نقل قول:
مشکل من با این کرک حل شد
خیلی خیلی ممنون
Printable View
نقل قول:
مشکل من با این کرک حل شد
خیلی خیلی ممنون
این جارو چجوری رد کنم.
[IMG]file://localhost/F:/MirrorsEdge%202009-01-26%2011-51-32-49.jpg[/IMG]
بلا خره گیر اوردمش ایول دارم نصب میکنم باید خیلی خفن باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عکست رو تو سایت picfront.org آپلود کن بعد بزار تا دوستان ببینند! اگه متوجه نشدی مطلب زیر رو بخون:نقل قول:
این جارو چجوری رد کنم.
[IMG]file://localhost/F:/MirrorsEdge%202009-01-26%2011-51-32-49.jpg[/IMG]
نقل قول:
برای مثال وارد این سایت بشید: freeimagehosting.net
- کلید browse رو زده و عکس مورد نظر رو انتخاب کنید.
- سپس کلید Upload رو بزنید.
- در صفحه بعدی, آدرس خط آخر (To view this image directly, use the following URL) رو در پستتون کپی کنید.
ای بابا ضد حالی ضد من توی دومین اسانسور بازی گیر کردم کمی تیر به در اسانسور میزنن بعد میره تو منو کانتینیو گیم رو میزنم از چک پوینت قبلیش میاد چی کار کنم؟؟
این همون مشکلیه که منم دارم ! الان دارم پچ رو دانلود میکنمنقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نصب کردی ببین درست شد به ما هم خبر بده تا پچ دانلود کنم!!!:11::40::40::40:نقل قول:
یکی دو ساعت دیگه خبرش رو میگم !!
خب من چون فایل اصلی رو نداشتم نتونستم پچ رو نصب کنم ولی کارم با Crack Fix راه افتاد
مال من اصلا کرک نداشت!!!؟؟؟؟:13::13:نقل قول:
الان دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟:19:
این کرک فیکسر رو از کجا دان کنم؟؟؟؟؟:18:
ماله منم کرک نداشت موقع نصب خودش کرک می شد ... به خاطر همین از اول نصب کردم هم مشکلی حل نمی کردنقل قول:
مال من اصلا کرک نداشت!!!؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کرک فیکسر رو از کجا دان کنم؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه ی 19 هومان جان این پچ و کرک فیکس رو گذاشته
این همه رو دان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فیکسر جدا چه قد حجم داره؟؟؟؟؟
>>>>>لا مصب دایل اپم دیگه<<<<
کسی میتونه فیکسر رو برام اپ کنه؟؟؟؟؟
در chapter 8 اونجای که سالن بزرگ و سفید است گیر کردم.
تمام ادمارو کشتم در اخر سالن راه را پیدا نمیکنم.
آخرین لینکی که گذاشته شده ...نقل قول:
این همه رو دان کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این فیکسر جدا چه قد حجم داره؟؟؟؟؟
>>>>>لا مصب دایل اپم دیگه<<<<
کسی میتونه فیکسر رو برام اپ کنه؟؟؟؟؟
10 مگ !
نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مشکل رو چه جوری باید بشه؟
ممنون
سلام صفحه 19 اون پچو دان کن اخرین نوشته شده توسط havas بعد مشکل شما حل میشه!:10:نقل قول:
خیلی بازیش توپه!با تمام بازیهایی که تابه حال دیدم فرق داره!
بچه ها من مشکل اساسی دارم با این بازی
مرجله ی training و prologue رو تا اونجایی که باید از دست swat فرار کنه میرم ولی به محض اینکه وارد شدن ، بازی به طور فجیعی دچار افت فریم میشه.
سیستم اجرا:
Q6600 @ 2.4
Asus ATI eah4850
P5Q
2*2 GB OCZ Dual Channel Rams running 800 Mhz
direct X 9.C از ورژن خود DVD استفاده کردم
physics رو هم از روی خود DVD نصب کردم
Catalyst 8.12
Vista Ultimate SP1
منظورت این آسانسوره؟!هر کاری که میکنم بازم حرکت نمیکنه!!!!!!!!!!لطفا کمک کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم به زودی بازی به دستم میرسه و حالشو میکنم .
فقط این باگاش حل میشه ؟ یا ارزش خریدن نداره ؟ آخه با باگا که حال نمیده ! اونم باگ گیم پلی !
اگه منظورتون سالنی بزرگ سفید و زرد رنگ با داربستها است, باید به هنگام ورود از سمت راست گوشه مقابل اقدام به بالا رفتن از داربستها کنید.نقل قول:
پچ و کرک مربوط به بازی رو از آدرس زیر دریافت کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
به لطف ف ی ل ت ر کمی بعد متوجه وجود عکس شدم! :31:نقل قول:
شما در پست قبلی گفته بودین در بخش چهار گیر کردین. با اون صحبتتون برداشت شد که در شروع چک پوینت C این بخش هستین. ولی عکس الان, مال یه بخش دیگست!
سلامنقل قول:
این بازی اونطور که بچه ها میگن باگ نداره. حداقل اینه که برا من باگ نداره. البته من دانلودیه. که همراه اون یه کرک و یه فایل دیگه که قبل اجرا باید نصب میکردم به اسم mirrors_edge_patch_101 . بود.
این مشکل منم بود منم 4850 دارم فیزیک ایکس رو غیر فعال کن بعد کرک فیکس رو هم دانلود کن مشکلت حل میشهنقل قول:
رفتم پچ رو هم نصب کردم ولی همون اتفاق می افته.:2:نقل قول:
حالا چه کار کنم؟
کسی میتونه سیو بازی بعد از اون مرحله( ای که به در آسانسور تیر میزنن) مرحله رو برام بذاره؟:40:
ممنون
من یک مشکلی داشتم ، وقتی توی آسانسور میرم و به در تیر می زنن بازی دوباره از اول همون قسمت میاد به جای اینکه بره مرحله بعد ، چیکارش کنم ؟
در chapter 8 اونجای که سالن بزرگ و سفید و همهی دیوارها شیشه ای است. در اخر سالن پلهای به بالا رفته شده و در انتهای
ان یک مانیتور بزرگ و زیر ان یک کی برد است و دور ان هم شیشه ای است.
شما یا Crack fix رو دانلود کن یا پچ رو نصب کننقل قول:
من یک مشکلی داشتم ، وقتی توی آسانسور میرم و به در تیر می زنن بازی دوباره از اول همون قسمت میاد به جای اینکه بره مرحله بعد ، چیکارش کنم ؟
در صفحه ی 19 هست ;)
سلام
میشه این کرک فیکی رو یه جا دیگه آپلود کنید؟ من نمی تونم دانلود کنم...
ممنونکد:http://gf.wiretarget.com/mi/rld-me11.7z
بفرمایید :نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/190126002/rld-me11.7z.html
نمی دونم برای من چرا قاطی کرده . هیچ کاری نمی تونم بکنم فقط می تونم ماوس رو تکون بدم.
وقتی میرم دکمه ها رو تنظیم می کنم و یا روی حالت پیشفرض میزنم و ذخیره می کنم ، دوباره که میرم می بینم هیچی نیست ...
همشون خالین ...
کرک رو باید تو همون فولدر Binaries ریخت دیگه؟
بلهنقل قول:
دوستان داشتم تو نت گشت می زدم اینو دیدم !
Mirrors Edge 3rd Person camera patch
just copy to mydocument / ea games
not your game folder
thats all
very easy to use
in game:
in the game:
F1:Free cam
F2:God Mode
F3:Jesus Mode
F4:Change 1p/3p Camera
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/img]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
very small, 5kb only
هر کی دوس داره دانلود کنه !کد:http://rapidshare.com/files/189732914/me3p.rar
اين پچ رسميه ؟
فک نمی کنمنقل قول:
اين پچ رسميه ؟
با تشکر میشه یه جا دیگه اپ کنین من با رپید مشکل دارم(تقریبا)نقل قول:
سلام
کسی این پچ رو امتحان کرده ؟ جواب میده؟
دوستان چند تا سوال داشتم:
1. آیا آسانسور در این بازی حکم سیو بازی دارد؟
2. در مرحله اول که فیث خواهرش را میبیند و بعد فرار میکند من همه سکوهای قرمز را رفتم و بعد رسیدم به یک سری
پلیس که از آسانسور آمدند بیرون بعد من از پشت فرار کردم و وارد آسانسور شدم و کلید آنرا زدم بعد بازی دوباره برمیگرده به منوی اصلی و بازی را از سیو قبلی شروع میکند؟
3. آیا برای تمام کردن مرحلهها باید از سکوها و مسیرهای قرمز رنگ عبور کنیم.
مرسی
وسط بازی یکدفه بازی کند میشه!
بلاخره باید از کدوم کرکی که گزاشتید استفاده کنم؟
جواب اول - خیر.نقل قول:
جواب دوم - برای اجرای بازی به طور ایده ال طبق مطالب گفته شده در آدرس زیر عمل کنید:
جوای سوم - بله. علائم قرمز بهترین مسیر حرکت رو نشان میدهند. البته در بعضی از قسمت ها هم حق انتخاب دارید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
برای اجرای بازی به طور ایده ال طبق مطالب گفته شده در آدرس زیر عمل کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
یک سوال داشتم اگه الان این بازی رو تهیه کنم کرکی که داخل دی وی دی هست مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟