نقل قول:
بدلیل هزینه کمتر سرویس های نا محدودش و زینه راه اندازی کمترش!
کسی از هماهنگ بودم این مودم با داتک نداره؟
Printable View
نقل قول:
بدلیل هزینه کمتر سرویس های نا محدودش و زینه راه اندازی کمترش!
کسی از هماهنگ بودم این مودم با داتک نداره؟
دوست عزیز زنگ بزن از پشتیبان خود داتک برس.حتما بهت میگننقل قول:
چقدر سرعت داتک گند شده
من سرعتم بیشتر از 3 نمیشه
والله منم 2 ماهه همینو دارم میگم اونوقت زنگم میزنی میگن مشکلی نیست!!
من که وایرلس 512 شو دارم دارم کلافه میشم اینقدر کند و مزخرف شده که نگو
منم قبول دارم بعضی وقتا سرعتش بشدت میاد پایین.من نمیدونم نمیخواد کاری بکنه؟
من دیشب تا ساعت 9 نمیتونستم ار رپید دانلود کنم سرعت رو 4 بود!!! الانم اصلا نمی تونه دانلود کنه مثلا 500 kb میگیره بعد گیر میکنه!
شماره انتنی که وصلی چنده؟نقل قول:
نميدونم به شما چي گفتند ولي به من ميگن مشكل پهناي باند داريم ، داريم حلش ميكنيم. 2-3 روزه اينون ميگن
دمتون گرم من چجوری باید IPWاز این داتک کوفتی بگیرم باباااااااااااااااااا؟؟؟؟ ؟؟؟
من الان یه هفتس زنگ میزنم قسمت فروش انقد پشت خط میمونم که دسم دیگه میشکنه مجبورم قط کنم
سالی یه بارم که جواب میدن همش میگن مودم نداریم مودم نداریم مودم نداریم میگم پس کی دارین؟؟؟؟؟میگه مردم باید بیارن میگم خب رزرو نمیکنید واسم میگن نه میگم خوب من چیکار کنیم میگه چند روز یه بار زنگ بزنید
الانم بخدا یک هفتس نمیتونم بگیرمشون
شماره خاصی داره؟؟؟؟شماره خاصی ازشون ندارین؟؟اشنا ندارین تو داتک؟
یه کمکی به ما بکنید ADSLنمیتونم بگیرم 8802 هستم خدایی خسته شدم
IPW ازDialup بهتره باز
ببین من وایرلس رو اسفند درخواست دادم هر هفته هم زنگ میزدم، سیریش شدم تا تو مرداد بهم دادن
خوبه؟؟راضی؟سرعت؟؟پول؟؟دان لود؟؟؟نقل قول:
اووووووووووووووووووو یعنی به من 5 6 ماه دیگه میدن ؟؟؟؟؟؟:18::18::18:
دوستان لینوکسی و مکینتاشی
بر عکس حرفی که داتک زده که مودم هایipw لینوکس و مکینتاش پشتیبانی نمی کنه طبق راهنماهایی که من پیدا کردم پشتیبانی میشه.
راهنما هارو تو بخش مقالات گذاشتم هر کی خواست استفاده کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک عادی انجمن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2930447#post2930447
مگه بیشتر از 128 میدن واسه خونه ؟؟تو سایت نوشته بود نمیدن که:13:نقل قول:
یک دید کلی بهت می دم که وقتی گرفتی تعجب نکنینقل قول:
ipw تمام داستان هایadsl از لحاظ کیفیت و شلوغی را داره و چند تا داستان جدید نصبت ارسال به دریافت تو ipw مقدارش 1 به 4 است یعنی 128 دریافت 32 ارسال که براس ارسال فایل یعنی مرگ.
یک نکته دیگر هم پینگش از adsl همیشه بیشتره و بدرد کارهایی که پینگ پایین می خواد نمی خوره.
از لحاظ سرعت هم بسته به شلوغی انتنی که داری میگری سرعت متغیر است که تداخل ها هم روی از بین رفتن اطلاعات تاثیر می زاره و نوسان سرعتش زیاد( تصویر نوسان هم خواستی برات می گیرم)
این سرعت منه برای سرویس 128/32 که هزینه اش به اندازه adsl 256 خیلی از شرکت ها است و فقط بدرد کسایی می خوره که مشکل دارن یا احتیاج به سرویس اتصال لحظه ای در هر جا دارن. برای کاربر عادی مناسب نیست.
تست شبه
تست بعد از ظهر
همونطور که می بینی سرعت ارسال تعریف نداره و برای اپلود احتیاج به نرم افزاره که وسط ارسال مشکل پیش نیاد.
امیدوارم مفید باشه برات.برای گرفتن سرعت بیشتر هم تو تاپیک مقالات گفتن. یک نگاه بکن.
بهتون قول میدم که ایراد از داتک نیست و کلا محدودیت بر رپید شر صرفا یه دروغ محض و شایع ای بیش نیست !نقل قول:
خواستید بهتون ثابت میکنم !
تو حرفاتون متوجه میشم که این ایرادات در موقع فری دانلود کردن براتون ایجاد شده ، خب اگر اینطوره پس هیچ مشکلی وجود نداره و کاملا طبیعیه !
لینک مستقیم هم همین وضعه اون چی؟!!! تازه ساعت 10 یا 11 شب درست میشه که کاملا مشخص میشه مشکل پهنای بانده متاسفانه منم 3 ماهه شارژ کردم دوستان دقت کنن از هیچ شرکتی نه فقط داتک چند ماهه سرویس نگیرن چون معلوم نیست چی میشه من 128 دارم تا 2 ماه پیش شبا سرعتم تا 30 هم میرفت
من 256 رو گرفتم ماهی هم تقریبا 60 پول میدمنقل قول:
سرعت دانلودش خوبه ولی آپلود فاجعه
البته خوشبختانه من به همه آنتن هاشون دید دارم، هر وقت یک آتن شلوغ میشه (معمولا آنتن اسکان) میندازمش روی یه آنتن دیگه
کلا بد نیست ولی بی دردسر و اعصاب خورد کنی هم نیست
كاملا موافقم با شمانقل قول:
شما بدون دانلود منيجر سرعتت نهايتا به 6-7 ميرسه الان
نكته ديگه هم مساله Packet Lost در Ping است كه نشون ميده مشكل پهناي باند رو
جالبيش اينه كه خودشون ميگن مشكل داريم و بعضي از دوستان هنوز باورشون نميشه
به نام شرکت گرفتمنقل قول:
مرسی از راهنمایینقل قول:
یه کمک دیگه به من میکنی؟
من دیروز مشخصاتمو گذاشتم تو سایت داتک برای درخواست سرویس IPWدمش گرم خانومه فردا صبش ساعت 10 زنگید خوش برخوردم بود کاشکی این افروز اشغال هم همینطوری بود حالا بیخی باز خانومه مثل همیشه گفت مودم نداریم:41:بعد گفت اصلا شما کجای یوسف ابادین گفتم جهان ارا (از یکی سوال کرد)گفن شرمنده اصلا اونجا سرویس IPWنمیدیم کار نمیکنه گفتم بابا تو سایت تو نقشه IPW قشن مشخصه که میدین گفت نه
ولی من میگم الکی گفته و چون مودمم نداشتن اینو گفت یعنی سرسری گفت ما تو مدبر هستیم یه سر کوچمون مدبر و یه سرل کچمون جهان ارا تا اتوبان کردستانم 50 متر بیشتر فاصله نیست به نظر شماهایی که IPWدارین احتمال دادنش هست یا نه؟؟؟:45:
مودمو چیکار کنم؟؟؟:37:
سلام
الآن حدود چند شبه که اتصالم گاه و بیگاه قطـــع می شه؟
تا جایی که شبها دانلود موفق و کامل ندارم!
برای بقیه چطوره؟
در مورد ان پوشش من نظر نمی دم چون بر نخوردم:11:نقل قول:
احتمال هست چون خیلی ها که منطقه شان میره تحت پوشش adsl مودم را پس می دن.ولی دادنش را فکر کنم باید مثل ان دوستمون پیگیر باشی
مودم چون فقط داتک استفاده می کنه من ندیدم جایی کسی حرفی از فروشش زده باشه.
یک نکته دیگر هم ظاهرا این مودم ها سیم کارت می گیرن(تصویر مودم مخصوص نت بوک)اگر هم پیدا کنی باید این سیم کارت رو هم داشته باشی که این دیگر تو بازار نیست.
واسه من دو روز پیش صبح خیلی قطعم میکرد ولی بعدش مشکلی نداشتنقل قول:
از دیروز سرعت خوب شده دوباره حالا نمیدونم بخاطر پنجشنبه , جمعست یا مشکل پهنایه باندشون درست شده ولی فعلا که خوبه تورنتم ثابت 40-43 kb دانلود میکنم .
سلام دوست من :46:نقل قول:
من اگه جای شما بودم ، به حرف اون خانم گوش نمی کردم ، تا خودتون به شخصه تجربه نکنید ، نمی تونید متوجه بشید که آنتن می ده یا نه ، شده که گفتن فلان جا آنتن داریم ، اما دریغ از یه آنتن دهی حتی پایین ، و بالعکس .
من توصیه می کنم که حتما خودتون تست کنید .
مرسی
یا حق :11:
من دایال آپ داتک رو استفاده می کنم اصلاً راضی نیستم. کسی هست ADSL داتک رو داشته باشه؟ راضی هستین؟ سرعتش چطوره؟؟؟؟؟
دوست عزیز ! اصلا این دو سرویس قابل مقایسه نیستند ! در دیال آپ شاید بشه 20 پارامتر معرفی کرد که تاثیر قابل توجعهی در سرعت دارند ولی این تعداد در ای دی اس ال به شدت کاهش میابد! و واقعا قابل مقایسه نیستند !نقل قول:
بنده به عنوان یه کاربر از سرویس شرکت در منطقه ی خودم بسیار راضی هستم !
دیگه شورش رو در آورند از اول هفته میگن مشکل پهنای باند داریم
من دارم پول 256 میدم آنوقت قد دایل آپ هم سرعتم نیست
همین نمونش هم الان شد
فکر کردم نفرستاده این پست رو ولی دوبار زده
دوست عزیز شما هم باید مثله من بی خیال این سرویس بشی حالا نمیدونم واسه شما چند وقته اینجوریه ماله من 1 ماهه و نیمه و میگن مشکلی نداریم!! مرکز مخابرات شما کجا میشه؟
مال من سه روزه
من وایرلس استفاده میکنم...
:31:نقل قول:
بابا دیگه همه چیو به این قضیه ربط ندید ! این مشکل برای همه با هر نوع سرعتی که بگید اتفاق میافته و به نظرم اشکال از سیستم فوروم هست ! پس بیخودی خودتونو حرض ندید !
منم 256 دارم تو ساعت اداری سرعتش خیلی میاد پائین نمی دونم چرا این مشکل رو حل نمی کنن
اگه مشکل پهنای باند دارند چرا یوزر اضافه می کنن
شما سرعتت خوبه دلیل نمیشه واسه همه خوب باشه:13:نقل قول:
امروز زنگ زدم خیلی مودبانه میگه شما صبور باشید
میگم مرد مومن 4 روزه همین رو میگی
میگه شما باز صبر کنید من معذرت میخواهم
منم گفتم اگه قراره ما صبر کنیم شما هم یکم از ما یاد بگیرید حداقل چند روز به اشتراک ما اضافه کنید نه اینکه ته سر ماه میشه بگید پول بدید
باز گفت شما صبر داشته باشید
منم خندم گرفت گفتم من به شما بگم برج میلاد متری چند شما میگید:
"شما صبر داشته باشید..."
کلا شرکتهایی که سرویس بدون محدودیت حجمی ارائه میدن مشکل پهنای باند دارن !
سلام
من از سرویس 128Kb استفاده می کنم.
امروز سرعتم خیلی خیلی پایین اومده، یک تست گرفتم و متوجه شدم که سرعتم از Dial-up 56Kb هم پایین تر!
ولی به قول دوستمون موقع دریافت وجه خیلی وظیفه شناس هستند.
نتیجه تست:
و همچینین بر عکسش ! جون سرعت شما بده دلیل نمیشه برای همه بد باشه !نقل قول:
خواهشا این بحث بیخود را کش ندید ! دیگه همه میدانند منطقه های مخابراتی یکی از مهمترین معیارهای تأثیر گذاری بر سرعت هستند ! پس نمیشه همیشه بر شرکت خرده گرفت !
دوست عزیز ! این اتفاقات میتونه برای هر کاربری در یه دوره ی زمانی بیافته پس هیچ مشکلی وجود نداره !نقل قول:
در ضمن این سایت اسپید تست اصلا سایت مناسبی برای تست کردن سرعت نیست ! بهتون پیشنهاد میکنم در یه دوره زمانی 10 دقیقه ای هر چند بار که میشه سرعتتان را تست کنید و نتیجه های با اختلاف فاحش را هم ببینید به حرف من ایمان میارید !
بهترین نتیجه را از برنامه ی DU Meter میگیرید !
IDM هم دقت کنید یه موقعهایی الکی اعداد بالاتر از سرویستون را نشان میده ! ولی DU MEter خیلی خیلی دقیی است !
به امتحانش میارزه !