1-در مورد فیزیک 3 من مبتکران داشتم مولفش دکتر فرین کمانگر بودن(واقعا عاشق فیزیکم کرد )نقل قول:
2-عزیزم اینقدر کتاب نگیر ! ! ! :13::13::13:
موفق باشی:11:
1-در مورد فیزیک 3 من مبتکران داشتم مولفش دکتر فرین کمانگر بودن(واقعا عاشق فیزیکم کرد )نقل قول:
2-عزیزم اینقدر کتاب نگیر ! ! ! :13::13::13:
موفق باشی:11:
سلام بچه ها خوبيد؟ من امسال كنكور دادم و كلي كتاب هاي باحال از بهترين مولفان( فريد شهرياري - مشفق- مجيد و ماشاالله رضوي- اياد فيلي- همه ي انديشه سازان ها -سيد موسوي و ...(خيلي هاي ديگه))دارم كه مي خوام با تخفيف فوق العاده بفروشم.
همه ي كتاب ها هم سالم هستند.و مال سال قبل از شما.+ يك خلاصه ي جامع و كامل كه از يه رتبه ي دو رقمي كه دخترخاله ام بود به من به ارث رسيده(يك سال از من بزرگتر بود) و خلاصه كلي كتاب هست.
هر كسي مي خواد(من كتاب ها رو جمعا به صورت دو تا پكيج در اووردم پس فقط دو نفر مي تونن بخرن) به اين ميل ايميل كنه درخواستش رو.من بهتون مي گم چه كتاب هايي هست و چقدر تخفيف دادم(تخفيف خيلي هست پشيمون نمي شيد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هنوز چیزی نگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب منم تقریبا همون کتابایی رو که پویا گرفته رو خریدم البته با دو سه تا تغییر:20:(گسسته-زبان)
من فیزیک 1و2 اندیشه سازان مال سال 83 هست فک کنم از یکی از آشنایان گرفتم خیلی توپه!نقل قول:
در مورد فیزیک 1و2 هم گفت که مولفاش یه کتاب واسه انتشارات شهریاری زدن که من نگرفتم ; حالا شما میگید چی کار کنم ؟ همون قدیمیها رو بگیرم یا این جدیدا رو ؟
گسسته و زبان رو چی گرفتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم که گفتم همین فیزیک 1و2 اندیشه سازان رو گرفتم البته سال 84 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گسسته: گاج - زبان: قلم چی!نقل قول:
ضمنا دیفرانسیل اندیشه فائق رو نداشت گفت این هفته میاره!
نقل قول:
گسسته گاج خوفه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاج واسه اختصاصی دیگه چه چیز خوبی داره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره رفته تو چاپ بعدی ; من شنیدم مولفای دیفرانسیل اندیشه فائق واسه ده استاد هم یه کتاب زدن با پاسخ تشریحی بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-منم شنیدم فک کنم ماله انتشارات معین باشهنقل قول:
2-فیزیک 3 من آبی 10سال قلمچی را زدم .الگو هم خوبه
3-برا گسسته و ذیفرانسیل به شدت خوشخوان عالیه برا تحلیلی نمیدونم
4-من اردیبهشت الگو را خریدم و تو 2 ماهه به کنکور خوندم همه تستا کنکورا زدم(عالیه)
5-منم موافقم(خودم اول فایقا کامل زدم بعد 10 استاد(ب و تب)زدم.هر جا هم مشکل داشتم از درس خوشخوان استفاده کردم)
به نظر یکی از مهمترین عامل موفقیت نسبی من دفتر برنامه ریزی قلمجی و برنامه راهبردیه کانون بود.حتما استفتده کن
5- (ب و تب ) ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , خوشخوان آموزش هم داره مگه ؟ خوفه ؟نقل قول:
بابا موفق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چند شد رتبه ات ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 استاد سوالاشو بل اسم هایی مثل ب، تب،ح و ... تقسیم بندی میکنه که درجه سختی سوال رو نشون میده .نقل قول:
گسسته گاج چون دبیرمون گفت من اینو خریدم!به نظر خوب میاد هنوز نخوندمش!:27:نقل قول:
فک نکنم مال دیفرانسیل و تحلیلی و فیزیک و این چیزاش خوب باشه ! همین کتابایی که soheilsmart گفته خداس!نقل قول:
گاج واسه اختصاصی دیگه چه چیز خوبی داره ؟
بچه ها کسی برای سال های دوم و سوم دبیرستان کتاب نخریده ؟
میخوام برای یکی از فامیل ها کتاب کمک آموزشی بخرم. که میره کلاس دوم تجربی .
چی پیشنهاد میکنین ؟
700 که برا خودم بدک نیست.نقل قول:
سلام
برا ریاضی تجربی چه پیشنهادی دارید؟
اینجا کسی تجربی نیست؟ آمار کتاب های زیست رو کسی نداره؟
در مورد Vcd های آموزشی کسی اطلاعاتی داره؟
من Vdc زیست لوح و قلم (زیست) رو گرفتم اما راضی نبودم
میگن دانشیار هم برا زیست Vcd داره
نقل قول:
دوست عزیز من رشته ام ریاضیه اما چون یه دستی هم در تجربی دارم(به رشته تجربی هم علاقه دارم) از من می شنوی زیست کتاب سبز رو بگیر بعد اینکه کتاب زیست درسی رو خوندی بشین با این کتاب حال کن تا مغزتو بترکونه
درمورد VCD به نظر من هیچ کدومشون به درد نمیخوره
***دوست عزیز توجه کنید که منظورم از زیست کتاب سبز انتشارات کتاب سبز بود نه کتاب سبز زیست مال انتشارات کانون فرهنگی آموزش:46:
ممنونArsa Persianنقل قول:
تعریف کتاب سبز رو زیاد شنیدم. به زودی می گیرم
من الان دارم فیزیک پیش رو از سبز قلمچی می خونم اما نمی دونم برا تست زدن گاج رو بگیرم یا فریدشهریاری؟
خوندم که یه نفر گفته بود کتاب های فریدشهریاری مثل کتاب های بهمن بازرگانی هست! اگر اینجوری باشه که باید کتاب های خدایی باشه!
I :40: Bahman Bazargani
کجا خوندی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین آره ، یه کم تو همون سبک سوال و جوابه ولی بهمن بازرگانی خیلی بهتر کار کرده روش ، در ضمن بهتر از این هم هست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم فیزیک ریاضی و تجربی زیاد با هم فرق داشته باشن ، در این صورت فیزیک اندیشه سازان شدیدا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبز قلمچی کتابهای خوبی نیست.حتی اونایی هم که طرفدار قلمچی ان اصلا سبز رو توصیه نمیکنن.به نظر من اندیشه سازان بگیری بهتره.نقل قول:
معلم فیزیک ما که میگفت شهریاری سفیدش(اموزشیش)بدرد نمیخوره.خود دانی
فکر کنم ایشون منظورشون کتاب سبز بود نه سبز قلمچی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی قرار بود من واسه ریاضی
برنامه راهبردی پیش قلم چی(تابستون ) رو بذارم
تا شب در این تاپیک میذارم
موفق باشید!
من فیزیک های اندیشه سازان رو بررسی کردم همه فیزیک ها نوشته 1 نفر نیستنقل قول:
مثلا فیزیک هایی که نوشته فرین کمانگر هست(فیزیک های سال سوم) فوق العاده هست!! رو خنک ترین دانش آموزها هم جواب میده
اما اونهایی که نوشته آرش زاهدی و مخصوصا سبزه میدانی هست(فیزیک پیش) زیاد چنگی به دل نیمزنه و پاسخ تشریحی هاش مفید نیست
یا حتی فیزیک 1 نوشته محمد محتشم هم اصلا و اصلا قابل مقایسه با کتاب هایی که فرین کمانگر نوشته نیست
در کل نمیشه مثل شیمی هاش گفت فیزیک اندیشه سازان خوبه
کسی کتاب خوب برا فیزیک 1 (نور و آینه ) سراغ داره؟
دوستان این برنامه نگاه به اینده و گذشته کانون در تابستوننقل قول:
که برای من ایمیل شده
اگه کیفیت عکس کمه به بزرگواری خودتون ببخشید!
سعی میکنم درچند روز اینده
خودم برگه رو پیدا کنم و اسکن کنم تا کیفیت بالا بره
ممنون از همگی
نگاه به گذشته!
نگاه به آیندهکد:http://rapidshare.com/files/134374609/20070104730.jpg.html
کد:http://rapidshare.com/files/134374608/20070104729.jpg.html
هر کس نظری داره خبنقل قول:
نظر خیلی ها هم بر عکس شماست ، یعنی هر 4 جلد رو مخصوصا پیش رو عالی میدونن ولی فیزیک 3 رو چندان خوب نمبدونن ،
ولی به نظر من کتابی بهتر از این تو بازار نیست
ایشون گفتن دارن فیزیک پیش رو از سبز قلمچی میخونن که من هم بهشون گفتم اصلا انتخاب خوبی نیست.نقل قول:
بچه ها نظرتون درباره سه جلد آموزش دیفرانسیل محمود نصیری و یک جلد گسسته چیه ؟ کسی استفاده کرده اصلا ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
یه سوال:
خوشخوان سطح سوالاش بالاتر و سخت تر هست یا ده استاد؟
مرکز اجاره یا کتابخونه ای تو تهران داریم که کتاب های کنکور رو اجاره بده؟
اگر شماره تلفن یا آدرسی دارید از این جور جاها لطفا به من هم بگید
ممنون میشم
:11:
بچه ها كودوم يكي از اين كتابا خوبن ؟
ديفرانسيل 30 سال ابي
فيزيك پيش نوبل
فيزيك پايه گاج سفيد (اول دوم سوم تويك كتاب)
شيمي پيش بازرگان
شيمي پايه ابي قلم چي
عربي سفيدعمومي گاج
ادبيات سفيد 123 +پيش
زبان انديشه سازان (اناري)
اينا پيشنهاد دوستمه 87 كنكور داده
حالا چي ميگين
ممنون
جفتشون سطحشون بالاست ولی خوشخوان به نظر سخت تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اکثر کتابخونه ها ، کتاب تست دارن ، به نزدیک ترین کتابخونه محل زندگیتون یه سر بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پست ها اینجا رو یه دوره کن ، بچه ها کتابهاب خوبی معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کتاب خوب بره دیفرانسیل میخواستم
آموزش و تست
فرقی نداره جدا باشن یا تو یه کتاب باشن
ممنون
به نظر من بازرگان بهترینه چه واسه شیمی پیش چه برا شیمی پایهنقل قول:
میتونی برا تست از کتاب 20آزمون موسوی یا اندیشه فائق استفاده کنینقل قول:
گاج سبز واسه آموزش خوبه:46:
نبود ؟؟ میخوام بگیرما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام!
یکی از دوستان نزدیکم می گفت دو تا از سوال های ریاضی امسال دقیقا از داخل دیفرانسیل مبتکران نوشته ی سیدحسین سیدموسوی داده بودند ..... گفتم شاید به دردتون بخوره
اسمشو نشنیدم تا حالا ; منظورت سید موسوی نیست ؟نقل قول:
سلام بچه ها من از بروجرد پیام میذارم میخواستم بدونم توی تهرا ن که بچه های پیش واسه کنکور شروع به خوندن میکنن مدارسشون از تابستون باز میکنن آخه من و18 تا از دوستام یه طرح اینطوری به یه مدرسه ای دادیم و ازشون درخواست کردیم بهترین دبیر ها رو برامون بیارن که قبول کردن و ما هم شروع کردیم به نظر شما من اگه روزی 8 ساعت درس بخون با وجود یه همچین شرایطی امکان داره رتبه 2رقمی بیارم البته معدل نهاییم ورشته ام ریاضیه 15 با تشکر
من پاسخ سوال شما را واگذار میکنم به دوستان تهرانینقل قول:
فقط یه ته مسئله را می خواستم بگم
کلاس رفتن با بهترین معلم ها هم هیچ گاه تضمین کننده قبولی نیست
بلکه تازه یه اعتماد به نفس کاذب میده
شما به نظر من اگه واقعا همین 8ساعت را بتونی درس بخونی و از کتب کمک درسیه خوب استفاده کنی بهتر از تلف کردن وقتت با معلم های جور وا جوره
سلام رفقاتاپیک بسیار خوبی رو راه انداختین...ممنون...یه سری سوال داشتم1- کتابی سراغ دارید که تو بحث زبان فارسی 3 بخش های مشتق و مشتق مرکب واژه و تکواژ رو خوب و بی کم و کاست توضیح بده و تست های تالیفی زیادی رو هم حل کرده باشه و آدم رو به سطحی برسونه که هر سوالی رو دادن بخوره!!!!.همونطور که می دونین هر سال حتما دو سوال از این بخش ها داریم که جواب دادن به اونها علاوه بر اینکه وقت گیر هستش درصد اطمینان پایینی هم داره یعنی وقتی تو گزینه هاش نگاه می کنی مثلا زده تعداد واژه 21 و تو گزینه دیگه زده 22 و کافیه تو فقط یه اشتباه کوچولو انجام بدی... نه تنها وقت زیادی رو صرف کردی تازه یه سوال رو هم اشتباه جواب دادی....برای مثال کافیه تو فقط یه فعل مرکب رو به اشتباه فعل ساده فرض کنی اون وقت گزینه ای رو می زنی که 22 واژه رو داره در حالی که فعل مرکب بوده و یه واژه محسوب می شه و گزینه 21 واژه صحیحه!!!....این همه توضیح دادم تا به اهمیت موضوع پی ببرید (شرمنده که زیاد شد)2- در مورد ترکیبات (اختصاصا تبدیل و ترکیب و جایگشت و .......) کتابی سراغ دارین که تست های فراوان با راه حل ارائه داده باشه تو سال 87 توجه ویژه ای به این مبحث شده بود و همونطور که دیدید تست های زیادی بر خلاف سال های قبل از این قسمت دادن تازه تسلط روی این مبحث خیلی تو فصل آخر گسسته به آدم کمک می کنه.......3- برای گرامر زبان 3 و پیش چیزی سراغ دارین که کامل و مفصل توضیح داده باشه و آدم رو واسه او چندتا تست کنکور کاملا آماده کنه( من یه خورده زبانم ضعیفه)فعلا همینا..با تشکر
1. من زبان فارسی 3 گاج سبز داشتم اینا رو خوب توضیح داده بود و همه نکته ها رو گفته بود ; فکر کنم مبتکران هم داره ولی من استفاده نکردم و نمیدونم خوبه یا نه
3. زبان شبقره خوبه ، مبتکران هم مثل اینکه چیزای خوبی داره
به غیر از گاج چیز دیگه ای سراغ ندارید؟؟نقل قول:
این زبان شبقره چه جوریه؟ فقط قواعد رو گفته یا..؟
راستی در مورد ترکیبات کسی چیزی سراغ نداره؟