این حالت عادی نیست. برای من تاحالا پیش نیومده.
ولی اگه بگی چه پیغامی می ده یا چه مواقعی این پیغام میاد شاید بتونم کمکت کنم.
در مورد PC Suite و ویندوز 7 نمی تونم راهنمایی کنم، چون سون فقط 1 روز رو سیستمم نصب بود.
ولی واسه ریختن فایل های ویدیویی و صوتی روی گوشی می تونید با حالت Mass Storage گوشی رو وصل کنید که نیازی به PC Suite نداره.
Hungary یعنی مجارستان. فکر نمی کنم مدل فنلاندی این گوشی تولید بشه.(البته شاید اطلاعات من کم باشه ولی من جایی نشنیدم.) ولی مدل مجار این گوشی خیلی بهتر از چینیشه.:46:
شما از کجا شنیدید که خیلی از برنامه ها رو این گوشی نصب نمی شه؟:23: اتفاقا اکثر برنامه های موجود روی این گوشی نصب می شه.
در مورد آنتی ویروس به نظر من نیازی نیست.دلیلش رو بعد از توضیح راجع به برنامه ها می گم.
در مورد نصب برنامه:
برنامه های جاوا که خیلی راحت نصب می شن. install و بعد انتخاب حافظه (مموری کارد یا حافظه ی گوشی)، (شاید چند تا ok هم بده) بعد هم اجرای برنامه.
برنامه های سیمبین که باید ساین بشن. ساین کردن هم راه های مختلف داره که تو تاپیک های دیگه توضیحش هست.بعد از ساین هم مثل برنامه های جاوا نصب می شن.
حالا در مورد ویروس و آنتی ویروس یه توضیحی بدم: ویروس برای جاوا نیست و برای سیمبینه. برنامه سیمبین هم باید ساین بشه تا بشه نصبش کرد. پس شما اگه بخوای گوشیت ویروسی بشه باید یه ویروس رو ساین کنی بعد هم نصبش کنی که عملا امکان نداره شما بخوای همچین کاری کنی.
در مورد فریم ور شما این کد رو بزن : #0000#* تو قسمت Software version اگه نوشته بود 4.13 یعنی فریم ور شما آپ تو دیته و اگه عدد دیگه ای بود بهتره که آپدیتش کنی.
راستی گوشی هم مبارک. انشاا... که رقص نورش یه عمر واست قر بده.
موفق باشی:11: