مصطفی تو هم کشتی ما رو.بیا دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مصطفی تو هم کشتی ما رو.بیا دیگه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ چیز خاصی نمیده فقط اونا رو اگه بکشی xp بیشتری میده.وقتی لول 20 شدی باید rank up quest انجام بدی که ماموریتش اینه که سه تا از این گرگ ها بکشی.طلایی و نقره ای و برنزی.وقتی ماموریت تموم شد قیافه کاراکترت عوض میشه و میتونی چهار تا جادوی مرحله بعد رو هم یاد بگیری.نقل قول:
آیتم های جدید رو هم اگه میبینی به دردت میخوره و از آیتمهای خودت بهتره استفاده کن.اگه نه بفروش به آهنگر.
در ضمن حامد پنجشنبه و جمعه ها برق نمیره.
به هر حال من اون ساعت تو بازی هستم.هر کی اومد تو بازی پی ام بده.
من الان میام تو بازی
2 تا سوال :
1- Guardian کیه؟
2- به من یه سری آیتم Call to recarden داده مثل طوماره. به چه دردم می خوره>؟
الان کی هست بیاد منو یه خورده راهنمایی کنه ببینم جریان بازی چیه ؟
1- نگهبانهای شهرها و جاهای مختلف بازی رو guardian میگن.نقل قول:
2- اون طومار به این درد میخوره که هر جای نقشه که باشی روش کلیک راست کنی توی شهر ظاهر میشی و لازم نیست کل راه رو پیاده بری تا به شهر برسی.
مصطفی من الان توبازی بودم ولی چون تویی باز میام یه خورده راهنمایی میکنم.همونجا که ظاهر میشی واستا من میام.اسمت تو بازی چیه؟نقل قول:
یه باز اومدم بیرون بار دوم رفتم یه جا دیگه ظاهر شدم.نقل قول:
اسمم mstf666 هست
خودت منو پیدا کن دیگه
هادی میگم بی خیال.
فردا بیا همدیگرو پیدا میکنیم.
توی این بازیه نمیشه alt+tab هم گرفت و اومد بیرون.
هر بار بیرون کار داشته باشم باید خارج شم از بازی.
کلا یه جورایی این بازیه با سیستم من سازگار نیست.
.............................چزا wow نمیزنید
امروز هادی مارو برد یه جا که اصلا Item توش گم میشد:31:
یه سوال...
این بازی چه شخصیتی برای انتخاب داره؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(منظورم نوع و نژاد کاراکتره)
برای من هم همینطوره. کلا نمی دونم چرا رو اپلیکیشنش کار نکردن زیادنقل قول:
چون این تاپیک این بازیه:20:نقل قول:
سلام
چه خبرا ؟
8 نوع کاراکتر داره.نقل قول:
سلام مصطفی.نقل قول:
مصطفی لول چندی؟چه کلاسی انتخاب کردی؟
این یکی از غارهایی است که بعد از لول 55 میشه رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به مارو این تو راه نمیدن؟:39:نقل قول:
چه جاهای خوفی میری من برم باهام آش رشته درست میکنن؟
من تازه با لول 1 وارد بازی شدم زیادم چیزی نفهمیدم
سلام.خوش اومدی.نقل قول:
چه کلاسی برداشتی؟
آسونه سریع یاد میگیری.با بچه ها قرار بذار تو بازی همدیگه رو ببینید بهت یاد بدن.
من اسمم a357 هست
عضو بیتا ها هستم ادم هم همون اولی هست
تو بازی دیدمت کنار Blacksmithنقل قول:
من لول 21 شدم...
من تازه لول 10 هستم
یک سوال دارم این پرنده که با هر کارکتر همراه است چطوری تقویت میشه ؟؟؟؟
یا این که یک لول 9 با هم رفتیم گردو خاک راه انداختیم اون یک حرکتای می کرد که یکیش برق بود یا یکی دیگه بی هوش کننده و..
خودت کدومی؟؟؟ بگو منم بشناسمت
من امروز زیاد بازی کردم با خیلی ها بودم و خیلی چیزا هم یاد گرفتم شب هم ساعت 7 یا 8 دوباره میام
اسم من تو بازی Killed4today هستشنقل قول:
اون پرنده لول 10 بشی میره بعدشم خودت میتونی اسکیل یاد بگیری اونجوری که یادم میاد فایتر بودی فکر کنم برو پیش اسکیل مستر یه چندتا تکنیک یاد بگیر من الان لول 24 هستم نزدیک 25 ام
هادی عجب شانس گندی دارم من داشتم یکی از این wolf ها رو میکشتم که lost connectionnhn داد پرتم کرد بیرون
اره لول 10 شدم پرندم رفته پیش اون طرف هم رفتم بهم یک چیزی یاد داد
اگه کسی دختر بود و خواست بیاد این بازی رو بازی کنه بره Medic برداره که شدیدا نیازه:31::31:(البته دخترا تو ایران بخار بازی ندارن پس پسرا بردارن Muhahahahah)
وای شما چه زود lvl up میشین
من Shaiya رو 7 ماه دارم بازی میکنم هنوز 25 هستم
منم اومدم تو بازی چیکار کنم
واستا فردا بیام بهت کمک کنم...نقل قول:
من خیلی دیر لول می گیرم از یک تا 6 رو خیلی زود گرفتم ولی از 10 تا 11 رو پوستم کنده شد داستان چیه؟
من هنوز هم نمیدونم جریان این بازی اصلا چیه ؟
لول کیه ؟
برای اینکه تو همش تو یه منطقه میجنگی.هر چی لولت میره بالاتر باید منطقه سخت تری رو برای جنگیدن انتخاب کنی.سعی کن با بازیکنهای دیگه پارتی تشکیل بدید و چند نفری بجنگید.نقل قول:
مثلا الان جای مناسب برای تو صحرا یا ruinen village هست.کلید m رو بزن و از رو نقشه برو به اون مناطق.
حامد امروز نبودی.یه اسلحه توپ برات پیدا کردم ماله لول 37 اه.هر چی صبر کردم بیای تو بازی نبودی.
مصطفی جان شما زیاد به خودت فشار نیار... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مصطفی جان شما بهتره بری یه اموزش wow رو بخونی همه چی توضیح داده شدهنقل قول:
تقریبا مثل اینه
هادی من امروز تو بازی بودم ولی صبح شب انلاین میشم (بازم...؟:biggrin:خیلی باحالی بابا تو که انبار منو پر کردی باشه یه جا قرار بزار باز بهم لطف کنی:31:)من الان لول 25 ام فردا شب تموم بشه 28 ام)نقل قول:
Ghost چرا دیگه بازی نمیکنی؟(دلتو زد اره؟:27::21: مثل خودمی) منم اولش خسته شدم از بعضی جاها بعد دوباره رفتم هادی منو برد یه جا و الان....:31: بیا ببرمت یه جا پره بازیکنه
نقل قول:
عزیز من چه بخوام چه نخوام هی منو تو پارتی هاشون دعوت می کنن :31:
اینجا یکم بچه هاش دیر به دیر سر می زنن این قدر دیر که من جواب سوالام رو خودم می فهمم :31:
بچه ها لیست ای دی هایی که برای خودتون هست بزارید تا همو بشناسیم
1- a357 این خودمم همه خودشونو معرفی کنن :20:
منKilled4today از class Fighter هستم
من هم KingHadipro هستم از کلاس pikeman .