واسه سوال اولتون شما به کانکشن IP بدید احتمالا مشکل حل میشه. مثل عکس زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
واسه سوال اولتون شما به کانکشن IP بدید احتمالا مشکل حل میشه. مثل عکس زیرنقل قول:
وقتی می گن که رانژه شده ، پس 100 % pcm نبوده ، از این لحاظ مطمئن باش . شاید مشکل از دستگاه ها و تجهیزات مرکز ، یا دستگاه های سپنتا باشه .نقل قول:
بذار بررسی کنن ، اما موی دماغ شو ، خدا می دونه که اینها چقدر نامردن ....:19:
متشکرم ، من کار خاصی نکردم ، فقط حرص می خورم که این رییس مرکز نامرد ، می تونست همون پارسال ، Pcm و جمع کنه ، هم پول و وقت من رو تلف کرد ، هم سابقه خودشو ...نقل قول:
من هم pcm ندیم تو عکس ها ، از بابت pcm خیالت راحت باشه ، مشکل کانکشن رو هم نمی دونم ، شاید از سیم کشی مرکز تا خونه باشه ( سیم کشی از تو کوچه تا خونه ما قبل از جمع آوری pcm تعطیل بود ، یه بارون که می زد ، یک هفته خط هامون قطع بود ، بعد از یک هفته تازه اون مامور به ذهنش می زد که شاید از مرکز قطع شده باشه ، زنگ میزد مرکز ، می گفت سیم ارث رو عوض کن ، بعد هم که ما شاکی می شدیم ، می گفت سیم ها قدیمیه دیگه :13: )
یا حق
سلام دوست عزیز این کار که گفتی را کردم مثل شکل ولی کانکتم قطع شد . راه دیگه نیست؟؟؟
منو راهنمایی کنید من میخوام یه مودم adslبخرم چه نوعشو بخرم؟
چند تومنه؟
ماهی چقدر باید بدم؟
بخرم یا نخرم؟
ممنون
کسی نمی تونه سوالات منا جواب بده!!!!!
شما تو run تایپ کنید cmdنقل قول:
بعدش تایپ کنید ipconfig /all
ببینید جلو Dhcp enabled چی نوشته؟
Dhcp Server :192.168.1.1
Dhcp Enabled:yes
یعنی نباید YES باشه؟؟
وقتی IP داده میشه که dhcp غیر فعال باشه.
آقا این adsl ما قطع می شه و هیچ جور وصل نمی شه مگر قطع و وصل کردن مودم از برق !!!
---------------------------
ترکه رو برق می گیره مامانش می گه ننه جون ولش نکن همین بود که باباتو کشت
آره عزیز همینه پس شما هم داری؟؟؟
الان نه اولا که adsl گرفته بودم داشتم.
dhcp غیر فعال کردم خودم به کانکشن ip دادم یا هم اگه فعال باشه خودش ip میگیره
من مودمم tp link هست
خب من غیر فعال کردم ولی دیگه وصل نمی شه
یعنی الان ip دادید؟ حواستون باشه اگه تنظیمات مودم رو عوض کردید باید restart بشه.
از خودم بدم؟
آخه چیزای دیگه هم می خواهد dns server
gateway ip
و....
مثل همون عکسی که دفعه پیش
کاش در یک پست همه کارهایی را که باید بکنم به من می گفتید ممنون می شم مرسی
خب شما گفتید dhcp غیر فعال کردید.
دقت کنید من منظورم از دادن ip کاننکشن اصلی هست که تو پنجره network connection زیر قسمت LAN or high speed internet هست. به اون ip بدید. مثل عکس زیر:(البته من dns مطمئن نیستم شما یه بار جا خالی بزار)
کردم باز هم نشد و صفحات را باز نمی کرد به هر حال مرسی زحمت کشیدید اگه راهی هنوز هست بم بگید که مودمم نیم سوز شده
راه دیگه که نمیدونم!
خود سایت صبانت صفحه تنظیمات مودم اگه سر نزده باشین ببینین شاید کمکتون کنه.
کد:http://sabanet.ir/modem_install.asp
دوست عزیز ما که اینجا کارگاه ذهن خانی نداریم که ! شما اول تکلیفتو با خودتو روشن کن بعد کگه تصمیمی گرفتید در مورد جرئیات خرید و تهیه وی وسایل ای دی اس ال کمکتون میکنیم !نقل قول:
آخه مودم تاپیکش اینجاست ، ای دی اس ال تاپیکش جداست ولی مهمتر تصمیم شما برای خرید است که اصلا نا واضحه !
در ضمن برای اطلاعات گرفتن پیش شماره ی خودتان را اعلام بفرمایید ! و بگید که ایا واقعا تمایل دارید که این سرویس را تهیه کنید یا خیر! و توضیح دهید که چقدر بودجه برای این کار داری تا من و دوستان به تفصیل براتون توضیح دهیم!
قربانت: مصطفی عشقی
من Adsl رو واسه خونه میخوام منظورم از بخرم یا نخرم اینه که میسرفه یا نه اگه بخرم؟
پیش شمارمون 0228
بودجش مهم نیست فقط یه چیزی باشه به درد خونه بخوره
کسی نیست جواب منو بده
خب میصرفه یا نه که بستگی به کارتون دارهنقل قول:
بعدشم دو نوع هست حجمی و نامحدود
شمام هم کد محل زندگی و هم پیش شماره تلفنتون را بگذارید
nدر مورد حجمی و نا محدودش تو ضیح میدی 236 کد محل زندگی
سلامنقل قول:
سرویس حجمی یعنی یه میزانی را تعیین میکنن تو یه مدت خاص مثلا 2 گیگابایت شما تو اون مدت فقط مجازی از 2گیگابایت استفاده کنی
نامحدود یعنی هر چقدر میخواهید میتونید تو اون مدت مصرف کنید
ممنون:11:
قیمتا چجوریه
من امرو يه جعبه ي خاكستري كمرنگ كه قبل از جعبه ي تقسيم بود رو ديدم در داخل پاركينگ كه سيم هاي تلفن بود!! ولي اين جعبه روش Pcm نوشته نشده بود و كاملا در جعبه باز شده بود و همه ي سيم هاي اون بيرون از جعبه اومده بود و يه مجموعه ي شير تو شيري از سيم ها به وجود اومده بود كه ديگه من چيزي ازش نفهميدم!!!
امروز رفتم مخابرات ببينم چرا به سپنتا جواب ندادن؟!! گفتن كه درخواست شما پنجم اومده و ما ششم خطتون رو رانژه كرديم! من گفتم خب سپنتا منتظر هست تا شما نتيجه رو بهش بگين ول طرف گفت كه ما كه نبايد خبر بديم اونا بايد يه نفر رو بفرستن تا خط رو تحويل بگيره!! (با توجه به اين كه وقتي من از روز ششم به بعد هم وقتي مودمم رو وصل مي كردم چراغ Adsl اون ثابت نمي موند!!!)
بعد از خود مخابرات با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه امروز صبح نتيجه ي خطتون اومده كه درسته!!! منم رفتم خونه و ديدم دوباره مودم آپ نميشه،با سپنتا تماس گرفتم و اونا گفتن كه ما فردا فردي رو مي فرستيم مخابرات شما تا بررسي كنيم مشكل از كجاست!!!!
به نظر شما اشكال از كجا مي تونه باشه؟
(راستي سرعت اينترنت من هيچ وقت از 24 بيشتر نميشه ولي يادمه يه بار به 31 رسيد)
ممنون:11:
دوست عزیز لطفا یک بار محل سکونتتان و همچنین پیش شماره ی خط تلفنتان را اعلام میفرمایید !؟نقل قول:
سلام
نمیدونم به اینجا ربط داره یانه . ولی من میخوام ای دی اس ال بگیرم با سرعت 512 kb آیا این سرعت برای دانلود فیلم خو ب هست یا نه درضمن راسته که میخوان اینترنت را از ایران جمع کنند.
در مورد جمع کردن اینترنت که من نشنیدم!نقل قول:
سلام
نمیدونم به اینجا ربط داره یانه . ولی من میخوام ای دی اس ال بگیرم با سرعت 512 kb آیا این سرعت برای دانلود فیلم خو ب هست یا نه درضمن راسته که میخوان اینترنت را از ایران جمع کنند.
ولی در مورد سوال اولتون در دو جا میتونید مطرح کنید.
1- شما تو چه شهری زندگی میکنید؟برای بعضی شهرها تاپیک مخصوص برای بررسی adsl اون شهر تو همین بخش زده شده.
2-تو این تایپیک:
که به بررسی adsl در سطح کشور می پردازد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688&page=6
سلام دوستان
من ميخاستم يه مودم بگيرم كه اينترنال باشه.تو تاپيك هاي ديگه دوستان گفتن ما تا حالا اينترنال نديديم.
اگه اينترنال معرفي كنين كه چه بهتر.اگر هم نبود اكسترنال چي پيشنهاد ميدين؟
باسلام.
دوستان من این مشکل رو در یک جای دیگه مطرح کردم ولی تاپیک رو بستند.:31:
دوستان من یه مودم ASUS AM602 دارم.
یه مشکل دارم با این مودم: مشکل دیسکانت شدن. (که دیسکانکت نمیشه ولی کار هم نمیکنه)
مودم من تقریبا همیشه روشن هست. وقتی که در کامپیوتر هیچ برنامه ای استفاده نمیشه، و سیستم استند بای میکنه هیچ مشکلی پیش نمیاد. و حتی زمانی که کامپیوتر به کلی خاموش هست باز هم هیچ مشکلی پیش نمیاد و بعدش براحتی میتونم از اینترنت استفاده کنم. ولی وقتی از یک برنامه نسبتا سنگین استفاده میکنم، مثلا میخوام به تلویزیون نگاه کنم (با کارت TV) یا با مدیا پلیر فیلم ببینم. یا یه کا گرافیکی انجام بدم که در هیچ کدوم از اینترنت استفاده نمیشه، مودم دیسکانکت نمی کنه ولی هیچ گونه ارتباطی هم با اینترنت نداره. در پایین مرورگر فایرفاکس این رو نشون میده Looking Up for site . و اینترنت دانلود منیجر هم مینویسه ارتباط اینترنتی یافت نشد.
وقتی که مودم رو خاموش و روشن میکنم، مشکل حل میشه. بعدا میرم به اکانتم (در سروری که از اونجا اینترنت گرفتم) میبینم که تا زمانی که مودم رو خاموش نکرده بودم دیسکانکت نشده بود. از بخش فنی ارائه دهنده اینترنت هم پرسیدم گفت به مودم یا ویندوز ربط داره باید داخل مودم، بعضی تنظیمات رو تغییر بدی . یا داخل ویندوز یه کارهایی بکنی که پورت مودم رو نبنده.
در ضمن با ریستارت کردن سیستم هم مشکل حل نمیشه.
حالا از اساتید محترم و دوستان عزیز کمک میخوام که چیکار باید بکنم.
با احترام فراوان- توحید:11:
اساتید محترم چراغ استتوس مودم باید چشمک بزنه یا همیشه روشن باشه اخه ما من همیشه چشمک می زنه ؟
چراغ استتوس یا لینک وقتی که مودم روشن میشه چند مرتبه چشمک زن میشه بعدا ثابت و باید ثابت بمونه اگر ثابت نباشه ارتباط قطع میشهنقل قول:
پیش شماره 0228
کد محل236
دوستان؛ چرا پس کسی جواب نمیده؟نقل قول:
دوستان عزیز یکی این کانفینگ کردن مودم و به ما یاد بده ... خیلی واجبه .
نقل قول:
مودمت چیه ؟ ؟ ؟