خب دیگه!
ام ام اس ایرانسل هم که قطعی شد...
یواش یواش باید بزنیم توو کار ایرانسل...
Printable View
خب دیگه!
ام ام اس ایرانسل هم که قطعی شد...
یواش یواش باید بزنیم توو کار ایرانسل...
راهاندازي سرويس GPRS همراه اول؛
ثبتنام اينترنتي و از روز يكشنبه انجام ميشود
سرويس GPRS شرکت ارتباطات سيار ايران مرحلهي تستهاي فني اوليه را پشت سر گذاشته و از روز يکشنبه در اختيار مشترکان متقاضي اين سرويس قرار ميگيرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، روابط عمومي شرکت ارتباطات سيار ايران اعلام كرد: سرويس GPRS همراه اول، راهاندازي شده و از صبح روز يکشنبه 12 آبانماه 1387، آمادهي ارايه به مشترکان سيمکارتهاي دائمي «0912» در استان تهران است.
بدين ترتيب اين دسته از مشترکان همراه اول در اين مرحله ميتوانند از ساعت 23 تا 8 صبح روزهاي عادي و تمام ساعات روزهاي تعطيل، از اينترنت استفاده کنند.
در اين گزارش آمده است: مشترکان سيمکارتهاي دائمي «0912» که متقاضي استفاده از اين خدمت در استان تهران هستند بايد از ساعت 10صبح روز يکشنبه 12 آبانماه با مراجعه به سايت اينترنتي اين شرکت به نشانيتقاضاي خود را ثبت کنند.کد:WWW.MCI.IR
پذيرش درخواست، متناسب با شرايط شبکه و در هر مرحله براي 50 هزار نفر صورت ميپذيرد که از طريق پيامک به اطلاع مشترک متقاضي ميرسد.
بر اساس گزارش همراه اول، بر اساس اطلاعاتي که متقاضي در سايت اينترنتي ثبت کرده است، پيامک تنظيمات لازم براي استفاده از خدمات GPRS را برايش ارسال ميکند.
اطلاعات بيشتر دربارهي چگونگي ارائهي درخواست، نحوهي ارايهي سرويس، تعرفهي خدمات و تنظيمات انواع گوشيها، در آدرس اينترنتي مذکور ارايه ميشود.
بنا براعلام فعلاً فاز اول ارايهي سرويس GPRS آغاز شده و بهتدريج در فازهاي بعدي، اين سرويس در تمامي ساعات و براي مشترکان تمامي سيمکارتهاي همراه اول در استان تهران و در ادامه، ساير نقاط کشور ارائه ميشود.
یعنی چی از ساعت ۲۳ تا ۸ صبح روز های عادی؟؟؟!!!!! چقدر مسخره!
روز های تعطیل هم لابد اینقد کنده که...
ای خدا برای یک gprs این همه دوندگی و وعده و برنامه و هزینه و بخور بخور کارفرماها و ............... ؟
خدا رو شکر احدادم این روزها رو ندیدند و رفتند.
باور کنید زجری که الان یک بشر میکشه از زجر گذشته ها درد اور تر هست.
می تونستند موفقترین کشور در این زمینه ر انتخاب و کلا همه کارها رو خارجی ها انجام می دادند. هم هزینه اخرش خوب بود هم زود تموممیشد و هم الان سطح فرهنگی کشور بالا و سریع بود.
به امید ازادی تکنولوژی از بند زمان.
یعنی چی!
23 تا 8 صبح دیگه چیه؟!؟!؟!
کی به ما می رسه؟؟؟
تعرفه ش چی شد؟!تعهدنامه ش کجا رفت!
فعلا طرح آزمایشی هست و طول میکشه تا سراسری بشه.
امروز اخبار اعلام کرد
از فردا نام نویسی شروع میشه
مژده اي دل كه مسيحا نفسي ميرسد ( Gprs ) .
به سلامتي دارند راه ميندازنش . كاش قيمتش رو ميگفتند . البته ممكنه از ايرانسل ارزونتر باشه :31: . براي حفظ مشتري عقلانيه . :13: .
شما رو كه نميدونم ولي من كه دارم ميرم تايپنگ " چگونه مشكل راه اندازي اينترنت همراه اول را حل كنيم " را ايجاد كنم .( براي اولين بار در كشور ) :27: .
خدا كنه سرعت و قيمتش مناسب باشه چون من كه خيلي مورد استفاده ام هست . :8:
موفق باشيد . :10:
اگر پایدار وسرعتش خوب باشه من مشتری ثابت همراه اول خواهم بود. و حرفهایم رو که به همراه اول گفته بودم پس میگیرم.
باید بشینم و ببینم. درود همراه اول با سرعت بیا .
راستی میگن تهران فقط هست ولی اینجا تو شهر من سیم کارت های همراه اولم علامت gprs شئن فعال شده و ای علامت پیداش شده اما نمیره . فکر کنم داره به اینجا هم سرایت میکنه یا ازمایش.
كارهاي مخابرات حساب كتاب نداره براي شما كه قرار نيست راه اندازي بشه علامتش مياد ولي براي ما كه فردا راه اندازي ميشه علامتش نمياد . بگير نگير داره .نقل قول:
من كه ميدونم آخر از دست اين مخابرات يا :34: ميشيم يا از اينجا سر در مياريم :22: .
اين علامت براي اينه كه دارند در منطقه شما هم امتحان ميكنم ( آزمون و خطا به جاي محاسبات علمي :2: ) ولي بزودي اون جا هم راه مي افته . كيه كه از پول بدش بياد .
تقديم به بچه هاي غير تهراني : :11:
تشکر. بله درسته کی از پول بدش میاد اونم غول پول ........ ممنون ببینیم شما چه تعرفی از gprs مخابرات بکنید.نقل قول:
اين علامت براي اينه كه دارند در منطقه شما هم امتحان ميكنم ( آزمون و خطا به جاي محاسبات علمي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ولي بزودي اون جا هم راه مي افته . كيه كه از پول بدش بياد .
تقديم به بچه هاي غير تهراني : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما هر ماه خدا تومن به عنوان آبونمان و خدمات ویژه و کوفت و زهر مار روی قبض تلفن میارن.
مثل اون زمان که هر ماه 1000 تومن فقط برای فعال بودن Sms میگرفتن .
به نظرم ثبت نام کردنش خطرناکه !
این شیوه ثبت نام مرحله ای هم مشکوکه و به نظرم به خاطر سود بیشتر این کارو میکنن.
مطمئننا همینطور باید باشه . ببینید تعرفه MMS رو که پایه به ازای هر ارسال 100 تومن گذاشتند و تازه گفتن که حق افزایش قیمت رو هم در زمان ارائه سرویس داریم . یعنی آخره ستم .حالا GPRS که جای خود داره.:13:نقل قول:
راهنمای تنظيمات گوشی برای اتصال به شبکه GPRS همراه اول
تنظيمات استفاده از سرويس اینترنت
در صورتي كه گوشي شما قابليت اتصال به شبکه GPRS را داشته باشد، ميتواند با استفاده از درخواست از portal همراه اول با آدرسبراي ارسال تنظيمات به گوشي خود اقدام نماييد که تنظيمات به صورت خودگار توسط سيستم با استفاده از يك كوتهپيام برای گوشی شما ارسال خواهد شد. پس از دريافت كوتهپيام و وارد كردن PIN 1234 تنظيمات را در گوشي خود ذخيره نماييد.کد:WWW.MCI.IR
در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انجام تنظیمات خودکار (OTA) را نداشته باشد، ميتوانيد به صورت دستي با استفاده از تنظيمات زير گوشي خود را براي اتصال به شبكه GPRS تنظيم نماييد.
Item Value
Connection Name MCI-GPRS
Bearer GSM-GPRS/GPRS
APN mcinet
Home PageWAP Proxy 192.168.194.73کد:http://mci.ir
Port 9201
HTTP Proxy 192.168.194.73
Port 8080
تنظيمات استفاده از سرويس MMS
در صورتي كه گوشي شما قابليت سرويس MMS را داشته باشد، ميتواند با استفاده از درخواست از portal همراه اول با آدرسبراي ارسال تنظيمات به گوشي خود اقدام نماييد. در اين صورت اين تنظيمات با استفاده از يك كوتهپيام براي شما ارسال خواهد شد. پس از دريافت كوتهپيام و وارد كردن PIN، 1234 تنظيمات را در گوشي خود ذخيره نماييد.کد:WWW.MCI.IR
در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انجام تنظیمات خودکار (OTA) را نداشته باشد، ميتوانيد به صورت دستي با استفاده از تنظيمات زير گوشي خود را براي استفاده از اين سرويس تنظيم نماييد.
براي اين كار ابتدا بايد گوشي خود را براي استفاده از سرويس GPRS تنظيم نماييد، سپس تنظيمات زير را براي MMS در گوشي خود انجام دهيد:
Item Value
Connection Name MCI-MMS
Internet Account MCI-GPRS
MMSC Address
(Service Center Address) 192.168.193.134
MMSC Port 38090
راهنماي تنظيم گوشيهاي با سيستمعامل ويندوز
در صورتي كه سيستم عامل گوشي شما ويندوز است، ميتوانيد با استفاده از روش زير گوشي خود را براي استفاده از سرويسهاي GPRS و MMS تنظيم نماييد.
تنظيم اتصال به GPRS
*
به منوي "start" برويد
*
گزينه "setting" را انتخاب كنيد
*
در گزينه "connection"، "GPRS Setting" را انتخاب كنيد
*
در گزينه "Manage existing connections"، نام اين اتصال را MCI-GPRS قرار دهيد
*
گزينه next را بزنيد
*
براي Access point name مقدار mcinet را قرار دهيد
*
به connection برگرديد
*
گزينه "edit proxy server " را انتخاب كنيد
*
در گزينه advanced مقادير زير تعريف نماييد
o
HTTP Proxy: 192.168.194.73
o
port: 8080
o
WAP Proxy: 192.168.194.73
o
port: 9201
تنظيم استفاده از سرويس MMS
*
به منوي "start" برويد
*
گزينه "Messaging" را انتخاب كنيد
*
در گزينه "MMS Configuration "، new ر انتخاب كنيد و مقادير زير را تعريف نماييد:
o
Server name: MCI-MMS
o
Server address: 192.168.193.134
o
Port: 38090
o
Connect via: MCI-GPRS
o
Send limit: 100K
o
WAP version: WAP 2.0
برای دریافت خودکار تنظیمات از طریق SMS از طریق لینک زیر اقدام کنید :
کد:http://asp.mobilethink.net/wp_mci/mwp.form?_flowExecutionKey=_cFEAC4EC1-4BDD-6BCC-0407-C516C272FA23_k6215F654-8A74-CB93-9A25-C4FEACB6EDFB
یک سوال فنی
برای استفاده از این طرح آزمایشی باید متحمل هزینه هم بشیم یا خیر ؟؟؟
مثل جریان 9092 ها نشه که میگفتن اینترنت مجانی مخابرات و سر برج یک قبض 100 هزار تومنی امد در خونه !!!!!
من امروز ثبت نام كردم . توي سايت همراه اول زده بود يك sms برام مياد ولي هنوز هيچي نيومده ؟ كسي ميدونه جريان چيه ؟
صبر ایوب .......... که میگن همینهنقل قول:
از بس که درخواست دادن و 2 برابرش درخواست تکراری فکر کنم مشکل پیش اومده براشون من قبلا (حدود 1 ماه پیش لینک پیج بالا رو داشتم و درخواست دادم که همون لحظه اومد و تونستم 1 هفته استفاده کنم زمان سرویس ازمایشی)
ولی بعدش درسترسی مسدود شد تا امروز که دیگه همه ریختن اونجا
فکر کنم وقتی فاز 2 برج میلاد افتتاح شه Sms ها میاد !!!
چه قدر دردسر داره من که بیخیال شدم فعلا چون فکر کنم همه سرکاریم
شايد بايد GPRS گوشيت روشن باشه . براي من كه دو تا تنظيم آمد . شايد يكيش براي شما باشه :31: . مموري گوشيم رو در آوردم و GPRS رو روشن كردم ( در قسمت تنظيمات ارتباط هاي ديتا - خدمات مورد نظر ) . خودش رسيد :18:نقل قول:
بازم میگم اگر لیاقت داشته باشه این gprs همراه اول ، مسئله ای نیست این قیمت ها . فوقش 5 تا mms تو ماه میفرستیم. gprs رو هم که همه اینترنت 56 تو خونه ها و .. دارند . این رو هم من برای این می خوام که اگر از شهر خارج شدم از لپ تاپم به شبکه وصل باشم و اگر تو شهر باشم wifi و wireless پر سرعت هم هست این خدمات خیلی بی خود و دموده هست . الان باید روی تکنولوژیهای روز مثل نسل سوم و ... سرمایه گذاشت .
خیلی شرمنده هستم که این رو میگم ولی خیلی از این بدم میاد که ایرانیها اینجوری .......... هستند. ای کاش ای کاش ای کاش مدیریتمون دست جونا و نسل امروز می بود. خیلی شرمندم که .... اعصابتون رو خورد کردم.
بالاخره اینترنت همراه اول راه افتاد. الان از تو گوشی دارم پست می کنم. ولی خیلی کند عمل می کنه
درسته....
راه افتاد...منم وصل شدم...سرعتش تعريفي نداره...
واسه من Connection failed میده ....
کسی نمیدون هزینه این سر کار گذاشتن جدید برای ما ها که فعالش کردیم چه قدر آب میخوره؟
یهو سر ماه قبضمون 10 برابر نشه؟
اگه کسی چیزی میدونه به ما هم بگه از نگرانی در بیایم.
بلاخره من کانکت شدم هم با M600 هم با P1
فقط تونستم سایت گوگل رو لود کنم اونم 17 دقیقه طول کشید
بچه ها برام دعا کنید جون سالم بدر ببرم
دوستان من خودم تو سايت درخواست نداده بودم براي فعال شدن gprs ( يكي از دوستانم در خواست داده ) برام يه sms اومد كه من كنسلش كردم حالا موندم چكار كنم ميشه لطف كنيد تنظيمات دستي gprs رو بهم بگيد در ضمن گوشيم p990
منم فعال کردم تعریف نداره
هزینه اش رو درست کنن
دوست عزیز میری تو سایتنقل قول:و روی تنظیمات GPRS کلیک می کنی و بعدش یه قسمت داره که مدل گوشیت رو انتخاب می کنی و بعد برات یه SMS برای تنظیمات میاد که با کد 1234 گوشی رو تنظیم می کنه.کد:www.mci.ir
با سلام خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید من m600 دارم از سایت اس ام اس اومد و 1234 رو اکسپت کردم و اسم MCCI Internet هم در اینترنت اکانت گوشی اضافه شدنقل قول:
ولی الان نمیتونم برم اینترنت چیکار باید کنم ؟ من روی ایکون وب میزنم و وقتی میزنممیگه could not locate remote server من چیکار کنم ؟کد:www.yahoo.com
نقل قول:
منم وصل شدم...سرعتش تعريفي نداره...
پس بی خیال . فعلابا همون ایرانسل باید بسازیم.نقل قول:
قط تونستم سایت گوگل رو لود کنم اونم 17 دقیقه طول کشید
تو رو خدا وضع رو ببینید. هیچی درست نیست.ما در صبر ایوب رکورد شکن هستیم . منتظر میشدیم هر موقع همه سخت افزار و نرم افزارها منطبق با سرعت فوق العاده بود راه اندازی می کردند.
حداقل ایرانسل رو تو زمان تستش همه میومدن میگفتن گیگابایتی دانلود میکنیم !!!! (نمونش خود من)
اینا که آزماشی شون از معمولی ایرانسل هم گرونتره !!!!
سلام دوستان!
بالاخره این جی پی آر اس هم راه افتاد...
حالا ببینید کی به شهرستان های دیگه می رسه!
من خیلی بهش فک نمی کنم چون می دونم به این زودیا نمیاد ولی می خوام بدونم دوستان تهرانی چرا گلایه دارن؟!
یعنی واقعا این سرعتش افتضاحه؟!
----------
بابا بیخیال...نقل قول:
17 دقیقه؟!؟!؟!
----------
این وسط یه سوالی برام پیش اومده ، توو اخبار می گفت فقط سیم کارت های 0912 داخل تهران!
من می خوام بدونم مثلا اگه اومدم تهران سیم کارت من که 0911 هست کار نمی کنه؟!
و مورد دیگه اینکه وضعیت ام ام اس به چه صورته؟!
اونم راه افتاده؟؟؟تعدنامش چی شد؟هزینه ی نهاییش چقر درمیاد؟!
اصلاً نتونستم کانکت بشم
الان براي من يه sms اومد كه زده gprs شما فعال شد . تنظيمات توسط پيامك ارسال ميگردد .
منظورش اينه كه يه sms ديگه ( تنظيمات ) مياد ؟ يعني اين كد 1234 رو كجا وارد كنم ؟
شما اول از لینکی که اینجا هست میری درخواست میدی (مدل گوشی تو و شمارتو میدی)نقل قول:
بعد برات یه SMS میاد که پین میخواد رمز پین 1234 هست وقتی وارد کردی تنظیمات برات انجام میشه و یه مرحله تنظیم دستی میمونه که اموزش ش رو تو پست بعد میدم
نقل قول:
شما هم پست بعد رو بخون مشکلت حل میشه
حذف شد! ارسال اشتباه!
من يك سوال داشتم ، الان چجوري تنظيمات را روي k750 اعمال كنم؟
فعالش كردم ولي كامل نيست ، وصل نميشه ...
يوزرنيم چي هست ؟ پسورد چي هست ؟
اگر كسي مي دونه توي k750 چيكار كنم ممنون ميشم راهنمايي كنه...
نقل قول:نقل قول:
یه سری اینجا بزنین و پست مربوط به گوشی های UIQ3 رو بخونین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273598
با سلام خدمت دوستان عزیز
من امشب هر کاری کردم نتونستم کانکت شم. ظاهرا این سرویس بسیار پیشرفته فقط برای یک شب بوده!!!!
حال بگذریم کسی در مورد تعرفه قیمت چیزی نمیدونه؟ من خیلی نگرانشم لطفا منو از نگرانی در بیارید.
سلام دوستان
من قبلا درخواست فعال سازی GPRS رو داده بودم و الآن دوباره میخوام تنظیمات GPRS رو فعال کنم ولی سایت mci.ir این اجازه رو نمیده و میگه قبلا فعال سازی شده حالا میخواستم ببینم من باید چکار کنم؟
اس ام اس فعال سازی رو اکش کردم و دیگه هم ندارم حالا باید چکار کنم؟