سلام كارت منati 9550 هست ميشه اوركلاك كرد اصلا ارزششو داره؟
Printable View
سلام كارت منati 9550 هست ميشه اوركلاك كرد اصلا ارزششو داره؟
دوستان این سیستم من:
پاور 780 گرین 165 چوغ
مادر برد گیگا بایت 94 چوغ
سی پی یو 6600 کواد 8 مگ 220 چوغ
گرافیک 4850 160 چوغ
رم ا داتا 4 گیگ
حرارت کارت گرافیک گاهی تا 85 درجه می رود آیا عادی است> لطفا جواب سریع
بله عادیه .نقل قول:
چه برندی؟ مطمئنی 160 چوق؟نقل قول:
گرافیک 4850 160 چوغ
نقل قول:
از کجا در اوردی 4850 160 چوق ؟؟؟؟؟؟؟
حداقل 220 به بالاس !
اساتید محترم من با این برنامه یه کم کارت گرافیکرو اور کردم و یه تست کوچولو گرفتم مشکلی نبود دما هم از 44 بالاتر نرفت ولی حالا که برنامه ی ریوا تیونر رو اجرا می کنم ساعت هسته و مموری رو دتکت نمی کنه !!!!
سلام
8500 gt رو چه قدر میتونم اورکلاک کنم؟
نسخه ی ریواتونر و مدل کامل کارتت چیه؟؟؟نقل قول:
Riva Tuner Version 2.20
Graphic 7600 GT Leadtek -128bit 256 MB
خوب چک کن ببین که نسخه ی درایو کارت گرافیکت درسته و اگه نسخه ی به روز ترش هست ، با اون عوضش کن.نقل قول:
سلام
جی فورس 9500 یک گیگ با این مشخصات را چقدر میتونم اورکلاک کنم
gpu : 650 mhz
shader :1625mhz
memory :400mhz
منظورم اینه که تا چه حدی این اعداد را تغییر دهم مشکلی پیدا نمیشه
لطفا جواب دهید
سلام
جی فورس 9500 یک گیگ با این مشخصات را چقدر میتونم اورکلاک کنم
gpu : 650 mhz
shader :1625mhz
memory :400mhz
منظورم اینه که تا چه حدی این اعداد را تغییر دهم مشکلی پیدا نمیشه
لطفا جواب دهید
من تقریباً خودم رو دارم میکشم
گرافیک من با هیچ برنامه ای اور نمیشه!!!
کانالیست 8.12 رو هم گرفتم ولی تغییرات اعمال شده رو روی گرافیک نمیاره و در GPUZ تغییری حاصل نمیشه!!! در RivaTuner هم که کلاً کلاک و مموری گرافیک رو نشون نمیده اصلاً
گرافیک هم ATI 4870X2 هست راهنمایی لطفاً
با سلام خدمت تمامی استادان
گرافیک من 7300 gs هست و با برنامه که 15 دقیقه گزاشتم اشکشو دربیاره چقدر میتونم اور کنم اخه بالاترین دمای گرافیک فقط به 71 رسید به نظر شما خوبه , بده ؟
چیکار کنم رو چند بزارم ؟
چقدر میتنونم اور کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دما براس اين كارت تا 80 مجازه. براس اوركلاك كارت كرافيك نمي شه يك حرف قطعي زد. شما اول ، 10 تا10 تا پردازنده ي گرافيكي رو اوركلاك كن و 1 ربع كرايسس بازي كن. بعدش مقادير افزايش فركانس رو كم كن و مثلأ 5 تا 5تاش كن. تا به نهايت اوركلاكش برسي.نقل قول:
بعد از اون به همين روش حافظه رو اوركلاك كن.
مي خواستم بدونم اصلا براي چي اوركلاك بايد كرد ايا اين كار بر روي بازي هم تاثير مطلوبي داره.
كارت گرافيك من Geforce 8400gs هستش من بايد دماي گرافيك و ... رو بر روي چه عددي بزارم.
با اورکلاک معمولاً هزینه کمتر رو با استفاده بیشتر تجربه میکنیدنقل قول:
اولاً که توصیه نمیشه (حداقل من توصیه نمیکنم)
ثانیاً بله در بازی تاثیر داره اما نه زیاد و نه اونقدری که بشه روش حساب کرد البته این برای گرافیکهای رده پایین بیشتره
گرافیک شما که اصلاً توصیه نمیکنم اور کنید بیشتر باید به فکر تعویض باشید اگر بازی میکنید مخصوصاً که gs هست
با کارت گرافیک 8400gs 256mb هم می شود crysis و بیشتر بازیهای روز را در حالت تنظیمات گرافیکی low و در وضوح تصویر 600*800 بدون مشکل بازی کرد.....
با اورکلاک این کار در بهترین حالت 15-20% افزایش سرعت پیدا می کنید ... که البته فقط کارایی کارت شما ناپایدار در محیطهای مختلف کاری می شود و یک جاهایی ممکنه اذیت کنه و گیر کنه و یا هنگ و....
برای این کارت گرافیک اورکلاک توصیه نمی شه و اگر هم خواستی انجام بدی تنظیمات رو نهایتا تا 10% بالا ببر و تست کن .
اورکلاک هم با riva tuner در کارتها و سیستمهای مختلف که تجربی است.
این هم لینک دانلودش:
کد:http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html
البه به ندرت پیش می اد که که افزایش کارایی به 20% برسه و در اکثر موارد از 10% بیشتر نمی شه.!!!نقل قول:
از کدوم نسخه ی ریواتونر استفاده می کنی؟؟؟نقل قول:
نسخه ی 2.2 رو نصب کن!
من این کارت رو داشتم ... البته با برند xfxنقل قول:
میتونی کارت گرافیک رو از 450 برای پردازنده و 400 برای رم به 590 و 445 برای رم ( البته 100% پایدار برسونی) نتیجه کار هم از این قراره که جایی که حدود 25 فریم در ثانیه داری به حدود 30 میرسه...
اما بهترین کار اینه که بری اونو عوضش کنی! !
RivaTuner Ver 2.22 Released - Add Skin Support
Download
ویژه گیهای جدیدکد:http://www.guru3d.com/news/download--rivatuner-222-released/
کد:http://www.techpowerup.com/80176/RivaTuner_Version_2.22_Released_Adds_Skins_Support.html
دوستان من این کارت گرافیکو اورکلاک کنم یا نه؟ نظرتون چیه خودم یه کم شک و ترس دارم ! -
XFX 8600 DDR2 1024MB (540mhz)
دمای اونم با 15 دقیقه تست به 80 رسید و ثابت موند دیگه - راستی گرافیکم فن هم داره .
من این گرافیک رو اور کنم چقدر بازده داره ؟
gtx280 point of view 1024mb
سلام دوستان چه جوری میشه از طریق بایوس گرافیک اور کرد؟؟؟؟؟؟ و همچنین آپدیت بایوس گرافیک با برنامه نیبیتور کسی بلده ؟؟؟؟
من آخرین بایوس کارتم رو آپدیت کردم ولی پسوندش Appliction و باید تبدیلش کنم ولی بلد نیستم میشه یکی یک توضیحی بده؟؟؟ ممنون
با NiBiTor فقط میشه بایوس رو ادیت کرد، برای فلش کردن بایوس باید از برنامه nvflash استفاده کنید.نقل قول:
سلام ببخشید نمی دونستم سوال رو کجا بپرسم ولی من بایوس کارت رو از سایت ایسوز دانلود کردم و یک برنامه می خوام که از تو محیط ویندوز بشه بایوس کارت رو آپدیت کرد؟؟
2-چه جوری اون فایلی که دانلود کردم (پسون Application ) چه جوری تبدیل کنم و میشه یک برنامه همونطوری که گفتم برام معرفی کنید ممنون
من نمی دونم ASUS از چه تکنیکی برای آپدیت کردن بایوس استفاده می کنه ولی راه کلی گرفتن فایل BIN یا ROM و آپدیت توسط nvflash (چه از طریق نسخه ویندوز و چه از طریق نسخه DOS)نقل قول:
به دستورالعمل های سایت ASUS مراجعه کنید.
سلام خود سایت گفته فایل رو باز میکنی روی 8800 کلید میکنی و صبر میکنی برای فلش شدن بد سیستم رو ریست میکنی همین!
پس همین کار رو انجام بدید !نقل قول:
سلام خدمت دوستان
برای اورکلاک کردن حتما باید 3dmarkاستفاده کنیم ؟
دمای کارت من توسط atitool حداکثر 87 درجه بود
ایا اورکلاک کردن با این درجه مناسب هستش یا نه ؟
یه سوال حداکثر دما رو یه توضیح مختصر میدید (منتایپیکش رو خوندم ولی چیزی دستگیرم نشد)
Nvidia Bios Editor - NiBiTor V4.7 Download
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download
Read Moreکد:http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,0/func,download/filecatid,2944/chk,a775b6a3e735bd3ae6f5aa834c5e3d47/
کد:http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&func=fileinfo&filecatid=2944
سلام به دوستان
معذرت می خوام شاید 10روزی میشه که تو سایت های مختلف حیرانم تا بتونم دوربین فیلمبرداری رو به طور مستقیم به کارت گرافیک نصب کنم ولی هرچی گشتم چیز به درد بخوری پیدا نکردم اگر ممکن باشه کمکم کنید.ضمنا کارتم Nvidia وفکر می کنم 4500باشه
داری ورودی خروجی
s-Video وکابل تبدیل هم هستش ولی من نمی تونم لطفا منو راهنمایی کنیم. متشکرم
دوستان این قضیه اورکلاک چیست و چه کاری میکند
دوستان این قضیه اورکلاک چیست و چه کاری میکند
اورکلاک یعنی بالا بردن سرعت اون قطعه ... :5:نقل قول:
اورکلاک : افزایش کلاک کاری قطعه .... ( چی گفتم :31: )
این جا کسی تجربه ی اور 9800 پلاس رو داشته ؟ چه قدر اور میشه ؟ اصلا اور میشه یا خودش تا ته اور شده ؟
چیزی مال cpu
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
نداری
با سلام و درود .
دوستان یه کارت گرافیک نسبتآ قدیمی دارم اگه میتونید تو نحوه ی اورکلاک کردنش کمکم کنید .
مدل ASUS 6200 Torbo cash 512 راستی با ASUS Smartdoctor بلدم اگه راه دیگهایی سراغ دارد یه راهنمایی بکنید .
ممنون .
من امروز میخواستم ببینم اورکلاک گرافیک و cpu چقدر توی بازی تاثیر داره بخاطر همین اومدم
اول از همه بدون اور کردن توی gta اندازه گرفتم دیدم 49 فریم بهم میده
بعد با نرم افزار مادر بردم 15 درصد(که خیلی کمه) cpu رو اور کردم و رفتم تو بازی دیدم شدش 57 فریم !!!
بعد اومدم کارت گرافیکم رو تا خرخره اور کردمو و رفتم دیدم کمتر از 1 فریم تاثیر گذاشته ( 0.9 فریم )
یعنی اورکلاک کردن کارت گرافیک اینقدر تاثیرش کمه یا توی این بازی بخصوص اینجوری بوده