این کار رو هم کردم بازم همون ایرور رو داد .(روی localhost تست کردم)
Printable View
این کار رو هم کردم بازم همون ایرور رو داد .(روی localhost تست کردم)
ممنون، یه مشکل دیگه ام هست اینه که اول باید رو مجموعه رو کلیک کنی تا لیست لینکا رو نشون بده، نمیشه این مجموعه رو برداشت، میخوام اسم خود لینک ها تو چشم باشه...
یه سوال دیگه اینکه من چطور می تونم فونت قسمت های مختلف رو عوض کنم مثل مطالب یا هرجای دیگه، مثلا این ماژول allweblinks لینکارو با فونت جالبی نشون نمیده، میخوام عوضش کنم.
سلام . دوست خوبم من خودم آخرین ورژن جوملا و آخرین ورژن Joomfish رو همین الان جهت تست نصب کردم در WAMP . هیچ مشکلی نداشت و بدون ارور اجرا شد .نقل قول:
یه نکته ای که متوجه شدم ، فایل admin.joomfish.php که شما در خط 53 اون به ارور بر میخورید ، در آخرین ورژن کامپوننت Joomfish اصلا وجود نداره و این نشون میده که شما دارین از نسخه ی دیگه ای از این کامپوننت استفاده میکنید که با ورژن 1.5 جوملا سازگاری نداره . ( احتمالا 1.8 ) .
این لینک آخرین ورژن کامپوننت Joomfish هست :
امیدوارم با نصب این ورژن مشکلتون حل بشه.کد:http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/11315/45280/JoomFish2.0.4.zip
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشکل اولتون رو راهش رو نمیدونم چون با کامپوننت پیوند ها اصلا کار نکردم تا بحال.نقل قول:
اما مشکل دومتون ، باید داخل فایل CSS اون ماژول ( allweblinks.css ) تغییرات لازم رو انجام بدید .
تگ های مربوط به فونت در CSS :
به طور مثال اگر در جایی font-family قرار داده نشده ، اون رو قرار بدید بهمراه اسم فونت دلخواهتون .کد:
font-family: tahoma;
font-size: 9pt;
font-weight: bold;
font-style: italic;
بهرحال تنظیمات ظاهری همه در فایل های CSS و گاها در فایل های PHP قرار دارن.
هنوز همون طوری .شرمنده اذیتت کردیم .مارو حلال کن .
به نظرت با بقیه کامپونت هام مشکل نداره ؟(نسخه جملام هم 1.5.20 هست)
اختیار دارین. بنده تا اونجا که سوادم کمک کنه سعی میکنم کمک کنم. :20:نقل قول:
اگر آخرین نسخه Joomfish رو نصب کنید ( 2.0.4 ) ، دیگه اصلا فایل admin.joomfish.php وجود نداره که بخواد از اون ارور بگیره. ( برام این موضوع هنوز سئواله ... ! )
ممکنه که کامپوننت ها باهم تداخل داشته باشن اما در این مورد بعید میدونم . شما یکبار جوملا رو بصورت خام بدون هیچ کامپوننتی نصب کن ، بعد فقط Joomfish رو روش نصب کن . اگر مشکلی نداشت بعد بقیه تنظیماتت رو انجام بده.
میگم که رو هاست بدون هیچی تست کردم اما هیچی که هیچی .تو دو تا سایت جومفا و جوملا فارسی هم مطرح کردم اما اونجا هم به نتیجه ای نرسیدم .
خیلی خیلی ممنون که بازم وقتتو دادی .
بیخیال اون میرم همون روش فحشو پیش میگرم اینطوری به نتیجه میرسم:27:
یه سوال این Photo_Spot نصبش چه جوریه ؟من دانلود کردم بهم یه ماژول و کاپونت و پلاگین داد .هر سه تاشو لو لوکال هاست نصب کردم اما اتفاق خاصی نیفتاد .چه جوریه ؟
ممنون ولی کسی نیست اینجا بدونه چطور میشه پیوند به صورت عکس گذاشت الان دیگه خیلی از سایتا اینجوریه که به جای اینکه روی متن کلیک کنی تا وارد پیوند بشه یه عکسی که بر اساس اون پیوند طراحی شده رو میزاری که با کلیک روی اون وارد لینک مربوطه بشه ایا اینم با ماژول انجام میشه...؟
راستی نمیشه یه گالری عکس گذاشت که عکساشو تو سرور سایت اپ کنیم و عکسا رو نشون بده من الان خودم مرکز دانلود دارم که توقسمت عکساش عکس فقط برای دانلود و نه نمایش ایا نمیشه یه گالری تصویر برای سایت گذاشت؟
سلام دوستان
تازه با این نرم افزار آشنا شدم
یه کمکی می خواستم و اون اینه که آیا تو جوملا میشه کل چارچوب سایت رو طراحی کرد یا باید توی برنامه هایی مثل فرونت پیج طراحی کرد بعد ازش توی جوملا استفاده کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید !
سلام، دوستانی با پیوندها سروکار دارند لطفا کمک کنند من میخوام پیوندام به جای متن با عکس باشه مثل تبلیغات، باید چیکار کنم ؟
سلام بچه ها ریف شد.
از کامپوننت آگهی استفاده کنید وفقط برای عکسش باید برید تو پنلتون و تو قسمت Image\Banner عکسایی که می خواید رو اپ کنید....
البته یادتون نره ماژول اگهی رو هم فعال کنید.
فقط یه چیزی دوستانی که با این کار کرده بودن، نمی دونن چطور میشه بین آگهی ها یه فاصله انداخت، اخه عکساشون به هم چسبیده (یعنی هیچ فاصله ای حتی 1 میلی متری هم نیست و پشت سرهمه)....
سلام، دوستان کجا می تونم میزان نشون دادن مطلب رو مشخص کنم یعنی اون مقداری که تو صفحه اصلی نشون میده و بقیشو میفرسته ادامه مطلب...
با سلام
آيا کامپ.ننتي هست که بتونه آي پي مراجعه کنندگان رو ذخيره کنه و بشه کنترل کرد چه کسي از سايت بازديد کرده؟
آقای Nightmare کجایی..؟!
تورو خدا جوابمو بده عحله ایه، ممنون.
من باهاش کار نکردم اما معمولا این تنظیمات داخل فایل CSS کامپوننت مربوطه هست. باید در تگ های margin و padding فاصله ها رو تنظیم کنید.نقل قول:
( توصیه میکنم CSS رو تا یه سطحی یاد بگیرید ، خیلی آسونه و مرجع فارسی هم داره. با جستجو میتونید پیدا کنید )
شما وقتی که دارید یک مطلب رو منتشر میکنید ، تا هرجا که لازم هست متن صفحه اصلی باشه رو بنویسید و بعد از اون ، با زدن دکمه ی درج ادامه مطلب ، مطلب ادامه رو جدا کنید.نقل قول:
( اگر از Editor دیگه ای غیر از خود جوملا استفاده میکنید ، باید دکمه ی ادامه مطلب ( Read More ) رو در اون بزنید.
امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم .
شما میتونید از کامپوننت های Stat نظیر JoomlaStats استفاده کنید :نقل قول:
و یا عضو سایت هایی نظیر Webgozar یا PersianStat بشید و با ثبت سایت خودتون در اونها ، اطلاعاعت سایتتون رو ببینید.کد:http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/site-traffic-statistics/122
سلام nightmare جان، واقعا شرمنده می کنی..
از کجا می تونم به Css کامپوننتا دسترسی پیدا کنم..؟
از منوی اصلی می تونم تعداد مطالبی که برجسته است رو مشخص کنم مثلا 5تا حالا اگه 10 تا مطلب داشته باشم کجا می تونم بهش بگم که بعد 5تارو بفرسته صفحات بعد..؟
آقا nightmare من هرچی محدودیت اپلودمو از تنظیمات مرکز دانلود بالا می برم ولی هیچ تعییری ایجاد نمیشه، وقتی فایل بالای 2 مگ رو می زنم شرمع می کنه به اپلود بعد از یه مدتی که بستگی به حجم فایل داره یهو می پره تو پنل اصلی سایت و وقتی بر میگردم به مرکز دانلود فایل اپلود نشده، مشکل از پنل کلی سایت باید تو اونجا تعییری بدم..؟؟
اقا nightmare کجایی شما یه سری هم به ما بزن!!
سلام .نقل قول:
فایل CSS کامپوننت ها داخل فلدر مربوط شون در فلدر Components اصلی جوملاست . به طور مثال :
( فایل css هر کامپوننت مکانش میتونه در فلدر متغیر باشه . باید پیداش کنید . در صورتی هم که css نداشت دو حالت داره ، یا کد های css در فایل های php قرار داده شده ، یا اینکه از فایل css قالب جوملا پیروی میکنه و باید تغییرات رو در همونجا بدید. )کد:components\com_media
دقیق متوجه سوال دومتون نشدم. ببینید شما در تنظیمات منوی صفحه اصلی برای نمایش مقالات چهار گزینه دارید :
اولی ( Leading ) تعیین میکنه که چندتا مقاله به صورت کامل ( بدون ادامه مطلب ) در صفحه اول نمایش داده بشن.
دومی ( Intro ) تعیین میکنه که چندتا از مقالات به صورت مقدمه ( بهمراه ادامه مطلب ) بعد از پست های کامل نشون داده بشن.
سومی تعداد ستون های نمایش مقالات رو مشخص میکنه و چهارمی هم تعداد آیتم هایی رو که فقط به صورت لینک هستن.
شما وقتی تعداد این موارد رو مشخص کنید مابقی به صفحه ی بعد میرن .
همچنین در بخش پارامتر های پیشرفته ( Parameters - Advanced ) میتونید مشخص کنید چینش مطالبتون به چه صورت باشه . به طور مثال پست های قدیمی تر اول باشند ، پست های جدید بیان اول ، بر اسا نویسنده یا عنوان بیان اول و ...
نقل قول:
محدودیت آپلود در فایل php.ini سرورتون تعیین میشه و برای تغییر اون یا باید با پشتیبانی سرور تماس بگیرید ؛ یا در صورتی که سرورتون اجازه میده ، فایل php.ini دلخواه تعریف کنید.
سلام
من ماژل k2 را نصب کردم
وقتی این ماژول رت فعال می کنیم چطوری ماژول ها که نصب شدند مثل آخرین مطالب یا بقیه ماژول ها که از سیستم خود جوملا دستور می گرفتند باید فعال بشن
رنگ پس زمینه مطلبی که با k2 نوشته می شه یکی در میان زرده چطوری سفید بشه
دوستان کسی هست که تنظیم شده این ماژوا را داره بزاره من نصبش کنم ؟
ماژل مختلفی که دارم لینک نمی تونم بدم چون شناسه ای که می دم برای نمایش به ماژل ها رو نمی خونن
یعنی اینکه شناسه ها منحصر به فرد نیستن مثل خود جوملا
در مجموع ها از 1 تا ... شروع میشه و در مطالب نیز از 1تا ... شروع میشه
در این حالت چی کار باید بکنم ؟
در صورتی که بخواهم مطالبmod_k2_content را در صفحه اول قرار بدم و به صورت استاندارد contentدر جای محوتا بشینه چه چی کار کنم
می خوام محتوای k2 جای محتوای جوملا در صفخه اول بشینه
اصولا موقعیت content درموقعیت ماژول کجاست چون همچین چیزی در هیچ قالبی ندیدم
یک سوال مهم اینکه آیا اماکان زیر مجموعه زیر مجمعه وجود دارد
یعنی مجموعه 1 3تا زیر مجموعه داره و هر کدوم از این 3 مجموعه باز 2 زیر مجموعه دارن ؟؟؟؟؟
با تشکر از جواب شما
ممنون..
این فایل رو از کجا می تونم پیدا کنم..>؟
سلام
من نیاز به یک سیستم چت انلاین مدیر سایت با یوزرها هستم کسی یه چیز ساده نمیشناسه؟
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/423928447/jpf_chat_farsi.zip
سلامنقل قول:
اگه ممکنه طریقه استفاده از این کاموننت رو آموزش بدین
ضمنا من تو این کار مبتدی هستم اگه روش کلی استفاده از کامپوننت ها رو بگین ممنون میشم
با تشکر
سلام خدمت دوستان عزیز
من ماژل چند زبانه کردن جوملا رو نصب کردم
زد سیستم ثبت نام و جستجو و کاربران حاضر در سایت رو انگلیسی کرد
رفتم این ماژل رو پاک کردم ولی فارسی نشد
لطقا راهنمایی کنید که چطوری باید دوباره فارسیش کنم
ممنون
بعد از چندين ماه تلاش و كوشش طراحان و برنامه نويسان گروه طراحي خليلان رسانه پرتال فروشگاهي فريا ، كه يك قالب فروشگاهي آنلاین حرفه ای و موثر در تجارت الكترونيك ، هماهنگ با جوملا فارسي ميباشد را منتشر نمود .
جزئیات قالب در سایت سازننده :
... farya.htmlکد:http://www.khalilan.com/our-products/sh
نمایش نمونه نمایشی دمو
گروه طراحی خلیلان رسانهکد:http://demo.khalilan.com/kh_Farya
کد:www.khalilan.com
دوستان یه سوال بسیار آسون :
من بوسیله ی برنامه ی wamp جوملا رو نصب کردم ...
حالا چطور میتونم به کنترل پنل وصل شم ... یه جا خوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه وصل شد ... ولی من سرور محلی هستم ... چیکار باید بکنم ؟
اصلا امکانش هست ؟
ممنون ...
=-=-=-=-=
شرمنده ... سوالم رو نباید اینجا مطرح میکردم ... !
میرم تاپیک دیگه میپرسم ...
سلام
من یه کامپوننت یا چنتا! میخواستم برای یه همچین سایتی
1- عضو گیری
2- قابلیت نوشتن آپلود عکس و موسیقی و فیلم
3- امتیاز دهی "اعضا" به "اعضای" سایت
4- نشان دادن اعضای منتخب در صفحه اول
همین
خیلی گشتم
هنوز نتونستم به نتیجه مثبتی برسم
با چیزی غیر از جوملا هم میشه اینکارو کرد ؟ ترجیحا جوملـــــــــــــــــــــ ای عزیز
هیچ کس نیس کمک بکنه ؟
سلامنقل قول:
یه مثال براتون میزنم
رو سیستم من فولدری که جوملا در اون قرار داره اسمش اینه:
Joomla_Persian_1.5.20-Stable-Full_Package
وقتی میخوام وارد سایت خودم که روی سرور شخصی(همون سیستم خودم)قرار داره بشم.
در مرورگر اینترنتی این آدرس رو مینویسم:
و اگه بخوام وارد کنترل پنل جوملا بشم آدرس زیر رو مینویسم:کد:http://localhost/Joomla_Persian_1.5.20-Stable-Full_Package/
که بعدش ازم یوزر و پسورد میخواد که وارد میکنم و وارد کنترل پنل میشمکد:http://localhost/Joomla_Persian_1.5.20-Stable-Full_Package/administrator
دوستان چه طور می تونم header قالب رو تغییر بدم، یا یه نوشته توش بذارم؟
دستتون درد نکنه
یه کامپوننت می خواستم که یه نمایشگاه اینترنتی راه بندازم.
لطفاً کمکم کنید با تشکر.
با سلامنقل قول:
کامپوننت زیر ، کامپوننت ایجاد یه نمایشگاه جمع و جوره (یا در واقع ایجاد یه کاتالوگ ) خیلی ساده و راحته و کاملا فارسی شده از لینک زیر دانلود :
در ضمن با استفاده از لینک در سوالات احتمالی خودتون رو در باره ی این کامپوننت مطرح کنید .کد:http://forum.joomfa.org/resources/file/7292
در جومفا منتظر همه ی ایرانیان علاقه مند به وب ، هستیم...!کد:http://forum.joomfa.org/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF+%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA+com_djcatalog+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D8%B4%D8%AF-t18212.html?hilit=%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA%20%DA%A9%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%88%DA%AF
-------------------
حجت مردانه زاده
سلام ، من يه قالب ميخوام كه خيلي ساده باشه و اينكه قسمت منوهاش ثابت باشه وفقط قسمت اصليش (متن) قابل بالا و پايين رفتن باشه (مثل اكسپلورر خود ويندوز) و همچنين طريقه نصبش رو هم بگيد ، براي جوملا 1.5 ميخوام
با تشكر:11:
سلام دوستان، من یه مشکلی دارم:
وقتی یه مطلبی رو تو یه بخش یا مجموعه ای مثلا ''کتاب'' ذخیره میکنم اگه تیکه مربوط به صفحه ی نخست رو زده باشم که تو صفحه اول نشونش میده ولی اگه نزنم یعنی فقط میخوام که اون مطلبو تو اون مجموعه ی مورد نظر ''کتاب'' نشون بده ولی وقتی به عنوان بیننده وارد سایت میشم و سپس وارد مجموعه ی مورد نظر ''کتاب'' میشم فقط یه لیستی از مطالبی که تو اون مجموعست رو نشون میده و نمیتونم خود مطالب رو ببینم، چطور می تونم به مطلبی که تو اون مجموعست ولی تو صفحه ی اول نیست به عنوان یه بیننده دسترسی پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون.
بايد منوي مورد نظر رو به صورت "نمايش بلاگ" تغيير بديدنقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
از لينك زير يك plugin مناسب دانلود كن و منوي مورد نظرت رو تو موقعيت اون پلاگين قرار بده:نقل قول:
کد:http://extensions.joomla.org/extensions/style-a-design/popups-a-iframes
از مدیران و دوستان درخواست دارم قالب پیوست رو فارسی سازی نمایید
با تشکر
دمو قالب :
دانلود :کد:http://byjoomla.com/venus/index.php/home
کد:http://www.2shared.com/file/Xz6e4tW9/bj_venus-new.html
سلام من چند تا قالب انگلیسی میخوام برای یک سایت تجاری......
لطفا یک سایت انگلیسی که قالبهای رایگان میذاره رو معرفی نمایید...
دوست عزيز فارسي سازي قالب با هزينه انجام ميشه نه رايگان !نقل قول:
از مدیران و دوستان درخواست دارم قالب پیوست رو فارسی سازی نمایید
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
گوگل ! جستجوكنيد تا دلتون بخواد قالب رايگان پيدا ميكنيدنقل قول:
سلام من چند تا قالب انگلیسی میخوام برای یک سایت تجاری......
لطفا یک سایت انگلیسی که قالبهای رایگان میذاره رو معرفی نمایید...
يه سري به سايتنقل قول:قسمت Template بزنکد:www.katz.cd
دوست عزیز به نظرم میاد قالب ونوس از سری قالب های تجاری باشه byjoomla و استفاده از اون به هر نحو حداقل وجدانا کار درستی نیست.نقل قول:
در صورتی که بنده اشتباه میکنم لطفا در pm خبری بدین تا در اولین فرصت براتون فارسی سازیش کنم.