يعني به طور نامحدود نيمه متمركزارو انتخاب كرديم, وقتي جواب قبولي براي مصاحبه بياد براي هر كدوم از دوره هاي روزانه و شبانه و غيرانتفاعي 2تا رشته كه جمعا ميشه 6تا مي تونيم شركت كنيم يا كه نه كلا 2 رشته پذيرفته ميشيم؟نقل قول:
Printable View
يعني به طور نامحدود نيمه متمركزارو انتخاب كرديم, وقتي جواب قبولي براي مصاحبه بياد براي هر كدوم از دوره هاي روزانه و شبانه و غيرانتفاعي 2تا رشته كه جمعا ميشه 6تا مي تونيم شركت كنيم يا كه نه كلا 2 رشته پذيرفته ميشيم؟نقل قول:
هر داوطلب در هر گروه يا دوره ، حداكثر در 2 كدرشته نيمه متمركز با توجه به اولویت هاي انتخابي براي انجام آزمون عملی ، مصاحبه و يا معاينه معرفي خواهد شد.نقل قول:
به نظر من منظور از گروه یا دوره همون روزانه و شبانه و غيرانتفاعی و پیام نوره
و چون کلمه هر رو آورده پس احتمالا تو هر کدوم 2 تا مجاز میشیم
در حقیقت شبیه همون سال های گذشته است فقط این که شما اونهایی رو که احتمال قبولیت توش کمه رو هم میتونی با فراغ خاطر بزنی چون اگه هم قبول نشی یه انتخابت الکی پر نشده
سلام من چندتا سوال داشتم
1.من رتبم 531 کشوری منطقه 1 شده و زیر گروه 1 543 زیر گروه 4 351 می خواستم ببینم نمایش تهران می تونم قبول شم؟
2.آیا عکاسی / چاپ / تلوزیون و هنر های دیجیتال شانسی دارم؟
ممنون می شم کامل جواب بدید
ئه منم سوال داشتمنقل قول:
بچه ها کسی با رتبه ی 7000 در زیر گروه یک و دو ی هنر شانس قبولی تو یکی از رشته های زیر رو داره یا نه ؟
1. ارتباط تصویری
2. نقاشی
3. طراحی صنعتی
4. هنرهای تجسمی
ممنون.
...:40:یاحق:40:...
سلام
من یه سوال دیگه هم برام پیش اومد
من اگه اول نیمه متمرکز انتخاب کنم و بعدش مثلا مترجمی انگلیسی هر دو تاش چک میشه؟ (مثل چک شدن متمرکز های هنر)
سلام
من رتبم 39 منطقه 3 و 600 شده، ساکن تاکستان استان قزوینم ،نمیددونم مرمت بنای بین المللی قزوین رو انتخاب کنم یا هنر اصفهان رو ؟
میگن مرمت بنای هنر اصفهان بهتر از قزوینه ،نظر شما چیه؟
با این رتبه میشه چاپ هنر تهران قبول شد؟
لطفا سریع جواب بدید ،اضطراریه
سلام
کسی می دونه امتحان عملی نمایش چه جوریه؟:19:
نمونه سوال واسه گرافیک وطراحی صنعتی تو این تاپیک دیدم!حالا اگه نمایش هم کسی تونست بزاره 1ملتی رو از بلاتکلیفی درمیاره!امسال که همه عشق سینما اومدن حتی سوره هم واسه پذیرش دانشجو کلاس گذاشته وباید قبلا کدش رو انتخاب می کردی تا بتونی تو انتخاب هات بزاریش تازه!!!:18:
من رتبه ام 371 منطقه 1 شدم!زیرگروه 4 هم 251 منطقه 1شدم.پشتیبانم تو قلمچی میگفت واسه مرحله اول نمایش تهران قبول می شم ولی توجه داشته باشید که میگن 6 برابر ظرفیت اعلام میکنن و همه چی بستگی به امتحان عملی داره!
حالا فهمیدن نوع سوالای عملی حیاتی شده دیگه!!
شما حتما باید نیمه هار اول انتخاب کنی .وگرنه اگه مترجمی بیاری و نیمه ها بعدش باشن دیگه نیازیبه چکش نیست چون شما به ارزوتون رسیدید .حتما حتما نیمه هار و اول بزننقل قول:
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------
به نظرم میاری . اگه قزوینی هستی همون جا بمون .چون دانشگاههای ایران هیچ فرقی با هم ندارن. درضمن گه یه سالی از خونه دور باشی لذت خونه رو متوجه میشیدنقل قول:
یه سوال
ما یه رشته متمرکز قبول میشیم و دوتا هم اعلام میکنن برای امتحان عملی نیمه متمرکز دیگه؟ من اصلن نمیفهمم این چه جوریاست، مثلن من الان متمرکزم رو زدم باستان شناسی و زبان ایتالیایی که جفتشون از مهر شروع میشن، الان من میتونم یه ترم برم این رشته های متمرکز رو بخونم آبان هم امتحان عملی نیمه متمرکز ها رو بدم، اگه قبول شدم دیگه این متمرکزه رو نرم برم سر کلاس نیمه متمرکزه؟
سلام یه سوال کسی با رشته ی موسیقی آشنایی داره و اصلاً این رشته تو دانشگاه های بزرگی مثل دانشکده هنر تهران دارای سطح بالایی هست ؟ (خلاصه بگم ارزش داره آدم بره رشته موسیقی مخصوصاً منی که رشتم ریاضیه)
خوب مشخصه که دانشگاه تهران و دانشگاه هنر اساتید مجرب و خوبی دارن....نقل قول:
ولی بستگی به خود شما داره که بخواید موسیقی رو چطوری یاد بگیرین یا ادامه بدین...
این که اراده ی تغییر رشته دادن رو داشته باشین یا اینکه کلاس های خصوصی براتون کافی باشه
:11:
من میخوام با موسیقی در حد حرفه ای آشنا شم (در حد یک موسیقیدان) و همچنین آهنگسازی رو دنبال کنم!نقل قول:
شما خودتون در چه سطحی هستین؟ کی کنکور دارین؟ خود دانشگاه که نمیشه انتظار زیادی داشت چون وضعیت موسیقی تو ایران زیاد جالب نیست ولی فعلن که برای وروودش داریم از هفت خان رستم میگذریم :13:نقل قول:
به نظر من از نظر عملی کلاس های خصوصی قوی تر هستن.البته بستگی به استاد هم داره باید پیش یه استاد با تجربه برید
دانشگاه گاهی تئوری هایی تدریس میشه که اصلا به درد بخور نیست و گاهی هم خیلی به در میخوره
البته به نظر کسانی که این رشته رو تو دانشگاه خوندن بیشتر باید اعتماد کرد من فقط بر اساس شنیده ها نظرم رو گفتم
نقل قول:
آره مثل این که دانشکده ی هنر تهران قبول شدن خیلی سخته هم باید ساز بتونی برزنی (عملی) هم باید رتبه ی 2 رقمی بیارید ! من که قیدشو زدم دیگه چون امری غیر ممکنه حداقل واسه من که ریاضی بودم وکنکور ریاضی قبول نشدم و هیچ سازی هم بلد نیستم ! میگم که اینا به تنهایی بدرد نمی خوره باید بتونی آهنگسازی کنی .
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
در کل میخواستم بگم اگه خیلی علاقه داری و اینا بهتره کلا روی دانشگاه متمرکز نشی واسه یادگیری موسیقی...تا چند سال پیش شاید خوب بوده باشه ولی از امسال که اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه هنر معرفی شدن :1-مهدی چمران 2- عزت الله ضرغامی!!!3-علیرضا پناهیان!!!4-خسرو دانشجو 5- مسعود ده نمکی!!!!6- محمد روشن و عباسعلی ایزدی)دیگه فکر نکنم جایی باقی بزارن برای موسیقی توی دانشگاه!!
موفق باشی:11:
راس میگی :37:نقل قول:
سلام بعله......اگه نیمه متمرکز قبول شید... خود به خود متمرکز حذف میشه وشما از بهمن ماه باید برید به رشته جدید قبول شده...که نیمه متمرکزهنقل قول:
البته اگر نیمه قبول بشید بازم می تونید همین اولی رو ادامه بدید.برای یکی از دوستان که نیروی انتظامی قبول شد 2 هفته رفت باز برگشت دانشگاه اولینقل قول:
---------- Post added 18-08-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 17-08-2010 at 11:56 PM ----------
اقا یکی راهنمایی کنه .کسی تا بحال ازمون عملی موسیقی جهانی شرکت کرده؟ اگه کسی هست بگه گیتار کلاسیک رو قبول می کنن؟ یعنی من دفترچه رو خوندم فقط سازهای ارکستر سمفونیک رو قبول میکنن.این استادمم که خودش دانشجوی اونجاست یه ذره 5 میزنه می گه قبول می کنن ولی من اطمینان ندارم
---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
اقا یکی راهنمایی کنه .کسی تا بحال ازمون عملی موسیقی جهانی شرکت کرده؟ اگه کسی هست بگه گیتار کلاسیک رو قبول می کنن؟ یعنی من دفترچه رو خوندم فقط سازهای ارکستر سمفونیک رو قبول میکنن.این استادمم که خودش دانشجوی اونجاست یه ذره 5 میزنه می گه قبول می کنن ولی من اطمینان ندارم
دوستان هیچ کس راجع به آزمون عملی نمایش چیزی نمیدونه؟؟!!!!
خواهشا اگه می دونید 1 کمکی بکنید فوری و حیاتیه!!
سلام دوست عزیز مطمئنی که امسال هم ممکنه این طوری بدن اخه من از استادم شنیدم که الان چند ساله سوالاته نقاشی و گرافیک یکی شده و دیگه پوستر نمیدن؟نقل قول:
کسی در این مورد اطلاعاتی داره ؟ اگه راهنمایی کنین ممنون میشم تا ما بدونیم تو کدوم بخش کار کنیم طراحی پوستر و ارم یا طراحی از موضوعاتی مختلفی که میدن.
نقل قول:
مسعود ده نمکی ؟! ؟ :31: ضرغامی ؟! ؟:31:
آقا دستت درد نکنه ! :31:روشنمون کردی :31: !!!!!
راستی دوستان یه سوال دارم من رشتم ریاضیه امسال میخوام کنکور هنر شرکت کنم و به گرافیک - نقاشی و طراحی (بیشتر از همه) - هنرهای تجسمی علاقه دارم ! باید چه کتابهایی از هنرستان رو تهیه کنم و چه سال هایی من کاملاً گیج شدم و منابع آزاد چی ها هستن ؟ واسه این رشته ها آزمون عمی خیلی تاثیر داره ؟
راستی من فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و امسال قبول نشدم !
ممنون
بچه ها این جواب متمرکز و نیمه متمرکز هر دو امشب میاد؟ من دارم سکته میکنم چرا نیمه متمرکز هیچی نیووردم با رتبه دو رقمی؟؟؟؟؟؟؟؟
نیمه متمرکز نیمه ی دوم مهر میاد.
ممنون ترنم
من الان متمرکز یه رشته روزانه قبول شدم، این چه جوریاست؟ من میتونم الان این رشته رو ثبت نام کنم یه ترم برم، بعد همزمان امتحان عملی نیمه متمرکز رو هم بدم اگه اون رو قبول شدم دیگه این رشته متمرکزه رو نرم برا نیمه متمرکزه ثبت نام کنم؟
آره می تونی متمرکز رو بری...اما حواست باشه اگه نیمه رو قبول بشی، خود به خود به متمرکزت انصرافی می خوره و باید نیمه رو بری.
بابت قبولیتم بهت تبریک میگم، چی قبول شدی؟
منم هنر بودم، اما متمرکز انتخاب نکرده بودم...امیدوارم نمایش قبول شم:20:
ممنون ترنم جان
من ایتالیایی دانشگاه تهران قبول شدم
اما آهنگسازی میخوام
وااااای ممنون از این جوابت الان بیشتر از یه ماهه دارم دنبال جواب این سوال میگردم
مرسی :11:
منم 3 ترم زبان خوندم...اما مترجمی انگلیسی...اما اگه آلمانی، فرانسوی یا ایتالیایی قبول می شدم، مطمئنم انصراف نمی دادم...رشته ی خوبیه...موفق باشی:20:
رتبه تم که گفتی دو رقمیه...اگه عملیت خوب باشه، شک نکن دانشگاه هنر قبول میشی.
بچه ها من سینما سوره قبول شدم تهران ، زمان ثبت نام سینما سوره که؟ همون زمان بندی جدول شمار ۲ ؟چون تو فایل که دانلود کردم از سایت سنجش (جدول شمار ۳ ) اسمه سوره نیست اصلان !
با سلام...
من امسال کنکور ریاصی دادم....
رشته معماری قبول شدم...
اما میخوام امسال کنکور هار بدم....
و میخوام رتبه ای بیارم که تهران عکاسی یا گرافیک قبول شم...
اما از منابع کنکور هنر خبر ندارم....
کسی هست که بدونه واسه کسب این رتبه جیا باید بخونم!!؟؟
برنامه امسال قلم چی رو از کجا میتونم بگیرم؟؟!!
خیلی واجبه!!!
برای رشته ای که می خوای باید دو رقمی بیاری...برای گرافیک هم باید دستی قوی تو طراحی داشته باشی...برنامه ی قلمچی رو هم فقط بعد از ثبت نام تو آزمونا بهت میدن...پشت دفترچه ی برنامه هم همه ی منابع درسی و آزاد لیست شده.
سلام
من امسال عکاسی دانشگاه تهران قبول شدم بارتبه 17 منطقه 1 و 18 کشوری البته واسه گرافیک کنکور دادم و باید تو آزمون عملی شرکت کنم.عکاسی رو برداشتم تا چند واحد پاس کنم و جلو بیفتم
اگر سوالی چیزی داری با ایمیلم در ارتباط باش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال اگه کمکی بتونم بکم
میشه هم کنکور زبان داد هم هنر هم ریاضی؟؟؟
اره میشه باید فقط ۳ تا کارت ثبت نام بخری
واسه باستانشناسی دانشگه تهران چه رتبه ای میخواد؟
عکاسی چی دانشگاه تهران روزانه
منطقه اول
باستان شناسی رو نمیدونم...اما امسال عکاسی هیچ کس بالای 50 قبول نشد... فکر می کنم روازنه هم زیر 30 قبول شدن...کلا اگه متمرکز تهران می خوای به فکر دو رقمی باش.
سلام دوستان
میشه 1 نفر به من کمک کنه!؟
من دانشجوی معماری هستم، 2 سال دیگه درسم تموم مشه! اما از اونجا که به هنر خیلی علاقه دارم، میخوام بعد از این 2 سال کنکور هنر بدم و برام خیلی مهمه که تهران قبول بشم!!!
اما نمی دونم چه کلاس هایی هست که بتونه کمکم بکنه، خصوصا طراحی (تا اونجا که من اطلاع دارم عملی هم داره؟)
اینم نمی دونم که درس های عربی و فیزیک چقدر مهمن( من واقعا هیچی یادم نیست!!!) اینم بگم که رشتم ریاضی بوده!
کسی هست که امسال موفق شده و میتونه رمز موفقیتش رو به منم بگه ؟ خیلی برام مهمه!!