پیدا شد.نقل قول:
624872
:46:
Printable View
پیدا شد.نقل قول:
624872
:46:
حالا یه سوال دیگه.
تو خونه تو قسمت Basement که آب گرفته و اون موجود ناقص الخلقه میاد چیکار باید کرد؟!
هیچی اون موجود رو بکش و بعد برو کنار اون موتور اب و کنترل رو از روش رو بردار و برو بیرون خونه کنار در گاراژ وایستا و از کنترل استفاده کن تا درش باز بشه و بعد اون موجود رو بکش و اون گالون بنزین رو از ته گاراژ بردار و بر گرد زیرزمین خونه و از بنزین روی موتور اب استفاده کن تا اب زیر زمین خالی بشه.
خوب چجوری موجود رو بکشم؟!
از چاقو چطور استفاده میکنه؟!
خوب شیف رو بزن تا به حالت حمله در بیاد و بعد با کلیک راست و چپ موس بزنش.کلیک راست برای حمله ی سریع هست و کلیک چپ برای حمله ی سنگین.
اقا کسی می تونه سیو خودش رو بزاره؟البته تا جایی که اسلحه و این چیزها توش باشه حالا فرق نمی کنه کودوم قسمت و مرحله.برای یه کاری لازمش دارم.
اقا کسی نداشت سیو رو؟!باور کنین خیلی ثواب داره.
آقایون خیلی ممنونم از اینکه منو راهمایی کردین!!!!...خودم پیدا کردم که باید چه کنم!!!
نقل قول:
وقتی گالون رو از گاراژ بر میدارم
میزنه empty gas galoon از کجا باید پرش کنم
چون طرف اون پمب هم میرم میگه باید پرش کنی
توی گاراژ روی میز یه لوله هست اول اونو بردار و بعد درست کنار در گاراژ یه سوراخ هست از اونجا برو تو و مستقیم برو جلو تا برسی به یه دریچه ی دیگه از اونجا هم رد شو و مستقیم برو جلو دور و برت رو نگاه کن یه در میبینی برو اون رو با لوله باز کن و برو تو یه خورده جلوتر یه کامیون هست که باکش باز هست گالون رو اونجا پر کن.
سلام این ساعته که روی 12 هست باید رو چه ساعتی تنظیم بشه (منظورم مرحله ای است که تو خونه به دام افتادی)
2:06 همانند شماره اتاق که گفته میشه 206.نقل قول:
wow...بازیش خیلی قشنگه...امیدوارم ادامش هم به زیبایی سریهای قبلی باشه..اولش مثل فیلم هاستل بود !!!
روی 2:6 تنظیم میکنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته باید چه دکمه ای رو بزنم؟
وقتی این کارو کردی برو پایین SAVE کن و 2 باره بازیو Load کن. وقتی Load کردی یه Cutscene نشون میده که چند پنجره فلزی تو همون اتاقی که ساعت بود باز میشه اونجا عروسک خرگوشو بزن به پنجره ای که پشتش آتش هست. این یه باگ بازیه متاسفانه.نقل قول:
هر کاری گفتی کردم نشد که نشد وقتی لود میکنم میام تو اتاق میبینم ساعت خود به خود تغییر کرده در ضمن من عروسک خرگوش ندارم
سلام به همه
من یه مشکلی داشتم که بازیو اینستال میکنم تموم هم میشه وقتی میخوام اجراش کنم میگه d3dxw-38.dll رو پیدا نمیکنه و باید دوباره اینستال بکنی دوباره هم که اینستال میکنم هیچ فرقی نمی کنه و دوباره همون ارور قبلیه رو میده
کسی نمیدونه چی کار باید کرد؟ یا شاید dvd یه خرابه؟
سلام
منم یه جای بازی گیر کردم. تو یه کلیسا هستم و 5 تا لوح دارم که باید بزارمشون تو یه 5 ضلعی ولی نمیدونم ترتیبش چه جوریه اعصابمو خورد کرده کسی اینجارو رد کرده به من کمک کنه please help
اینم یه واپیپر زیبا و خفن :) :
چون حجمش زیاده لینک گذاشتم .نقل قول:
کد:http://api.ning.com/files/i3w9kaekyxfzm8zjemx26p5z541uglanng4*op3ddmzphepi3xqumtszesmzmq-byrz8var1sgtgeyx-nllnazojyntszyhk/silent_hill_wallpaper_pyramid_head.jpg
حتما ببینید .
درود بر دوستان گرامي من يك جا گير كردم كه 3 عدد مدال دارم كه بايد روي يك مانكن بزارم هر جوري ميزارم جور در نمي ياد لطفا منو راهنمايي كنيد
سلام..دوست عزیز اسم صحیح اون فایل d3dx9_38 هستش...از این جا دانلود کن بنداز توی system32 ...موفق باشی..نقل قول:
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_38
سلام
من اونجایی که از اون خنجر برای باز کردن در مخفی استفاده میکنم و به باغ میرم واز اونجا به my hose ولی در انتهای راهروی طبقیه دوم my hose کلید میخادو من کلید ندارم کلیدش کجاست:41:
اونجا میری تو انبار و دیوار سمت چپ یه پرده هست که با چاقو پاره میشه
[html]اونجا میری تو انبار و دیوار سمت چپ یه پرده هست که با چاقو پاره میشه[/html]
اقا ممنون تونستم اونجارو رد کنم
سلام
منم یه جای بازی گیر کردم. تو یه کلیسا هستم و 5 تا لوح دارم که باید بزارمشون تو یه 5 ضلعی ولی نمیدونم ترتیبش چه جوریه اعصابمو خورد کرده کسی اینجارو رد کرده به من کمک کنه please help
وقتی لوح هارو از جاهای مختلف برداشتی باید به اونجاها هم نگاه می کردی معنی رو می رسوند. مثلا لوح Chalice را از اوجایی که جسد انسان توش بود گرفتی معنی Sacrifice می ده. مشکل نیست حواسو باید جمع کرد :نقل قول:
Chalice = Sacrifice
Penteance = Kneeling Man
Sarrow = Candle
Desire = Tree
Vengeance = Sword
دوستان کد تقلبی برای جون نیست؟ اخه من رسیدم به اولین غولش که اویزونه بعد درجه روی هارد هست و 1دونه جون بیشتر ندارم...کدی رمزی چیزی برای جون میخوام
يه سر به اينجا بزننقل قول:
[HTML]http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/silenthillhomecoming.shtml[/HTML]
دوستان من نمیدونم چیکار کنم با این عروسکه...هر کاری میکنم عروسک ( اسکارلت) نمیمیره اونجا که می افته زمین و بعد میزنه کلید موس رو تند تند بزن گیر کردم در واقع یه مشکل عجیبه نمیدونم من بلد نیستم یا بازی باگ داره ...جالبتر اینکه چه کلید موس رو تند تند بزنم و چه نزنم اهرم رو توکمر عروسک فرو میکنه و مقداری اهرم فرو شده تو کمر عروسک رو تکون میده و بعدم هیچی به هیچی
وقتی تصویر کلیک موس گوشه بالا ظاهر میشه کلید موس رو میزنم اون اهرم هم تو کمرش فرو میکنه و مقداری اون اهرم که تو کمر عروسک هست تکون میده و بعد که درش میاره دوباره عروسک بدون هیچ مشکلی دوباره پا میشه و عین اول دوباره آنقدر میزنم تا بیفته بعدم کلید موس و بقیه ماجرا...این عمل رو حدود سه ربع انجام دادم ناچار شدم از بازی خارج بشم اینجا پیغام بذارم
برای حل مشکلم از :::
1-گیم پد استفاده کردم و بعد دکمه توربو رو فعال کردم که خودش اتوماتیک دکمه رو تند تند بزنه(گیم پدم boxker )
2-از کیبورد و موس و نرم افزاره کلیک اتوماتیک استفاده کردم
3-از ترینر هم استفاده کردم و هم برای امتحان ترینر رو غیر فعال کردم
ولی هیچی کمکم نکرد ..لطفا کمکم کنید
دوستان من یه جایی گیر کردم.
بعد از کشتن عروسکه یه کلید بهم میده و بعد از اینکه از بیشهوشی در میاد و بهم میگه باید برم به TOWN HALL توی قسمت objectives هم این کلمه رو نوشته:Investigate Town Hall که معنیش میشه "شهردای شهر رو جستجور کنید"منم رفتم اونجا و به یه قسمتی رسیدم که جای کلید روش بود من کلید رو استفاده کردم و توی وسط هال یه دریچه به زیر زمین باز شد و رفتم تو و تا پایین ترین نقطه ی زیر زمین رفتم همون جایی که یه ریشه ی درخت هم درست وسط هال هست.بعد دور و برو گشتم و یه چاقو پیدا کردم و برداشتم.
کل ساختمان شهرداری رو گشتم و چیزی دیگه ای پیدا نکردم بازم بهم میگه Investigate town hall
اینجا دیگه باید چیکار کنم؟
اون چاقو در واقع یک کلید هست. همون پایین Town Hall یک دری هست که با همین کلید ( چاقو) باز میشه باید بری داخل و بعد برگردی خونه خود Sheperd ( از راه قبرستان یادت باشه حتما 2 تا قبر تو قبرستان که با همین چاقو باز میشن رو چک کنی ) اونجا زیر زمین یک در دیگه داره که با همین کلید باز میشه.نقل قول:
توروخدا کمک کنید بدجوری گیر کردمنقل قول:
دوستان من نمیدونم چیکار کنم با این عروسکه...هر کاری میکنم عروسک ( اسکارلت) نمیمیره اونجا که می افته زمین و بعد میزنه کلید موس رو تند تند بزن گیر کردم در واقع یه مشکل عجیبه نمیدونم من بلد نیستم یا بازی باگ داره ...جالبتر اینکه چه کلید موس رو تند تند بزنم و چه نزنم اهرم رو توکمر عروسک فرو میکنه و مقداری اهرم فرو شده تو کمر عروسک رو تکون میده و بعدم هیچی به هیچی
وقتی تصویر کلیک موس گوشه بالا ظاهر میشه کلید موس رو میزنم اون اهرم هم تو کمرش فرو میکنه و مقداری اون اهرم که تو کمر عروسک هست تکون میده و بعد که درش میاره دوباره عروسک بدون هیچ مشکلی دوباره پا میشه و عین اول دوباره آنقدر میزنم تا بیفته بعدم کلید موس و بقیه ماجرا...این عمل رو حدود سه ربع انجام دادم ناچار شدم از بازی خارج بشم اینجا پیغام بذارم
برای حل مشکلم از :::
1-گیم پد استفاده کردم و بعد دکمه توربو رو فعال کردم که خودش اتوماتیک دکمه رو تند تند بزنه(گیم پدم boxker )
2-از کیبورد و موس و نرم افزاره کلیک اتوماتیک استفاده کردم
3-از ترینر هم استفاده کردم و هم برای امتحان ترینر رو غیر فعال کردم
ولی هیچی کمکم نکرد ..لطفا کمکم کنید
اگر 2 تا Save قبلشو داری بدون Trainer برو ممکنه Bug باشه. سعی کن قبل تر از این قسمت شروع کنی.نقل قول:
اقا دستت درد نکنه.نقل قول:
اون چاقو در واقع یک کلید هست. همون پایین town hall یک دری هست که با همین کلید ( چاقو) باز میشه باید بری داخل و بعد برگردی خونه خود sheperd ( از راه قبرستان یادت باشه حتما 2 تا قبر تو قبرستان که با همین چاقو باز میشن رو چک کنی ) اونجا زیر زمین یک در دیگه داره که با همین کلید باز میشه.
توی قبرستان یکی از درها رو پیدا کردم(همونی که وقتی از نردبان میرم بالا و از قبرستان سر درمیارم رو به روش) اون یکی کجای قبرستان هست؟حتما لازمه که اون رو هم پیدا کنم؟اولی که پیدا کردم فقط یه سرم توش بود.
نه دوست عزیز همون یکی بود من اشتباه کردم.نقل قول:
خوب اقا من الان تو خونه هستم.بعد از اینکه نقشه ی سایلنت هیل رو از بالای شیر وونوی برداشتم بهم گفت باید برم به مادر الکس حرف بزنم درباره ی نقشه.منم رفتم حرف زدم و بعد یه چند نفر من رو از پشت گرفتن و مادر الکس رو بردن و بعد صدای اژیر به صدا در اومد و همه جا عوض شد.بازی به من میگه باید از خونه برم بیرون تا حالا 3 تا ماسک پیدا کردم و یه عروسک خرگوش و یه جایی هم بود دو نفر که بدنشون سوخته بود و بالای سرشون هم یه چیزی نوشته بود.راستی یه ساعت هم پیدا کردم که می تونم عقربه هاشو رو بپرخونم.اینجا باید چیکار کنم؟
اینجا یک معما کلی هست که یک بخشش باید روی صورت دوتا مانکن دو تا ماسک بصورت صحیح بزاری ( یادم نیست چیا بودند فکر کنم یکی بی تفاوتی بود) بعد 3 تا مدال پیدا کنی و به لباس پدرش که قسمت بالاس بچسبونی و یک سری چاقو هست باید پیدا کنی و تو زیر زمین بزاری سرجاشون و عقربه را 2:06 تنظیم کنی تا چندتا پنجره باز بزشن و اون عروسکو بزنی به یکی از پنجره ها .. . .نقل قول:
این ارور ماله چیه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام...این فایل رو ازدانلود کن بنداز توی system32کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_38
ویندوزت...موفق باشی..
من این فایلی که کاپیتان بلک گفت رو ریختم و رفتم تو بازی
ولی صدا ندارم
تو منو ندارم
تو بازیم ندارم
فقط تو دموی اول بازی که رو تخت بودم صدا بود
جی کار منم درست شه ؟