سلامنقل قول:
دوست عزیز اینو میدونم که دیسکو سوزونده ولی هر بار که رایت می کنم اینجوری میشه . من می خوام دلیلشو بدونم . راستی به خاطر درایو مجازی که رو سیستمم هست این مشکل بوجود میاد یا نه دلیل دیگه ای داره ؟
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزیز اینو میدونم که دیسکو سوزونده ولی هر بار که رایت می کنم اینجوری میشه . من می خوام دلیلشو بدونم . راستی به خاطر درایو مجازی که رو سیستمم هست این مشکل بوجود میاد یا نه دلیل دیگه ای داره ؟
منم زیاد تلفات میدم :دی
دیسک و رایتر خیلی مهمه...
سرعت رایت هم روی 2 بزارین...
حذف شود.............
سلامنقل قول:
کسی از دوستان اگه ممکنه راهنمایی بفرمایند اخه لازمش دارم .
خوب طبق آموزش صفحه اول!!!!!نقل قول:
همه چی رو که توضیح داده!!!
فقط باید از ورژن قدیمی برنامه استفاده کنید یعنی یکی قبل از1.06!!
سلامنقل قول:
ساجد جان من صفحه اول رو خوندم چیزی در خصوص پچ کردن بازی A.P.2.5 مثل need for speed hot pursuit نگفته می خواستم یه کوچولو منو دقیقتر راهنمایی کنید مثلا آیا باید ویدیو پارتیشنی رو دانلود کنم و اگه آره کدومشو ؟ اما همونطوری که گفتم من لایو نمیرم و فقط می خوام کنسولم این بازی رو اجرا کنه و راستی با ورژن 1.06 این برنامه نمیشه این کار رو کرد و اگه به نسخه قبلی نیاز هست میشه لینک دانلود رو لطف کنی . راستی کسی از دوستان جایی رو در تهران سراغ دارید که بازیهای پچ شده رو بفروشند آخه آقا میثم نداشتن . ممنون .
نقل قول از پست اول که چاره کار شماست:نقل قول:
دقت کن حتما به اینترنت وصل باشی.نقل قول:
در این آموزش نحوه ی چک کردن یک دیسک سالم توسط این برنامه نشان داده شد.. در صورتیکه دیسک شما Stealth نبود و سکتورهای آن به رنگ قرمز نمایش داده شدند میبایست ابتدا از دیسک ایمیج گرفته و سپس از منوی Input برنامه آن را Open کنید. سپس گزینهی Launch را فشرده و منتظر شوید تا دیسک پچ شود. لازم به ذکر است که این برنامه به طور خودکار تنظیمات Options را انجام داده و فایل های مورد نیاز را دریافت میکند. بنابراین به راحتی میتوان دیسک را پچ نمود.. در صورتیکه در کار با این برنامه مشکل دارید در این تاژیک مطرح کنید تا به سوالات شما پاسخ داده شود.
اینم نسخه قدیمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این قضیه نسخه قدیمی برای خودم هم سوال شده:دی چون پچ هارو هر دو ورژن از یه سرور میگیرن احتمالا هر دو برایlt+3پچ کنن.فکر کنم دستی باxbox bcباید پچ کنی.
بزار یه امتحانی بکنم بگم
اینم عکس از چک کردن دیسک بازی از طریق برنامه :
من برنامه abgx360 نسخه 1.06 که لینکش در صفحه اول هست به این آدرس :
رو دانلود کردم اما در about برنامه زده که نسخه 1.02 هستش که عکسشو قرار می دم دوستان یه بررسی کنید :
ساجد جان لطف میکنی امتحان کنی خبرشو به ما هم بدی . خیلی عالی میشه . آخه لازمش دارم .
دوست عزیز شما باید از دیسک ایمیج بگیری بعد با برنامه چک کنی اینجوری که دیسک فیکس نمیشه!نقل قول:
اینم عکس از چک کردن دیسک بازی از طریق برنامه :
ورژن برنامه 1.6 هست منتها در about برنامه میزنه 1.2 .نقل قول:
من برنامه abgx360 نسخه 1.06 که لینکش در صفحه اول هست به این آدرس :
رو دانلود کردم اما در about برنامه زده که نسخه 1.02 هستش که عکسشو قرار می دم دوستان یه بررسی کنید :
خود سازنده برنامه هم به این مشکل اشاره کرده و گفته مشکلی نیست :
نقل قول:
Note: The GUI has not been changed and will still display version 1.0.2, don't worry about it as long as the CLI app displays v1.0.6
سلام
آقا ساجد رفتی تست کنی جواب ما رو بدی بالاخره چه کار کنم این NFS hot pursuit رو چه جوری پج کنم که روی LT+2 جواب بده . واسه لایو هم نمی خوامش .
اینم چندتا عکس از چک شدن ایمیج بازی، توسط برنامه abgx360_v1.0.5 ، عکسها به ترتیب از بالا به پایین:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ایمیج رو هم با برنامه imgburn ورژن 2.5.6 گرفتم . ممنون میشم هرچه زودتر کمک کنید . اگه میدونید لازمه یک بار دیگه با برنامه Xbox Backup Creater ایمیج بگیرم .
دوست عزیز این بازی درست فیکس شده و فقط AP 25 رو نداره.
من لینک ورژن جدید برنامه 1.6 رو گذاشتم. شما اون رو دانلود کن و بعد بازی رو دوباره فیکس کن تا AP 25 هم درست بشه.
آخه یکی از دوستان گفته بودن که با نسخه 1.0.5 این بازی رو پچ کنم من فقط می خوام بازی اجرا بشه همین . اهل لایو نیستم .نقل قول:
تو این سایت گفته فورزا 14 تومن مگه سر گردنه؟ من با برنر مکس جمعا شد 8 تومن بعد زده رایت شده برای LT3 یعنی اگه LT3 هم بریزیم دیگه نیازی به پچ کردن نیست? رو LT2 اجرا میشه؟
محتوای مخفی: ...
ایت سایت کلا قیمت هاش فضاییه و دلیل هاشم برای این فضاییه....نقل قول:
نه اون منظورش اینه که برایlt+3پچ شده و امنیت لایو داره.بازی پچ شده باlt+3رویlt+2یا جواب نمیده یا امکانات اونو نمیده...
اینطور نیست ، جواب میده عین بنز... یه بار هم از بازی نپرید بیرون...نقل قول:
بازی پچ شده باlt+3رویlt+2یا جواب نمیده یا امکانات اونو نمیده...
البته کلا من تا الان نشده از بازی بپرم بیرون :دی Geow3 هم بدون مشکل بود (البته روی هارد بود)... این روی هارد هم نیست اما اصلا نمیاد بیرون از بازی...
یعنی چی یعنی اگه برنر مکس باشه و پچ شده واسه lt3 رو lt2 اجرا میشه یا نه؟نقل قول:
این بازی تست شده با روش دستی پچ شده بود یاabgx360؟نقل قول:
@ساجد : روش دستی...
بله اجرا میشه...نقل قول:
یعنی چی یعنی اگه برنر مکس باشه و پچ شده واسه lt3 رو lt2 اجرا میشه یا نه؟
این نکته رو هم بگم که بازی که من رایت کردم برنر مکس هم نبود و این قدر روونه لامصب :دی
عجیبه....نقل قول:
بدون بورنر مکس پچ کردن که خیلی کارش میلنگه.....
سلام
دوستان اگه بازی های AP 2.5 رو با برنامه abgx360 ورژن 1.0.6 پچ کنم روی LT+2 جواب میده ؟
ما بازی ap2.5نداریم یاxgd3یاxgd2 اون 6تا که عموما میگنap2.5که اشتباههنقل قول:
اگه دیسک با روش بورنر مکس رایت شده باشه آره جواب میده.برای بعضی ها حتی اگه با روش بورنر مکس راین نشده باشه هم جواب میدهه.
رایت کردم اینجوری شد :
اینم ارور کلی که برنامه داده :
هیچ چیز عجیبی نیست ، اطلاعاتت سوت سوته :دینقل قول:
این بازی که میگی بدون پچ قبلا راحت رویlt+2اجرا میشد؟نقل قول:
بدون هیچ مشکلی از هارد؟
بدون پچ و اینا رو تست نکردم... خودم ایمیج کامل بازی رو دانلود کردم ، پچ کردم ، با ImgBurn رایت کردم...نقل قول:
این که بدون هیچ مشکلی اجرا میشه... با پاک کردن کش بدون مشکل اجرا میشد ، الانم واسه کیفیت تکسچر ها یه تایتل آپدیت زدم دیگه خدا شده :دی
دوست عزیز یا رایتر شما ایراد دارهنقل قول:
رایت کردم اینجوری شد :
با اینکه سرعت رایت رو زیاد میزاری!
با یک رایتر دیگه امتحان کن.
سلام
امروزخواستم ......3رابا abgx360پچ کنم که همه چیزخوب بودفقط اخرش سه تاخط زرداومدوازفایل ویدیویی ایرادگرفت.بنظرتون رایتش کنم یانه؟
ممنون
الان LT+ 3.0 هم زدم کماکان صفا :دی دوباره دارم سعی و تلاش میکنم واس لایو :( :دینقل قول:
آخه موضوع تو .باور کن عجیبه.نقل قول:
خودت فکر کن.... کنسول تو هم تویLt+2همlt+3فایلdea.bimاش عوض شده و این باعث میشه بازی های ناقص اجرا نشن(که حالا با یسری کارا اجرا میشن کاری ندارم....)
بعد تو هم بازی ناقص رو بدون هیچtuو کچ پاک کردنی اجرا میکنه که این کاملا عجیبه.
و پچ کردن هم تو حجم بازی هیچ تاثیری نداره فقط بازی رو هماهنگ میکنه.
راستی یه چیزی یادم اومد منم بازیace combatبا پچ و بدون بورنر مکس رو رویlt+3تست کردم اجرا شد از روی هارد ولی فقط اول هاش اجرا شد و بعد مثل بازی های دیگه شد...
تو هم بازی که میگی روی هر فریم ویری هستی باهاش بازی کن برو جلو ببین حل میشه یا نه
نه دیــ ــِه کشو پاک کردم... تایتل هم زدم واسه تکسچر ها... هم روی LT+ 3.0 مشکلی ندارم هم LT+ 2.0 ...نقل قول:
بعد تو هم بازی ناقص رو بدون هیچtuو کچ پاک کردنی اجرا میکنه که این کاملا عجیبه.
فعلا تنها مشکل مودمه که برم لایو و اینا خلاصه :دی:دی
+
اسکایریم الان لول 7ــَم ;; )
:15:نقل قول:
پسرم بابا زود تر میگفتی دیگه:دی(این معنی شوخی میده!!!!!نمیدونم تو شعور شوخی معنی نده دیگه هیچی!!!!!!)
من با این شرایط هم با aceمشکل داشتم بعضی وقت ها باtuو پچ و کچ و.... وقتی روی هارد نصب بود مشکل داشت و میپرید بیرون
نقل قول:
پسرم بابا زود تر میگفتی دیگه
و خداوند شعور را آفرید اما آن را از ساجد دریغ کرد :(نقل قول:
با پاک کردن کش بدون مشکل اجرا میشد ، الانم واسه کیفیت تکسچر ها یه تایتل آپدیت زدم دیگه خدا شده
سلامنقل قول:
دوست عزیز من سرعت رایت رو 2x گذاشتم و در ضمن تا %50 رو بدون مشکل رفت فکنم رفت واسه لایه دوم ایراد گرفت از I\O ، آخه تو برنامه imgburn تو قسمت setting یه تنظیماتی مربوط به I\O وجود داره . نمی خواد تنظیمات خاصی رو اونجا انجام بدم . ممنون .
سلام
دوستان اصلا یه سوال دیگه آیا بازی های پچ شده رو فقط با Imgburn میشه رایت کرد ؟ اگه با برنامه دیگه ای میشه لطفا بهم بگید ؟
سلامنقل قول:
جواب این سوالام که موند . یه سوال دیگه دارم آیا برنامه دیگه ای واسه پچ کردن بازیها هم وجود داره که مثلا دستی باشه آخه با لپ تاپ خودم با لپ تاپ خودم که نشد ولی با برنامه abgx360 ورژن 1.0.6 و یه لپ تاپ دیگه NFS hot pursuit رو رایت زدم ولی بازم تو دستگاه میزارم نمیاره بازی رو آخه من LT+2 دارم . دوستان خواهشاً یه روش بگید که من این بازی رو رو دستگاه اجرا کنم آخه من اهل لایو نیستم و فعلا نمی خوام LT+3 بریزم . منتظر راهنمایی هستم .
دوست عزیز من نمیدونم شما چطور بازی رو فیسک میکن؛ یا مشکل از باز یهست یا کنسول دیگه!نقل قول:
شما مطمئنی LT 2 روی کنسولت نصبه؟
مطمئنی بازی خراب نیست و دیسک مشکل نداره؟
شما مطمئنی بازی رو درست فیکس کردی؟
سلام
از این که دستگاه LT+2 هست که مطمئن هستم ( آخه NFS Run و ... رو راحت جواب میده ) و دیسک بازی هم که سالمه وقتی خود دیسک رو توی کنسول میزارم به محضی که می خواد بازی بیاد صفحه سیاه میشه من با Xbox_Backup_Creato از دیسک ایمیج گرفتم و با abgx360 ورژن 1.0.6 هم پچ کردم و با ImgBrurn هم رایت کردم و وقتی دیسک رایتی رو در دستگاه میزارم میزنه Open trye . شما مطمئن هستید که abgx360 ورژن 1.0.6 میتونه این بازی رو واسه LT+2 فیکس کنه ؟ اصلاً راه دیگه ای نیست ؟
شما باید با ورژن 1.0.5 پچ کنی ..البته من هنوز امتحان نکردم بچه ها میگن..:46:نقل قول: