ماشالا شما بچه های موتو چه اعصابی دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور تا الان درخواست ندادین اسم تاپیک رو عوض کنن ؟
خودم اومدم دیدم و پیغام دادم به مجتبی جان
بزودی اسم تاپیک عوض میشه
کلوپ ا Motorola ZN5 ا
Printable View
ماشالا شما بچه های موتو چه اعصابی دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور تا الان درخواست ندادین اسم تاپیک رو عوض کنن ؟
خودم اومدم دیدم و پیغام دادم به مجتبی جان
بزودی اسم تاپیک عوض میشه
کلوپ ا Motorola ZN5 ا
rقیمتاشون هر دو حدود 550 هست تا 600 با گارانتی های مختلف
حالا 30درصد ازش کم کن ببین چقدر میشه
با این قیمتا یه a3100 کار کرده بخر ی که بهتره با قیمت بهتر
البته من نمیگم htc بده . میل خودته
عنوان تاپیک عوض شد.نقل قول:
:11:
دشمنت شرمنده . من خودم الان اصفهانم :31:نقل قول:
ممنون علی جان لطف کردین. ما گفتیم شما خودتون بیاین که بالاخره یه گذری هم به کلوپ موتو داشته باشین ما هم یه چیزی یاد بگیریمنقل قول:
از لحاظ محدودیت جاوا 120 درصد مطئن باشین . هربرنامه ای خواستین بگین من نصب میکنم اسنپ شات میدم. hero هم واقعا گوشیه عالی ایه. با کیبورد هم عادت میکنیننقل قول:
اینم یه عکس از ve66,zn5,u9 در کنار هم که واقعا نشون میده ve66 از لحاظ ظاهری از هر سه برتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نكونه .
عكسه خوبيه . كاش 2-3 تا عكس هم از يك منظره كه با ve66 و zn5 گرفتي رو بزاري كه ببينيم كيفيتشون چه قدر اختلاف داره ؟
اين قاليه زير گوشيها هم قشنگه ها ! نايينيه يا كاشوني :31:
تم ولنتاین برای دوستانی که zn5 دارن
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
]کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=27995
من ميخوام يه motorola zn5 بگيرم.
الان قيمتش چنده و آيا علاالدين داره؟
به چه نكاتي بايد توجه كنم؟ هنگام خريد؟
آيا آخرين فريم ور روش نصبه يا بايد هكش كنم؟
بالاخره صفحه اين گوشي تاچه يا نه؟
260. بله باید باشه. چیز خاصی نیست فقط اینکه کابل تی وی-یو اس بی-سی دی و مموری 4(اینو مطمئن نیستم 4بود یا 2) باشه.نقل قول:
هکش کنی!!! نه نیازی به ه ک نیست. فیرمویری که روشه فارسی داره ولی شما خریدی همینجا پیغام بده کامل راهنماییت میکنیم که به آخرین فیرمویر موجود واسه zn5 با استفاده از پی سی خودت آپگرید کنی.
صفحه ی گوشی هم از اول مشخص بود که تاچ نیست!
1. آيا اين گوشي هنوز هم بهترين 5 مگا پيكسلي جهانه؟
2. تنضيمات دوربينش هم حرفه ايه؟ ( ايزو؟ وايت بالانس؟ زوم؟ ماكرو و .... همه و همه قابل تنظيم هستند؟)
3. تشخيص لبخند و تشخيص چهره و استبلايزر و ضد لرزش دست هم داره؟
4. ميدونيد من دنبال يه كمرا فون توپ ميگردم چون به عكاسي خيلي علاقه دارم و دوست دارم يه دوربين هميشه همراهم باشه(البته براي يه گوشي هيچ وقت راضي نميشم بيشتر از 250 تومن هزينه كنم وگرنه ميرم دوربين ميخرم)
5. آيا دوربين اين گوشي در مجموع بهتر از C905 سوني اريكسون يا N82 نوكياست؟(كيفيت و شفاف بودن عكس شرطه و تنظيمات و امكانات دوربين و فلاش و ... و چيزي كه چندان برام اهميت نداره فيلمبرداريه)
نقل قول:
از نظر عکاسی که تو 5 مگا ها بهترین مخصوصا تو بعضی فریمور ها خیلی عالی عمل میکنه بطوری که کنار ساحل هم میتونی عکسای بسیار شفاف و روشن رو بگیری بر عکس بقیه گوشی ها که عکس هاش سیاه میشه
تشخیص چهره و لبخند نداره ولی بازم عکسهاش عالیه
به نظر من عکسهاش از n82 بهتره ولی از c905 خبر ندارم امتحان نکردم
همونطور که خودتون میدونید فیلمبرداریش دارای رزولیشن پایینی هست یعنی در نهایت qvga که تو این ضمینه منو واقعا نامید کرد چون a1200 دو مگا پیکسلی فیلمبرداریش cif هستش ولی کیفیتش خوبه بطوری که وقتی اندازه رو به انداره vga نوکیا میرسنی یعنی بزرگ میکنه کیفیتش از کیفیت n78 هم که دارم بهتره
در نهایت میشه گفت این گوشی گوشی خوب و سرگرم کننده ای هستش مخصوصا اگه اهل فلش زدن و کار با گوشی هستید
ضمن اینکه گوشی بسیار مقاومیه " نمیدونم شاید تست مقاومت این گوشی رو دیدید
اما در نهایت اگه فط کمرا فون براتون مهمه و برند و چیز دیگه برتون مهم نیست میتونم بهتون kc910 lg و s8300 سامسونگ رو هم پیشنهاد بدم البته نه برای اینکه zn5 بده بلکه اون دوتا گوشی دوربینشون 8 هستش و فیلمبرداری d1 و vga دارند ولی تو بقیه موارد zn5 سرتره صداش با کیفیت تره بلندتره باطریش بهتره عکس برداری با فرمت raw رو داره و .................
نقل قول:
1-بله
2-بله
3-خیر
4-عالیه واسه این کار
5-بله
نمونه ی عکسها توی این تاپیک هست :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=359751
منظورت اينه كه گوشي مقاومي هست ديگه درسته ؟نقل قول:
نوشته شده توسط rozysara : ضمن اینکه گوشی بسیار مقاومی نمیدونم شاید تست مقاومت این گوشی رو دیدید
اين جا هم چند تا نمونه عكس هست
اينم حتما" ببين :کد:http://www.letsgodigital.org/en/20537/motorola-photo-gallery/
تو سايت خوده موتورولا هم نمونه عكس ازش هست استثنايي . آدرسش رو گم كردم . فعلا":31:کد:http://www.letsgomobile.org/en/review/0092/motorola-zn5-review/page4/
اره دقیقا منظورم همین بود ببخشیدنقل قول:
---------- Post added at 02:05 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
اینم جدیدترین مونستر پک این گوشی که تو دو تا ورژن فوتو و ویدئو ریلیز شده
مشخصات:
Symbiosis V by DeN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
New Features
Firmware’s structure is different to previous versions.
- After all optimizations, firmware works faster, and faster than previous Symbiosis and many another FW!
- Monster is now divided on 2 variants: photo- and video-based!
Symbiosis V Foto is based on 05R and has feature for changing AR/ER/05R-raw libraries.
Symbiosis V Video is based on 0DR with video-recording in QVGA-resolution.
There is the only difference between Foto and Video edition!
- Extended features of File-Manager (FM)
Popup menu on some file types:
1) 3gp, mp4 - play in standard mediaplayer or in Mplayer (without sound in 3gp)
2) mp3, wma - play in standard mediaplayer or without it (without player play-time is 20 second or 2 minute, with no stop function)
3) txt, cfg log and scripts you can run, view or edit.
Also added AVI as type for playing from FM.
4) Modified all archivers: you don’t need to rename an archive, if there is a folder with the same name archiver will make new folder with name[“number of copy”]
Added extraction from archive support of .tar.gz & tar.bz2 (archives .gz & .bz2 don’t supported!)
- Because since Symbiosis 4 media library didn’t scan phone memory, added function to enable standard scan mode in script Media.
- Normal zoom work after running Gallery from Toolbar (infinite zoom bug fixed)
If you make a version of Symbiosis for your language. Notify me about this and I will embed in the original post your work (links), there will be no such problems.
Download Links
Version for boot 062A
foto edition :کد:http://www.mediafire.com/?n3mqo3immjy
video edition :کد:http://www.mediafire.com/?yhm2zqo4yon
يه جا تو يه سايتي ديدم زده "اين گوشي در حال حاضر موجود نميباشد".
1. آيا واقعا" اين گوشي ناياب شده؟ يا با همون 250-60 تومن گير مياد؟
2. اگر كسي از دوستان تازگيها خريده لطفا" تاريخ و قيمت خريد رو ذكر كنه
3. آيا قيمت 260 با گارانتيه يا بدون گارانتي؟
4. اصلا" گارانتي مهمه؟
5. اگر من همين فردا برم و اين گوشي رو بخرم دليلي داره كه آخرين فريم ور روش نصب باشه؟ يا بايد بيام و آپديتش كنم؟
6. دوستان قول ميدن تو آپديت گوشي كمكم كنند؟ من كاملا" مبتدي هستم و هيچي از فلش و هك و آپديت نميدونم.
1- نایاب نشده ولی کمتر شده نسبت به اوایلنقل قول:
2- من قیمت حدود یه همفته پیش رو دارم که 260 یا 265 بود(همین حدود)
3-بدون گارانتی
4- گارانتی خوب موتو فقط فیتکو هست که فکر میکنم الان اگه بخوای zn5 رو با گارانتی فیتکو بگیری حدود 320 باشه (به نظر من نمیارزه حالا باز خودتون میدونین اگه هزینش مهم نیست با گارانتی بگیرین)
5- ببینین فیرمویرهای جدید مد شده هستن یعنی به زبان ساده کسایی که از motomagx(سیستم عامل اپن سورس zn5) سر در میارن اومدن فیرمویرهای مختلف رو آزمایش کردن و از هرکدوم هرچی خوب بوده رو جدا کردن و اینا رو یه پک(مونسترپک) کردن و بهش قابلیت های زیادی هم اضافه شده ولی گوشی ای که شما میخرین چون خود کارخونه فیرمویر رو زده فیرمویر مد نشده(stock) هست . اکثرا هم توی ایران واسه اینکه فارسی داشته باشه فیرمویر 05r روی گوشی هست. نمونه ی فیرمویر zn5 هم همین بالاییه که rozysara ی عزیز زحمت معرفیش رو کشیدن
6- در مورد فلش کردن اصلا نگران نباشین, فلش کردن موتو کاملا ساده هستش و همه ی دوستان اینجا کمکتون میکنن. به طور کلی هم یه توضیح ساده هم اگه بخوام بدم اینجوریه که شما فایل فیرمویر رو دانلود میکنین(حدود 50مگابایت) بعد یه نرم افزار به نام rsdlite هم نصب میکنین و گوشی رو به pc وصل میکنین و فایل فلش رو توی rsdlite انتخاب و start میزنین فلش میشه (به همین سادگی,به همین خوشمزگی) پک فارسی هم اگه خواستین میزنین. اینجوری گوشی آپدیت هم میشه و -- هم نیاز نداره! اون مال گوشی های سیمبین موتو هست که نیاز به -- دارن
اما فکر نکنم چواب سوال 5 بله باشه. فکر کنم از سی905 دیگه ضعیفتر باشهنقل قول:
به نظر من که روی 8 مگا پیکسل اصلا عکسای خوبی نمیگیره . به هر حال نظر شخصیم رو گفتم!نقل قول:
Prizefight: Motorola Zine ZN5 vs. Samsung Innov8
Let's have a clean fight, fellas. Ding Ding!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Winner: Motorola ZINE ZN5! ZN5 vs.Innov8ZN5 vs.C902 Cyber-shotکد:http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39050603,62049300,00.htm
کد:http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39050603,62048808-2,00.htm
اين هم يه سايت ديگه كه نمونه عكسهاي zn5 رو داره .
حالا من هي براتون سايت جديد ميدم :31::31:
کد:http://www.esato.com/phonephotos/index.php?make=Motorola&model=ZN5
آقایون قیمت این گوشی الان همون 260 هست؟ بدون گارانتی؟
ما هم اراده کردیم ین گوشی رو بخریم:5:
ضمنن ضبط خبرنگاری این گوشی چه طوری هست؟ کیفیتش بالا هسته؟
بله.بدون گارانتی .
متوسط هست ضبط صداش
از اینکه دو بار یک جواب دادین ممنون.:27:
مشکلی نیست بدون گارانتی بخریم؟
نه چه مشکلی
فقط اول که گوشی رو میگیری همون جا یک ساعتی باهاش کار کن که مشکلی نداشته باشه / باطریشم چک کن
بعدش هم مشکلی نخواهی داشت
گارانتی چیه ؟ پول واسه گارانتی ندی بهتره
مشکلی که ان شااله پیش نمیاد
نه بابا خیالتون جمع باشه که برای گوشیتون مشکلی پیش نمیاد برند موتورولا تنها برندیه که کیفیتش توپه!!!
واقعا همه ازش راضی هستن....!!!
من خودم عاشق این برند هستم!!!
خوداییش منم دارم کمم عاشق برند موتورولا می شم.
مخصوصا از کلوپش و برو بچه هاش.
هیچ جا اینقدر خوب جواب آدم و نمی دن.
لطف داري . وظيفه است :31:نقل قول:
خوب اينجاييم كه به همديگه كمك كنيم و راهنمايي
دوستان من فردا می خواستم برم این گوشی رو بخرم:
این گوشی ساخت کجا باید باشه؟ (ساخت کجاست)
تنها برندي كه با خيالت راحت ميگه ساخت چين هستم ... موتو هست !!!نقل قول:
این گوشی ساخت کجا باید باشه؟ (ساخت کجاست)
شما هم خيالت راحت ، همهي موتوهاي توي آسيا و آفريقا (شايدم اروپا) ساخت چين هست ... و همه تحت ليسانس آمريكاي خون خوار :31:
راستي ، اس ائي هم ماله چينه :27:
مموری همراش چند گیگ باید باشه؟نقل قول:
هر چي همته فروشنده باشه ... :31:نقل قول:
مموری همراش چند گیگ باید باشه؟
نميدونم داداش ... شرمنده :46:
دشمنت شرمنده رفیق.:10:نقل قول:
در مورد ساختش که همونطور که رضا گفت ساخت چین هست (البته zn5 فقط ساخت چین هست اما مدل های دیگش ساخت مالزی,سنگاپور هم هستن و اخیرا قراره مدل هایی رو هم داخل خود آمریکا تولید بشه) مموری همراهش واسه من انگار 2گیگ بود (دقیقا یادم نیست چون یک سال و نیم پیش خریدمش) اما تا 16 هم ساپورت میکنه و من بهت پیشنهاد میکنم که مموری 8 کلاس 4 بگیری. اگه هم خواستی گوشی رو فلش یا آپدیت کنی حتما با بچه ها ی اینجا مشورت کن قبلش. راستی چک کن کابل تی وی و سی دی هم همراهش باشه/
چه قدر عجیب که این مودل چینی هست و بقیه نه.نقل قول:
اینکه چینی هستش به کیفیتش آسیبی نمی زنه؟
ضمنن توی همه ی سایت ها در مورد مموری نوشته UP TO 4 gb بالاتر از این مشکلی نداره؟
نه خوب اونا هم مثلا اینجورین که سه مدل متفاوت چینی, مالزی, سنگاپور دارن بعد اینا کیفیتاشون فرق دارن. شما صد در صد مطمئن باش عزیز کیفیتش عالیه , چون زیر نظر خود موتورولا هست. در مورد مموری کارت شما صددر صد مطمئن باش تا 16 گیگ جواب میده(من خودم 8 داشتم اما دوستم 16 جواب داد) اونی هم که نوشته تا 4 گیگ واسه فیرمویرهای stock هست که مطمئنا شما هم اگه گوشی رو بخرین به خاطر امکاناتی که توی فیرمویرهای جدید هست, ارتقا میدین گوشی رو.
این دیار کریمان ما از آبادی دوره:5:
مغازه دارای کرمان برندی به اسمه موتورولا نمی شناسن.:16:
ممنون می شم دوستانه من منو راهنمایی کنن تا ببینم به کمک یکی از آشناهام از کجای تهرون می تونم اینو تهیه کنم.
آقا ما هم این گوشی رو بالاخره گرفتیم.
در کل که خیلی توپه ولی سرعتش برا من کمه خداییش.
کلا سرعت باز کردن فولدر ها و از همه بدتر باز کردن MEDIA PLAYER و بستنش خیلی طول می کشه
برام عجیبه با وجود نداشتن سیستم عامل و CPU 500 سرعتش کم باشه.
برا شمام همینجوریه؟
آقا مباركت باشه :20:نقل قول:
آقا ما هم این گوشی رو بالاخره گرفتیم.
در کل که خیلی توپه ولی سرعتش برا من کمه خداییش.
کلا سرعت باز کردن فولدر ها و از همه بدتر باز کردن MEDIA PLAYER و بستنش خیلی طول می کشه
برام عجیبه با وجود نداشتن سیستم عامل و CPU 500 سرعتش کم باشه.
سرعت گوشي الان پايينه درسته و اين به دليل فيرموريه كه روش نصبه . اما شما با نصب يك فيرمور جديد سرعتت خيلي بيشتر ميشه
مثلا" اگه پلير 10ثانيه طول بكشه كه باز بشه با فيرمور جديد ميشه 4-5 ثانيه /
با فيرمور جديد فيلمبرداري هم بهتر ميشه /
ثانيا" zn5 سيستم عامل داره : motomagx يه چيزي تو مايه لينوكس
نوکرم لطف داری.نقل قول:
پس چطوری می تونم آپدیتش کنم؟؟
ممنون راهنمایی کنی.