دقیقا مشکل منو دارید!!نقل قول:
راه حل این مشکل همانند مشکلی است که توی cod ما دیدیم.
اگه اون مشکل رو بلد باشی اینم بلدی!!
وزق جان اون هم نیست مگه ندیدی من بعدش چی گفتم؟؟؟؟؟؟
Printable View
دقیقا مشکل منو دارید!!نقل قول:
راه حل این مشکل همانند مشکلی است که توی cod ما دیدیم.
اگه اون مشکل رو بلد باشی اینم بلدی!!
وزق جان اون هم نیست مگه ندیدی من بعدش چی گفتم؟؟؟؟؟؟
بعد از چهار سال انتظار داشتیم بازی نسبت به fear1 خیلی پیشرفت داشته باشه ولی بازی از هر نظر بدتر شده :41:. از لحاظ گرافیکی پیشرفتی که نداشته هیچ بدتر هم شده صداگذاری هم همین طور- هوش مصنوعی هم تغییری نداشته و به نظر کم تر شده:13: من موندم چرا سازنده ها از انجین قبلی استفاده نکردن شاید اجازه نداشتن .
به کسانی که اصلا fear بازی نکردم پیشنهاد می کنم همون fera1 بازی کنن
ای بابا!کجای گرافیک بدتر شده!به نظرم گرافیک بازی که نسبت به قبل بهتر شده و کاملا با جو محیط سازگاری داره!توی این شماره کیفیت تکستچرها و نور پردازی بازی بهتر شده و رفلکشن هم به ابجکت های داخل محیط اظافه شده و بازی به خورده تیره تر از قبل شده که به نظرم عالیه!
هوش مصنوعی هم که مثل شماره ی قبل خوبه!سازندها از همون انجین قبلی استفاده کردن منتها از نسخه ی ارتفا داده شدش!
جو بازی مثل قبلی باز هم عالیه ولی من هنوز هیچ جک و جونوری ندیدم!البته زیاد نرفتم جلو شاید جلوتر ببینم!
!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ببخشيد كه نقل قول كردما !!!
در مورد گرافيك به نظر من گرافيك بهتر شده !!!
البته من رو XboX360 بازي كردمو از كيفيت بازي روي pc خبر ندارم !!!
صدا گذاري كه به نظر من بازم اگه بهتر نشده بدتر هم نشده چون من يكي هنوزم اون حس هيجان رو دارم با
شنيدن صداها و حركت توي محيط تاريك و ساكت !!!
هوش مصنوعي به نظر من كه خوبه ... تاحالا چندتا حركت ديدم ازشون كف كردم !!!
یه سوال . ایا این نسخه درست بعد از اون انفجار نیروگاه اتمی اتفاق می افته، همونی که مرحله اول نشون میده و بعد از انفجار بیهوش میشه و میبرنش بیمارستان اون بلا رو سرش میارن؟
در ضمن چرا موسیقی های جدیدی در این نسخه استفاده نشده و همون موسیقی های نسخه های قبل رو براش گذاشته اند؟
اون انجار راکتور پایگاه Origin در شماره اول F.E.A.R هست که شخصیت اول بازی Point Man اونو منفجر میکنه. کاراکتر این داستان با شماره های قبل فرق میکنه. این داستان دقایقی قبل از پایان F.E.A.R و در امتداد داستان های F.E.A.R Extraction Point و F.E.A.R Persues Mandate اتفاق می افته. در مورد داستان کامل این قسمت وقتی می زارم که تعداد زیادی تمومش کرده باشند تا Spoil نشه.
گرافیک بدتر نشده ولی در مقایسه با بازی های هم نسلش خیلی ضعیفه . به نظرتون اصلا میشه گرافیکه این بازی رو با cod 5 یا farcry 2 مقایسه کرد ؟نقل قول:
آقا ظاهرا فایل یا لینک دانلود خرابه !!نقل قول:
اطف میکنی جای دیگه ای آپلود کنی ؟؟ دلم لک زده برای تیکه تیکه کردن کاراکتر های بازی !!:31:
aziz vali oonjoori dorost nemishe ke !!!!نقل قول:
به نظر من کیفیت نسخه ی پی سی عالی هست و صدا گذاری هم خیلی خوب کار شده و البته این رو هم بگم که صدا کاملا 3d هست!!اگر به هد فون باشین متوجه میشین!نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!
ببخشيد كه نقل قول كردما !!!
در مورد گرافيك به نظر من گرافيك بهتر شده !!!
البته من رو xbox360 بازي كردمو از كيفيت بازي روي pc خبر ندارم !!!
صدا گذاري كه به نظر من بازم اگه بهتر نشده بدتر هم نشده چون من يكي هنوزم اون حس هيجان رو دارم با
شنيدن صداها و حركت توي محيط تاريك و ساكت !!!
هوش مصنوعي به نظر من كه خوبه ... تاحالا چندتا حركت ديدم ازشون كف كردم !!!
عزیز من میگم گرافیک این بازی با محیط داخل بازی کاملا سازگاری داره!من نمی دونم شما ها چرا هر بازی میبینین در اولین درجه به گرافیک بازی گیر میدین که پایینه!نقل قول:
گرافیک بدتر نشده ولی در مقایسه با بازی های هم نسلش خیلی ضعیفه . به نظرتون اصلا میشه گرافیکه این بازی رو با cod 5 یا farcry 2 مقایسه کرد ؟
مال من که اونجوری دست شد حالا شما رو نمیدونم!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوستان من امروز صبح رفتم فروشگاه میگه هنوز تهران هم نیاورده !
فکر کنم اینا دیگه خیلی از دنیا عقب هستن ...
آره خیلی هم عقبن فکر کنم یه هفته هم بیشتره بازی اومدهنقل قول:
من از اینجا بازی میگیرم خیلی هم سری میاره .
[HTML] www.boysteampc.com[/HTML]
ببخشید دوستان چرا تو بازی وقتی دشمن ها رو می کشم ازشون خونی نمیاد؟
اخه یکی گفت تو نسخه کنسولهای خون پخش می شه
نقل قول:پست 189 مشكل شمارو حل ميكنه ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243441&page=19
سلام دوستان
وقتی میخوام بازی رو نصب کنم بعد از نصب steam ین ارور رو میده
steam.exe(main exception) unable to load library steam.dll
به نظر خودم مشکل از steam ممکنه باشه خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه اگر هم میتونید یه steam سالم واسه دانلود بگذارید اگر همون که تو بازی fear هست باشه بهتر حجمش 5 مگ بود(حالا نمیدونم شاید هم مشکل از steam نباشه)
مگه تو بازی رو از Steam اجرا میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Steam رو فقط باید توی درایو ویندوز کپی کنی بعدش بازی رو اجرا میکنی همین!!!!!!
بعدشم مال من که 88 مگ هست!
با سلام خدمت ماربران عزیز
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک در مورد بازی fear2
باسلام
من بازی فیر 2 رو گرفتم هنگام اجرای بازی کارت صدا رو نمی شناسه
کارت صدای من realtek hd است.
در محیط ویندوز صدا دارم .
sound acceleration error میده.
آقا من رفتم تو شهر!!!
دهنم سرویس شد :دی
این رباته چیه باز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا همون اولش قشنگ تر بود :31:
این جا مخلوطه فیلم مه و ترسنپوریشن شده!!!!!!!
به رگبار منو میگیره چقدر بزرگه !!!!!!!
به جان خودم اگه دستم به آلما نرسه!
میزنم تیکه تیکش میکنم مگه من دارم gow بازی میکنم که این همه موجودات عجیب غریب باید بیان؟؟
حالا خوبه کم کم میریم توی بزرگراه حتمی بعدش مثل فیلم ترنسپوریشن باید تک نفری با رباط ها بجنگم!!
یا حتمی مثل کرایسیس میشه!!!!!!
ولی خداییش خیلی حال میده من که همش از جام میپرم :31:
سلام می خاستم بدونم که 1Gbرم .7200-256گرافیک و3.5CPUتو xpمیاره
برو به سایت Systemrequirementslab.com بعد بزن Can You Run It? بعدشم بازی رو انتخاب کن بهت میگه!!نقل قول:
بازی فیر2 رو نصب کردم صدا نداره کمک کنید ممنون
اصلا هنوز بازی نصب نشدهنقل قول:
روی setup که کلیک میکنم برا نصب که میاد این ارور رو میده
وایی خداااااااااااا ترسیدممممممممممممم
اینا دیگه کی هستن!؟
بخصوص این روباتها
هرچی تیر داشتم و اسلحه و...دادم برای زدن یکی از رباتها
پدرم در اومد
خیلی ترسناکن
راستی بعضیا چرا پودر شدن
منم وارد شهر شدم
داستان اینا چین؟
با خودشون هم دعوا دارن:دی
سلام
اینم اولین پچ این بازی
خودم دانلود کردم ولی تستش نکردمکد:http://www.adrive.com/public/6f6f0ff21916a18b0b8193ffe1389814a9e73cac9a587faf71219bc42884ff46.html
ولی ظاهرا مشکل خاصی ایجاد نمیشه
(قبل ازاستفاده از پج حتما از saveها بک آپ بگیرید)
اگه کسی استفاده کرد تغییراتی که تو بازی میکنه رو بگه
tozih midi che konam ??نقل قول:
مال من که اونجوری دست شد حالا شما رو نمیدونم!!!!!!!!!!!
کمک در مورد بازی fear2
باسلام
من بازی فیر 2 رو گرفتم هنگام اجرای بازی کارت صدا رو نمی شناسه
کارت صدای من realtek hd است.
در محیط ویندوز صدا دارم .
sound acceleration error میده.
direct x9c روهم نصب کردم آخرین ورژن.
رسیدم به intervale 5
عجب مرحله ای رو گذرونم
اون قسمتش که سوار یه روباته میشیم خیلی حال داد
همینطور میرفتیم و قتل عام میکردیم
تیکه تیکه شدن افراد دشمن خیلی حال داد:دی
در نهایت آلما باز اومد و یکی از یارای تیم مارو پودر کرد و رفت
الان اول interval5 هستم
:دی
نقل قول:
این بازی مثل call of duty 5 مشکل صدا داره (البته برای بعضی ها ) اگه call of duty 5 رو نصب کرده باشی میتونی مشک صدات رو حل کنی
را ه حلش دقیقا مثل call of duty 5
اگه بلد نبودی تو چند صفحه عقبتر نوشته که چه جوری درستش کنی
call of duty 5 توی این بازی مشگل صدا نداشتم .
ببینم چند مرحله داشت این بازی؟؟
من دقیقا بازی رو 19 / 2 /09 تموم کردمنقل قول:
دقیقا نمیدونم چند مرحله داشت ولی اینجوری که شما در پست قبلیتون گفتی که یه ربات سوار میشی فکر کنم 5 یا 6 مرحله دیگه داشته باشی من اصلا به تعداد مراحل توجه نکردم
رفتم تو بازی و دیدم که 13 مرحله داره
تو یه جا گیر کردم درست intervale 5 همون اولش میگه
find "SNAKE FIST"
تو یه محوطه هستیم هیچکی هم نیست
دوتا در قرمز رنگ هست که باز نمیشه(پشتش وسیله هست نمیزاره باز بشه)
باید چه کار کنم الان من؟
بازی دارای 7 فصل یا 14 ماموریت هست:نقل قول:
Mission 1 - Sanctuary
Mission 2 - Awakening
Mission 3 - Discovery
Mission 4 - Withdrawal
Mission 5 - Replica
Mission 6 - Ruin
Mission 7 - Top
Mission 8 - Elementary
Mission 9 - Nurse's Office
Mission 10 - Snake Fist
Mission 11 - Keegan
Mission 12 - Epicenter
Mission 13 - Approach
Mission 14 - Climax
سمت راست ورودی مدرسه, شبکه هایی کف زمین هست. قفل رو بشکونین و وارد بشین.نقل قول:
ممنون اصلا این قفل هارو ندیده بودمنقل قول:
آخه میدونی مانیتورم یه کم مورد داره صفحات رو خیلی تیره نشون میده(با اینکه روشنایی رو بالا بردم ولی بازم خیلی تیرس صحفه با چراغ قوه هم تاثیر نداره)
همین باعث میشه که خیلی از چیزای مهم رو نبینم
یکی از بچه ها حل مشکلشو تو چند صفحه قبل گذاشته بود یه سر بزن مشکلت حل میشهنقل قول:
اقا من از fear های قبلی هیچکدوم رو بازی نکرده بودم ولی خوب خیلی تعریف شون رو شنیده بودم
تا اینکه دیروز رفتم این اخریو خریدم ولی خب اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد گرافیک ضعیفش بود
شاید اگر این بازی رو 5 سال پیش هم میدادن من بازی کنم میگفتم گرافیکش ضعیفه چه برسه به حالا
گرافیکش یه چیزی تو مایه های کانتر میمونه
نکته بعدی هم این بود که بعد 30 دقیقه بازی کردن حال تحوع بهم دست داد طوری که مجبور شدم یه چند ساعتی رو استراحت کنم
اینا فقط مال اول بازیه یا همش همینطوریه؟
اتفاقا گرافیک نسخه اول در کنار صداگذاری و گیم پلی واقعا فوق العاده بود. همه هم اینو قبول دارن.نقل قول:
درسته که میشه گفت گرافیک این بازی بالا نیست ولی نه تا این حد اینکه با گرافیک Counter-Strike مقایسه بشه. صدا گذاری و گیم پلی بازی در حد بسیار خوبیه! :46:
یه صحبت هست که همیشه میگم... بازی به گرافیک نیست بلکه به گیم پلی هست.
درسته که سلاخی و خونریزیش زیاده ولی نه تا این حد که حالتون بد بشه!... :blink:
عرایضتون کاملا متینه .نقل قول:
واقعا Game Play همه نسخه های F.E.A.R همیشه عالی بوده ! صحنه های تیر اندازی و شلیک اصلحه ها واقعا محشره ، این بازی شدیدا هیجانش بالاست ! خوراکه بالا بردن فشار خون اونایی هست که مثل خودم فشار خونشون فابریکی پایینه ! :31:
از نظر گرافیکی به نظر من ، در حد معمولیه ، جالبه که نسبت به ورژن های قبل هم Optimize تره ، طوری که با یه کارت گرافیک Mid-Range میشه میانگین 50-60 FPS رو در حین بازی داشت .
به همه دوستان پیشنهاد میکنم این بازی رو حتما تجربه کنند .