بچه ها من مشكلم حل شد و تونستم فريمور 1.24.02.a رو پيدا كنم/ اون ارور هم به خاطر اين بود كه من ميخواستم با فريمور پايينتر از فريمور خودش آپديت كنم.
Printable View
بچه ها من مشكلم حل شد و تونستم فريمور 1.24.02.a رو پيدا كنم/ اون ارور هم به خاطر اين بود كه من ميخواستم با فريمور پايينتر از فريمور خودش آپديت كنم.
دوستان من اگه creative zen xfi داشته باشم یه اداپتور مثل d-link wireless usb adapter dwa-110 بگیرم میتونم بزنم به لپتاپم راحت فایلامو از نت بوک به پلیرم انتقال بدم و برعکس؟
سلام. يكي به من كمك كنه! آيا پلير yp_t10 سامسونگ توانايي جلو و عقب بردن يك ترك رو هم داره؟
ممنون
سلام. يكي به من كمك كنه. تو پلير yp-10 امكان جلو عقب بردن صدا وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
کلا با قابلیت وایرلسش می تونی فایل انتقال بدی ... این دستگاه از LAN حمایت می کنه ... مثلا لیست روترهایی که ساپورت می کنه اینجاست:نقل قول:
در مورد سایر device ها ، این دستگاه از پروتکل 802.11 حمایت می کنه ، این آداپتوری که گفتی هم ظاهرا همینوره ؛ بنابراین نباید مشکلی باشه ...کد:http://sg.creative.com/images/inline/products/zenxfi/popup.html
نقل قول:چرا - این قابلیت رو داره ... یعنی منظورت اینه که توی آهنگ جلو/عقب بره (fast forward و rewind) ؛ درسته ؟ ...نقل قول:
بله دقيقا منظورم همينه. مثلا اگه بخوام از اول يه آنهنگ يك ساعتي دقيقه پنجاهم يا دهم رو گوش بدم.نقل قول:
ممنون
سلام من یه MP3 Creative Zen 40gb کارکرده خریدم ولی تو درایو آن که میرم یه پوشه Data Library هست که توش 40gb آهنگ و برنامه های کاپیوتری ریخته و هرچی اینها را پاک می کنم دوباره پوشش هست.
MP3 هیج جا نداره چیزی بریزی بی زحمت راهی رو برای درست کردنش معرفی کنید و اگه برنامه ای می خواد لطف کنید برای دانلود بزارید
تشکر.
دقیقا کدوم مدل zen هستش ؟ ... به نظرم باید zen touch باشه ؛ ها ؟ ... (همونی که سه تا دکمه بصورت عمودی در سمت راست و سه تا هم سمت چپ داره؟)نقل قول:
در مورد پاک کردن اون فایل ها : برو توی حالت recovery اش - بلدی ؟ (در حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن)
غیر از این مشکل ، بلدی که فایل بریزی توی دستگاه ؟ ... چون یادمه که این دستگاه ums نیست ؛ یعنی اینطوری نیست که فایل ها رو مثل کول دیسک کپی کنی توش ... چندین روش داره که یکی اش اینه که از برنامه media source استفاده کنی ...
امروز داشتم میرفتم creative zxfi بگیرم ولی تا قیمت ipod touch از یکی شنیدم پشیمون شدم!
دیدم 8 گیگشو میگه وایرلسم داره با قیمت 270 تا 280 بهتره اینو بگیرم ولی کیفیت پخش کریتیو رو که نداره مگه نه؟
* با وایرلسش میشه تو وب رفت؟؟ کامل نشون میده؟
اصلا انتخاب درستیه اونو نگیرم اینو بگیرم?
من کیفیت اهنگ برام مهمه... 8 گیگم کافیه واسم... به جز کیفیت آهنگ و کم حجم بودنش برتری دیگه داره xfi نسبت یه itouch??
دوستم قیمت روزشو نداشت کسی میدونه؟
یه سوال دیگه نسل دوم بودن تاچو از کجا بفهمم؟ یه تیکه بودن پشتش؟ این قیمت مال نسل دوشه دیگه؟
سلام
من یه mp4 دارم اینم عکسشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مدتیه که اولا شارژو نگه نمی داره، در ثانی وقتی آداپتورشو می زنم به برق و روشنش می کنم، آهنگها رو پخش می کنه ولی صداش در نمی یاد، یعنی صدای آهنگا رو پخش نمی کنه و بعضی وقتها هم وسط آهنگها خود به خود وایمیسته!
می تونم خودم درستش کنم تا حتما باید بدم بیرون(آخه بیرون خیلی گرون میگیرن!)
دلم هم نمی یاد بندازمش دور ، آخه حدود دو سال پیش گرفتمش 115 هزار تومن!
زیادم ازش استفاده نکردم
از وقتی این طوری شده، خیلی حالم گرفته اس:41:
چی کار کنم؟
هیچ فرقی نداره 8 گیگ ipod touch با 16 گیگش؟
اگه واسه کیفیت صدا می خوای و قابلیت های صوتی creative .. اگه قابلیت های جانبی مثل برنامه های کاربردی و همین بحث اتصال واسه ات مهمه تاچ ... انتخاب درست ، اون انتخابیه که نیاز شما رو برآورده کنه ... (ظاهرا 8 گیگ xfi قابلیت wifi رو نداره - اینو می دونستی حتما-)نقل قول:
تفاوت این دو مدل در تاپیک مربوط به تاچ چندین بار مطرح شده ... نسل دوم اسپیکر داره و تنظیم صدا در کنار دستگاه و البته اون پرداخت پشتش ...نقل قول:
بله - قیمت نسل دومش به نظرمیاد ...
تفاوت اصلی شون اینه که مدل 16 گیگ ، حافظه بیشتری نسبت به مدل 8 گیگ داره ! (شوخی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه - فرقی ندارن ...
اینکه تونستی این مدل رو تا اینجا بدون مشکل حفظ کنی ، جای تبریک داره ... چون خیلی وقتها این مدلهای متفرقه زود از کار میفتن و یا بهتره اینطوری بگیم که همین علائمی که شما اخیراً باهاشون روبرو هستی رو زودتر از خودشون نشون میدن (یا شاید هم همونطور که گفتی بخاطر اینکه شما کمتر ازشون استفاده کردی ، این مشکلات با تاخیر خودشون رو نشون میدن) ... بهرحال هشدار و هشدار که سعی کن همینطوری نرم افزاری یا firmware ی چیزی واسه اش بریزی ، احتمال به مشکل خوردن دستگاهت زیاده ... نمونه های بسیار زیادی اینجا و جاهای دیگه داشتیم که دوستان با مواجه شدن با این مشکلات رفتن سراغ اپدیت نرم افزار دستگاه و آخرش دستگاه رو خراب کردن ... این دستگاه ها نیاز به firmware دقیق و البته احتمالا حضور یه فرد مسلط به مبحث دارن ...نقل قول:
ipod touch 2g بلوتوث داره؟
یه مدت پیش یه تیمی اومد و ipod رو تشریح (!) کرد و مشخص شد که سخت افزار لازم برای بلوتوث رو داره ، اما فعلاً قابل استفاده نیست ..
آره منم یه جا خوندم... فعلا؟ یعنی چی؟نقل قول:
سلام
یک ام.پی.تری پلیر با مارک سونی- از این انواع چینی- وقتی به پورت یو.اس.پی وصله کار میکنه اما با باطری اصلا. این مشکل نخست.
ضمنا برای بروز کردن فروم ویرش چطور بایست بدونم مدلش چی هست و از کجا بایست پیداش کنم؟ فقط در جایی مینویسه که این ورژن فروم ویرش هست: V4.3-XN320 و در انتها نوشته 2005/03/06
ظاهراً هم شبیه این هست:
متشکر میشم راهنمایی بفرمایید
کیفیت صدای iphone 3g مثل ipod touch 2g هست؟ فرقی نداره؟
سلام دوستان
من یه ایپاد نانو 4 گیگ داشتم (خدا بیامرز تو کوه سورار دوچرخه بودم از بازوم باز شد پکید )
یه مدتی از گوشیه دابلیو 810 سونی استفاده میکردم تا اینکه گوشیمو عوض کردم حالا میخوام یه ام پی تری پلیر بخرم ولی نمیخوام زیاد پول بدم حدود 50 تا 60 خودم نظرم رو کریتیو هست ولی چند تا چیز برام مهمه
1- باطری اگه اکسترنال باشه بهتره
2- کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهمه (حداقل مثل ای پاد یا واکمن سونی باشه)
3 -کانکت به کامپیوتر درد سر نداشته باشه
4- زمان پخش موسیقیش کم نباشه
5- ترجیحان رادیو هم داشته باشه(اگر هم نداشت 20%قضیه از دست میره که عیب نداره )
ممنون میشم کمکم کنید نهایت تا دوشنبه میخوام بگیرم
و اینکه فرقه zen با muvo چیه و کدوم بهتره
میدونم جای سوالام اینجا نبود ولی جایی رو پیدا نکردم
سلام دوستان
میدونم جای این پستی که زدم اینجا نیست ولی مجبور شدم چون هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم:41:
من یک mp4 marshall me-x720 دارم که وقتی تو منو دوربینو انتخاب میکنم هنگ میکنه ومجبورم بطریشو درارم تا ریست بشه:2:
حالا از شما میخواهم منو راهنمایی کنید تا چجوری mp4 رمو آپدیت کنم تا مشکلم باهاش حل بشه:20:
راستی من هچی از آپدیت mp4 نمیدونم:23:
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
پس سیمور فعال کوش؟!! کجایی پسر؟
سلام
من فردا مي خوام برم يه ايپاد بخرم
از چه فروشگاهي بخرم؟
تو كرج جائي نمي فروشه؟
یه مدل فراسوو داره که اسپرت هست اون چه طوریه؟
من یه Creative ZEN خریدم
فقط موقع پخش موزیک یا وقتی استفاده ای نمی کنم ال سی دی روشن می مونه
موقع شارژ با USB چطور؟
کیفیت صدای آیفون چندان بالا نیست ... صدای تاچ بهتره ...نقل قول:
(درباره اینکه "فعلا" حمایت نمیشه) یعنی اینکه چون یه نقص (یا بهتره بگیم : کمبود) نرم افزاریه ، بنابراین قابل حله ... یعنی می تونن پسر فردا یه firmware ای ارائه کنن که از قابلیت بلوتوثش استفاده بشه ... اما "فعلا" چنین چیزی ارائه نکرده ان ...نقل قول:
یه هفته ای سرم بسیار شلوغ بود ...نقل قول:
اینطور مشکلات در مدلهای گمنام و متفرقه مرسومه ... کافیه یه سرچ توی همین بخش با کلمات کلیدی "متفرقه" بزنی ، می بینی که هر هفته چندین نفر با اینطور مشکلات مراجعه می کنن و جوابی که به همه میدم یکسانه : پیدا کردن firmware اینا ساده نیست و تقریبا محاله ... باید دستگاه رو باز کنید و از روی چیپ سخت افزاری مدل چیپ رو بخونی و بعدش توی اینترنت بگردی دنبال firmware اون چیپ ... که تازه اگه هم پیدا بشه ، بازم 60-40 احتمال داره که درست کار نکنه ، یا بدتر از اون : بزنه دستگاه رو خرابتر کنه ..نقل قول:
ولی بهرحال این ریسکیه که اگه دستگاه شما دیگه خراب شده ، معقول به نظر میاد و چیزی رو از دست نمیدید ..
جوابی که در بالا به دوستمون دادم رو بخون ..نقل قول:
روی باتری که نمی تونی خیلی مانور بدی توی پلیرهایی که این رده قیمت رو دارن .. یعنی همه شون یا قلمی هستن و یا شارژی bult in ... کلا کارای creative خوب هستن از این نظر ... zen v plus هست ... zen nano plus هست (قلمی می خوره - میشه اکسترنال؟!!! - شوخی) ...نقل قول:
اگه تهران هستی سانسا هم یه مدل clip داره که خیلی جمع و جوره ... در همین راستای جمع و جوری یه zen stone plus هم داریم از creative ...
تفاوت zen و muvo : اینا دو خانواده از محصولات creative هستن که قبلا یه تفاوت هایی داشتن ، مثلا muvo بیشتر فلش بود و zen بیشتر هارد دار ؛ zen می رفت سمت تصویر ، اما Muvo بیشتر برای صدا؛ یا مثلا zen به ظرافت و طراحی توجه بیشتری می کرد ...
نقل قول:خب می تونی دکمه power رو ببری توی حالت lock تا صفحه خاموش بشه ... بله - کلا اون صفحه LCD بزرگش می تونه سریع باتری رو مصرف کنه ... و اگه تنظیم روشنایی صفحه رو داره ، اونم می تونی بجز مواقعی که فیلم می بینی بیاری پایین ...نقل قول:
فراسو مارک چندان باکیفیتی نیست .. مگه اینکه بودجه ات اجازه رفتن سمت مارک های بهتر رو نده ..نقل قول:
ممنون از راهنماییت زن پلاس گرفتم
کدوم مموری رو زن ساپورت می کنه؟
من میکرو با آداپتور گذاشتم نشناخت
SD میخوره ... خود creative اینا رو لیست کرده ... و البته گفته که شاید خارج از اینها هم بدون مشکل با دستگاه کار کنه :نقل قول:
کد:http://www.creative.com/products/mp3/zen/?nav=sdcard
سلام میخوام یه دستگاه بگیرم در حد 200 $ , 4 گیگ کافیه واسم و اگه 8 گیگ بود هم موردی نداره
این اپل نانو های جدید بهترین گزینه هستن یا نه ؟
8 گیگ اونها ( چون فکر کنم 4 گیگ ندارن ) , الان چند قیمته
پیشنهاد بهتری هم بود بگین ممنون میشم .....
مرسی
creative zen x-fi 8G
230 تومن
پلیرهای cowon و هم یه نگا بنداز
ولی نانو ها ظاهرشون فوق العادس
محصولات کاوون رو ختما یه نگا بنداز تو اون رنج قیمت یکی دو مدل داریمنقل قول:
سلام میخوام یه دستگاه بگیرم در حد 200 $ , 4 گیگ کافیه واسم و اگه 8 گیگ بود هم موردی نداره
این اپل نانو های جدید بهترین گزینه هستن یا نه ؟
8 گیگ اونها ( چون فکر کنم 4 گیگ ندارن ) , الان چند قیمته
پیشنهاد بهتری هم بود بگین ممنون میشم .....
مرسی
اگه فقط کیفیت صدا می خوای و به بازار تهران دسترسی داری یه گزینه خوب i7 از cowon هستش ... اگه خوشدستی و ظرافت واسه ات به همون اندازه مهمه کارای apple عالی هستن ...نقل قول:
ببینم این iPod Shuffle 4G ها تهران هست ؟
پلیر خوبی هست ؟ ( برای منی که گوشی نخریدم و هنوزم iPhone & Nokia 5300 دارم )
من هنوز تهران ندیدم ... یه ماهه اومده و شاید طبیعی باشه ... اگه بیاد ، به احتمال بسیار زیاد اول پاساژ پایتخت دیده خواهد شد ..نقل قول:
بهرحال صفحه نمایش نداره و این نکته بسیار مهمیه ... عمر باتری اش هم چندان جالب نیست ..
در همین رده ، سانسا کلیپ گزینه بهتریه ... (مغازه با سردر سونی دم پاساژ ایران داره) و zen stone plus از creative ...
نياز به usb درايور player mp4 GALAXY
يه mp4 دارم روي آرم لود مونده وقتي به كامپيوتر مي زني درايور مي خواد.ممنون ميشم يكي لطف كنه لينك بده.
اگه امكان داره نرم افزاري كه براي آبديتش را هم محبت كنيد ممنون ميشم.
اين هم عكسش .
کد:http://fars-gsm.com/uploader/268857