سلام چه شکلی از رو اون موتوره پیاده میشه باید چه دکمه ای را زد ما که همه را زدیم اما پیاده نشد
Printable View
سلام چه شکلی از رو اون موتوره پیاده میشه باید چه دکمه ای را زد ما که همه را زدیم اما پیاده نشد
باید ب طرف بیرون نیگا کنی بعد E رو بزنینقل قول:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
بازی رفته رفته داره خوب میشه ،جالب و هیجانی !
باید بگم اصلا نباید به امتیازی که بازی گرفته توجه کرد واقعا هرچه رو به جلو میری زیباتر و داستان جالبتری رو می بینیم
به طوری که شاید چند ساعت شما رو پای دستگاه نگه داره تجربه این بازی واقعا ضروری هست
تایید میکنم فرمایشتون رونقل قول:
شما کلید TAb رو بزن توی قسمت ماموریت بهت میگه که باید الان بری پیش کی مثلآ مکانیک یا توی بار اگه دقت کنی بالای درهای ورودی نوشته مثلآ اینجا مکانیکیه یا بار ـه.نقل قول:
من یه جا گیر کردم .
بعد از حدوده یک ساعت بازی و بعد از اون مرحله ایی که باید با اسنایپر دو نفر را بزنیم باید با ماشین بریم یه شهر دیگه که دور تا دورش دیواره و اونجا به اصطلاح با ریس شهر دیدن کنیم ( همون که یه عینک یه چشمی به چشمش هست ) ولی بعد که از دفترش میاییم بیرون اصلا معلوم نیست باید چی کار کرد .
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
پس این مولتیش چی شد؟
من با ایکس باکس بازی میکنم .نقل قول:
بچه ها من الان اولای بازیم اونجایی که میگه return to dan hager وقتی از در میام بیرون حدود 10 دقیقه طول میکشه تا لود بشه ، بعد لود شدنش هم شدیداً افت فریم داره درصورتی که مرحله قبلش اینجوری نبود و راستی با این افت فریم وحشتناک به زحمت سوار موتور شدم تا برگردم و جالب اینجاست که وقتی سوار موتورم افت فریم نداره . چیکار باید بکنم ؟
درضمن هم آپدیت 1 گیگیه رو نصب کردم و هم درایور کارت گرافیکم . خواهشاً کمکم کنید :45:
ذوستان تو بازی نارنجک با چی پرتاب میکنه؟
با Q منتهی شما باید اول TAB رو بزنی اونو تو لیست وسایلت بزاری بعد با دکمه های F1 تا F4 رو بزنی ببینی کدوم نارنجک هست بعد که انتخاب شد Q رو بزنی
دوست عزیز این مشکل رو تو قسمت مشکلات نصب و اجرای این بازی مطرح کنید احتمالا زودتر نتیجه بگیرید .نقل قول:
تاپیک مشکلات نصب واجرای Rage :
[PHP][/PHP]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=520693
باتشکر
بازی فوق العاده آشغال و پر باگی که 22 گیگ ترافیک و 2 روز وقت صرفش کردم و آخرش معلوم نشد چی بود تمام شد و حالمو بهم زد...
پشیمون شدم که چرا اصلا وقت گذاشتم واسه بازیش...
gamespot بهش 7 داده که از نظر من باید بهش 2 میداد اونم فقط بخاطر گرافیک پر باگش...
وسط كليك! البته تو تنظيمات كنترل ميتوني عوضش كني.نقل قول:
هرجوری که بود تموم شد
گرافیکش خوب بود ولی به خاطر باگی که داشت نمیشد از گرافیکش لذت برد
گیم پلی هم خوب بود من 7/10 میدم بهش
ارزش بازی کردن رو داشت
در کل 6.5/10 :20:
میخریدیش هزینش کمتر از هزینه ترافیک مصرفیت نمیشد من اینترنت 256 شاتل دارم بجز شبانه رایگانش جور دیگه ای مصرفش نمیکنم .نقل قول:
دو ویدئو آنالیز بازی Rage :
Rage Shooting Performance Analysis
Rage Driving Performance Analysisکد:http://www.eurogamer.net/videos/rage-shooting-performance-analysis?size=hd
کد:http://www.eurogamer.net/videos/rage-driving-performance-analysis?size=hd
منم امروز تمومش کردم ، میتونست داستان خیلی قشنگتر و احساسی تر از این باشه .
حیف باشه واقعا
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
آها یه چیزی ، دوستان زیاد توی مصرف ِ تیر صرفه جویی نکنید . من وقتی بازی تموم شد، سلاح های اصلیم بالای 500 تا ammo داشت . اصلا" فکر نمیکردم که تموم بشه واسه همین صرفه جویی میکردم و برای کشتن ِ اینو اون از اسلحه های در ِ پیت استفاده میکردم تا اگه خبری شد ، بتونم اسلحه خفن هارو استفاده کنم . اما خبری نشد!
خلاصه که اصلا" با یه چیزی مثل Metro مقایسه نکنید ، تیر بارون کنید بره . پول ِ زیادی هم جمع نکنید ، اونم به درد نمیخوره :دی
بالاخره بازي اجرا شد خيلي هم خوب
يه نقد کوتاه همين اوله بازي :
مشکل دير لود شدنه تکسچرها که مربوط ميشه به تکنيک MegaTexture که قابليت استفاده از تکسچرهاي بزرگ و با کيفيت رو ميده . و فقط تکسچرهايي که داخل ديد دوربين هستند رندر ميشن که همين باعث شده مشکل دير لود شدن تکسچرها به وجود بياد . البته زیاد اعصاب خرد کن نیست ولی خوب ...
گرافيکه بازي خوبه ولي با توجه به اينکه قرار بود از مگاتکسچر و تکسچراي با کيفيت استفاده کنن فقط مثله اينکه مشکلاتش مونده فقط و وقتي به اشيا نزديک ميشيم کيفيت زيادي هم نداره تکسچرها !
صدا گذاري هم همين او.ل بازي خوب به نظر ميرسيد و گيم پلي هم تا اينجاش ( يعني کلا" 5 دقيقه از بازي ) بد نبوده البته فيزيک ماشينها و ... خيلي بد کار شده نصبت به بازيهاي امروزي .
در کل بازي خوبيه و ارزش بازي کردن رو داره ولي خوب قرار بود اين بازي تبليقي باشه براي انجين جديد اين شرکت و اصلا انتظار نميرفت اين ايرادا رو داشته باشه !
یه سوال تلفظ اصلی این بازی چیه ؟ :31:
ریج یا ریگ !!:31:
ری ج
تلفظ درستشه
در لغت یعنی خشم و غضبه
یعنی اگه Fallout:New Vegas رو 10باره دیگه بازی کنی خیلی خیلی خیلی بهتر از اینه که واسه این بازی وقت بذاری :2:
در کل ارزش یه بار امتحان کردن رو داشت بازیه جالبی بود ولی از داستان بازی هیچی سردر نیووردم.....:13:
دوستان من این بازی یه جایی گیر کردم میگه باید ازrc car bomb استفاده کنی
ولی نمیدونم چطور میشه این کارو کرد لطفا جواب بدید
باید تب رو بزنی بعد تو منو اون زیر یه چن تا ایکون هست از سمت چپ آخری رو انتخاب کن بعد اونجا RC رو پیدا کننقل قول:
این rage عجب بازی هست .
امروز تو قسمت dead city با یه غول 10 متری جنگیدم که خیلی حال داد . فوق العاده بود .
فقط دو تا سوال :
1- اونایی که بازی را تمام کردن میشه بگید بازی چند ساعته تموم شده ؟
2 - من یه جا توی wasteland یه ماموریت گرفتم که بهم گفت برای racing باید sponsership بگیری ولی من که نفهمیدم باید چی کار کنم ، رفتم سراغ یه سری ماموریت دگه و االان اون اسپانسرشیپ همین جوری رو هوا مونده . آیا برای تمام کردن بازی باید همه این ماموریت ها را تمام کرد یا الان تکلیف این ماموریت چه ؟
1. من با تمام ماموریت های فرعی حدود 9 ساعت بازی رو تموم کردم.نقل قول:
2. ماموریت Dusty 8 Sponsorship فکر می کنم ماموریت اصلی هم هست که باید برای ادامه بازی حتما بری، شما از شهری که هستی بیا بیرون و تو تب کوئیست ها ماموریت Dusty 8 Sponsorship رو انتخاب کن، مسیر رو بهت نشون میده. میری تو یه جایی که یه مرده چاق رو صندلیه و در ازای رفتن مراحلی براش که ازت فیلم میگیره برای برنامه تلوزیونیش، اسپانسرت میشه...
بالاخره تونستم آپدیت 1 گیگی رو دانلود کنم و مشکل تکسچر ها رو درست کنم!
محتوای مخفی: یه سوال از اول بازی
دوستان این بازی طولانیه یعنی بیشتر از 3 روز طول میکشه فتحش کنم ؟؟
چون فردا میخوام بخرم
موفق باشید :11:
راستی یادمه یکی از رفقا اینجا گفته بود بازی گرافیکش عالی هست نه خیلی عالی منم از دانلود کردنش صرفنظر کردم .دوستانی که بازی میکنن بگن
گرافیکش واقعا اینطوریه؟
1- مگه بازی فقط گرافیکه؟! :18: یعنی اگه گرافیک یه بازی خیلی عالی نباشه، عالی باشه، نباید بازیش کرد؟ :18::41:نقل قول:
2- گرافیک بازی بسیار قوی هست، اگه با آپدیت ها و .. مشکلات تکستچر ها رو حل کنید، میتونید از فضای بزرگ و آبجکت ها و تکستچر های با کیفیت و فراوان لذت ببرید... ولی مثل Battlefield 3 انقلابی نیست.
پیروز باشید.
بله از اونجایی که بازی کردن سلیقه ایه بعضیا هستش مثله اینجانب :27: که گرافیک بازی براشون خیلی خیلی مهمه و میخوان از سیستمی که براش هزاران دلار آب خورده کار بکشن
ممنون
بله گرافیک بسیار مهمه، ولی نه این طور... مگه با سیستم چند هزار دلاری نباید Angry Birds بازی کرد؟ :)نقل قول:
او مای گاد وات ا گودنقل قول:
بله گرافیک بسیار مهمه، ولی نه این طور... مگه با سیستم چند هزار دلاری نباید Angry Birds بازی کرد؟
انتظار از انگری بردز در حد یک انگری بردزه اما rage رو ما به عنوان بازی پرحجم و پر از جزئیات و مسلما با گرافیک بسیار بالا میدانیم و چون تاپیک انحصارا به این بازی مربوط میشه دیگه کلی گویی نمیشه ولی اگه بخواییم کلی بحث کنیم بازیهای مختلفی در ژانرهای مختلف و در رده های مختلف قرار دارن و با هدف خاص (هدف به غیر از داستان)
در کل با این ذهنیتی که از بازی داریم ببینیم واقعا ارزش خرید یا دانلود داره یا نه
بله، انتظار از هر بازی به سبکش مربوط میشه...نقل قول:
ولی در کل به خاطر کمی ضعف در گرافیک و بهترین نبودن؛ نباید به کل یک بازی رو کنار گذاشت..
پیروز باشید.
من بازی کردم یه ساعتی، نسخه ری پک رو که از لینک زیر گرفتم و بعد با نصب پچ یک گیگی و کرک اسکیدرو و نصب درایور مخصوص بازی برای کارتهای AMD مشکلی نداشتم توی تکستچر ها !
دقیقا مشکل باید چطور باشه شاید من متوجه نشدم :دیکد:http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=12357212&highlight=
بچه ها میشه بگید این بازی چند ساعته تموم میشه؟
تمومش کردم
ب نظر من :
گیم پلی :8.7
گرافیک :7.7
صداگزاری: 9
داستان:6
در کل 8.3
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
زیاد طولانی نیس ،بستگی ب لولیه ک میخوای بازی کنی ،یه 10 ساعتی میکشهنقل قول:
این امتیاز واسه نسخه ی pc هستش یا xbox؟ آخه به نظر من روی ایکس باکس که گرافیکه خیلی خوبی دارهنقل قول:
گرافیک :7.7
رو PC ،اره گرافیکش خوب بود ولی مشکل زیاد داشت!نقل قول:
ببخشید دوستان من تو بازی فقط روی یکی از ماشین ها میتونم راکت انداز بزارم و 3 تا ماشین دیگه مسلسل دارن
نمیشه عوض کرد؟؟؟؟