاي ليست قيمت اسم شهر ها را نوشتهنقل قول:
1- می خواستم ببینم قیمت هایی که شاتل توی سایت زده فقط برای تهران هست یا شهر دیگه ( مثل اصفهان ) که زیر پوشش خودشه هم همین قیمتاس .
اصفهان هم جزوشه
بلهنقل قول:
سوال دیگه این که سرویس های art رو به خونگی هم میدن ( مثل 64 نا محدود )؟؟؟
من خودم 64 نامحدود دارم
ولي بازي نمي كنم كه بهتون بگم براي بازي مناسبه يا نه
ولي فكر نمي كنم مشكلي داشته باشه
دوستان تهرونی یه تست کنن ببین سرعت دانلودشون از تورنت چقدره؟؟؟/
در مورد سوال اول اطلاعی ندارم چون تا حالا همیشه یک ماهه گرفتم.نقل قول:
خیر نمیتونید و باید تا پایان دوره صبر کنید یا ترافیک اضافی به قیمت هر گیگ 9000 بخرید ( یعنی تا سه ماه دیگه از تمدید ترافیک به جز خرید ترافیک اضافی خبری نیست حواستون جمع باشه )
آره! درست گفتي.نقل قول:
اگه بري 1 ساله اشتراك ببندي مي توني روز اول ، تمام پهناي باندت رو مصرف كني. هيچ مشكلي نيست.
هزار بار در روز هم مي توني بري تمديد كني. از خداشون هم هست:27:
آره ...انگار كه بستني جديد خريده باشي.
نه !نقل قول:
هيچ اجباري به خريد ترافيك اضافي نيست.
خريد ترافيك اضافي، فقط يك گزينه است از دو گزينه موجود.
ترافيك اضافي رو براي اين گذاشته اند كه مثلا مشتركي كه ترافيكش تموم شده ولي تصميم نداره كه بعد از پايان دوره هم با همان شركت تمديد كنه بتونه راهي براي استفاده از اينترنت تا پايان دوره داشته باشه.
دوست عزیز شما بودین که میخواستین اکو 512 بگرین؟؟؟نقل قول:
چی شد؟؟؟ وضعیت الان چطوره؟
نقل قول:
کسی نیست جواب بده !!!!!!!!!:41:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3008733&postcount=229
از شاتلی ها کسی نبود راهنمایی کنه ؟:20:نقل قول:
نقل قول:
سوال اول: اگه خط کشش داشته باشه میشه
سوال دوم: دقیقا نمیدونم اما منطقا باید بشه. نهایتش اینه که درخواست فسخ قرارداد رو میدی تا مدت باقیمونده آزاد بشه و فوری یک قرارداد دیگه میبندی.
بستنی خودته میخوای الان بخور میخوای فعلا دستش نزن بزار برای بعد :31:
نقل قول:
در مورد سوال دوم و چهارمت عرض کنم که:
اگه دست خالی باشی نمیده! یا یک دانشجو پیدا کن که با نامه دانشگاه و به اسم اون بگیری
یا نامه شرکتی بیار. به همین سادگی. راحت تر از اونیه که فکرشو بکنی. :31:
البته 64 نامحدود منحصرا مال کاربرای خونگیه.
:40:دست مشترک مورد نظر در حال حاضر در پوست گردو میباشد.لطفا دوباره شماره گیری نفرمایید.:40:نقل قول:
بهش ندادن،گفتن ماه دیگه.
یعنی چی؟نقل قول:
یعنی غیر از اقا فرید،اینجا هیچکس سرویس 512 eco نداره؟