نقل قول:
ممنون از راهنماییت استریم جان.ولی جواب یه سوالمو ندادید:41::37:لطفا یا شما یا رجیستر جان جواب اون یکی سوالمو بدید:19::42:
Printable View
نقل قول:
ممنون از راهنماییت استریم جان.ولی جواب یه سوالمو ندادید:41::37:لطفا یا شما یا رجیستر جان جواب اون یکی سوالمو بدید:19::42:
فکر کنم دوستان گذاشته بودند ... آرمان جان شما لطف میکنید پاسخ بدید ؟ یا دوستان دیگر که دارند ؟نقل قول:
میخواستم بدونم اگه کسی گرفته ، محتویاتش با اونی که توی تمام سایت هایی که بررسی کردن!! یکیه یا نه،همین
بهرحال ممنون
نقل قول:
ببین بعد سنگینیش رو باید در نطر بگیری ... اگر فقط کارت خونه هست و مدت خیلی کمی بیرون هستی و میخوای این لپ تاپ بالای 3.5 کیلو رو با خودت بسیار کم اینور اونور ببری حتما 17 اینچی بگیر ... قوی و سریع ... لااقل ارزش داره کمی بیشتر پول بدی و قویتر و بهتر رو بخری
پس ملاک بوجه نیست ، ملاک حمل و نقل و mobiliy هست بیشتر
در ضمن VGA upto همون ماکزیمم مقدار و share هست ... بشه 4 گیگ وقتی ریل 256 هست هیچ کارایی نداره به اون که ریل 256 و مقدار نهایی 1024 هست !
اگر CPU centrino2 باشه 1066 و اگر santaroza باشه و centrino dou2 و intel core2 peryn باس 800 هست ... اما لپ تاپ های AMD dual این سری 3200 و intel centrino2 برابر 1066 هست ...
دسسسسسسسسسسسسسسسسسسستت درد نکنه رجیستر جان.ممنون که سوالامو جواب دادید.اگه وقت کردید و باز تو این تاپیک اومدید به این سوالمم جواب بدید.آیا dv5-1070 و dv7-1070 درایورای ویندوز ایکس پی رو داخل سی دیشون دارن یا باید آنها را دانلود کنیم.اگه ندارن باید از کجا دانلود کنیم.مممممممممممممممنون میشم اگه اینم جواب بدید.
خیر ... حتی توی سایتش هم نیست عین سونی ...
باید از درایورهای قطعات استفاده کنید ... یا بگردید و پیدا کنید برای مدلهای مشابه توی اینترنت !!!
توی بخش درایور تاپیک درخواست درایور صفحه اول توضیح کامل دادم
این دو تاپیک رو توی فروم نوت بوک ریوو ببنید که همکاران خارجی لطف کردند :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این بخش رو زیر و رو کنید :
سخت افزارهای صدا و تصویر همه یکی هستند و با پک های مشابه راه اندازی میشوندکد:http://forum.notebookreview.com/forumdisplay.php?f=3
سلام
من دیروز یدونه 1060 خریدم الان متوجه شدم که سرعت بوت دستگاه به شدت پایینه گفتم شاید برایه نرم افزار ها و پارتیشن بندیه که انجام دادم آخه بعد از نصب نرم افزار ها سیستم سکته کرد و همون صفحه آبی رنگ معروف نشون میداد و مجبور شدم با سیستم ریستور برگردونم ... خلاصه 2 -3 بار هم با ریکاوری خود دستگاه به تنظیمات اولیه برگشتم ولی بازم سرعت بوت در حد فاجعست
اینطور که من تایم گرفتم 3 دقیقه از فشار دادن دکمه تا نشون دادن دسکتاپم طول کشید cpu دستگاه 2.26 اینتل 3مگ کش
در حالی که با یه توشیبا دیگه که دارم amd turion 2 gh ولی بوتش فقط 1 دقیقه طول میکشه!!!
به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا این سری مشکل بوت داره !!؟ برم بزنم تو سر فروشنده؟ بقیه دوستان که 1060 دارن این مشکل رو ندارن ؟ من که دیگه دارم دیونه میشم
lo5t هم یه 1060 گرفته بهش یه پ.خ بزن ببین مال اونم همیجوره یا نه ( که بعید میدونم اگر اینجور بود سایت های لپ تاپ خودشون رو خفه میکردن )
سلام کسی در مور د گرمای تولیدی dv4-1050 میدونه قاعدتا بایستی گرماش کمتر باشه نسبت به dv5-1060 چطوره البته مصرف باطریش کمتره چون کارت گرافیکش9200gs هست در مورد باطریش هم اگه می دو نید توضیح بدید سوال دیگه اینگه نوع ال سی دی بازار این سری چی هست wxga یا wsxga+
نه اینجوری نیستنقل قول:
من همین الان تایم گرفتم :31:
لپ تاب به برق وصل بود ، از لحظه زدن دکمه تا رسیدن به صفحه ورود ( قسمت وارد کردن پس )
1 دقیقه شد شاید چند ثانیه بیشتر یه 10 ثانیه هم تا لود شدن همه برنامه ها
انتی ویروس کاسپر دارم ، یاهو مسنجر هم لود میشه همین :20:
در مورد صفحه آبی هم من دو بار دیدم :13: البته فک کنم مال یه برنامه بود ( انتی چیت کانتر sxe )
که اول صفحه می رفت ( سیاه میشد بعد هم اون صفحه ) که البته بعد از پاک کردن برنامه مثل اینکه حل شده
آقا یون این dv7 1070 این مشکلو نداشته باشه من هفته دیگه دارم میگیرم!
اگر صفحه آبی میاد احتمالا مربوط به رم ها هست ... آپگرید کردی ؟ مطمئنی اصلی هستند و رمش رو تعویض نکرده ؟نقل قول:
بایوس رو ریورژن کن توی سایت اچ پی ببین اصلاح میشه ... اگر نشد باید ببری گارانتی
سرعت HP توی بوت و اجرا برنامه ها و لودهای سنگین معروفه
نقل قول:
نه بابا مگه كشكه!:18: به قول اين دوستمون اگه اينطور بود تو اين همه review كه ما خونديم تو سايتاي مختلف يه چيزي مي نوشت!من كه خودم 1050 گرفتم از اين سوسول بازي ها هم در نمياره!
راستي اين كه ميگن AMD داغ ميكنه رسما چرته:21:!از لپ تاپ قبليم خيلي كمتر داغ ميكنه!:46:
register يه Off برات گزاشتم رو ID:registered_user_p30world اگه جواب بدي ممنون ميشم
یه سوال دیگه . لپ تاپ عمرش خوبه یا نه(اگه مراقبتش خوب باشه) 3 تا 4 سال عمر میکنه؟
جناب pro user ... دادن لینک سایت ایرانی به هر نوع مرتبط با خرید و فروش لپ تاپ ممنوع هست و اخطار دارد ... لطفا دقت کنید آخرین بار هست اخطار میدم
بستگی به عمر باتری و کیفیت قطعات داره ... مقلا انتظار نداشته یک acer 5720 به اندازه HP dv5t کار کنه ... یا XPS ها عمرشون بالاتره دل ووسترو هست ...نقل قول:
یه سوال دیگه . لپ تاپ عمرش خوبه یا نه(اگه مراقبتش خوب باشه) 3 تا 4 سال عمر میکنه؟
مراقبت هم مهمه ... اگر ضربه نخوره و اصولی استفاده بشه ، تا 4 سال هم بیشتر عمر میکنه
لپ تاپ داریم مال 6 سال پیشه : compaq !!! هنوز داره کار میده مثل ساعت
جناب pro user ... دادن لینک سایت ایرانی به هر نوع مرتبط با خرید و فروش لپ تاپ ممنوع هست و اخطار دارد ... لطفا دقت کنید آخرین بار هست اخطار میدم ... بجای لینک دادن مشخصات و قیمت نوت بوک مورد نظرتان را بنویسید
بستگی به عمر باتری و کیفیت قطعات داره ... مقلا انتظار نداشته یک acer 5720 به اندازه HP dv5t کار کنه ... یا XPS ها عمرشون بالاتره دل ووسترو هست ...نقل قول:
مراقبت هم مهمه ... اگر ضربه نخوره و اصولی استفاده بشه ، تا 4 سال هم بیشتر عمر میکنه
لپ تاپ داریم مال 6 سال پیشه : compaq !!! هنوز داره کار میده مثل ساعت
اگه میشه یه جایی که بتونم hp dv5 1060 رو باقیمت حدود 1240000 بخرم معرفی کنید.
نقل قول:
اگه بدون گارانتي بخواي راحت ميتوني تو همين حدودا تو پايتخت پيدا كني. :46:
منم دیروز از همونجایی که جناب L05t آدرس دادن یه Dv5-1070 خریدم
من تا الان یک بار صفحه آبی رو دیدم خیلی عجیبه اینا اینطوری میشه!
آکبند هم بود خودم بازش کردم هیچ چیزیش هم عوض نشده
ولی کلا ازش راضیم خیلی خوبه
دوست عزیز یکم در موردش توضیح بدهنقل قول:
بازی روش نصب کردی ببینی تا چه حد جواب میده؟
مثلا crysis اینو امتحان کن یه خبری بده ممنون.
آقا جریان این صفحه آبی چیههههههههههههههههههههههه ه.نکنه مشکل داره.من میخام dv5-1070 بخرم.اگه کسی در مورد ایت صفحهآبی چیزی میدونه توضیح بده.آیا سرعت ابن لپ تاپا پایین.
خب مشکل من حل شد حالا بگزریم چی بود یه چیز احمقانه
درکل من یکی دوبار همون روز اول صفحه آبی رو دیدم دیگه تا الان خبری نیست فعلا :))
حالا برایه منم بوتش همون حدود یه دقیقه طول میکشه
سرعتش خوبه
فعلا کرایسیس ندارم نصب کنم خفن ترین بازیم وگاس 2 بود که بدونه هیچ مشکلی با بالاترین جزییات اجرا کزدم
حدود یه ساعتی که کار کردم مشکل گرما هم نداشتم عادی بود البته کلا زیرش گرم میشه
در کل راضیم
اما مشکلاش :
تاچ پد چسبناک که یکم سخته بهش عادت کردن
کیبورد با حرف عربی
خوب خدا رو شکر
مشکل من هم از همون sxe بود که دیگه حل شد
راستی من کرایسیس را روی 1060 اجرا کردم ، تنظیماتی که خودش انتخاب کرد high بود
راحت و روون اجرا میشه ، البته روی very high نزاشتم ( الان که دارم cod 4 میزنم :دی )
سلام.
من hp dv5t رو ساخت کجا بگیرم خوبه چون اکثرا چینی هستند.
سلام
1. همه ی dv5 ها الان چینی هستن ولی انگار japan هم خط تولیدش رو زده ( البته فقط واسه خودش و با کیبورد japan و .... که اصلا نه گیر میاد نه توصیه میشه )
2. الان لپ تاپ های سونی که چین میزنه خیلی عالی هستن و با امریکایی هاش تفاوت زیادی ندارن این اچ پی هایی هم که چین میزنه کیفیت خیلی خوبی دارن حتی از ایرلند و لهستان هم بهترن و خیالت راحت باشه.
ببخشید که اینقدر سوال میکنم.
یه dv5 1060 گیر اوردم 1190000 ولی بدون گارانتی ایا میتونم خودم گارانتیش کنم(شما چه گارانتی پیشنهاد میدید با چه قیمتی) .در ضمن چطور میتونم بفهمم که اصل هست.
الآن همه ی dv5-1070 تو بازار با کیبورد عربی هستند؟
این که کیبوردشون عربی هم داره یعنی سفارش عربها هست دیگه؟ کیفیتشون چه طور نسبت به سفارش جاهای دیگه؟
اصلا برای جاهای دیگه هم تو بازار گیر میاد؟ ( کیبوردشون عربی نباشه )
آخرین قیمت با گارانتی و بدون گارانتی چنده؟
خیلی ممنون
نظرتون در مورد hp dv5 1060 این قیمت با گارانتی Espinas 3 ماه گارانتی تعویض دستگاه
1 سال گارانتی تعویض قطعات
گارانتی شکست LCD
گارانتی اتصال مودم به برق
گارانتی خرابی باتری
گارانتی نوسانات برق
خدمات نرم افزاری رایگان
قیمت=1260000
اگه میشه راهنماییم کنید چون میخوام چند روز دیگه بخرم.ابا میتونم با گارانتی بهتر و قیمت ارزونتر بخرم؟
سلام.
یه سوال داشتم.
لپ تاپ من dv5 1050 کارت گرافیکش ati radeon hd 3450 میخواستم بدونم با کدوم مدل gforce برابری میکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید
من بالاخره با راهنمایی های دوستان و با تشکر از همه یک dv5 1070 خریدم. ولی متاسفانه به یه مشکلاتی برخوردم
تو جعبش که اصلا سیدی نبود. کابل مودم هم فکر نکنم که بود
لطفا اگه می شه یک بار دیگه چیز هایی رو که باید تو جعبه باشه رو برام بزارید. تو تاپیک گشتم ولی پیدا نکردم. پس اگه زحمتش را بکشید ممنون می شم.
نقل قول:
عزیر این کارت گرافیک شما تقریبا با nvidia Gforce 8400m gs برابری میکنه ولی باز 8400 mgs بهتر از اونه
چرا قیمت dv4-1050 از قیمت dv5-1060 بالاتر است آیا اولی هم داغ می کند
تو سايت hp نوشته سري dv5t با دو نوع باطري ارائه ميشه:
1. 6 Cell Lithium Ion Battery
2. High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery
اگر ممكنه كسايي كه 1060 دارن به اين سوال من هم جواب بدن:
باطري اي كه همراه اين لپتاپ ارائه ميشه از كدوم نوعه و عمر واقعي اون در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين چقدره؟
اقایون بعد از کلی مطالعه (24 صفحه و 231 پست ) من هم تصمیم گرفتم DV5 1070 بگیرم .
اول تصمیم داشتم SONy FZ490NGB بگیرم ولی تصمیمم عوض شد .
فقط چند تا سوال داشتم که دوستان هم پرسیده بودن ولی کسی جواب نداده بود .
یکی اینکه اگه میشه بطور کامل بگین تو جعبه چه چیزهایی وجود داره ( البته فکر کنم یکی از دوستان که عشق person break هست قبلا جواب داده بود )
دوم بطور کامل بگین اگه خودم بخوام VISTA Ultimate Sp1 نصب کنم به چه چیزهایی احتیاج دارم و چکار هایی باید بکنم . لطفا اگه بکاپ گیری و دانلود نرم افزار یا درایور خاصی هست با لینک و کامل اموزش بدین .
سوم اینکه ایا با کیبورد غیر عربی هم می شود در بازار پیدا کرد .
و جا داره همین جا از تمام دوستانی که در اینجا به پربار تر شدن فروم و تاپیک کمک کردن تشکر ویژه کنم .:40:
باطری من که high capacity هست :46:نقل قول:
در مورد عمرش واسه فیلم دیدن از روی هارد یه 2 ساعتی شد ( نمیدونم خوبه یا نه ، البته تا الان کلا 3 ، 4 بار بیشتر از باطریش استفاده نکردم )
عشق prisonbreak کجا بود؟ :27:نقل قول:
یکی اینکه اگه میشه بطور کامل بگین تو جعبه چه چیزهایی وجود داره ( البته فکر کنم یکی از دوستان که عشق person break هست قبلا جواب داده بود )
خوب مگه جواب من کامل نبود؟:31:
خب از کجا فهمیدی high capacity هستش؟؟؟:9:نقل قول:
روی کارتن لپ تاپ نوشته بود
سلام،
جناب dynamics و dma فرمودند كه 1050 خريدند. اگر ممكنه يكي از اين عزيزان يا كسايي كه از 1050 اطلاع دارن هم به اين سوال من جواب بدن:
باطري اي كه همراه اين لپتاپ ارائه ميشه از كدوم نوعه (معمولي يا ظرفيت بالا) و عمر واقعي اون در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين چقدره؟
گرماي اون در كارهاي عادي و در بازي هاي سنگين در مقايسه با 1060 چطوره؟
سلام به دوستان همیشگی .
Lo5t خواستم بپرسم از لپ تاپ راضی هستی و به نظرت با توجه به پولی که دادی چطوره ؟
Call Of Duty رو تموم نکردی ؟ من 12 روزه تمومش کردم .
راستی با سمت چپ دستگاه ( هارد ) مشکل نداری !!! داغ نمیکنه !!! شنیدم دکمه هاشم 1060 داغ میکنه !!! ( دستات اب نشه :31: )
ولی لپ تاپ خوبیه
مبارکت باشه .
نقل قول:
سلام عزيزم
جوابتو در مورد باطري l05t داد.
باطريشم ته تهش به 2 ساعت برسه (كه عمرا نميرسه)!
گرماشم با توجه به اين كه Cpu:AMD هست در حده ايده آله البته در زمان كاره عادي!در زمان بازي هم راستش نميدونم چون تا حالا بازي نكردم باهاش.
در مقايسه با 1060 هم نيدونم!چون من 1060 نداشتم ولي فكر نكنم زياد فرقي داشته باشه.
در كل لپتاپ،لپتاپه!همه لپتاپا داغ ميشن.اگه كسي براش مهمه (مثل خود من كه خيلي به نگهداريش حساسم)بعد 2 ساعت كار يه نيم ساعت بهش Off ميدم و ادامه كارم رو انجام ميدم
آره راضیم ، خیلی میرزه :31: ( همه چیش توپه با گرافیکشم خیلی حال میکنم :5: ، فقط هاردش کمه :31: اثر انگشتم خیلی روش میمونه - finger print :27: - همش باید پاکش کنی)نقل قول:
نه هنوز ، بیشتر now watching هستم :27: ، تازه cs هم میزنم :20:
داغ که چرا یکم داغ میشه ( در حدیه که تخم مرغ روش آپ پز شه :27: )!!! وقتی تو حس بازی هستم که متوجه نمیشم خیلی ، ولی در کل سمت چپ تاچ پد بیشتر داغ میشه ، زیر دکمه های a,s,d و اینا هم یکمی
( واسه زمستون خوبه ، بخاری لازم نیست :27: ) البته اینا موقع بازیه ، زیرشم یه چیزی گزاشتم ، الان کمتر داغ میشه.
آره توپه
سلامت باشید:11: