معلوم نیست.جدیدا سر و کلش پیدا شده.شاید معرفی بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست.جدیدا سر و کلش پیدا شده.شاید معرفی بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تا عکس از جعبه ی نمونه ی اولیه گوشی اکس وان
تاکید میکنم این جعبه ی پروتوتایپ اکس وان هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تو تاپیک حمید اسپم بده با من طرفه ها.گفته باشم:27:نقل قول:
چیه اواتار به این خوشگلی:20:
کسی من رو صدا کرد؟هاییییییی نفس کشش:46:نقل قول:
این همه اسپم دادن کسی چیزی نگفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا ما یه اسپم دادیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ببینین چجوری میزنن تو ذوق آدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه.اصلا دیگه پست نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این آخرین اسپمم بود.ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام!حالا شما هی تاکید کنید که پروتوتایپ هست یا نیست!جعبشو میگم!من 1 ماه پیش جعبه ی اصلی این گوشی رو به صورت انبار شده در یک فروشگاه موبایل در بنگلور دیدم!سوال کردم گفت جعبه خالی این گوشیه!!!حالا اونا واسه چی بودن خدا میدونه!جعبه قرمز رنگ بود!مثل همه ی جعبه های گوشیهای دیگه عکس و برخی مشخصات گوشی هم روش بود!
علیک سلام ... دو حالت بیشتر نداره :
1- جعبه خالی ها رو گزاشتن تو ویترین فروشگاه جلب توجه کنه کلی تبلیغ کنه صدا در کنه تا خود گوشی بیاد (یکی از بازار های اس ای تو هنده -- سال دیگه هم گوشیهای براویا برنامه ریزی شده برای هند)
2- ساختن جعبه ایکس وان توسط هند صورت میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==============================
اینم کانسپت psp phone که منظور من بود :
چیز خوشگلیه .
============================
فردا ( یعنی در اصل امروز :31:) وب کست ایکس وان شروع میشه -- اونایی که اینترنت پرسرعت دارن یه سر به همون سایت whoisjohny-x بزنن ببینن چه خبره.
6 ساعت و 20 دقیقه باقی موندهنقل قول:
در واقع بعد ساعت 1 به بعد میتونید برید اینجا ببینید کی به کیه چی به چیه:
i am lifeکد:http://www.sonyericsson.com/premiere/
i am eye candy
i am change
i am individual
i am the fastest
i am engaging
i am desirable
i am johny X
i am the world at your fingertips
من الان صفحه رو باز دارم ولی خبری نیست.
یه قسمت باز هست که اونجا میتونی سوالاتتون رو بپرسید.
آره
البته یه ویدئو هم گذاشتن که من نتونستم ببینم
کد:http://sonyericsson.streamuk.com/premiere/
ویدوئو رو چند روز هست که گذاشتن.
خیلی خوب کاری میکنی!نقل قول:
باشه.اصلا دیگه پست نمیدم
این که همون pspـه. اونم از نوع god of war limited edition که عکس پشتشو پاک کردن. زمانی یه همچین چیزی میاد که psp2 بیاد!نقل قول:
اینم کانسپت psp phone که منظور من بود :
@مصطفی
کجا نوشته 6 ساعت ؟؟ نوشته 1365 ساعت !!
@حمید
این یارو Psp ه چه باحاله
نه.درست میگه مصطفی.این برای webcast بود که الان داره انجام میشه.نقل قول:
@مصطفی
کجا نوشته 6 ساعت ؟؟ نوشته 1365 ساعت !!
webcast چیه دوستان؟
این روز شماری واسه چی بوده؟
یکی منو روووووشن کنه :D
من هم درست نمیدونم ولی ظاهرا قرار هست به صورت زنده جزئیات بیشتری از گوشی رو ارائه بدن.
به صورت ویدوئوی.
مثل کنفراسی یا همچین چیزی که توی اون با گوشی کار میشه و نمایش میدن.
من که نشستم و منتظرم ولی خبری نیست.با این اینترنت نفتی ما نمیشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب کست یه نیم ساعتی هست شروع شده -- 2 اپیزود از جانی ایکس رو پخش کردن بعد با یارو مصاحبه کردن .. حالا هم دارن با گوشی ور میرن --- با adsl باید نگاه کنید ما که نداریم --- یکی واسمون تعریف میکنه :31:
قرار بود ساعت 1 شروع بشه که.
بی وجدانا کشش دادن تا افطاری رو بیوفتن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان هم تست کردم.جواب نمیده.
تموم شد .. یکی پرسید میشه وین موبایل 7 روش نصب کرد ؟ جوابی نشنید :31: ... یکی دیگه هم پرسید آینده سری p چی میشه که جواب دادن ما آینده محصولات رو لو نمیدیم ...( مثل اینکه امنیت اطلاعات اس ای خیلی رفته بالا چیزی لو نمیدن ) بقیشم چرت و پرت پرسیدن مثلا جی پی اس داره ؟ مموریش چنده و ا ز این حرفا ...
بچه ها کسی این ویدیو رو دیده --- میگن سرعت ایکس وان تو این بالا بوده.
کد:http://www.theunwired.net/?item=videoview-hands-on-with-sony-ericsson-s-latest-xperia-x1-built
بابا کی ؟ کجا ؟؟
حخاب دهن سرویسا میدادین ما میدیدم :((
خیلی نامردین بابا !!
من دارم دانلود می کنم.(آخر شب واسطون با حجم کم میذارم)
حمید گوشیهایی که قرار وارد بازار بشن (توی سمتامبر و اکتبر) رو بگو !!
عجب سوال سختی:18:نقل قول:
حمید حجم این کلیپ که لینکش رو گذاشتی 94 مگ هست.
دارم ویدئو رو میبینم.
سرعتش واقعا بالاست.مخصوصا چرخش صفحه موقع باز کردم کیبورد خیلی سریع باز میشه.همون میلی ثانیه.
مطمئنی.:13:نقل قول:
حمید حجم این کلیپ که لینکش رو گذاشتی 94 مگ هست
من دانلود کردم 26mb بود:10:
میشه لینک دانلود رو بدید منم دان کنم !
این لینکش توی دانلود منیجر من هست.کد:http://www.theunwired.net/media/video/08.09.14%20Beta%203%20Software%20Hands-on%20Sony%20Ericsson%20Xperia%20X1.flv&OBT_fname=08.09.14+Beta+3+Software+Hands-on+Sony+Ericsson+Xperia+X1.flv
15 دقیقه هست.
تا 7 دقیقه رو دیدم.خیلی توپ بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بهتر نیست اخبار X1 توی تاپیک خودش باشه:46:
لین کاین ویذئو رو با کیفیت Wmv توی تاپیک خودش قرار داده شده:10:
سلام رفقا
یه شایعه ای قدیما بود در مورد w1000
چرا خبری ازش نشد؟
هنوزم عکسش رو میبینم میگم حیف شد که نیومد
اینم عکسش:
آخه مسئله اینه که کانسبت هم نبود
کاملا واقعیه
کجا گیرکرد که نیومد من خبر ندارم
شما میدونید؟
آره !! دقیقآ اصلآ شبیه به کانسپت نیست !! خیلی به واقعیت میزنه
حالا هرچی بوده کنسل شد رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .X1 وبچسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه سوال کردیم از این حمیدا !! :
نقل قول:
حمید گوشیهایی که قرار وارد بازار بشن (توی سمتامبر و اکتبر) رو بگو !!
چی سوالهایی میپرسی ..من که حضور ذهن ندارم الان بگم ..اینا رو یادمه :
w902 بیست و نه سپتامبر
x1 سی سپتامبر تا اوایل اکتبر
c905 ریلیز جهانی هفته اول اکتیر
دیگه یادم نیست ...
از 2009 به بعد ....
چی هست ؟؟ بلوتوث ورژن 2.1 ؟؟؟
اینطور که انگلیسی گفته باید چیز خوبباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اون 2تا گیلاس برای چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا خبر داغ داغ رسیده که به قول یارو توسط نه یک نفر توسط 4 منبع تایید شده :
I have what is 100% fact - and confirmed by not 1, but 4 separate sources throughout today and this evening.
الان میگم:
The T-Mobile Dream will be the name, and yes - the video from earlier today is the release version. The Phone will be in our hands by October 1st
htc یه گوشی برای t-mobile ساخته به اسم Dream که سیستم عاملش آندروید گوگل هست Android که از 23 وم تبلیغاتش شروع میشه و اول اکتبر تو بازاره یعنی میشه خرید ..این گوشی با امکانات بالا شکل و شمایل شبیه آیفون هست .. از لحاظ امکانات میترکاند ولی از لحاظ قیافه جذاب نیست..باید مولتی تاچ باشه دقیق نمیدونم .
The 2nd phone is not htc.......its not samsung........
its being made by **********Sony Ericsson********** It will be all touch, and will be cheaper than the Dream. It will be a mid level device, designed for people who want the technology, but not the cost. It will be all touchscreen.
دومین گوشی با سیستم عمل آندروید رو سونی اریکسون ساخته فول مولتی تاچ که ارزانتر از dream هست و یک گوشی از رده متوسط هست برای کسایی که تکنولوژِی میخوان با قیمت نه چندان زیاد.
================================================== =================
و یه چیز خفن :
Also, they are working on a new multi platform which will allow the use of Symbian, Winmo, android, or ALL of them on the same phone.....Multi Boot Capable.
اس ای داره روی یه مولتی پلتفورم کار میکنه که قابلیت استفاده از سیمبین , ویندوز موبایل, آندروید یا همه ی آنها در یک گوشی رو داشته باشه--بتونه با سیسنم عاملهای مختلف بوت شه. عجب چیزی میشه اگه بشه.
اون گوشی HTC Dream که آندروئید سیستم عاملش هست که اینه:
دریم رو خیلی وقت هست که خبرش اومده !!نقل قول:
چند تا خبر داغ داغ رسیده که به قول یارو توسط نه یک نفر توسط 4 منبع تایید شده :
I have what is 100% fact - and confirmed by not 1, but 4 separate sources throughout today and this evening.
الان میگم:
The T-Mobile Dream will be the name, and yes - the video from earlier today is the release version. The Phone will be in our hands by October 1st
htc یه گوشی برای t-mobile ساخته به اسم Dream که سیستم عاملش آندروید گوگل هست Android که از 23 وم تبلیغاتش شروع میشه و اول اکتبر تو بازاره یعنی میشه خرید ..این گوشی با امکانات بالا شکل و شمایل شبیه آیفون هست .. از لحاظ امکانات میترکاند ولی از لحاظ قیافه جذاب نیست..باید مولتی تاچ باشه دقیق نمیدونم .
The 2nd phone is not htc.......its not samsung........
its being made by **********Sony Ericsson********** It will be all touch, and will be cheaper than the Dream. It will be a mid level device, designed for people who want the technology, but not the cost. It will be all touchscreen.
دومین گوشی با سیستم عمل آندروید رو سونی اریکسون ساخته فول مولتی تاچ که ارزانتر از dream هست و یک گوشی از رده متوسط هست برای کسایی که تکنولوژِی میخوان با قیمت نه چندان زیاد.
================================================== =================
و یه چیز خفن :
Also, they are working on a new multi platform which will allow the use of Symbian, Winmo, android, or ALL of them on the same phone.....Multi Boot Capable.
اس ای داره روی یه مولتی پلتفورم کار میکنه که قابلیت استفاده از سیمبین , ویندوز موبایل, آندروید یا همه ی آنها در یک گوشی رو داشته باشه--بتونه با سیسنم عاملهای مختلف بوت شه. عجب چیزی میشه اگه بشه.
ولی این گوشی سونی رو نمیدونم !! جالب بنظر میرسه
خبر سوم رو چییییییییییییییییییی میییییگیییییییییییییی !!
اگه همچین چیزی تولید بشه که همه باید خدافظی کنن (همه شرکتا)
سعید بن شدنت رو تبریک میگم !!نقل قول:
خبر دوم منو ****. خبر سوم منو به *** داد. لامصب. یعنی چی مولتی پلتفرم. wow wow wow
این دریم خیلی گنده به نظر میرسه باید 160 -170 گرمی باشه
سعید جون اینجا خانواده میاد قربون شکلت
قیمت دریم هم ظاهرا مث آیفون همون 199 دلار اعلام شده
اخریش که جدید نیست.خیلی وقته همه کمپانی ها دارن روش کار میکنن.شاید حالا به چیزی رسیدن و دارن جدی تر روش زوم میکنننقل قول:
--------
دومی هم یه جوری گفتی ساخته من گفتم فردا معرفی میکنه.این حرفی که از عمویی!نقل قول کرده میگه میخواد بسازه.حالا کی؟الله اعلم
=====
حمید میگم یه سوال///این sq مخفف چه کلماتی هست و معنیش چیه؟ppi چیه؟:20:
مقایسه جالبیه.توجه کنید:
...............sq in.... H pix...... W pix......Tot pix... pix/sq in
Xperia.......3.96.....800....... 480........384000... 96898
Touch Pro..3.76.... 680........480........326400... 86735
Touch HD...6.38....800........480........384000... 60202
Bold..........3.11.... 480........320........153600... 49383
iPhone.......5.69.... 480........320........153600... 26995
Instict.......4.11.... 432........240........103680... 25235
Omnia........4.53....400........240........96000.. .. 21206
اینم یه لینک که نشون میده اس ای پیمان OHA رو امضا کرده : Open Handset Alliance :
کد:http://www.forbes.com/personaltech/2008/09/17/android-google-iphone-tech-wire-cx_ew_0917android.html
سونی اریکسون یا امضا کرده یا به زودی امضا میکنه -- ال جی و موتورولا و سامسونگ هم قبلا عضو شدن -- نوکیا هم با خرید کل سیمبین و راه انداختن پروژه سیمبین فاوندیشن مطمئنا عضو این پیمان نمیشه و به مقابله با اون در فکر ساختن سیمبینی قدرتمند است.نقل قول:
Google's consortium of Android partners, the Open Handset Alliance, has stayed stable at 34 companies for months, but Espelien expects it to grow. He says four of the five largest handset makers will make Android phones--a hint that Sony Ericsson has signed on or soon will. Three of the five--LG, Motorola and Samsung--are already OHA members. Nokia, the world's largest phone manufacturer, which announced in June that it would purchase Symbian, probably won't join the Android movement,
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید جون اینجا خانواده میاد قربون شکلت
میگن اینترنت بد آموزی داره ها نمیدونستم تا این حد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]