این دیگه چیه ؟نقل قول:
Batamn:AS
آخه تو تایپیک درخواست دانلود بازی درخواست دادم بهم لینک دادند ، اینجا :
خودتون یه نگاه بندازید .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4123960&postcount=5552
Printable View
این دیگه چیه ؟نقل قول:
Batamn:AS
آخه تو تایپیک درخواست دانلود بازی درخواست دادم بهم لینک دادند ، اینجا :
خودتون یه نگاه بندازید .کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4123960&postcount=5552
Batman Arkham Asylumنقل قول:
این دیگه چیه ؟
بازی تموم شد خیلی قشنگ بود
خوبیش اینه که بعد از بازی میتونی تو arkham گشت بزنی و پازل ها رو حل کنی
دقیقا... چون اونی که داره دانلود میشه دموی بازی (به حجم 2.03 GB) هست نه خود بازی.نقل قول:
ببخشيد من يكم گيرائيم دست كاري شده فعلا اوراقه :)نقل قول:
دقیقا... چون اونی که داره دانلود میشه دموی بازی (به حجم 2.03 GB) هست نه خود بازی.
اين دموي بازي چه چيزاي از اصل كم داره ؟
چون من فال آووت رو دموش رو گرفتم از بازي اصلي فقط 3 تا زمين و 8تا ماشين كم داشت .
دمو یعنی هندونه به شرط چاقو!نقل قول:
اين دموي بازي چه چيزاي از اصل كم داره ؟
دموی بازی يه قسمت از بازی هست كه زودتر از بازی منتشر ميشه ... مثلا يه مرحله از بازی رو ميزارن و ما بازی ميكنيمنقل قول:
اگه خوشمون اومد بازی اصلی رو هم تهيه ميكنيم
سعید تو که خوشت اومده.:دی
بوگو بازی چطوره؟
اول ميگم وقتی بازی رو تهيه كرديد بايد چه كارا بكنيد :
اول بهتون بگم اگه ميخوايد از بازی نهايت لذت رو ببريد بازی رو از همون اول روی Hard شروع كنيد ... روی اين درجه مبارزه با ، باس فايت ها سخت ميشه و مجبور ميشيد از مغزتون كار بكشيد كه وقتی حمله كرد طرفتون چيكار كنيد . اول بزنيد با batrang كورش كنيد بعد حمله كنيد يا نه راه حل بهتری داريد ...
بعد از اين يه پيشنهاد ديگه هم دارم . چون بازی فكريه سعی كنيد قسمت های فكری و معما های بازی رو خودتون حل كنيد ... پيدا كردن آيتم ها و ... نياز به كمك داره ولی حل معما ها فقط و فقط نياز به فكر كردن داره ( من ميدونم يه مدت ديگه توی اين تاپيك چه خبر ميشه ! ) تلاشتون رو بكنيد و بعدش اگه واقعا ديديد فكری برای حل معما ها به ذهنتون نميرسه بياين اينجا بپرسيد
اين از توصيه های من !! تا بازی رو هم 100 % نكرديد ولش نكنيد !
خوب اما در مورد خود بازی :
محتوای مخفی: داستان بازی
در مورد گيم پلی هم بايد بگم همه چيز متكی به اسكن كردنه ! يعنی اگه ميخوايد بدونيد پشت ديوار دشمن هست يا نه يا اصلا ميخواين بدونيد اين معما چطور حل ميشه بايد پشت سر هم محيط رو اسكن كنيد ... دومين چيز مهم كه توی حل معما و همينطور كشتن دشمنان خيلی اهميت داره Batrang هستش ! برای اينكه بازی هم خسته كننده نشه مثل Prototype آپگريد هايی وجود داره ... با كشتن دشمنان و كمبو زدن و حمله به نقاط ضعف باس ها و حل معما و پيدا كردن آيتم های خاص و ... ميشه آپگريد هارو خريد ... در مورد سيستم مبارزات هم بايد بگم كه مبارزات بازی بدون خون ريزی هست ولی ضربات و كمبو های زيبایی رو شما ميتونيد اجرا كنيد . چيزی كه من رو خيلی ازش توی اين بازی خوشم اومده دوربينش در بعضی صحنه ها مثل باز كردن در كانال ها هستش كه كمك كرده حس سينمايی بازی رو بيشتر كنه . توی بازی معماهای جالبی هم وجود داره كه شما بايد اون هارو حل كنيد
اينا در مورد گيم پلی ... هر كی بازم به خوب بودن بازی شك داره بره نقد های سايت های معتبر رو بخونه
مگه شما دمو بازیو بازی کردید..؟؟
مگه این بازی هنوز نیومده ...
نسخه pc هنوز نیومدهنقل قول:
نسخه360 وps3 موجود هستش تو بازار
من رفتم قیمت نسخه ps3 بازی رو بگیرم بعدش میدونی چه قیمتی بهم داد؟95تومن!!:18:بعدش میدونی چی شد؟مخم سوت کشید:31:من دیگه سمت این بازی نمیرم تا نسخه pc بیاد :27:
با اجازت یه چیزی اضافه کنم که بدجور منو گذاشته بود سر کار .نقل قول:
>>> اگه دیدید که یه علامت سوال در دور دسته و نمیتونید بگیریدش یا یه دیوار بالاست و دستتون بهش نمیرسه بیخیالش شید .چون در آینده تواناییهایی بهتون میده که با استفاده از اونا میتونید این کار رو انجام بدید ...
من دموشو دارم دانلود میکنم و فقط 12 درصد مونده بود ترافیکم تموم شد .
اگه کسی اونو بازی کرده بگه چطوریه ! چون 2 روزه دارم دانلودش میکنم ، واسه من دموش هم 15 روز زودتر ارزش داره .
خدا بخواد پس فردا کامل دانلود میکنم .
حالا یک سوال داشتم از دوستان کنسولی که بازی کردند!
آیا اون دشمنهایی که گفته بودند وجود داره و واقعا هم زیاد بودند همشون هستند؟و در داستان تاثیر گذار هستند؟
بازی چند ساعت تمام میشه؟
كدوم دشمنا يه خورده توضيح بده ...نقل قول:
داستان خيلی خوبی داره ولی باز ميتونست بهتر هم باشه
اگه بخوای آيتم هارو پيدا كنی و هر سه خفاش چلنج هارو بگيری و تمام معماهارو حل كنی و ... حالا حالا ها الافی : دی
فکر کنم منظور ایشون همون کاراکترایی باشن که تو پست سام عزیز معرفی شده بودن(چون منم همین سوالو داشتم)نقل قول:
یک سوال دیگه این که من تو چند تا اسکرین شات دیدم بتمن داشت با چند تا اسکلت میجنگید این قضیه ش چیه؟(منظورم اسکلت اقعیه نه این که مال تصویر اشعه X باشه)
تنوع دشمن ها خوب هستش و انواع مختلفی دارن هر چند خیلی هم زیاد نیستش ولی کلا خوبهنقل قول:
دشمن دشمنه دیگه :31:میزنی داغونش میکنی دیگه چه تاثیری داره؟؟؟
طولانی هستش اگه وقت بزاری پاش واقعا Riddler هاش جالب از اب دراومدن
نقل قول:
فکر کنم منظور ایشون همون کاراکترایی باشن که تو پست سام عزیز معرفی شده بودن(چون منم همین سوالو داشتم)
یک سوال دیگه این که من تو چند تا اسکرین شات دیدم بتمن داشت با چند تا اسکلت میجنگید این قضیه ش چیه؟(منظورم اسکلت اقعیه نه این که مال تصویر اشعه X باشه)
محتوای مخفی: اسکلت
من منظورم ضد قهرمانها بود.........مثل Bane و Riddler و Poison Ivy و ...................هست!نقل قول:
كدوم دشمنا يه خورده توضيح بده ...
چون زیادن میخوام ببینم به همشون پرداخته میشه یا نه؟
با تشکر
نقل قول:محتوای مخفی: ضد قهرمان ها
دوستان من اين قسمت بازی موندم :
محتوای مخفی: .
نقل قول:محتوای مخفی: ضد قهرمان ها
نقل قول:
توی مبارزه با Bane موندم چجوری بايد بكشيش ؟
محتوای مخفی: Bane
دوستان توی اين كومبت چلنج ها چجوری بايد سه خفاشش رو بگيريم ؟!؟! توی اولين كومبت چلنج پدرم در اومد تونستم
8500 امتياز بگيرم حالا موندم چجوری بايد 12000 بكنم !! :18:
خیلی ببخشید بازم یک سوال دیگه!
میگم بازی صحنه خاصی نداره که:21:چون این Poison Ivy و سایر دوستان مونث خطرناکند:21::31:یک هویی کار دستمون میدن:دی
کمبو رو باید ببری بالا ...نقل قول:
یه توصیه :
با درایت و به آهستگی مربع یا X رو بزن چون اگه تند تند بزنی خراب میشه
بابا بچه مثبت ...:31:نقل قول:
بستگی داره که خلوص مثبت بودنت چقدر باشه .
فقط اگه بالای 95 % باشه گیر داره چون فقط لباس Poison Ivy یخورده مورد داره.
دوستان :
اگه کسی کمبو رو به 40 رسوند یه ندا بده چطوری تونست .
من نهایت به 35 رسیدم ...
من نتونستم ولی راهش رو بلدم . .به خاطر اين نتوسنتم چون به مرحله ی پارتی جوكر نرسيدم..نقل قول:
دوستان :
من نهایت به 35 رسیدم ...
محتوای مخفی: گرفتن اچيومنت 40 كمبو
من با بدبختی دیشب به 37 رسوندم:13:نقل قول:
من نهایت به 35 رسیدم ...
محتوای مخفی: کمبو
محتوای مخفی: .
نقل قول:محتوای مخفی: Dr.Young
سلام
اقا من تو تون مرحله که هارلی کوئین پشت یه شیشه هست و دو تا پلیس از طناب اویزوننند بعد من میرم با اون دستگاه برق یکی از ابا رو قطع میکنم پلیسه رو که میارم پایین یه ثانیه شمار بمب میاد که 2 دقیقه هست اینجا کسی نمیدونه باید چی کار کرد؟
بعد این اپگرید ها که ستگاه جدید میده کدوم بیشتر به درد میخوره؟
ممنون
لطفا از Spoiler يا همون متن مخفی استفاده كنيد تا ادامه ی بازی برای كسانی كه به اين قسمت نرسيدند لو نره ...
Batman : AA توي رنك 1 UK Chart قرار گرفت!! البته اين آمار تا روز 29 آگوست هست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*جايگاه Wolfenstein هم بد نيست
منبع
کد:http://www.vg247.com/2009/09/01/batman-goes-top-in-uk-charts/
محتوای مخفی: Locate Dr.Young
نقل قول:امروز توی چلنجها به 42 رسوندم .نقل قول:
اون قضیه پارتی رو هم بدونه زد و خورد رد کرده بودم ...
نقل قول:محتوای مخفی: 1
ورژن پی سی کی میاد ؟؟؟؟؟ یا اومده ؟؟!؟!؟
نه هنوز نیومده یه چند روز دیگه پیداش میشه!نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: Harley
تریلر جدید Batman - Arkham Asylum نسخه ی PC
> در نسخه ی PC ، ویژگی Physx کارتهای nVidia وجود داره و ما شاهد افکت های بهتر تخریب محیط، افکت دود و مه واقعی تر و بیشتر و حرکت طبیعی تر پارچه ها و لباس ها هستیم.
نقل قول:
کد:http://www.gametrailers.com/video/nvidia-showcase-batman-arkham/55346?type=flv
منم بازی رو امروز برای xbox 360 سفارش دادم
البته برای سیستمی که شما تو امضات گذاشتی این خبر ها میشه کاربردی :31:نقل قول:
اما برای اون 80 درصد متداول gamer ها چیزی جز blah blah محسوب نمیشه
خوشحالم که این بازی مثل فیلم بتمن داره رفته رفته رکورد شکن میشه...
البته علاوه بر علاقه ای که از بچگی به بتمن داشتم بیشتر برای eidos خوشحالم که بالاخره بد مدتها یه بازی که هم ریتینگ بالا بگیره و هم خوب بفروشه داد بیرون تا یکم اوضاعش بهتر بشه هم از نظر مالی و هم از نظر حیثیتی!
امیدوارم با این موفقیت اعتماد به نفسش رو به دست بیاره: دی و هر چه زودتر بره تو کاره هیتمن جدید!
+
از دوستانی که داستان انتها و راهنمایی هارو توی اسپویلر میذارن هم ممنونم. من که هنوز موفق نشدم بازیش کنم...از ن. ج یکی گرفتم با اینکه معمولا کیفیت دی وی دیهاش خیلی خوبه اما اجرا نمیشد.
من که تمومش کردم.خیلی عالی بود.مخصوصا اینکه مثلا من اولای بازی چندتا تیربه شنلم خورد و ردش تا اخر بازی همونجوری موند