آخرین نسخش چه شماره ایه؟
Printable View
آخرین نسخش چه شماره ایه؟
3.93نقل قول:
آزمایشی 4 هم اومده.
چطوری میشه با winRAR فایلهای تخزیب شده رو بازسازی کرد؟
repair archive هست. فایل rar رو باز کن توش راست کلیک کن بعد repair archive فک کنم خیلی کامل هم درست نمیشه.نقل قول:
نقل قول:
ورژن های آخر این نرم افزار دکمه ای رو به نام Repair داره ولی در اکثر موارد کار خاصی رو انجام نمیده
چون فایلی که صدمه دیده باشه چه در هنگام دالندو و چه از ابتدا کاریش نمیشه کرد مگه اینکه تو خود ویندوز اتفاق نادری بیوفته که باعث صدمه دیدن فایل ها بشه
منم همینو میخواستم بفهمم/از repair استفاده کردم ولی درست نشد!:41:نقل قول:
ورژن های آخر این نرم افزار دکمه ای رو به نام Repair داره ولی در اکثر موارد کار خاصی رو انجام نمیده
برنامه ای وجود نداره که بتونه فایلهای rar آسیب دیده رو ترمیم کنه؟
نقل قول:
نرم افزار هست ولی کارکرد مثبت و عملکرد خوب اون رو نمیشه پیش بینی کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چطوري ميشه يه فايل رو خيلي فشرده كرد؟
مثلا من يه فايل 2 گيگي دانلود كردم و وقتي اكستركت كردم شد 5 گيگ.
سلامنقل قول:
میگن گاهی فایل ها زیاد فشرده میشن نه همه!
اینم یه نگاه بنداز.
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=469121
می خواستم بدونم نحوه و مقدار فشرده سازی با Winrar با Winzip فرق داره؟
چندان فرقی نداره و هر دو تقریبا از یک روش برای فشرده سازی بهره میگرند و در کل Winrar معرو تره تو این زمینهنقل قول:
با کدوم میشه بیشتر فشرده سازی کرد ، یا بازم فرقی ندارن؟نقل قول:
مثل اینکه winrar پیشرفته تر هست و یکم خوب شاید فشرده میکنه و یکم هم شاید بیشتر. دوستان گفتن دیگه winrar معروفتر از winzip هست.نقل قول:
نقل قول:سرعت winzip نسبت به winrar بیشتر است ولی winrar حجم فایل را بیشتر کاهش می دهد.نقل قول:
من یه فیلم دانلود کردم ولی وقتی میخوام با winrar اکسترکتش کنم مینویسه :
next volume is reqiured you need to have the following volume to continue
مشکل از کجاست؟؟؟
سلامنقل قول:
فیلمی که شما دانلود کردید ، دارای چند پارت هست که شما تنها 1 پارت اون رو دانلود کردید.
بقیه ی پارت ها رو دانلود و با هم اکسترکت کنید.
موفق باشید :40:
نقل قول:
این کار نمیکنه..
من یه فایل 400 مگا بایتی دانلود کردم دانلود نصفه قطع شده الان سیصد و خورده ای مگ الکی داره میپره ریپیر نمیشه...
یه راهی پیشنهاد بدین.. اون سایت (box.net ) فیلتره با نرم افزارهای دانلود نمیشه دانلود کرد...
نقل قول:
گفتم که نرم افزارها اسما اینطوریه که برای ترمیم فایل ها بکار میره ولی 95% فایل ها رو نمیتونن ترمیم کنن
این که میگید نصفه قطع شده یعنی اینکه 200 مگابایتش رو بیشتر دانلود نکرده؟ یا اینکه همه فایل رو دانلود کرده کامل ولی وسط کار دیسکانکتی بوجود اومده؟
برای دانلود از اون سایت از وی || پی // ان استفاده کنید
سلااام :46:
آقا من بازی کانتر پرتکل 48 رو که لینکاش تو همین سایت بود رو دان کردم ولی این ارور رو میده:
! C:\Users\Dont blow up me\Desktop\New folder\cstrike_omega_games_pv48.part2.rar: CRC failed in cstrike_omega_games_pv48.exe. The file is corrupt
من با Advanced rar اون پارت رو ریپر کردم حالا میخوام این فایل ریپیر شدرو دوباره به پارت دوم تبدیلش کنم که بتونم همه آرشیو رو اکسترکت کنم، چه جوری باید دوباره به split دوم تبدیلش کنم؟
نقل قول:نقل قول:
شما نیاز نبود Repair کنید
شما موقع Extract کردن با Winrar تیک گزینه Keep Broken FIles رو میزدید
الان میگید یک فایل رو Repair کردید با این نرم افزار, مگه فرمت فایل الآن تغییر کرده؟
با سلام
دوستان کمک ، دارم دیونه میشم
یه فایل 5 گیگ رو دانلود کردم (با این اینترنت نفتی که دارم دور ور 15 روزی طول کشید) حالا وقتی میخوام اکسترک کنم اخر هر پارت ارور میده Packed data CRC failed. The volume is corrupt
و در اخر هم هیچی اکسترک نمیکنه
ایا نرم افزاری هست که دوباره کانکت شد به اینترنت و بگرده قسمتهای اسیب دیده رو فقط دانلود کنه .
در ضمن فایل پسوور داره ولی اصلا از من پسوورد نمی خواد برای اکسترک کردن
با تشکر
نقل قول:
نرم افزار Winrar رو باز کنید و فایل مورد نظر رو تو این نرم افزار پیدا کنید و روی دکمه Repair بزنید تا اگر مشکل حادی نباشه برطرف میشه
موقع Extract کردن فایل تیک گزینه Keep Broken Files رو هم بزنید
ممنون از پاسختوننقل قول:
ولی بازم این مشکل رو دارم
تو رو خدا کمک کنید از نرم افزار rar repair هم استفاده کردم . فکر کنم در نهایت باید دوباره دانلودشون کنم :18: که با این اینترنتی که دارم :41:
حالا یه نرم افزاری نیست که به اینترنت کانکت بشه و همون ادرس رو چک کنه و اون قسمت هایی که اسیب دیدن رو درست کنه !:11:
اگر با روشی که گفتم فایلتون ردست نشد باید مجدد دانلود کنید و راه حلی براش نیستنقل قول:
در مورد اینی که میگید فقط قسمت های آسیب دیده رو رست کنه میشه نرم افزار ترمیم فایل که فعلا برای این موارد نرم افزاری موجود نیست
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی :18::18::18::19:
نقل قول:
چاره ای نست برای خودم هم بارها این مسائل پیش اومده و مجبور به دانلود مجدد اون پارت شدم
اشکالی نداره دوست عزیزنقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم . فایل رو همنام فایل های دیگه ولی شماره ی Part رو 3 قرار بدید تا پشت سر هم اکسترکت بشن.
Repair کردن معمولا" در این موارد بکار نمیاد . بهتره فایل رو از یک جای دیگه دانلود کنید.
موفق باشید :40:
سلام. من مجموعه بازی های nancy drew رو با حجم 23 گیگ و 68 پارت دانلود کردم. وقتی می خوامextract کنم error میده؟ چیکار کنم؟
error رو ننوشتی ! بنویسی بهتره.نقل قول:
رو فایل اولی راست کلیک کن بعد extract files بعد تیک keep broken files رو بزن.
! E:\Game\nancy drew\Nancy.Drew.Collection.23.Games.part31.rar: CRC failed in Nancy.Drew.Collection.23.Games-TL\Nancy Drew 13 - Last Train to Blue Moon Canyon.rar. The file is corrupt
! E:\Game\nancy drew\Nancy.Drew.Collection.23.Games.part31.rar: Unexpected end of archive
لازم به ذکره که حجم چند تا از پارت ها به طرز مشکوکی! از بقیه کمتره که اولیش همین پارت 31ه.
شاید همون پارت 31 خرابه چون پارت 31 نوشته ما فک میکنیم 31 خرابه دوباره بگیر.
آخری که خودش کمتره هیچ اونا رو دوباره بگیر. به احتمال زیاد درست میشه.
پارت هایی که حجمشون کمتره رو دوباره دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه.
بالاخره درست شد. مجبور شدم 3-4 گیگ دیگه دانلود کنم.
اساتید من فایل هایی رو با حجم 200 مگ دانلود میکنم ولی موقع Extracrt فقط یک پوشه خالی Extract میکنه !
فایل با فرمت Zip تمامی محتویات داره ولی موقع Extract یک پوشه ی خالی میاره!
ویرایش : کساینی که این مشکل رو دارن از Tools گزینه repair زو بززن حل میشه !
سلام من یک فایل رار دارم پارت 2 از یک چیزی هست.پارت یکشو ندارم.فایلمم کاملا سالمه می خوام بار وین رار باز کنم ارور می ده می گه باید از اولی باز کنی(یعنی اولی رو می خواد).چجوری این فایلو بدون اون باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتي فايل زيپي را اكستركت مي كنم با Error مواجه مي شم لطفا راهنمايي كنيد
متن ارور چیه ؟نقل قول:
کلیک راست کنید روی فایل و گزینه Open رو بزنید و سپس تیک گزینه Keep Broken Files رو بزنید و OK کنید
سلام
یه مرد پیدا میشه بگه چه تنظیماتی باید انجام داد تا بشه با این نرم افزار یه فایل رو تا حد زیادی فشرده کرد و حجمش رو کم کرد .
هر کاری میکنم نمیشه یه پوشه 32 مگی رو بیشتر از 24 مگ کم کرد .
خودم فایل فشرده از اینترنت با فرمت rar دانلود کردم که تا حد نصف یا بیشتر فشرده شده بود.
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنون.