نقل قول:
حالا یه سوال دیگه...
این مو زرد که فکر کنم رییس اخره رو چه کارش کنم؟؟هیچی بهش اثر نمیکنه:2:
عزیزجان به صفحه 19 پست 182 مراجعه کن جوابتو می گیری
Printable View
نقل قول:
حالا یه سوال دیگه...
این مو زرد که فکر کنم رییس اخره رو چه کارش کنم؟؟هیچی بهش اثر نمیکنه:2:
عزیزجان به صفحه 19 پست 182 مراجعه کن جوابتو می گیری
بازیو الان تموم کردم خوب بود از لحاظ گیم پلی ..موسیقی ...گرافیک
ولی داستانش زیاد نچسبید اصلا رابطه بین spencer و anna رو خوب درست نکرده بودند
پایان بازی هم که اونی که انتظار می رفت نشد ....
ولی در کل بدک نبود
سلامنقل قول:
توی ویستا مسیرش اینه:
C:\Users\Esme Useret\AppData\Local\BC\saves
حجمش هم خیلی کمه
ممنون
بله تو xpهم اينه:
C:\Documents and setting\(username)\Local settings\Application Data\BC\Saves
حدود12 كيلوبايت هست.
دوستان در مرحله آخر اون موجودی که نیزه داره رو چطوری باید کشت؟
اینم سیو 94درصد...فکر کنم همین جا رو میخوای...موفق باشی...
کد:http://www.plunder.com/BC-rar-download-9b83b259c6.htm
کد:http://www.plunder.com/-download-9b83b259c6.htm
میشه عکس بزاری ببینم کدومه یا بیشتر توضیح بده..نقل قول:
یادم رفته..:41::41::41:
اینجا رو میگم . باید چیکار کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون موقع که میپری روش مثلا میگه سمت چپ وB رو بزن...شما هم این دکمه ها رو تند تند بزنید و ...نقل قول:
واسه من که باید کلید سمت چپ (یعنی D)و B (یعنی F) رو میزدم...چک ببین واسه شما چی هست...
فقط هواست باشه که بهد که خونش به نصف رسی عوض میشن کلیدها:10:
امیدوارم منظورم و رسونده باشم:11:
خیلی ممنون مفید واقع شد .نقل قول:
پایان غم انگیزی داشت:41: و به نظر من بازی فوق العاده ای بود :27:.
آقا دمت گرم کار کردنقل قول:
یه دنبا ممنون
موفق باشی
اینطور که من تو این عکس و عکس های دیگه ی مربوط به پی سی می بینم گرافیک این بازی تو پی سی بالاتره چون من خودم رو xbox بازی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
میشه یک ادم خیر یک ترینر برای این بازی بذاره؟تو تاپیک درخواست رمز گفتم کسی نگذاشت.
ممنون.
من نمیدونم شما رو کدوم xbox بازی کردینقل قول:
ولی من همین الان دارم روی xbox 360 بازی میکنم خیلی سر تر از این عکس ها و نسخه pc هست
چون از روی 360 روی pc به صورت port اومده
اره پدرام جان درست میگن ایشون
چون من هم رو 360 بازی کردم هم رو Pc رویه pc حدود 1 درجه گرافیک بازی بالاتره با اخرین تنظیمات !
ولی جای تعجبه برای خودم که این بازی که پورت شده چرا گرافیک کنسولیش از Pc همونطور که گفتم پایینتره !
محمد جان من اگه باز اینجا حرفی بزنم محکوم به طرفدار بودن میشم
من خودم هر 2 نسخه رو دارم ور رو maximum بازی کردم وقتی اون حرف رو میزنم دلیل دارم
نه تنها من بلکه چند نفر از دوستانم که فقط pc دارن هم بر همین عقیده بودن
من دیگه بحث رو ادامه نمیدم
اگه از چشمان شما روی pc بازی دارای texture بهتریه خوب روی pc انجام بدید
تا جایی که من میدونم بازی به طور همزمان برای هر 3 پلتفورم ساخته شد و هیچ پورتی در کار نبوده.نقل قول:
چون از روی 360 روی pc به صورت port اومده
بی خیال هر چی مگه چه قدر می خواد فرق داشته باشن..
ما که هر پستی از شما میخونیم داری میگی فلان بازی Port شده و ... فقط طرفداری از کنسول میکنی . اینجوریاهم نیست .نقل قول:
نقل قول:گفته بودم که اگه ادامه بدم شاکی ها زیاد میشننقل قول:
ادامه نداده داد این افراد در اموده کسانی که من اولین باره پست هاشون رو میبینیم
اگه سختتونه خوندن حقایق اثبات شده ای که تو پست های منه و شاکیتون میکنه میتونید بزارینم تو ignore list
کاری که من با خیلی ادم های اماتور اعصاب به هم ریز کردم
تو توهمات خودتون خوش باشید
دیگه سعی میکنم این تاپیک هم نیام
واقعا وضعی شده
pedram_sad یکی از قابل ترین و حرفه ای ترین گیمر هاست و حرفشو بی دلیل نمی زنه :
این اولین صحبت از Bionic Commando Review For PC از سایت گیم اسپات هست. جزو The Bad بازی هم ببینید :کد:PC enthusiasts are used to feeble ports of console games, and Bionic Commando is no exception. The usual signs of indifference to the platform are all here, such as onscreen prompts that assume you are using a console controller, and laughably few graphics options.
شما ها یه معذرت خواهی به pedram بدهکارید.کد:No effort made to tailor the port to the platform.
اوههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههه
او مای گاد!!!!!!!!!!!!!!!!
این بازیو رفتم واسه پی سی گرفتم از اون جا که سیستم بالایی دارم (گرافیک 4870 و 2 گیگ رم............)
جزییاتو تا بیخ گذاشتم بالا گرافیکش واقعا رو پی سی بالاتره نمیدونم چطور بگم شاید بالاتر نباشه ولی انگاری شفاف تره
من خودم xbox هم دارم ولی تعصب بیخودی به خرج نمیدم
پدرام جان خودت من رو خوب میشناسی که چه جور طرفداره ایکس باکس360 بودم و هستمنقل قول:
محمد جان من اگه باز اینجا حرفی بزنم محکوم به طرفدار بودن میشم
من خودم هر 2 نسخه رو دارم ور رو maximum بازی کردم وقتی اون حرف رو میزنم دلیل دارم
نه تنها من بلکه چند نفر از دوستانم که فقط pc دارن هم بر همین عقیده بودن
من دیگه بحث رو ادامه نمیدم
اگه از چشمان شما روی pc بازی دارای texture بهتریه خوب روی pc انجام بدید
من نخواستم حرف شمارو خراب کنم عزیز فقط اون چیزی که با چشم دیدم رو گفتم ...
بازم اگه با این حرف من به کسی بی احترامی شده شرمنده ....
سلام
بالاخره با سیوی که دوستمون گذاشتن توتسنم تمومش کنم
گرافیک : خوب بود ، هنگام بارندگی عالی بود
موتور گرافیکی روانی هم داشت
اکشن : خوب بود
داستان : خوب بود
در کل مثل تمام بازی های کاپکام خوب بود
فقط اولش یکم کنترلش به نظر سخت میاد ولی بعد نیم ساعت بازی کردن میاد تو دستت
اقا من همین الان بازیو در xbox هم تموم کردم ...
اقا پدرام درست می گن گرافیک بالای بازی واقعا محسوس بود..
برات متاسفم با این طرز فکرت.نقل قول:
من از هیچ پلتفرمی دفاع یا انتقاد نکردم و فقط اطلاعاتی رو که در این زمینه داشتم اعلام کردم.اون وقت جنابعالی میای میگی حقایق فقط تو پست خودته و بقیه تو توهمن؟
نقل قول:حقایق تو پست ایشون نیست ! حقایق تو سایت های مختلف هستش که ایشون تو پستش گفته !نقل قول:
حتی اگر هم این طوری باشه دلیل بر ناراحت شدن و بددهنی کردن نمیشه.اونم با وجودی که من فقط خبری رو که در یک مجله خونده بودم گفتم و اصلا هم ادعا نکردم حتما درسته ولی ایشون طوری رفتار کرده که انگار من به هرچی کنسول و کنسول بازه فحش دادم!نقل قول:
حقایق تو پست ایشون نیست ! حقایق تو سایت های مختلف هستش که ایشون تو پستش گفته !
حرف ایشون درسته . حالا اینکه ایشون کاربر فعال انجمن کنسولها هست یعنی هر چی خواست میتونه بگه !!! مگه ما چی گفتیم که اینجوری جواب میدن خوبه مدیر نیستند . بحث تمومه . هر کس رو هر پلتفورمی فکر میکنه گرافیکش بالاتره بره رو همون بازی کنه .نقل قول:
همچنان در کف این سوال هستم که چرا گیمر های ایرانی اولین المان توی یه بازی براشون گرافیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی هر چقدر هم گرافیکش خفن باشه به نظر من تو گیم پلی کم میاره ... اصلا اون چیزی که وعده داده شد نبود
من خودم وقتی خریدم ، خودمو واسه یه بازی اوپن ورلد که می تونم هر جاش برم آماده کرده بودم ولی اصلا اینطوری نبود
بازی کاملا خطی بود !
اره درسته.مثلا اپن ورلد بود ولی تنها حق انتخابی که داری اینه که مثلا به جای این میله از روی اون یکی بپری رو ساختمون جلوییت.نقل قول:
من خودم وقتی خریدم ، خودمو واسه یه بازی اوپن ورلد که می تونم هر جاش برم آماده کرده بودم ولی اصلا اینطوری نبود
بازی کاملا خطی بود !
راستی تو بازی تبلیغات Dark Void رو دیدین؟من چند جا دیدم.
توی بازی تبلیغات شرکت Tricell تو بازی Resident Evil 5 هست شعبه های مغازه های Dead Rising هست .....
سلام...یه سوال....برا کسی بازی تیک دار اجرا میشه؟؟؟؟؟
من سیستمم :
cpu : amd 5200 + x64 athlon
ram : 2
vga : 256 real
چرا تیک دار اجرا میشه؟؟؟؟ بالا تر میخواد؟؟؟؟ با اینکه جزئیات فوق العاده نشون میده ....اما همش تیک میزنه
من که این بازی رو نگرفتم ولی با این توصفاتی که شما میگی سیستمت(مخصوصا گرافیکت)نسبت به این بازی ضعیفه:13:نقل قول:
سیستم مورد نیاز این بازی رو می تونی اینجا ببینی:
کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10354/
منظورت اینه که میگیره یا گاهی مثل اینکه پازل قاطی شده...
ماله شما هم اینطوریه..؟؟؟
ولی فکر کنم گرافیکت کم باشه...
نه...تمام جزئیات رو نشون میده ..حتی حالت بلور زیادی هم داره.....اما.....وقتی وارد شهر میشه... بازی دل دل میکنه ..مثلا اصلا نمیشه روی یه موضوع نشونه رو نگه داشت ...چون از روش رد میشه....
گرافیکم 8600 gt
8600gt که گرافیک تقریبا خوبیه(مخصوصا برای حالت medium بازیها)...نقل قول:
شاید آپگرید نیست درایورت رو به روز کن شاید درست شد:
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
خوب من هم بازی رو امروز ساعت 10 صبح روی xbox 360 شروع کردم و یک ضرب تا 15 دقیقه قبل که تمام شد
اون موردی که علی جان گفتن یعنی خطی بودن بازی تایید میشه
بازی گرافیک خیلی خوبی داشت
lighting و shadow به همراه محیط های پر جزییات از نقاط قوت بازی بودن
به خصوص تو مراحلی city park و داخل cave و اون ابشار هایی که از بالا می اومدن به اوج خودش میرسید
gameplay بازی به خصوص Action ها و درگیری ها هم خوب کار شده بود
به خصوص اون دست مخصوص و گرفتن دشمن ها و پرت کردنشون
به همراه تنوع سلاح و تنوع دشمن تو این بخش یک مقداری نکات مثبت رو برای این بازی به ارمغان اوردند
jump های بازی به خصوص برای کسانی که قلق اون دستشون بیاد واقعا لذت بخشه
پرش های بلند و طولانی و پشت هم بین ساختمان ها و میله ها و درخت ها و هر چیزی که فکرش رو کنید
فقط برای من پرش بیت mine ها تو minefield ها بعضی وقت ها واقعا عذاب اور میشد
چون یا بیش از حد بلند میپرید که از بعدی رد میشد
یا کوتاه که نمیرسید
و نکته جالبتر این بود که حتی تو اب های عمق کم هم که به زور به گردنش میرسید هم خفه میشد
داستان بازی هم متوسط بود
اما قشنگترین قسمت بازی سکانس اخر بود که به همراه تکه پاره های دشمن ها از اسمان فرو میریختن ..
موفق باشید
همینطوره این اب واقعا جالب بودنقل قول:
کوماندو باشی توی یه وجب اب غرق بشی:10:
قبل از اینکه اول ماموریت قبل از Sniper ها که شروع بشه Joe توی رادیو میگه که به خاطر سنگینی Bionic Arm توی آب غرق میشی.نقل قول:
و نکته جالبتر این بود که حتی تو اب های عمق کم هم که به زور به گردنش میرسید هم خفه میشد