نقل قول:
3=batlle for middle earth 2:the witch king البته باید تا خرخره اپدیت شده باشه::2.4 !!ولی در کل همون ویچ کینگ از همه باحال تره!!
نقل قول:
3=batlle for middle earth 2:the witch king البته باید تا خرخره اپدیت شده باشه::2.4 !!ولی در کل همون ویچ کینگ از همه باحال تره!!
میخواستم بدونم چطور میشه تو battle for middle earth 2 زاویه دوربین رو عوض کرد؟
نقل قول:
با موس میتونی دور و نزدیکش کنی. و با کلید های 2 و 4 و 8 و 6 و. مبتونی دوربین رو بچرخونی.در ضمن با کلید 5 میتونی زاویه رو به همون حالت اول در بیاری!!!
در ضمن همه ی این دکمه ها باید در سمت راسته کیبورد باشن یعنی اون شماره های بالای کیبورد نه!!!شماره های سمت راست!!
فعلآ...
محمد!!
کسی این بازی رو با ترجمه ی دارینوس نداره؟؟؟
اگه دارید بگید کیفیتش در چه حد!؟!؟؟
اره این مشکل برای منم بود !!!!!!!
کسی نبود هلپ کنه ؟
با دکمه های ماشین حساب کیبورد.(num lock روشن باشه.)نقل قول:
بازی گرافیک بسیار زیبایی دارد مخصوصا اگر روی high ببری.
مسلما
ولی خب گرافیک هر کامپیوتری نمیکشه
نقل قول:
اره جانم گرافیکش خیلی بالاست مخصوصآ وقتی روی utral high می بریش!!!من یه بار یه گیم پلی اصلی از این بازی دیدم که طرف گرافیکش رو روی utral high گذاشته بود و بازی می کرد ،گرافیکش خیلی بالا و عجیب بود.ولی من روی :
6000amdx2
2gb of ram
1gb _8600:VGA
امتحان کردم سرعت بازی پایین میومد××!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:19::19::18:
من با ultra high و آخرین رزولوشن بازی میکنم.
بهتون توصیه میکنم سیستمون رو عوض کنید و این بازی رو با آخرین تنظیمات بازی کنید.:31::31:
ba tashakor az rahnamaee
faghat yek soal!
version barbameye hamachi bayad ba version lord of the ring tafavoti nadashty bashe ya na ba har versioni mishe online bazi kard
ba tashakor az rahnamaee
faghat yek soal!
version barbameye hamachi bayad ba version lord of the ring tafavoti nadashty bashe ya na ba har versioni mishe online bazi kard
lol یادش بخیر یه زمانی میخواستیم با lord of lotr این تاپیک رو راه بندازیم و بازی کنیم اما من adsl نداشتم :(
راستی بازی با سرعت 64 میگیره؟؟؟
همه اپدیت ها چند گیگ هست؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز فینگلیش نوشتن بر خلاف قوانین هست لطفا اصلاح کنید:46:نقل قول:
آپدیت ها ؟؟نقل قول:
اگه which king رو داشته باشی حدود 28 مگ !!! ولی اگه نداشتی باشی باید اونم دانلود کنی !
ممنون پس تا شما لینک یا اموزش اپدیت ها رو بزاری من میرم بخرم و بعدش....:21:نقل قول:
اموزش در پست 170 موجوده !
نقل قول:
به به !!!!!! لیسانس هاماچی من تموم شد !!!!!!!!!!!! کسی لیسانس کد نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی کرک و سریال زدم !!!!!!! نامردا جوابم رو هم ندادن !!!!!!!!!!!:((
اخیلی ممنون (دکمه تشکر نیست)نقل قول:
فقط اون بخش
ابتدا بازی رو نصب کنید .ولی آن را کرک نکنید.
اگر قبلا بازی را کرک کرده اید یکبار دیگر بازی را نصب کنید.
سپس از طریق منوی استارت بازی خود را آپدیت کنید تا ورژن آن 2.01 رسمی شود.
====================
رو نفهمیدم از کجا اپدیت کنم
استارت که می دونی کجاست ؟؟؟ همین پایین سمت چپ !!!!!!!!!!!! :LOL !
Start==>Electronic Arts==>The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king==>Check For Update
Ok?
kk چه جالب :10:نقل قول:
ولی این که میزنه page not find ....
اصلا میتونی یه لینک بزاری؟؟؟؟؟؟
برادر آپدیت ها به صورت خودکاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! برو توی همین ! کانکشنت رو هم چک کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودش آخرین آپدیت رو انجام می ده !!!!
می گم کسی لیسانس کد هاماچی نداشت ؟
لیسانس نمیخواد !نقل قول:
بدون لیسانس هم میتونی بازی کنی !
لیسانسش مثل پریمیوم میمونه ...
اخه یه چند روزه هی اخطار میده که نسخه ی تریال شما در حال تمام شدن است !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41:نقل قول:
نقل قول:
من از موقعی که این تایپیک رو زدم تاحالا هاماچی نصب هست و الان هم داره میگه لایسنت تمام شده ،ولی محل سگ بهش نمیذارم !!!جواب هم میده!!!:8::31::10:
در ضمن مصطفی شما سیستموتون چی چیه؟؟که این بازی رو رو تهش بازی می کنید!!یکم راهنمایی بفرمایید جناب!!!
از توی خود بازی از قسمت انلاین هم میتونید بازی رو آپدیت بکنید.
با اینترنت 64 یه چیزی حدود1ساعت طول میکشه برای آپدیت کامل.
با اینترنت 1 مگ چیزی حدود 10 دقیقه طول میکشه !!!!!!!!! Lol !~!!~!~!~!~!~!~!~ سرعت دانلود = 120 کیلوبایت بر ثانیه
نقل قول:
شما اینترنتتون 1 مگ هست؟؟
نداگستر زیر مجموعه ی صبا هست !!!!!!! از اینا ارائه می ده !!!!!!!!!!! خدا پدر و مادرش رو هم بیامرزه !!!!
کجایی مصطفی ببینی من ارد انلاین رو شروع کردم جات خالی هستش
bersam::<نداگستر زیر مجموعه ی صبا هست !!!!!!! از اینا ارائه می ده !!!!!!!!!!! خدا پدر و مادرش رو هم بیامرزه !!!!>
آمین!!!!
دقیقآ چی کار می کنه؟؟؟؟؟
با منی برادر ؟؟؟ دقیقا هیچی !!! می ری سرویس 128 می گیری ازش (محدود) اونم نامردی نمی کنه 1 مگ می زنه !!!! هم قیمتش خیلی خوبه ! هم سرویس دهیش عالیه !!!!!!!!(فقط امروز و دیروز معلوم نشد چش بود سرعت دانلود روی 20 کیلو بایت بود !!!!!)
شستش درد نکنه فقط برای تهرانه؟؟؟؟
محمدوده ی دانلودش چقدره؟؟؟؟
صبا برای تهرانه ! ندا برای اصفهانه !!!!!!! البته این چند روزه معلوم نیست چش شده سرعتش اومده روی 30 کیلو بایت ! نمی دونم چش شده !نقل قول:
اینجا رو یه سری بزنین !!!
برید حال کنید!!!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279015
اولین کسی که تو ایران این خبر رو داد منم!!!:D
وقتی دیدین باهم بگید ...
.....
.......
شیره!!!!!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279015
اقا چرا وقتی فایل مربوط به بازی انلاین رو دانلود میکنی بعدش دیگه وارد بازی نمیشه و سریال نامبر می خواد؟!!
به خاطر اینه که پچ جدید رو یا باید کرکش کنی و یا اگه می خوای انلاین (به غیرقانونی )بازی کنی باید مینی ایمجش رو نصب کنی که فایل های دانلود+توضیحات در صفحه های قبل هست!!