دانشگاه های غیر انتفاعی برای پر کردن جیبشون همه نوع دانشجو می پذیرننقل قول:
حتما نیاز به شما دوست عزیز خواهم داشت
در ضمن این دانشگاه کوثر استاداش چطورین
دانشگاه های غیر انتفاعی برای پر کردن جیبشون همه نوع دانشجو می پذیرننقل قول:
حتما نیاز به شما دوست عزیز خواهم داشت
در ضمن این دانشگاه کوثر استاداش چطورین
دیگه از شریف استاد نمیاد کلا غیرانتفاعی استادای خیلی شاخ کم پیدا میشه ولی استادای خوبین اکثرشون :31:نقل قول:
ترمیم من 19 واحد گرفتم که 1 واحدم عملی داره 350
ولی تو قزوین غیرانتفاعی اول کار شهر صنعتی ! بعد رجا
من میخوام قزوین مدیریت صنعتی یا بازرگانی بخونمنقل قول:
همون مرکز قزوین فکر میکنم باشه
350 هزار تومان می پردازی برای 19 واحد و اونم فقط 1 واحد عملی ماشالله
پیام نور فکر میکنم ارزون تر هست درسته
البته بنده مشکل مالی ندارم خوشبختانه
براحتی قبولید در غیرانتفاعی ولی پیام نور ارزون هست درست ولی میدونید شیوه خواندن در پیام نور سخت تر هست و همه چیز مربوط به شماست ! :31:نقل قول:
سلام دوستان
تقریباً یه ساعت پیش یکی از مسئولان نمی دونم چی چی تو شبکه خبر گفت که داوطلبانی که علاقه مندی پیام نور و غیرانتفاعی رو اعلام کردن همه مجاز به انتخاب رشته خواهند شد . گفت ظرفیت پذیرش بسیار بیشتر از تعداد شرکت کنندگان در ازمون هست .
این واقعیت داره ؟ ایا مجاز به انتخاب هر رشته ای ؟
بله داداشنقل قول:
سلام دوستان
تقریباً یه ساعت پیش یکی از مسئولان نمی دونم چی چی تو شبکه خبر گفت که داوطلبانی که علاقه مندی پیام نور و غیرانتفاعی رو اعلام کردن همه مجاز به انتخاب رشته خواهند شد . گفت ظرفیت پذیرش بسیار بیشتر از تعداد شرکت کنندگان در ازمون هست .
این واقعیت داره ؟ ایا مجاز به انتخاب هر رشته ای ؟
الان دیگه همه جا پیام نور و غیرانتفاعی داره و چون هر کسی حاضر نیست این جاها بره و اکثرا آزاد رو ترجیح میدن،پس احتمال قبولی خیلی زیاده
الان از کجا میشه فهمید که غیرانتفاعی ها در شهرهای مختلف چه رشته هایی دارن؟ یعنی مثل دفترچه آزاد که اطلاعات دانشگاه هاش رو نوشته ! اینو از کجا باید فهمید؟
یعنی ازاد از غیر انتفاعی بهتره ؟
اینکه آزاد بهتره یا غیرانتفاعی کاملا به سابقه دانشگاه بستگی داره.هردو هم میتونن خوب باشند و هم بد.
شما اگر دنبال رشته ی خاصی هستید باید تحقیق کنید که آیا اون دانشگاه سابقه خوبی در این رشته داره یا نه.
بعضی از غیرانتفاعی ها سابقه خیلی خوبی دارن و بعضی ها 1 یا 2 سال بیشتر از تاسیسشون نمیگذره.
همینطو دانشگاه آزاد. در کل اگر علاقه شدیدی به درس خوندن دارید و علاقه به ادامه تحصیل،می ارزه اگه یک سال دیگه بخونید و دولتی قبول بشید.
خوب من چون کار میکنم به صورت ازاد نمیتونم هم برای سال دیگه فکر کنم امسال بایستی برم به دلایل شخصی
خوب از نظر مالی فکر نمیکنم موردی داشته باشم
اما از نظر درسی
میخوام بدونم که کلس های غیر انتفاعی چجوری است
استاداش -جو کلاساش- نمره دهی-امکانات-جوابگویی مسئولینش
در ضمن mm00 عزیز این دانشگاه غیر انتفاعی غزالی چطوره؟؟
به نظرتون پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی؟ با توجه به این نکته که من حتما باید سر کلاس برم ها
سلامنقل قول:
همینطور که دوستان گقتند دانشگاه غیر انتفاعی مانند بقیه دانشگاه ها میتوند خوب باشد یا بد که به سابقه دانشگاه بر میگردد
1.از نظر پولی برای رشته های مهندسی مطمین باش شهریه کل به 400 هزارتومن نمیرسد
2.اکثر این دانشگاه ها به خاطر کمبود جا کلاساش مختلط تشکیل میشد
3.استاداشم بیشترشون فارغ التحصیلای دانشگاه های معتبر دولتیند
4.از لحاظ نمره دهی هم به نظر من دانشجو را درک میکنند
5.از لحاظ امکانات هم در حد ساده میشد گفت
6.مسولینش هم بستگی به تاسیس دانشگاه دارد یعنی اگه سابقه زیاد داشته باشد قانونا دقیق اجرا میکنند ولی اگه تازه تاسیس باشد به خاطر جذب دانشجو هم باشد کوتا می یاند
در پایان همه ی اینا به دانشگاه بستگی دارد
خوب حدودا میشه گفت اینجور دانشگاه ها در رتبه B قرار دارندنقل قول:
امکانات ساده یعنی چی؟
ایا برای پروژه هایی که استاد میخواد پروژکتور یا ویدیو دارند یا نه مثل بقیه دانشگاه ها
کسی موسسه غزالی بوده یه اماری به ما بده
من احتمالا مدیریت صنعتی برم چون علاقه دارم همینطور اقتصاد
چون کارم هم اقتصادی و مدیریتی است
ببین دوست عزیز تمام این مسایلی که دوستان و من میگیم دانشگاه با دانشگاه فرق میکند ولی در کل امکانات ساده یعنی اینکهنقل قول:
1.کیفیت غداش در حد معمولیم نیست
2.محیط دانشگاه اونقدر بزر گ نیست مثلا میرند یه اپارتمانا دانشگاه میکنند
3.و...
ولی از من به شما و کسانی که سر کار میرند دانشگاه غیر انتفاعی بهترین گزنه نسبت به پیام نوره
من خودم کار میکنم خدا را شکر دانشگاهه بامون سازگار بوده
منظورت اینه که کلاسا رو میپیچونی؟نقل قول:
ولی از من به شما و کسانی که سر کار میرند دانشگاه غیر انتفاعی بهترین گزنه نسبت به پیام نوره
من خودم کار میکنم خدا را شکر دانشگاهه بامون سازگار بوده
اصلا واسه غیر انتفاعی میشه کلا کلاسا رو پیچوند؟
شهریه ی ترم 1 واسه کاردانی یه رشته ای مثل همران چقدره؟
بعضی از کلاسا بود که استاد دانشجوا نمیدید تا موقع امتحان ولی اگه نمره نیاری کم پیش میاد که استا نمرت بدد چون میگد سر کلاس نیومدی در کل اگه سر کلاس نیای باید خودت نمره بگیرینقل قول:
اصلا تو دانشگاه من غیبت 3/16 اجرا نمیشد
در مورد نمره استادی بوده که 2 را 10 داده استادیم بوده که 7.5 را 7.5 داده(این استاد که میگم ترم اولش بود یه خورده جو گیر بود بعد خوب شد:31:)
در مورد شهریه والا من که ورودی بهمن 85 هستم شهریه ثابتم 126000 تومن بود و تا حالا کل شهریه یه ترمم 400000 تومن نشده
در مورد رشته عمران که فنی مهندسیه بعید میدونم به 400000 تومن برسد
همونطور که در پستای قبلیم گفتم دانشگاه با دانشگاه قانونش فرق میکند
کسی از دوستان موسسه غزالی بوده یا نه؟
غزالی یه موقع جلوی خونه ما بود ... درست جلوی خونه ما :5: . ولی الان جاش عوض شده و رفته یه خیابون بالاتر . جای جدیدش کوچکتر از قبلیس . قوطی کبریت :13:نقل قول:
از دانشجویایی که می اومدن اونجا می پرسیدم همه از استاداشون تعریف می کردن و می گفتن استادای ممتاز میان اونجا و ...
منم پارسال همین غزالی قبول شدم اما نتونستم برم :41: :11:
دوستان یه سوال می کنم جون هر کی دوس دارید جواب بدید :
یکی از فامیلای ما کنکور ریاضی داده میگه 13 تا تخصصی زدم ؛ 5 تا درست ، 8 تا غلط . عمومی هم میگه سی چهل درصدی از کل سوالات رو زده . به نظرتون می تونه کاردانی نرم افزار کامپیوتر غیرانتفاعی تو قزوین قبول شه ؟
فکر میکنم ارهنقل قول:
تمام افرادی که داوطلب شرکت در غیر انتفاعی و پیام نور بودند مجاز به انتخاب رشته هستند
حالا چند نفر توی این رشته شرکت کنند الله اعلم
اما فکر میکنم امسال به دلیل کمبود دانشجو و افزایش ظرفیت اکثرا چیزی که میخوان رو بدست بیارن
اگر اشتباه نکنم جاده دانشگاه بین المللی است درسته؟؟؟
برای من خیلی دوره این دانشگاه
بنده یا پیام نور میرم یا غیر انتفاعی
اما نمیدونم کدوم رو برم؟؟؟
حاجی غیر انتفاعی باز هستیا:31: کاملا تایید!نقل قول:
100%نقل قول:
اره ولی غزالی من یک نمه ازش بد شنیدمنقل قول:
اینا خوبن
کار رجا دهخدا خوبه ولی جاش بده کوثر هم جاش بده ولی خوبه :31:
ببین خودت حساب کن پیام نور کلاس نمیری ولی درسا سنگین تره غیر انتفاعی هتله تا حده زیاد درسام به قول دوستمون درک میکنند LOL :31:
نرم افزار کامپیوتر می خواد بخونه ... قبول میشه ؟ کاردانی یا کارشناسی ؟نقل قول:
درسته تو همون خیابونه ... شما ساکن قزوینی ؟
غیرانتفاعی رو با پیام نور مقایسه می کنید ؟!!! خب معلومه که غیرانتفاعی بهتره . هم مدرکش هم شرایطش
پیام نور رو هواست کلاً :5:
رجا تو غیرانتفاعی ها بهترینه ولی خب بعضی رشته ها رو نداره :5:نقل قول:
من عاشق هتلم بخصوص وقتی مختلطش حالی به حولی باشهنقل قول:
این دانشگاه رجا و دهخدا و کوثر مکانشون کجاست گه میگی جا بده؟
رجا درست بغل خوابگاه دانشگاه بین الملله
اقا محسن جواب سوال ما رو نمیدی ؟
یه سوال غیربحثی : عکس اواتار عکس خودته ؟
کوثر راه اهن
کار شهر صنعتی
دهخدا بیرون قزوین فکر کنم نزدیک اتوبان زنجان:31:
آقا یه سوال:
اگه غیرانتفاعی قبول بشم میتونم ترم 1 و 2 رو پشت سرهم مرخصی بگیرم؟
بله بچه قزوینمنقل قول:
اواتورم هم خودمم
راه اهن بازم خوبهنقل قول:
کار هم خوبه
اما اتوبان یکم دوره
هنوز نیومدی دنبال مرخصی هستینقل قول:
معلومه از اونایی هستی که همش دودر میکنن کلاسا رو
ای شیطون:31:
:19::19::19:نقل قول:
نه بابانقل قول:
هنوز نیومدی دنبال مرخصی هستی
معلومه از اونایی هستی که همش دودر میکنن کلاسا رو
ای شیطون
میخوام یه سال دیگه بخونم
مرخصی واسه اینه که تمام وقتم دست خودم باشه :دی
کاردانی!نقل قول:
2 ترم پشت سر هم فکر نمیکنم بشه ترم اول که اسونه بیا ترم 2 رو بگیرنقل قول:
سلامنقل قول:
در صورتیکه کارشناسی قبول بشی میتونی دو ترم مرخصی بگیری
ولی اگه کاردانی قبول بشی فقط یک ترم میتونی مرخصی بگیری
حالا اگه کاردانی قبول بشی میتونی یک ترم اول مرخصی و ترم دومتا حذف کنی که باید شهریه کامل اون ترما پرداخت کنی ولی برا ترمی که حذف میکنی باید شهریه ثابتا کامل بدی)
این دانشگاه کار که میگی کجای صنعتی است اخه دو سه تایی هست من دقیقا نمیدونم کدومشون دانشگاه کار است
صبر کن
اونی نیست که تو مسیر فلکه لاله است؟
یا نه منظورت اونی که دم نیرو محرکه است رو میگی؟
در ضمن هزینه کتاب ها چقدر هست حدودا؟
وام داره یا نه؟
قسطی که کار میکنن انشالله؟
سلام
راستش من توی کنکور 88 برای دومین بار شرکت کردم و احتمالا پیام نور یا غیرانتفاعی قبول میشم
اما با توجه به اینکه طبق اعلام سایت نظام وظیفه میشه تا قبل از ترم 4 دوباره کنکور داد و یه رشته ای قبول شد میخوام در کنکور 89 شرکت کنم
اما مشکلی که هست سایت سازمان سنجش و دفترچه ی کنکور کاملا عکس این قضیه رو میگه.به این مطالب دقت کنید:
سایت نظام وظیفه :
مشمولان دانشجوي ورودي سال 86 به بعد كه با اخذ معافيت تحصيلي در دانشگاه هستند و از زمان ثبت نام كمتر از 4 نيمسال را سپري كرده اند در صورت شركت در آزمون و قبولي در رشته يا دانشگاه بهتر مجاز هستند كه از رشته يا دانشگاه قبلي انصراف داده و در رشته يا دانشگاه جديد تحصيل خود را ادامه دهند.
سایت سازمان سنجش:
بطور کل داوطلبي که از معافيت تحصيلي استفاده کرده باشد يعني در صورت قبولي از سوي حوزه معاونت وظيفه عمومي براي وي معافيت تحصيلي جهت ادامه تحصيل در دانشگاه يا موسسات اموزش عالي صادر شده باشد ديگر نمي تواند متقاضي ثبت نام در ازمون سراسري شود مگر اينکه داراي کارت پايان خدمت و يا معافيت دائم باشد.براي کسب اطلاعات و راهنمائي هاي بيشتر با حوزه معاونت وظيفه عمومي شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرماييد.
و اما یه بخشنامه ی دیگه :
با توجه به قانون جدید نظام وظیفه که طی ابلاغیه شماره 366/5ت/35/03/402/1/23،مورخه 31/02/87 ، که معاونت قوانین و مقررات سازمان وظیفه اعلام کرد ،صدور مجوز تحصیلی مشمولان با شرایط زیر امكان پذیر می باشد :
1ـ از تاریخ شروع به تحصیلی مشمولان در رشته یا دانشگاه اولیه تا زمان ثبت نام در رشته یا دانشگاه ثانوی به سبب قبولی، بیش از 4 نیمسال( دوسال) سپری نشده باشد
2- شروع به تحصیل دانشگاه ثانوی به سبب قبولی در آزمون مجدد باشد
3- در زمان شركت در آزمون مجدد فرد دارنده معافیت تحصیلی بوده و در زمان شروع به تحصیل فاقد غیبت باشد
4- قبولی ثانویه صرفاً در مقطع هم تراز یا مقطع بالاتر باشد
5- مدت تحصیل در رشته اولیه در سقف سنوات دوره تحصیلی جدید منظور شود
6- دانشجویان اخراجی واجد شرایط شركت در آزمون مجدد نمی باشند
حالا من کلا گیج شدم و نمیدونم چیکار کنم؟
تکلیف با این همه تناقض چی میشه؟
دوستان خواهش میکنم کمک کنید
باور کن نمیشه شرکت کردنقل قول:
تنها راهش ازاد هست
یا بری یک پشت برای پیام نور بخونی
یا سال بعد بری ازاد امتحان بدی بری یک رشته دیگر
تازه داره قانون هاشون اصلاح میشه
خوشبهحال نسل های بعدی
بابا پس این نظام وظیفه چی میگه؟نقل قول:
باور کن نمیشه شرکت کرد
تنها راهش ازاد هست
یا بری یک پشت برای پیام نور بخونی
یا سال بعد بری ازاد امتحان بدی بری یک رشته دیگر
تازه داره قانون هاشون اصلاح میشه
خوشبهحال نسل های بعدی
طبق گفته ی اون میشه شرکت کرد دیگه
می خواستم بدونم غیر انتفاعی هم بهش تخفیف شهریه میخوره مثل آزاد برای نفرات اول تا سوم یه رشته؟
بله تخفیفم میدهنقل قول:
با سلام به شما دوستان...من متاسفانه اين تاپيك رو نديدم و يه تاپيك در مورد سوالم باز كردم كه پس از جستجوي كوچكي در فروم به اين تاپيك در مورد غير انتفاعي برخوردم.
من هم مثل بقيه يه سوال دارم.خواهش ميكنم جوابم رو قطعي بديد.
تو چند پست قبلي خوندم كه ظرفيت پذيرش بالا رفته و تمامي داوطلبين مجاز انتخاب رشته اند.
ايا من كه به رشته كارگرداني علاقه دارم ميتوانم در غير انتفاعي قبول شوم؟
چون تعداد شركت كنندگان نسبت به گروه علوم تجربي و انساني خيلي كمتره و شانس قبولي هم بيشتر.با اين توضيحات ايا منم ميتونم به ارزوم برسم و در رشته كارگرداني تحصيل كنم؟
خواهش ميكنم جوابمو بدين.
متشكرم.
یک چیز کلی بگم !
این همه میگن ظرفیت همش ماله غیرانتفاعی و پیام نوره پس خیلی خوشحل نباشید زمانه منم از اینا زیاد گفتن:31:
ولی 100% غیرانتفاعی هر رشته ای بخواید قبولید
يعني دوست عزيز من قبولم در رشته مورد علاقه ام در غير انتفاعي؟
لطفا جوابمو بديد.
ايا در رشته مورد علاقه ام در غير انتفاعي قبول ميشم؟