مرسي مهدي جون ولي اگه نتونستم save رو آپلود مي كنم زحمتشو بكش:);)
Printable View
مرسي مهدي جون ولي اگه نتونستم save رو آپلود مي كنم زحمتشو بكش:);)
آقا اون دو تا اعصابمو خورد كردن تا مياي بجنبي سري از هر دو طرف با شمشير و تبر ميفتن به جونت مهدي جون زحمتشو بكش مرسي (ضمنا مهدي جون اولين سيوي كه بعد از كشتن اون دو تا جونور هست سيو كن دوباره آپلود كن تا بقيشو خودم برم ممنون)
کد:http://www.e350cent.persiangig.com/game%20files/POP3%20SaveGame.rar
سلام
اين هم سيو:
يه فيلم باحالش گذشته حتما ببين تو قسمت Extras . ضمنا با اجازه شما حركت ماوس رو هم عوض كردم. :blush:کد:http://www.marge-moosh.persiangig.com/other/Sasan.rar
تشكر: مهدي
خيلي ممنون مهدي جون حركت موس رو هم خودم ميخواستم عوض كنم حالشو نداشتم حالا شما زحمتشو كشيدي ممنون
ميشه يه جا ديگه uploadكنيد دانلود نميشه!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
اينم يه آدرس ديگه: ;)
کد:http://margemoosh.250free.com/Others/Sasan.rar
مهدي جون ممنون
ديشب persiangig قاط زده بود دانلود نميشد ولي امروز صبح دانلود شد:);)
سلام
چطوري ميشه فايلهاي صوتي بازي رو (مثل حرفها و آهنگها) باز كرد و شنيد يا اديت كرد.
ممنون
marge_moosh جان ميبينم كه آني. بهت سلام ميكنم.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط signal
فايلهاي صوتيش رو من نتونستم كاري بكنم. اما فايلهاي تصويري رو ميشه باز كرد و Edit كرد. اگه بخواي مي تونم اون رو بگم. ;)
بي زحمت ....
سلام
براي باز كردن فايلهاي با پسوند bik مي تونين از اين برنامه استفاده كنين. همين برنامه كار تبديل و چيزهاي ديگه رو هم انجام ميده.
(اگه سرويس پك 2 دارين بايد با كليك روي كادر زرد بالا داونلود رو انجام بدين.)کد:http://www.softpedia.com/progDownload/RAD-Video-Tools-Download-26149.html
با سلام
آقا اون دیو زبون درازچه جوری باید کشت
با ps2 بازی میکنم ببخشید
rezaninja جون سلام
ببين شما بايد از يه جايي كه احتمالا بايد ديده باشيشون خودتو برسوني اون بالا روي اون دو تا چوب بعد Speed Kill مي كني بعدشم وقتي شمشير آبي شد ميزني تو يه چشم و توسط اون يكي چوب هم اون چششو كور مي كني
بعد كه چشاشو كور كردي به پاهاش ضربه ميزني و تا كه اون پاشو آورد بالا شما اون يكي پاش رو ميزني تا بيفته بعد دوباره وقتي شمشير آبي شد ميكشيش!;)
---------------------------------------------------------------------------------------------
مهدي جون سلام اون آسانسور ها كه دو تا مرحله بعد از اونجا كه برام رد كردي بودن رو بايد چي كارشون كني همون جا كه اون دختر ته اونجا پهلو در وايساده رو ميگم;)
سلام ساسان جان
ببخشيدا كه دير شد. به خدا من بازي كردم متنش رو هم نوشتم. اما وقت نكردم اينجا تايپ كنم. :blush:
اولش از روي ديوار راه ميرين و روي فنر space رو بزنين. بپرين وسط دو تا ديوار و برين بالا. بچرخين و بپرين به اونجا. اهرم رو بچرخونين. از در برين تو و با پارچه حركت تركيبي كنين تا شكستگي ديوار رو بگيره شاهزاده. از همون شكستگي برين و از ديوار چپ برين بالا. پرش تركيبي كنين و برين بالا و با اون دو تا بجنگين. از روي ديوار برين و وسطهاش بپرين و اهرم رو بگيرين. برين اون يكي اهرم و بپرين و شمشيرتون رو اونجا بكنين. از روي ديوار برين به سمت راست و از طرف ديگه اش بپرين و با شمشير خودتون رو نگهدارين. روي سكويي كه از ديوار مياد بيرون برين و با بالا رفتن از طرف ديوار چوبي و پرش تركيبي رو انجام بدين و با شمشير خودتون رو نگهدارين. از روي ديوار برين و از روي ديوار بپرين و اهرم رو بگيرين. بپرين و اهرم بالا رو بگيرين و بپرين. بجنگين و اهرم رو بچرخونين. از در برين تو و از ديوار برين بالا.
بقيش رو هم بگم يا مي توني رد كني؟
يكي به من بگه اون غول كه كه تو ميدون چه جوري بايد بكشيم
من تازه عضو شدم prance 2
[اقا speed kill یعنی چه؟
سریع لطفا
prance 2
وقتی من اسپید کیل میکنم میپره رو شونش]
سلام
وقتي شما از پشت سر به يه نفر نزديك بشين بدون اين كه شما رو ببينه، يه صفحه سفيد ظاهر ميشه و يه صدا هم مياد و تصوير هم يه ذره تغيير مي كنه. خوب شما اگه اون موقع كليد E رو بزنين speed kill شروع ميشه. شما بايد صبر كنين تا شمشير شاهزاده آبي بشه. وقتي شمشير آبي شد كليك كنين و بعد دوباره منتظر بمونين تا آبي بشه شمشير و باز هم كليك كنين. اگه يه ذره ديرتر يا زودتر كليك كنين شما رو پرت مي كنن.
ضمنا خوش آمديد(بعدا نوشتم :blush: )نقل قول:
خوب اينجا كه شما گير كردي خيلي راحته. يه ذره دقت ميخواد فقط. اگه دقت كنين يه راه هايي هستن كه مي تونين برين بالا. وقتي رسيدين به چوبي كه بايد برين روش. اون موقع بايد E رو بزنين تا Speed Kill فعال بشه. وقتي شمشير آبي شد بايد كليك كنين( فقط وقتي آبي شد)
همينطوري بايد برين اون يكي طرف و همين كار رو بكنين. وقتي چشاشو كور كردين، بايد پاهاش رو بزنين. وقتي يه پاش رو بلند كرد، بايد برين اون يكي پاشو بزنين تا بيوفته و بميره.
تشكر: مهدي;)
ممنونم جواب رو گرفتم
یه خوش امد هم به من بگید
ممنون مهدي جون ردش كردم:);)
بالاخره Prince of Persia 3 (Thw Two Thrones) رو هم تموم كردم. متشكر از كمك تمامي دوستان بخصوص مهدي عزيز.
اگه ميشه دوباره راهنماي اون غول رو بزاريد به تور كامل چون يك نفر ديگه ميگفت بايد به جاي e
راست کلیک کنیم بعد چپ کلیک
سریع لطفا......!
ببين پرنس2 جان شما وقتي كه رفتي روي اون چوبها صفحه كه يه جوري شد (يه هاله ي زرد رنگ مياد و يه صدايي داره) E رو ميزني
بعد E رو كه زدي كليك راست رو بگير بعد هر موقع كه چاقوت آبي شد سري دستتو از روي كليك راست بردارو يه بار كليك چپ بزن
ضربه رو كه زد بعد دوباره كليك راست رو بگير و دوباره شمشيره كه آبي شد كليك راست رو ول كن و كليك چپ رو بزن بعدش ضربه رو كه زد دوباره كليك راست رو بگير همين طوري هيييييييييييييييييييييييي ي كليك راست و چپ از خودتي در وكني تا دو تا چشا ي طرف كور بشه! (از دو جاي مختلف بايد بري بالا روي اون دو تا چوب ها تا جفت چشاشو كور كني!
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
marge_moosh جان میتونی بگی تو ps2 چه طور میتونم این کارو بکنم :)
سلام
من تونستم ردش كنم چون بايد وقتي اسپيد كيل ميكني ديگه دست به هيچ كليدي نزني
اگه ميشه در مورد بازي True Crime هم توضیح بدین اگه بازی کردین میگن خیلی توپه!!!!!!
با تشكر
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Crow
توي PS2 شما براي وارد شدن به Speedkill بايد كليد مثلث رو بزنين. بعد صبر مي كنين تا شمشير شاهزاده آبي بشه. اون موقع كليد مربع رو يه بار مي زنين. بعد دوباره صبر مي كنين تا شمشير آبي بشه و باز هم مربع رو يك بار مي زنين.
تشكر: مهدي ;)
ببخشید یه سوال وقتی پرنس بالی سکو است غول میخواهد روبالی سکو پرنس بزنه وقتی زد بلید با ضربدر بپری
آیا وقتی اومدی رو سکو خودش اتوماتیک میپره بعد از اینکه شمشیر آبی شد یا ما باید خودمون بپریم
لطفا بگيد اون دوتا غول كه بعد از اسب سواري دوم مي ان چه جوري بايد بكشيم
من هر كار كردم فن نميزنه!
سريع لطفا
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط rezaninja
براي شروع speedkill بايد مثلث رو بزنين.وقتي شمشير آبي شد بايد دكمه مربع رو بزنين نه پرش البته توي PS2.
چند بار گفته شده قبلا.نقل قول:
نوشته شده توسط prance 2
تشكر: مهدي ;)نقل قول:
براي كشتن اون دو تا اول بايد اوني كه شمشير تو دستشه رو بزنين. البته جونش اصلا كم نميشه چون دفاع مي كنه. اما وقتي شما اون رو زدين، اوني كه تبر دستشه مياد به اون كمك كنه. وقتي با تبر به طرف شما پريد سريع فرار كنين. بعد تبر اون توي زمين گير مي كنه. شما اينجا مي تونين اوني كه تبر دستشه رو بزنين. وقتي اون رو مي زنين مواظب باشين تا شمشيريه به شما ضربه نزنه. وقتي شما 3 بار اين كار رو انجام دادين دفعه آخر از شما خواسته ميشه كه E رو بزنين تا وارد Speed kill بشين. وقتي شمشير آبي شد كليك كنين. اينجا به هر دوتاشون ضربه مي زنه. وقتي Speed Kill تموم شد باز هم بايد همون كار رو تكرار كنين تا اينكه يه بار ديگه وارد Speed Kill بشين و اين بار ديگه هر دوتاشون ميميرن.
اگه ميشه save بعد از اون دوتا رو بزارین
با تشکر از شما
كدوم دو تا؟
اگه منظورت اون تبريه و شمشيريس سيوشو دارم يه دونه از سيوها هست ديگه:
کد:http://www10.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=8172
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
من تو ps2 هر کاری کردم نتونستم اون قوله رو وکشم
هرکاری کردم بازم نشد :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط marge_moosh
اول رفتم روی اون چوبها صفحه كه يه جوري شد (يه هاله ي زرد رنگ مياد بعد مثلث رو زدم پرید روش چاقو که آبی شد مربع رو زدم بعدش یه ضربه زد بهش بعدشم رفت روشونش و اونم پرتش کرد پایین :ohno:
1001 بار این کارو کردم ولی باز هم پرتم کرد :evil:
ممنون میشم کمکم کنید
وقتي از روي شونش گرفتت كه پرتت كنه در حالي كه تو دستش هستي بازم راست كليك كن (يا همون مثلث) تا آبي بشه.
Crow جون وقتي پرتت ميي كنه پايين يعني اينكه مثلث رو نزدي قبلش مثلث رو بزن تا دوباره آبي شه بعد بزن;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Crow
من ميدونم چي شده. وقتي اون هاله زرد رنگ مياد بايد مثلث رو بزنين. بعد صبر كنين تا آبي بشه و درست همون لحظه كه آبي شد بايد مربع رو بزنين. بعد كه اين كار رو كردين هيچ كاري نمي كنين. فقط بايد صبر كنين تا دوباره شمشير آبي بشه. وقتي دوباره شمشير آبي شد بايد مربع رو بزنين. اگه يه لحظه دير يا زود بزنين يا اشتباهي دو بار بزنين پرتتون مي كنه و بايد از اول اين كار رو بكنين. يه پيغام هم ميده كه شما وقتتون تموم شده بود.
تشكر ;)
من كه نتونستم اون غول گنده رو رد كنم يه رمزي چيزي بدين من اونو مرحله رو رد كنم - ممنون ميشم !
آیا ترینری (Trainer) برای این بازی که سالم باشه اومده ؟
سلام مهدي جاننقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
اگه بخواي سيو بعد از اون رو برات ميذارم. ;)
تا حالا كه نه. من خودم هم چند تا ترينر ساختم كه هيچ كدوم كار نمي كنن. يعني وقتي باز و بسته ميشه آدرسها عوض ميشن :sad: من بازم دارم روش كار مي كنم.نقل قول:
آیا ترینری (Trainer) برای این بازی که سالم باشه اومده ؟
تشكر: مهدي ;)